Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Crno Beli Svet


zhule
 Share

Recommended Posts

Kraj jos jedne vrlo uspesne sezone na bliskom istoku. Konacno povratak kuci... Iskreno dosta mi i Iraka i Irana i svih fudbalski nerazvijenih zemalja. Nesto se razmisljam da, ako bude ponuda, uzmem bilo koji domaci klub, pa makar i da se borim za opstanak. Samo da sam kod kuce...

da se ne lazemo, lepe pare sam uzeo vodeci Shahin Bushehr, omaleni, sada vec, prvoligaski klub. narod i igraci jedva docekali prvu ligu Irana, pa su me slavili ko Boga. Ali opet kazem nije to -TO. U Srbiji sam, konacno, pa cu se pozabaviti trazenjem novog posla

 

Sedim tako jednog dana, sam jer je zena povela decu kod svojih u goste, i gledam sta se desava na sportskom nebu. Vrtim kanale RTS1, RTS2, SOS... Nista novo. sedam na komp da se malo opustim i u tom momentu mi zvoni mobilni. Pogledam, kad ono Nenad Mirosavac. Prijatelj iz fudbalskih voda.

De si Nenade, kuco stara... Sta se radi druze moj?-javih se

De si Dejane, ljudino!!!-rece Nenad-Ma nema nista. Cuo sam da si stigao kuci, pa reko da ti se javim i cestitam na jos jednoj tituli.

Hvala drug moj... hvala. Nego sta se radi? Ima li posla?

Ma bas zbog toga te i zovem. Jesi li zainteresovan za domace klubove?

Kao da mi citas misli Nenade. sad bas razmisljam da uzmem bilo koji klub, samo da sam kod kuce. Muka brate vise od onih Talibana tamo...

Druze moj, veruj nije bilo koji klub. Al ajde da se nadjemo u LUX caffeu pa da se probamo naci. Moze?

Kako da ne drug moj. Vidimo se gore za pola sata. Pozdrav.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 18
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kao sto smo se dogovorili, nasli smo se za nekih pola sata u LUX caffeu. Srdacan pozdrav, cestitke i najbolje zelje za buducnost bili su uvod za razgovor. Seli smo, narucili pice i sve krenu svojim tokom.

Reci mi molim te Nenade, st to imas na umu?

Pa, stanje je sledece. Partizan ostaje bez trenera. Stanoje preuziima reprezentaciju.

Partizam?!?! Nemoj se zezati bre. sve i da je istina, toliki treneri, a ti se latio mene zajebavati.. idi bre begaj

Ovako. Stvar nije zajebancija ni najmanje. Stanoje zaista odlazi, a na listi zelja ste ti i ponovo Mateus.

I ti mislis da ja tu imam sanse? Daj da se ispricamo ljudski bre, a ne zezanje...

Aj pij tu kafu i slusaj. Mateus jeste poznatiji siroj javnosti, ali pitanje moze li Parta ispratiti platu. Trazi 20 hiljada evra nedeljno. Za tebe se zna kakva si cuda cinio na Bliskom Istoku. Ako se dogovorimo oko plate, mozda si i ispred Svabe. Nego reci ti meni dal si zainteresovan ili ne?

Znaci ozbiljno?

Ozbiljno.. I?

Ma kako da me ne interesuje... Nego sta da kazem za platu a da se ne userem pred ljudima?

Ovako stoje stvari. Znam da si u Iranu imao oko 5 hiljada nedeljno. Ja ti licno preporucujem da ovde trazis 3-3,5 hiljade. Nadam se da ti nije malo...Ipak si naviko na vise.

Ma de malo bre-uzviknuh presrecno-Samo da radim kod kuce i da zaboravim onu pustaru.

OK. To bi bilo to sto se tice posla. Nego sad da se zaista malo ispricamo i zajebavamo...

I tako je razgovor otisao u nedogled. Pricalo se o svemu, a ponajmanje o fudbalu. Dogovorili smo odlazak u humsku na razgovor. Slozili se oko pojedinih detalja. Docekasmo mi tako i ponoc u kafani. Onako DOBRO pripiti se izljubismo i rastadosmo. Dok sam isao kuci nisam mogao cudu da se nacudim. Da li je moguca tolika koincidencija? Partizan? A ja zamisljao neki Metalac, ili Zlatibor Vodu... Ima Boga... IMA!!!

 

 

F.K. PARTIZAN

 

Partizan je osnovan u Beogradu

4. oktobra 1945, kao deo Jugoslovenskog sportskog društva, koje danas broji 25 klubova u različitim sportovima, ali je potpuno nezavisan u pogledu organizacije, uprave, finansija, materijalnih sredstava i objekata. Klub je u početku formiran pod okriljem Jugoslovenske narodne armije, a stadion Partizana je dugo nosio ime Stadion JNA. Početkom 1950ih je postao nezavisan od vojske. Igrači Partizana, dva dana po osnivanju, 6. oktobra, prvi put su istrčali na teren. Pobedili su reprezentaciju Zemuna sa 4:2 u sastavu: Čulik, Čolić, Beleslin, Čajkovski, Đurđević, Švaljek, Seres (B. Mihajlović), Atanacković, Rupnik, Božović i Matekalo, koji je bio i prvi strelac (dao je dva gola. Seres i Rupnik po jedan). Trener je bio Glazer, kasnije i golman.

Prvu međunarodnu utakmicu je odigrao

6. decembra 1946. protiv CSKA iz Moskve. Trenutne boje Partizana su crna i bela, nakon plave i bordo tokom prvih 13 godina.

Partizan je igrao u finalu Kupa evropskih šampiona

1966. protiv Real Madrida, nakon što je izbacio Mančester junajted u polufinalu. Partizan je vodio u jednom trenutku sa 1-0, ali je na kraju izgubio od Španaca sa 2-1. Najuzbudljiviji meč Partizana je bio protiv Seltika 1989. Prva utakmica je odigrana u Mostaru, koju je Partizan dobio sa 2-1. Revanš je igran u Škotskoj, a Seltik je pobedio 5-4. Partizan je postigao gol u poslednjem minutu i kvalifikovao se dalje.

Neki od uspeha Partizana u poslednjim godinama su pojava u Ligi šampiona u sezoni 2003/04. Nakon što je izbacio

Njukasl junajted u poslednjem krugu kvalifikacija, Partizan je izvučen u grupu sa Real Madridom, Portoom (pobednikom Kupa UEFA i potonjim osvajačem Lige) i Olimpikom iz Marselja (potonjim finalistom Kupa UEFA). Partizan nije izgubio kod kuće, i igrao je 0-0 sa Real Madridom, i 1-1 sa Portom i Olimpikom. On je prvi i za sada jedini tim iz Srbije koji se kvalifikovao u glavni žreb elitnog evropskog takmičenja nakon što je klubovima iz SR Jugoslavije dozvoljeno da učestvuju u evropskim takmičenjima.

Sledeće sezone Partizan se plasirao u najboljih 16 u Kupu Uefa, odakle ga je eliminisao CSKA iz Moskve, potonji osvajač takmičenja. U sezoni 2005/06 u u trećem kolu kvalifikacija za

Ligu šampiona Partizan je izbečen od strane slovačke Artmedije nakon izvođenja jedanaesteraca, a u Kupu UEFA ga je izbacio izraelski Makabi Petah Tikva, nakon pobede Partizana u gostima od 2:0 i šokantnog poraza na svom stadionu 2:5.

Partizan je 2007. izbačen iz Kupa UEFA, zbog nereda u prvom meču pretkvalifikacija protiv

Zrinjskog u Mostaru u kojima su učestvovali navijači Partizana. Partizan je u toj utakmici pobedio 6:1, a u revanšu je slavio 5:0. U domaćim takmičenjima, Partizan je osvojio duplu krunu.

Stadion Partizana je objekat sa najdužom sportskom tradicijom u Jugoslaviji. Nalazi se na mestu gde je pre

Drugog svetskog rata bilo igralište šampiona BSK-a - Beogradskog Sportskog Kluba.

Neposredno po završetku rata, započeta je izgradnja novog stadiona baš na tom mestu.

9. oktobra 1949. godine je na njemu odigrana prva utakmica između Jugoslavija i Francuske (1:1) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 1950.

Stadion je od polovine pedesetih do

1987. korišćen kao cilj godišnjeg festivala zvanog „Dan mladosti“. Svakog 25. maja, „Štafeta mladosti“ je predavana Josipu Brozu Titu, predsedniku Jugoslavije.

Stadion Partizana je u prvom periodu primao 55.000 gledalaca, ali je zbog pooštrenih kriterijuma međunarodnih fudbalskih asocijacija, posebno u domenu bezbednosti i komfora gledalaca, gledalište rekonstruisano

1998, ugrađena su sedišta, prošireni prolazi za ulazak i izlazak publike, montirana savremena oprema, pa je time gledalište svedeno na 32.710 mesta.

Nacionalni šampionati 22

  [*] 

 

  [*] 

 

  [*] 

 

  Nacionalni kupovi 11

  [*] 

 

  [*] 

 

  Međunarodni 

 

Link to comment
Share on other sites

Dakle da ne duzim u Humsku sam dosao sredinom juna. Dal bese 16. ili 17. ne secam se. Lep letni dan nagovestavao je i lepe vesti po zavresetku razgovora. U prostorije kluba usao sam sam, znajuci da me unutra ceka Nenad, naostren da izbaci Mateusa iz trke. Cim sam usao prvo sam ugledao Lotara. Mali rastom i sa sirokim smehom nesto je trabunjao na svabskom sa jos par ljudi koji su bili oko njega.

http://img3.imageshack.us/img3/5830/matthaus.jpg

By mudri79 at 2010-12-12

Nisam se ni najmanje uplasio konkurencije. U sustini znam da imam jaka ledja, a znam i da ce Svaba drzati do svojih uslova. Samo da Djuric ne dozvoli tu ogromnu platu i eto mene medju zvezdama. Upravo sam se tako osecao. Kao da letim medju zvezdama. Konacno nadjoh i Nenada. Docekao me je u fantasticnom raspolozenju. Kao da je sve vec bilo reseno... A i bilo je.

Tacan kao i uvek... Pravi si Dejo.

Sta da ti kazem. Posao je posao. Pet je do dvanaest. Ocemo li mi prvi ili Lotar? sta predlazes?

Ma pusticemo Svabu... Da ga vidimo skanjenog kada bude izlazio...

delujes prilicno sigurno... Znas nesto sto ja ne zman?

Znam sve, veruj mi. Znam da danas i zvanicno postajes menadzer Partizana. Znam da cemo veceras slaviti do kasno...

Znam jos mnogo toga, al sad nije bitno. sacekacemo nas red i potpisati sta treba.

Zaista ulivas poverenje... Hvala drug moj, jos jednom...

Mateus je vec uveliko razgovarao u kancelariji. Meni se svaki minut cekanja cinio kao sat, a sat kao dan. Da sam znao da ce on prvi uci, dosao bih bar 2-3 sata kasnije. Bas toliko je i proslo kada se na vratima kancelarije pojavio onaj mali gadni Nemac. Bezvoljan i zurnog koraka napustio je prostoriju i nestao sa svojom pratnjom.

Uploaded with

ImageShack.us

Link to comment
Share on other sites

Udjosmo Nenad i ja u kancelariju. Tamo nas docekase Djuric i Stanojevic. Djuric kad vide Nenada razvice kez od uva do uva i zagrli ga ko brat brata. Malo se ispitase za zdravlje i porodice,a svu prisnost na svoj nacin prekide Nenad.

Dobro bre Djuro, dokle cu ja da vas vadim iz govana. Ma jebes mi sve, trebo sam te ostaviti da se patis sa Svabom. Kladim se da vam je usi zavrtao malopre.

Ma teraj ga u Bozju mater... Doso ovde ko da je izmislio fudbal. A zahtevi ko da je otisao kod onih seika u Mancester Siti... Budala bre. Nego da se konacno upoznam i sa toliko hvaljenim Dejanom Mudrinicem... -rece i pruzi ruku ka meni- Dragan Djuric, drago mi je.

Dejan Mudrinic... Zadovoljstvo je moje... -zatim pruzih ruku i Stanojevicu i sa njim se upoznah.

Seli smo, Djura poruci kafu za sve i razgovor poce teci svojim tokom. Ali zaista SVOJIM tokom.

Dejane, druze da se ne pravimo ludi. Znamo i ti i ja sta ste se ti i Nesa dogovorili, pa mi reci mozes li ti ispratiti nas? Odnosno mozemo li mi ispratiti tebe?

Kao sto si rekao Djuricu, znamo sve. Sta mi god stavite ispred mene potpisacu. Zaista ne treba govoriti kolika mi je cast voditi Patizan sa klupe. Pristao bih i Spatak ZV da vodim samo da sam kod kuce...

Dakle mozemo da zakazemo datum za cirkus sa novinarima? Da to bude recimokrajem meseca. Moze?

Ma kad god kazete. Tu sam.

Onda neka bude 29.og u podne.

Dogovoreno... -ustadoh sa stolice i potvrdno pruzih ruku Djuri

Tu se svi iscestitasmo... Mani za poso u Partizanu, Stanoju za poso u reprezentaciji itd...

Nego ajmo ljudi negde na rucak. Onaj mali Svabo me tolko izdresiro da mislim da cu pojesti celo janje.

Ljudi, ja cu vam se morati izvinuti zbog obaveza prema repki -rece stenoje i prvi napusti kancelariju...

Uploaded with

ImageShack.us

Mi se polako pokupismo i Djura nas odvede u neki mali restoran u blizini kluba. Rece da i sam tu jede svako malo.Sedeli smo tako do otprilike 19 casova. Ispricali smo sve price. I lovacke i ribolovacke i svalerske.... I u jednom momentu kao da nas neko bocno svi ustadosmo. Kao po naredbi. Pali su jos jednom pozdravi i najlepse zelje... o poljupcima da ne pricam...

Kuci sam stigao negde posle 21 cas. U dnevnom boravku zena i cerka u neizvesnosti cekaju vesti... Sirok osmeh na licu bio im je dovoljan da mi obe potrce u zagrljaj... Znao sam da je ovo za njih ispunjenje sna. Ne zato sto vole Partizan, vec cisto iz razloga sto ce sada biti sa muzem i ocem. i sam sam bio presrecan.

Uploaded with

ImageShack.us

Link to comment
Share on other sites

Tog 29. juna osecao sam se kao nikada do tada. Ispunjen totalno pozitivnom energijo uputih se ka Beogradu da oduzim svoje i prema novinarima koji su kada sam ja stigao, vec bili u potpunosti ispunili salu za konferenciju. Nije bilo ni treme ni straha... Nicega. Samo potpuni osecaj zadovoljstva.

Uploaded with

ImageShack.us

Prvi je pred novinare izasao Dragan Djuric. Klasicna prica kako je doslo do sporazumnog raskida saradnje sa Stanojevicem zbog poziva u reprezentaciju. Kako je u igri za novog menadzera bilo i jakih i zvucnih imena, ali se on nada da je izabrana najbolja opcija za klub...

http://img96.imageshack.us/img96/5136/djurakonfer.jpg

By mudri79 at 2010-12-14

Dakle, dame i gospodo novinari, novi menadzer Partizana i covek koji je diljem sveta ostavio traga u fudbalskim vodama DEJAN MUDRINIC!!!

Usao sam u salu, pozdravio se zvanicno sa Djurom na trenutak se okrenuo novinarima mahnuo im i konacno seo.

Usledele su salve pitanja. Neke koje bih izvukao su:

Gospodine Mudrinicu, svi pricaju da je ovo za Vas ostvarenje sna. Kako biste Vi opisali sve ovo?

Pa da li je ostvarenje sna ne znam, ali da sam svim srcem prizeljkivao ovaj posao to je istina.

Da li da ocekujemo velike promene u redovima Partizana? Znate li vec na koje igrace mozete da racunata?

Pa promene mozemo da ocekujemo al ne velike. Poznajem igracki kadar i znam na koga cu racunati nakoga ne.

Poznato je da dovodite veliki broj stranace u klub koji vodite. Da li ce to biti slucaj i sada?

Pa znate kako? Ja sam u neku ruku bolestan sto se toga tice. Znao sam u prethodnim klubovima da adovedem i po 20 stranaca. Al kako je prilika u JSL da smem imati samo 5 tj 4 pa 3 stranca u timu, moracu se odluciti za mali broj pojacanja.

Da li sad vec znate koga biste mogli dovesti i sta da ocekujemo u vreme transfera?

Pa iskreno imam u planu neke igrace. Probacemo dovesti neke igrace sa zvucnim imenom a koji su slobodni agenti.

 


 

I tako se zavrsi i konferencija za novinare. Potom smo se prebacili u kancelariju, da se obave sve potrebne sitnice i konacno potpisem ugovor. Sve je bilo kako treba. Dobio sam ugovor na 2 godine. Plata je 3.300 eura mesecno i dobio sam 2.6 miliona za transfere. Zaista sam bio prezadovoljan.

Link to comment
Share on other sites

Vec sutradan se pocelo sa treninzima. Gledao sam svakog ponaosob. Pratio, snimao... Interesovalo me je samo da izvucem sto bolje igrace. Ostatak je mogao, bar sto se mene tice kuci... Sa druge strane pomno sam pratio sta se desava na polju transfera. Morao sam se pojacati sa bar dva jaka igraca. Shvatio sam da mi treba pojacanje u napadu da igra sa Kleom, a to bi trebao biti brzi itehnicki jaci igrac. Druga stavka bila mi je desni vezni, jer je Tomic usamljen na toj poziciji. Prve provere vec su zakazane. Dogovorili smo nedelju dana priprema u Nemackoj (nije nam sredio Mateus), gde bismo snage odmerili sa Oberhausenom, Burghausenom i Minhenom 1860. Sve je to trebao biti uvod za drugo kolo kvalifikacija protiv ekipe Aktobe iz Kazahstana.

Sto se tice transfera iz Humske su otisli Bogunovic 1 milion, Moreira 1.2 miliona, Fejsa 500k, Lazevski 400k i Davidov 400k. Doveli smo pozamasan broj igraca, a najbitniji za spomenuti su:

 

 

Olivier Kapo-AMR-dosao kao slobodan igrac. Zvucno ime i iskustvo treba da pomognu pre svega Tomicu a onda i celom timu.

 

 

Gabriel Hauche-FC-Argentinac iz Racing club-a, dosao za ogromnih 4 miliona... Brz i prodoran napadac.

 

 

Kaue-DL-dosao kao slobodan igrac. Pojacanje na poziciji levog beka.

 

Ivan Petrovic-MC-iskusan srednjak iz iranskog persepolisa placen 1 milion. Da poveca broj nasih drzavljana i pomogne Ilicu...

 

Bogdan Stancu-ST-mladi rumunski napadac iz Steaue dosao za 3.1 milion

 

Bojan Jorgacevic-GK-golman reprezentacije dosao iz Genta za 1.3 miliona, kao zamena Stojkovicu i alternativa za buducnost...

 

Nashat Akram-MC-dosao kao slobodan igrac

Uz ove igrace na koje cu racunati od samog pocetka, doveo sam i par mladih igraca koji tek treba da se dokazu. Najpoznatiji medju njima je Martin Zeman (AML), zatim Fidel Martinez (AMC), Claudio Mosca (MC) i Sidibou Gueye (ST).

Link to comment
Share on other sites

Turneju u Nemackoj zapoceli smo u Oberhausenu, protiv istoimene ekipe. Utakmica je zakazana za 07.07.2010.godine na  Niederrhein stadionu. Prelep stadion. Ni veliki ni mali. Prima 21.318 gledalaca. Naravno, nismo ocekivali prepune tribine. Na pocetku utakmice sam krenuo kontra svojim ubedjenjima. Inace forsiram klasicnu taktiku 4-4-2, ali sam zbog manjka napadaca i zbog kvalitetnih krila mec zapoceo taktikom 4-2-3(siroko)-1. Na teren je istrcao sledeci tim: Stojkovic, u zadnjoj liniji Stevanovic, Jovanovic, Krstajic, Stankovic, sredina Nengomasha, Ivan Petrovic, ofanzivni Tomic, Ilic i Iliev i u napadu usamljen Cleo. Da ne duzim pricu prvo poluvreme bilo je zaista u pravom smislu reci PRVO poluvreme u citavoj sezoni. Osetna neuigranost, previse losih i nepreciznih pasova i minimalan broj lopti upotrebljivih za napadaca. Takav je i bilans na poluvremenu bio. Na odmor se otislo bez golova. Prve pogodak postigli su domacini. Izveli su slobodan udarac sa leve strane, nesto kao skraceni korner i lopta u guzvi pogadja Nengomasha i ulazi u nas gol. Odma potom izmenio sam celu postavu. Realno niko me nije zadovoljio, al nije ni bitno. Prva utakmica... Na teren su usli Radisa Ilic, Miljkovic, Krneta, Savic, Kaue, sredina Radosav Petrovic, Smiljanic, ofanziva Kapo, Vukic, Babovic i u napadu Gabriel Hauche. Dakle promenjena cela postava. Prvu priliku za izjednacenje ne koristi Kapo iz penala u 66. minutu. Ali u 69. minutu Babovic  koristi odlican prodor i asistenciju Hauchea. U nastavku se igralo uglavnom izmedju dva sesnaesterca sve do pred sam kraj. Naime u 85. minutu domacini su probili po desnoj strani i na ubacenu loptu najbolje se snasao Herzog, koji sa pet metara lako matira Ilica. To je ujedno i konacan rezultat.

Oberhausen 2-1 Partizan

Link to comment
Share on other sites

Sledeci ispit cekao nas je tri dana kasnije na stadionu Wacker arena u Burghausenu. Sjajno maleno zdanje koje prima 10.000 gledalaca. Po poprilicno dobrom vremenu za utakmicu, 24 stepena i suvo, nije nedostajalo ni posetilaca. Skromnih 1883 gledalaca napravilo je vise nego finu atmosferu na tribinama. ja sam ovaj put resio da pocnem sa svojom standardnom taktikom, tako da sam na teren poslao sledece igrace: na golu Stojkovic, odbrana Stevanovic, Savic, Gavrancic, Kaue, sredina Kapo, Nengomasha, R. Petrovic, Davidov, i u napadu Stancu i Cleo. Pocetak kakav se samo pozeleti moze. Vec u drugom minutu Cleo dobija loptu na pola terena i sam probija do ivice sesnaesterca odakle neometano matira golmana domacih za 0-1. Nije se dugo cekalo za novi pogodak. U cetvrtom minutu Cleo se izvlaci malo ulevo sa loptom i navlaci nekoliko igraca odbrane na sebe. To koristi Bogdan Stancu, koji je bio potpuno usamljen na petercu i lagano je iskoristio loptu koju mu je Cleo prosledio... Dakle cetvrti minut 0-2. Nastavili smo sa napadima, imali igru, imali dominaciju, ali se na odmor otislo istim rezultatom. U poluvremenu je zamenjen samo Nengomashe, umesto koga je usao I. Petrovic.  Iu drugo mpoluvremenu smo dominirali ali se rezultat nije menjao. U 54. minutu zamenio sam celu postavu sem I. Petrovica koji je usao na poluvremenu. Na teren su otisli Zivkovic, Miljkovic, Jovanovic, Krstajic, Stankovic, Tomic, S. Ilic, Iliev, Scepovic i Hauche. U 61. minutu domacin koristi jednu jedinu sansu i Agyemang postize pogodak za 1-2. Ali vecu 66. minutu Scepovic koristi sjajnu loptu koju je u prostor poslao I.Petrovic i lako matira golmana domacih u situaciji 1 na 1. Zatim sam u 68.minutu umesto Scepovica ubacio i poslednjeg igraca. Rec je o mladom i talentovanom Fidelu Martinezu. Na sledeci gol cekalo se samo do 71. minuta kada je u sesnaestercu srusen Nemanja tomic, a siguran ekzekutor najstroze kazne bio je Ivica Iliev. Ispostavilo se da je 1-4 bio i krajnji rezultat.

Burghausen 1-4 Partizan

Link to comment
Share on other sites

Treca i poslednja provera u Nemackoj, bila je u stvari i prva PRAVA provera. Za protivnika smo imali sjajan tim Munchen 1860. Dan sjajan, 21 stepen. Suvo. Utakmica u vecernjem terminu od 20 casova. I predivna Allianz-Arena... Verujem da je mnogima san da igraju na ovom stadionu. E pa moj i mijih igraca se ostvario... Dakle ista prica kao i prethodna utakmica... Opet 4-4-2, ali tim malo izmenjen... Stojkovic, Stevanovic, Jovanovic, Krstajic, Kaue, Tomic, R.Petrovic, S.Ilic, Iliev, Stancu i Cleo. I opet sjajan start. U petom minutu Bogdan stancu je fauliran na nekih 30 metara od gola golmana Kiralya, a loptu je odmah uzeo Kaue koji poseduje sjajan sut. Kratak zalet i snazan i precizan udarac bili su vise nego dovoljni da se savlada Kiraly... Iako je lopta isla u njegov ugao bila je tolko jaka i precizna da nije mogao nista... Peti minut 0-1... U nastavku sam ocekivao i dobio izjednacenu i neizvesnu borbu... Na poluvremenu sam izmenio samo umorne Tomica, S.Ilica, Ilieva i Stancua, a mesto njih usli su Kapo, I.Petrovic, Babovic i Hauche. I opet se nastavilo sa izjednacenom borbom, igrom izmedju dva sesnasterca i ne lepom za oci. U 60. minutu ubacujem Jorgacevica, Miljkovica, Savica, Gavrancica, Stankovica, Nengomasha i Boyu. Napadamo mi napadaju oni... I konacno u 74. minutu konacno slavlje za 6954 navijaca Munchena... Schimmel je sjajno ugurao loptu u prazno na ivici sesnaesterca a sjajno je utrcao Juan Barros i lagano matirao Jorgacevica... Mozda sam malo razocaran, ali idemo dalje.

Munchen 1860 1-1 Partizan

 

Po zavrsetku utakmice igraci su otisli da se srede i spakuju za povratak u Beograd, a ja sam otisao na vec zakazanu konferenciju za novinare...

Gospodine Mudrinicu, poraz u Oberhausenu, pobed au Burghausenu i remi u Minhenu...  Zabrinjavajuce ili...?

Ni najmanje nisam zabrinut. Zeleo sam da izrotiram sve igrace i da ustanovim na koga cu da racunam ubuduce... Dakle nisam razocaran i uprkos svemu u Beograd se vracam zaista zadovoljan.

Videli smo da ste neke strance zaista forsirali. Na primer levi bek Kaue je bio u prvom planu...

Realno Kaue je za milimetar ispred Stankovica. Verovatno ce on biti jedan od pet stranaca u timu...

A ostali? Kapo, Stancu, Hauche, Nengomasha?

Racunam na sve njih, ali tek ce biti pravo pokazivanje.. Imamo jos 2 prijateljske utakmice i utakmice kvalifikacija za Ligu Sampiona. Kad sve prodje do pocetka JSL znacemo na koga cemo racunati a na kogane...

Medo nije odigrao ni minut, a Boya je igrao samo poluvreme...

Iskreno nisu moj tim igraca...

i tako zavrsih konferenciju.. Avion je vec bio spreman kao i igraci. Stigoh i ja i nase dalje putesestvije je moglo da pocne...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |