Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

FK Svrljig


ManCe
 Share

Recommended Posts

FK Svrljig

 

 

http://www.showdebola.com.br/escudos/Normal/5744830.png

 

Davne 1926. godine mladi školarci u tadašnjem hotelu „London“ su osnovali svrljiški sportski klub Građanski. Ovaj naziv svrljiški fudbaleri nosili su sve do 1945. godine kada klub menja naziv u Fk Svrljig. U sportskoj istoriji Svrljiga, gradića sa oko 10.000 stanovnika, nije bilo boljeg sportskog „Ambasadora“ koji je ime svog grada preneo širom Srbije i bivše Jugoslavije. Prvu pravu fudbalsku loptu je doneo Dragi Svetozarević,jedan od osnivača kluba.

Danas Fk Svrljig predstavlja sportsku vrednost grada, jer okuplja veliki broj mladih sportista svrstanih u svim kategorijama koji beleže izvanredne rezultate u svojim ligama predvođeni trenerima: Sretenom Bojićem, Nebojšom Milićevićem, Raškom Mentovićem, Sašom Milojićem, Ivanom Jovanovićem.

 

 

Legende kluba:

 

dr Milenko Hadžić,Rade Golubović, Branko Dikić, Mile i Vlasta Rakić, Vasilije Anđelković ,Slobodan Blagojević ,Sava Ilić ,Slobodan Dikić, Branko i Milutin Cvetković, braća Nenad i Predrag, braća Nikolić kao i mnogi drugi…

 

Najveći uspesi kluba:

 

Najveći uspeh kluba obeležen je 1995. i 1996. godine kada za dve takmičarske sezone napreduju dva ranga takmičenja kada iz Niške građanske lige ulaze u zonu i odmah zatim u Srpsku ligu. Ovom uspehu najveći doprinos dali su svojim dobrim igrama: Vučković, Milojić, Nikolić, Zdravković, Ivan i Zoran Đorđević, Asanović, Antić, Rakić, Petrović, Todorović, Stojadinović, Savić, Milosavljević, Gavrilović, Milićević…

 

Stadion FK Svrljiga SC Pastirište:

http://www.svrljig.com/wp-content/uploads/2010/10/ACA-MENTA.jpg

 

Prvi tim FK Svrljiga:

http://www.svrljig.com/wp-content/uploads/2010/07/sssssss-300x225.jpg

 

Sastav tima:

 

Stefanović Milan

Jovanović Mladen

Marković Miloš

Kostić Danijel

Grujić Jovan

Savić Milan

Ilijić Nenad

Zdravković Miodrag

Stojanović Vladica

Stojanović Vladimir

Cvetković Petar

Blažić Dušan

Stojadinović Vladimir

Bojić Branislav

Minić Aleksandar

Krstić Ivan

Stanojević Nikola

Stošić Danijel

Petrović Vukašin

Milosavljević Vladimir

Stefanović Stefan

Veselinović Mladen

Kostić Miloš

 

Hvala ljudima iz svrljig.com sajta za informacije o klubu.

 

Strana 2. post 23.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Transferi

 

In

http://img829.imageshack.us/img829/9098/94496041.png

 

Kao i svaki nizeligas i FK Svrljig ima veoma male finansije pa sam zato vecinu igraca dovodio na free transfer osim jednog (Bosko Balaban) koga sam platio na rate i koji se pokazao kao pravo pojacanje na desnoj strani. Od ostalih igraca koje sam doveo izdvajam Lazara Cukvasa koji odlicno igra na poziciji zadnjeg veznog kao i Ebe Friday koji je odlican u odbrani. Sava Tesic i Petar Vukotic su solidni na svojim pozicijama, a Ivan Dacic i Vladimir Djukic su zamene i igraci za buducnost.

 

 

Nisam nikog prodavao osim sto su svi igraci iz U19 tima napustili tim i sada su na free transferu.

 

Sastav i taktika tima

 

Sastav od 29 igraca:

width=450 height=270http://img403.imageshack.us/img403/9227/fksvrljigsvrljigplayers.png[/img]width=450 height=270http://img255.imageshack.us/img255/9227/fksvrljigsvrljigplayers.png[/img]

 

Formacija 4-1-1-2-2 i Team Instructions:

width=450 height=270http://img715.imageshack.us/img715/2538/fksvrljigsvrljigtactics.png[/img]width=450 height=270http://img404.imageshack.us/img404/2538/fksvrljigsvrljigtactics.png[/img]

 

Odigrao sam i pripremne utakmice i nekoliko utakmice u ligi ali nemam vreme za to sad, pa cu o tome da pisem sutra.

 

Link to comment
Share on other sites

Lep nastavak,svaka cast!!!

Da znas,da si me inspirisao da i ja pocnem,nas LLM.Krenuo sam sa Sumadijom (Arandjelovac).Zanima me koliki ti je budzet za plate i kupovinu(na pocetku).Meni dali za palte 500eura facepalm i 16k za transfere.

Link to comment
Share on other sites

Neocekivano dobar pocetak

 

Pripremne utakmice

 

http://img407.imageshack.us/img407/7759/fksvrljigsvrljigfixture.png

 

Bolji pocetak sezone nisam mogao pozeleti, osam prijateljskih utakmica i cak sedam pobeda i jedna neresena utakmica. Od tih osam utakmica idvojio bih tri koje bi mogle biti najteze na pripremama, a to su utakmice protiv Sindjelica iz Nisa (pobeda od 3:1), protiv Novog Pazra (pobeda od 2:0) i protiv South Melbourne-a (pobeda od 2:1). Dosta igraca su odigrala dobro na pripremama ali su dva igraca obelezili pripreme, najiskusniji u timu defanzivac Milan Cojic koji je postigao cetiri gola na osam utakmice i desno krilo Rodoljub Babic koji je na sedam (od toga pet usao sa klupe) utakmice postigao cak pet gola, imao dve asistencije i tri puta bio igrac utakmice.

 

Prve utakmice u ligi

 

width=450 height=270http://img801.imageshack.us/img801/7759/fksvrljigsvrljigfixture.png[/img]

 

Dobra forma iz pripremnih utakmica se nastavlja i u ligi. Na prve tri utakmice zabelezene su dve pobede i jedna neresena utakmica. Pobeda protiv ekipe Radnik Rosa sa cak 5:1 gde su vidjena dva autogola igraca Radnik Rose, kao i pobeda protiv ekipe Timok od 3:0 i neresena utakmica sa Radnickim iz Svilajinca. Od tih utakmica izdvojio bih utakmicu sa jednim od najvecih rivala, a to je utakmica protiv ekipe Timoka koju smo dobili rezultatom od 3:0. Najbolje izdanje u ove tri utakmice imali su playmaker ekipe Milos Markovic Mimi koji je postigao jedan gol i imao tri asistencije, desno krilo Danijel Kostic koji je postigao jedan gol i imao tri asistencije i napadac Petar Vukotic koji je postigao dva gola.

 

 

Eto nasao sam malo vremena veceras pa sam izbacio ovaj report.

 

@Bojan95 Neznam tacno koliki im je transfer budzet na pocetku igre jer nisam ni gledao nego sam odmah prebacio sve na plate, ali za najvecu platu nisam mogao da dam vise od 400e.

 

Hvala svima sto pratite!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Zimski prelazni rok

 

In

 

http://img545.imageshack.us/img545/4818/87698401.png

 

Milos Cetenovic, zadnji vezni, je doveden pre prelaznog roka na free transfer kao zamena za Lazara Cukvasa koje se bio povredio, ali se nije bas pokazao kao pravo resenje. Marko Mitic, golman, je doveden da bude treci golman u ekipi isto pre prelaznog roka na free transfer jer mi se prvi golman isto povredio. Sékou Dani Camara i Aboubacar Camara, defanzivni vezni odnosno defanzivac, su prvi igraci koje sam doveo u prelaznom roku koji su placeni po 150e, oni su mi najveca pojacanja u prelaznom roku i od njih mnogo ocekujem. U ovom prelaznom roku nisam nikog prodavao.

 

Srpska liga Istok

 

Tabela

 

width=450 height=270http://img13.imageshack.us/img13/1139/srpskaligaistokinformat.png[/img]

 

Posle veoma dobrog starta kome se nisam nadao dosla je i kriza. Do utakmice sa Radnickim iz Nisa sve je islo kao "podmazano" a onda drugi poraz u sezoni mozda i kljucni jer su me pratilaci stigli na tabeli. Kad smo pobedili ekipu Kopaonika pomislio sam da smo se vratili tamo gde smo stali ali onda su usledila 3 vezana poraza i pali smo na drugo mesti na tabeli i zaostajali smo za prvim Jedinstvom iz Paracina 5 bodova. Pobedom nad ekipom Timok vratili smo se u borbu za prvo mesto i prvoplasirano Jedinstvo nam je bezalo 3 boda, a onda jedan poraz i jedan remi su nas udaljile od prvog mesta i sada se nalazimo na cetvrtom mestu sa zaostatkom od prvog Jedinstva od 7 bodova.

 

 

 

Kvalifikacije za Kup Srbije sam poceo od drugog kola, a zavrsio sam kvalifikacije u cetvrtom kolu. U drugom kolu pobedio sam ekipu Trgovacki rezultatom 3:1 i plasirao se u tece kolo u kojem sam pobedio Ekipu OFK Nis. U cetvrtom kolu sam igrao protiv ekipe Sumadija Jagnjilo od koje sam izgubio rezultatom 1:3 i zavrsio ucesce u kupu.

 

Najbolji igraci u prvoj polusezoni:

 

Nikola Miljkovic

width=450 height=270http://img143.imageshack.us/img143/1292/nikolamiljkovicprofilea.png[/img]

 

Milos Markovic

width=450 height=270http://img225.imageshack.us/img225/5985/milosmarkovicprofileatt.png[/img]

 

Petar Vukotic

width=450 height=270http://img831.imageshack.us/img831/6096/petarvukoticprofileattr.png[/img]

 

Link to comment
Share on other sites

Fkt. može bolje  :D Inače evo tek sad vidim ovo kada sam vidio ovog Balabana i kad si napisao odlično pojačanje na desnoj strani , konto sam AMR , ST , pa onaj pravi Boško ,kad sam vidio SS , DR WBR facepalm Ajde sretno ti vidim da si pripreme i početak u ligi odlično počeo.Svaka čast.Pratit' ću kad stignem. :thumbup:
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Prekidam karijeru zbog puno bug-ova na patch-u s kojim sam poceo. Zao mi je sto prekidam jer sam doveo dobre igrace s kojim bi sigurno izborio promociju.

Tabela na kraju sezone:

http://img835.imageshack.us/img835/1139/srpskaligaistokinformat.png

Link to comment
Share on other sites

Nije official patch nego editor data a bug-ovi su:

igra je bila komplet sjeb sa onim starim ligama, jer nije bilo pauza u prvenstvu, klubovi iz superlige su igrali kvalifikacije za kup, broj stranaca je bio sjeban i jos nekih bagova kao npr br stranaca u JSL se nije smanjivao kako treba, klubovi iz prve lige srbije nisu igrali kup itd...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Resio sam da opet pocnem sa Svrljigom ali sa drugim patch-om bez bug-ova. Posto vec imam temu, novu karijeru pisacu ovde. Pisacu na isti nacin kao i prethodnu kraijeru pa zato nemojte se cuditi ako bude slicna karijera.

 

Transferi

 

In

http://img638.imageshack.us/img638/2977/47694996.png

 

U ovom prelaznom roku doveo sam 8 igraca od cega cak 5 na free. Petar Vukotic, napadac i jedan od najboljih na pripremama. Lazar Cukvas, zadnji vezni koji se nije bas pokazao kao pravo pojacanje na toj poziciji. Aboubacar Camara, defanzivac koji je stigao za 10 000e solidno je igrao na pripremama i od njega se dosta ocekuje. Bosko Balaban, desni bek doveden za 20 000e kao veliko pojacanje na desnoj strani terena ali se tesko povredio na pripremama i na njega se trenutno ne racuna. Sasa Marinkovic, levi bek doveden kao pojacanje za 2 000e ali se nije pokazao kao pojacanje. Rade Makarun, napadac doveden kao zamena povredjenom Sasi Jovanovicu, ali se za sada nije pokazao. Vladimir Djukic, vezni igrac i golman Djordje Todorovic su dovedeni kao mlade nade i od njih se puno ocekuje u narednim sezonama.

 

Out

 

Niko nije otisao.

 

Sastav tima

 

Sastav od 32 igraca:

width=450 height=270http://img717.imageshack.us/img717/8954/igraci.png[/img]width=450 height=270http://img821.imageshack.us/img821/2817/igraci2.png[/img]

 

Pripremne utakmice

 

width=450 height=270http://img840.imageshack.us/img840/7759/fksvrljigsvrljigfixture.png[/img]

 

Sest prijateljskih utakmica, tri pobede, jedna neresena i dve izgubljene utakmice. Od tih sest utakmica idvojio bih dve koje bi mogle biti najteze na pripremama, a to su utakmice protiv Sindjelica iz Nisa koju smo dobili rezultatom 1:0 i utakmica protiv ekipe Santos F.C. iz Juzne Afrike koju smo izgubili rezultatom 2:3. Vecina igraca je dobro odigrala  pripremne utakmice ali su samo tri igraca obelezili pripreme, vezni igrac Milos Markovic Mimi koji je na sest utakmica postigao dva gola i imao jednu asistenciju, napadaci Petar Vukotic koji je na pet utakmica postigao cak pet gola i Danijel Zakic koji je na sest utakmice postigao tri gola i imao jednu asistenciju.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |