Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Crveni đavoli


SlobaGrobar
 Share

Recommended Posts

  • Replies 35
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://www.bravo.rs/wp-content/uploads/2010/11/gareth-bale-tottenham-wales.jpg

 

BEJL NOVOGODIŠNJI POKLON

 

Prvo zimsko pojacanje Mancester Junajteda je Velšanin Geret Bejl. Bejl nije bio na listi pojacanja Mancester Junajteda sve do oktobra kada je se povredio Valensija koji je bio treci krilni igrac koji ce dugo pauzirati jer su se prethodno povredili i Dji Sung Park i Rajan Gigs. Bejl je pre Mancester Junajteda nastupao za Totenhem za koji je u prvom delu sezone odigrao 17 ligaških utakmica, postigao 9 golova i upisao 3 asistencije. Ono što je još neverovatnije jeste obeštecenje za Bejla. Mancester je platio cak 32 miliona za potpis ovog igraca.

 

Drago nam je što je Bejl potpisao za nas, svi u klubu su presrecni zbog ovog transfera. Situacija nas je naterala da ga kupimo jer smo od krila na raspolaganju jedino imali Nanija i Obertana a pre kraja februara ni Valensija ni Dji Sung Park ni Gigs se nece vratiti na teren. Bejl jeste placen cak 32 miliona što je veliki novac, ali Bejl zna da od sledece sezone nece imati zagarantovano mesto u timu jer se vraca sjajni Valensija tako da ce morati dosta da se trudi ako želi da ostane provotimac i sledece sezone.

 

STIGAO "DANSKI PAKET"

 

Za klub su danas potpisala dva Danska igraca. Radi se o sada vec bivšem fudbaleru Alesunda - Anders Lindegardu i takodje sada vec bivšem fudbaleru Stabeka - Mats Daehli-ju. Lindegard ce igrati za rezerva a Daehli za tim do 18 godina. Obeštecenje za obojicu iznosi oko 4.5M €.

 

Evans, De Laet na pozajmicama...

 

Dva mlada fudbalera Mancester Junajteda danas su napustili klub, tacnije otišli su u druge klubove na pozajmice. Kori Evans, brat Džoni Evansa otišao je na pozajmicu u filijalu Mancester Junajteda - Skantorp, dok je Ritchie De Laet otišao na pozajmicu u Cezanu uz obeštecenje od 60k €. Još jedan mladi fudbaler je danas napustio Mancester Junajted. Radi se o mladom igracu Morrisonu koji je prešao u Fulham uz obeštecenje od 700k €.

Link to comment
Share on other sites

http://www.sportsnob.net/wp-content/uploads/2008/05/united-champions.jpg

 

 

Završeno je i zadnje kolo Engleske Premijer Lige a Mančester Junajted je uradio ono što je trebao, pobedio Stouk i to ubedljivo sa 4:1. Golove za Junajted su postigli Lukaku i Nani po jedan a Runi dva.

 

Sve je počelo u prošlom kolu kada je sa ubedljivih 4:0 pao Vest Hem a na iznenađenje mnogih do tada vodeći Totenhem izgubio od Arsenala koji ove sezone igra Evropsku Ligu. U zadnjem kolu je sve ostalo bila rutina. Fudbaleri Junajteda nisu dozvolili iznenađenje i deklasirali su Stouk sa 4:1. U godišnjim nagradama od strane raznih novina i fudbalskog saveza Engleske dominira naravno Mančester Junajted. Za fudbalera godine izabran je Nani dok je drugoplasirani bio Tores a trećeplasirani Runi. Za gol sezone izabran je gol Ešli Janga protiv Čelsija a drugi je Andersonov gol protiv Sandrelenda i treći je Edena Hazarda protiv Stouka. Za menadžera godine izabran je naravno Slobodan Milovanović koji je dobio 1.101, drugi je bio Hary Redknapp sa 928 a treći Roj Hodžson sa 792 poena. Za igrača godine u izboru igrača Premijerligaških klubova izabran je Karlos Tevez ispred Bejla i Modrića. Po igračima klubova Premijer lige tim sezone čine Rejna, Kliši, Šovkros, Vidić, Srna, Bejl, Silva, Modrić, Nani, Tores i Tevez dok se na klupi nalaze Gomes, Vertongen, Aršavin, Ruiz, Runi, Aleks i Defo. Po igračima klubova Premijer lige najbolji mladi igrač je Romelu Lukaku dok su iza njega Agbanlahor i Baloteli. I za kraj titulu najboljeg strelca takmičenja dobio je Fernando Tores koji je postigao 34 gola, drugi je bio Vejn Runi sa 29 a treći Daren Bent sa 26 golova.

 

Što se tiče ostalih takmičenja Junajted se nije proslavio. Poraz u Komjuniti šildu na startu od Čelsija. Ispadanje u četvrtini finala Liga Kupa od Liverpula i Polu Finalu FA kupa od Mančester Sitija. U Ligi Šampiona prošli su Milano tako što su ga dobili u oba meča. Rezultat prvog meča je bio 3:0 a rezultat drugog 3:2. U četvrtini finala baš nisu imali sreće i naleteli su na Barselonu. Prvi meč je Junajted dobio sa 4:2 ali u revanšu sledi katastrofa Junajteda i poraz od 0:3.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |