Kune Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Zanima me sto niko ne pravi editore kao sto su bili prethodnih godina? U poslednje vreme istina ne igram fm ali ovo mi nije jasno nikako. Pojavio se jedan koji ne radi i to je to:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 uz fm dobijas editor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simo91 Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Pozdrav svima! Ne mogu da igram bez editora jer kada vidim da mi se igrači povrede na 5 meseci iskreno popizdim. Pokrenuo sam editor koji sam instalirao zajedno sa FM-om i pokrenuo ga. Našao igrača kojemu sam nešto promenio i bla bla i kada uđem u manager ništa mu nije promenjeno... Da li se to treba menjati pre neko što počnem novu igru ili kako već? MOLIM ZA POMOĆ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 sa tim editorom ne mozes nista da uradis dok ne krenes novu igru, ako sam te dobro shvatio ti koristis editor koji dolazi zajedno sa fm-om? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simo91 Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Tačno brate..Znači moram da pokrenem novu igru i onda da pokrenem taj editor ili šta već? Da li koristiš možda FMRTE...čujem da to pomaže kod povreda igrača... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Tačno brate..Znači moram da pokrenem novu igru i onda da pokrenem taj editor ili šta već? Da li koristiš možda FMRTE...čujem da to pomaže kod povreda igrača... ne taj editor mozes samo pre nove igre, posle kad krenes neces moci nista da uradis dodatno, a FMRTE ne koristim, ali sam cuo da pomaze kod toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simo91 Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Ok hvala brate Grobarski! Nego loše su odradili par igrača Partizana, tj par nekih ocena... Ne može Tomić da ima dribling 10...jeste da se preserava, ali makar 13-14 i još tako par igrača. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Ok hvala brate Grobarski! Nego loše su odradili par igrača Partizana, tj par nekih ocena... Ne može Tomić da ima dribling 10...jeste da se preserava, ali makar 13-14 i još tako par igrača. tu si u pravu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shorty Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Owako instaliram editor FMRTE i probam da udjem kad izbaci ovo:The application falied to initialize properly(0xc000007b).Click on OK to terminate the application....iznerviram se svaki puta :pras:!!!Jel moze neko da mi kaze do cega je? :help: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 meni izbaci send report i don't send.a imam ga za pec 10.3,a gore pise not found fm/wsm 2009,a skinuo ga medju fajlovima za 2010! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Skini editor koji je kompatibilan sa 10.3.0 pecom :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 meni izbaci send report i don't send.a imam ga za pec 10.3,a gore pise not found fm/wsm 2009,a skinuo ga medju fajlovima za 2010! Pa vidš da ti piše Not found FM/WSM 2009!!! To je za devetku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 hmm El moze neko da mi kaze kako da prebacim naprimer Stojkovica u Partizan (preko editora) korak po korak uzmi ti za primer Stojkovica!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 El moze neko da mi pomogne kako u editor da stavim da taj igrac kosta tolko kad prelazi u Partizan npr..? Prebacim igraca ali nzm za cenu...i kako da stavim da ima 2 nacionalnosti? npr: Kleo je Srbin i Brazilac kako to da uradim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Da mu staviš nacionalnosti udješ u njega i nejgov personal i tu mu možeš sve promjenit možeš stavit da je hrvat i tako,da staviš kolko košta udješ u Contrac i tu mu stavljaš,a da staviš kad predje isto tako ja mislim da treba u Contract Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Saznao sam pre odgovora nesto za drzavljanstvo jos nzm ja ocu da Cleo bude i Brazil i Srbija... a hocu i da promenim skin u editoru ako je to muguce...gledao sam malo po netu svima pise crnim slovima samo meni bwelim mora ja da se naprezem da bi video igrac a kad pisem ime nista se ne vidi jedva se vidi.....El zna neko resenje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Skin se ne može mjenjat u editoru nego morađ skinut skin i stavit ovdje : My Documents/Sports Interactive/FM 10/skins A imaš ja mislim temu ovdje objašnjeno je sve,al mrsko mi tražit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
botoX Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Nije na to mislio, nego da promijeni skin u editoru (skin od editora). Posto nemam iskustva sa tim ne mogu ti pomoci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Ma imam skin u fm-u ali u editoru su mi bela slova... dal to vazi za promenu atributa koji je napravi Ventus (ili Bobo) valjda? Editor mi ne valja fm mi se sve odlicno vidi Ventus-Cleo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Ne vjerujem da može da se mjenja skin u editoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19JohanCruyff90 Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Ma imam skin u fm-u ali u editoru su mi bela slova... dal to vazi za promenu atributa koji je napravi Ventus (ili Bobo) valjda? Ta promena atributa ti se odnosi na igru, promena skina ili boje slova u samom editoru nije moguca.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Ta promena atributa ti se odnosi na igru, promena skina ili boje slova u samom editoru nije moguca.. Kako da slikam pa da vam pokazem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Pritisni "Print Screen" i onda odeš u Paint i "CTRL+V" pritisni i onda samo spasi i ideš na neke od image uploada kao što su : Imageshack.us i ostali i samo onda direct link kopiraj u reply i označi ga i pritisni gore pored Youtube imaš neku sliku i pritisni je i samo pritisni "Pošalji" :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja.gengsta Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 A sto citujete s tim editorima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 ok probacu!!! A sto citujete s tim editorima? Ko cituje ja sam prebacio samo sve igrace koji su sad presli,povecao budzet Partizanu (znamo zasto) I jos neke stvarcice zbog toga cackam editor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts