dex6® Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Rezultati očekivani. Realno gledajući, druga polusezona ti se ni ne isplati igrat. Jedva čekam da vidim kako će ić u Europi. :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Čestitam za duplu krunu i slažem se za dex-om: sad napad na Europu! VAMOSS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Šta reći, rezultati su ti odlični, slažem se sa dvojicom prije mene. :cast: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Dobar report jos bolji rezultati,srecno u nastavku :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Cestitam na duplu krunu..Rezultati su odlicni..Ajd pa srecno u kvalifikacijama za LS.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Ostali su sve rekli sjajni rezultati srecno u Europi :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosoner Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Predobri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mata132 Posted March 5, 2011 Author Share Posted March 5, 2011 http://sportmenu.files.wordpress.com/2010/07/nk_maribor1.png Evo počinje i moja četvrta sezona na klupi malog slovenskog kluba iz Maribora s kojim sam do sad osvojio 3 naslova prvaka, 2 kupa te bio u Europa Ligi, a zatim i u Ligi prvaka. Ulazak u novu sezonu smo otvorili sa tri prijateljske utakmice, sa Numbergom, LASK-om iz Linza te sa Necaxom iz Meksika. Protiv Numberga smo odigrali sjajnu utakmicu, pobijedili smo sa 2 gola razlike, točnije sa rezultatom 4-2, sa dosta velikom dominacijom, u ovoj mirnoj utakmici bez kartona. Najboljim igračem utakmice je proglašem Tavares. Protiv LASK-a smo također dominirali, ali smo ipak odigrali 2-2, što je dosta zadovoljavajuće, igračem utakmice je proglašen Goran Cvijanović sa svoja 2 pogotka, jednim za nas i jednim za njih. I na kraju smo još samo odigrali sa Necaxom, 4-3 smo ih dobili, u jako uzbudljivoj utakmici sa pogotkom za pobjedu u 93. minuti, kao i prošle sezone i ove smo odigrali manje prijateljskih, uglavnom zbog kvalifikacija za Ligu Prvaka... http://i.imgur.com/VN70V.png Sada transferi. Dosta smo kupovali ove sezone, došla su 4 igrača, prvi koji je došao je Pezao, njega sam vam već ranije predstavio, mladi brazilski napadač koji je imao nesreću odmah nakon nekoliko utakmica za klub, ozljedio se na 4 mjeseca i sada ga nećemo moći koristiti skoro do polusezone, ali nije nam veliki problem jer imamo sjajne igrače u napadu. Ove sezone sam napokon kupio lijevog beka, iako nije toliko sjajan igrač, poslužit će. Riječ je o Borislavu Pilipoviću, nogometašu Bosne i Hercegovine, a došao je iz Zagreba 600 tisuća €. Došao nam je i Marin Tomasov, bivši igrač Hajduka, a mi smo ga kupili iz Zadra (u koji se vratio u 2012.) za 1.5 mil. €, koristit će nam i na lijevoj i na desnoj strani veznog reda, ali i u više ofenzivnim pozicijama, tipa AMC i sl. Zadnje pojačanje koje nam je došlo je mladi belgijski igrač Thorgan Hazard, ako niste čuli za njega onda ste sigurno čuli za njegovog brata Edena Hazarda koji trenutno(u igrici) igra u Real Madridu, on je došao iz Manchester City-a za iznos od 4.1 mil. €, što je ujedno i naš najveći transferu za vrijeme mog boravka u Mariboru. Što se tiče prodaja jedina velika prodaja je ona Tomislava Pavličića u Bari, on je bio nezadovoljan i želio je prijeći u veći klub pa sam ga pustio. width=450 height=337http://i.imgur.com/eZK8h.png[/img] Došli smo do najvažnijeg dijela ove polusezona. Liga prvaka. U drugom pretkolu nas je čekao klub iz Malte - Birkirkara (?). U prvoj utakmici, u gostima, smo lagano pobijedili 0-4, uz sjajnu predstavu debitanta Marina Tomasova. U uzvratu smo iz uništili, pobijedili smo 7-0 i osigurali si očekivani prolaz u 3. pretkolo LP u kojemu nas je čekao danski AGF. U prvoj utakmici smo pobijedili 2-1, uglavnom zahvaljujući sjajnom igrom našeg kapetana, Aleksandra Rajčevića. No onda smo im u uzvratu pokazali tko je bolji i pobijedili ih 4-1 sa još jednom sjajnom utakmicom Marina Tomasova i Volasa. Naša zadnja prepreka do Lige Prvaka je bio Rosenborg. Prva utakmica je bila sjajna, završila je 2-2, za nas su pogotke dali mladi Matić Petrovčić, kojemu je ovo bio debi u LP, a i prvi nastup nakon nekoliko sezona, kada je zadnji put nastupio, uz njega gol je dao i Bunderla. U uzvratu je utakmica bila dosta mirna, uspjeli smo pobijediti zbog sjajnog Hazarovog pasa za Bunderlu, pobijedili smo 1-0, sveukupno 3-2 i ulazak u Ligu prvaka je osiguran. Nalazimo se u dosta teškoj grupi. U njoj su Inter, PSV i Werder. S PSV-om smo bili u skupini i prošle sezone, dok još nismo upoznati sa Werderom i Interom, iako smo sigurno da su dobri. Cilj za ovu sezonu je barem treće mjesto u skupini. I da zaboravio sam reći da smo osvojili Super kup, pobjedom 3-1 nad Interblockom. width=450 height=337http://i.imgur.com/9C5dO.png[/img] ------------------------------------------------------------------------ do pisanja, da čujem komentare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Dobri trensferi,rezultati na nivou..Ali ti je jebena teska grupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Odlicni rezultati i transferi teska grupa ali srecno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 bravo na pojacanjima i rezultatima,nadam se da ces tako nastavt u europi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Uopšte nema dvojbe o novoj duploj kruni (ovaj tim trebao, bi da ligu završi sa 100% učinkom) , a u europskoj jeseni se nadam, da češ iznenaditi barem jednog od favorita. :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts