Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

FK Partizan Beograd (FM 07) by ales_pfc: Crno na belom


Sir Aleš
 Share

Recommended Posts

Report standardno odličan.

Za kolko si prodo Slovenca u ManU i jel može ss tvog profila?

 

Za ništa.  :D Bližio se mu kraj ugovora, ali ga nisam produžio - to je moja politika sa igračima u 30+ godinama...  :D Na sreču to si možemo priuštiti, imamo 50 mil. transfer budžet i skoro 100 mil. balance-a.

 

Evo SS-a sa manager profilom:

 

[hs width=150 height=120]http://www.shrani.si/f/c/Yi/1qryVnuU/mg-profile.jpg[/hs]

 

[hs width=150 height=120]http://www.shrani.si/f/2m/1Q/Qbiz8iL/mg-info.jpg[/hs]

Link to comment
Share on other sites

100M€ Balance  :cast:

Ocijene su ti savršene, baš me zanima šta će bit kad dođeš do 80,90 godina.  :D

Najviše me obradovala visoka ocjena na Domestic Players Bias, sa domaćim igračima takve uspjehe ostvarivat nije mala stvar.

Link to comment
Share on other sites

100M€ Balance  :cast:

Ocijene su ti savršene, baš me zanima šta će bit kad dođeš do 80,90 godina.  :D

Najviše me obradovala visoka ocjena na Domestic Players Bias, sa domaćim igračima takve uspjehe ostvarivat nije mala stvar.

 

Moram priznati, da ocjene "Domestic Player Bias" uopče nisam primjetio i za moje pojme je znatno previsoka... U 24-ici igrača (prvi tim) ima samo 6 igrača iz Srbije, slede 4 Brazilca, 3 Južnoafrikanca, 2 Čeha... Tako da bi ta ocjena trebala biti puno niža.

Link to comment
Share on other sites

Možeš li postaviti slike finansija,te prihoda i rashoda i plata igrača?

 

Evo slika - datum je 21.6., trenutno bez novih transfera:

 

Finansije (ukupno; minus je zbog plate dividenda)

[hs width=150 height=120]http://www.shrani.si/f/3Z/6l/46LnzQNI/finance-overall.jpg[/hs]

 

Finansije - prihodi

[hs width=150 height=120]http://www.shrani.si/f/2r/xS/2gWzz50a/income.jpg[/hs]

 

Finansije-rashodi

[hs width=150 height=120]http://www.shrani.si/f/3y/DF/2pUeJZTB/expenditure.jpg[/hs]

 

Plate igrača (prvi tim)

[hs width=150 height=120]http://www.shrani.si/f/27/rT/3qx1vwfq/plata.jpg[/hs]

Link to comment
Share on other sites

Da, broj stranaca nije ograničen; pošteno - i ja bi želio više domačih igrača, barem iz regiona, ali kad ti je reputacija lige statička, dovodenje igrača iz drugih kontinenata jedina je šansa, da održiš stik sa konkurencijom. Upravo je počela nova sezona, i reputacija kluba opet je pala na "National"...

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tropski vremenski uslovi obeleževaju početak sezone 2049/2050

 

Kiša, vlaga i  tropska vručina puna dva meseca vremenska su stalnica nad jugoistočnom Evropom, a takvo stanje če trajati još najmanje dve nedelje. Trpi i fudbal: četiri odigrana kola u JSL, malo postignutih pogodka, velik broj povređenih igrača, dehidracije…

 

Za fudbalere Partizana pakao je počeo posle povratka sa priprema sa Otoka. Domača utakmica protiv Nantesa odigrana je na 39 stupnjeva Celzija, a u narednim danima nikako nije pala pod 37, ni u augustu i septembru, a sve to prate i sve češči snažni pljuskovi i poplave. U četiri kola JSL zabeležene su dve pobede (Čukarički 3:0, Borac 5:0), remi (Bežanija 0:0) i poraz od OFK Beograda (0:2), što je ipak dovoljno za vodeču poziciju na tabeli.

 

U Monte Carlu obavljen je ždrijeb za Ligu Šampiona; crno-beli če u grupi E igrati sa CSKA Moskvom, Borussio Dortmund te opet Celticom. Delegacija Partizana jedva čeka na let za Moskvu, gde je trenutno prijatnih 8° C…

 

 

Prelazni period  bio je prilično aktivan za šampiona Srbije i evo, kako se razvio.

 

Odlazci (svi bezplatno)

Sandi Podgornik (Man Utd). Slovenački kapiten crno-belih, za koje je odigrao 10 sezona, i dva put osvojio LŠ, seli se na Otok.

 

David Espinoza (Newcastle). U Angliju se seli i ekvadorski napadač. U poslednjih nekoliko sezona njegov doprinos nije bio takav, kakvog smo želeli, a u srca Grobara se ipak zapisao u 2047, kad jim je doneo Ligu Šampiona.

 

Victor (Bochum). 31-godišnji levi bek iz Brazila žrtav je svojih godina…

 

Martins (OFK Beograd)… što bi se moglo reči i za njegovog sonarodnjaka (30).

 

Virgil Gheorghe (OFK Beograd). Zaboravljeni Rumun bio je pre nekoliko godina proglašen za naslednika Fernanda Reala. Realnost? Teleoptik.

 

 

Dolazci

Siyabonga Mokofeng (Orlando Pirates, 575K). Konkurencija u srednjem veznom redu opasno se pojačala. Južnoafrikanac poseduje izvanrednu tehniku i zaista čudno je, zašto nije klasificiran barem kao napadački vezist.

 

Rocha (Cruzeiro, 3.7 mil.). Traženje prvog čuvara mreže možda je pri kraju i nastavlja se južnoamerička tradicija na golu Partizana. Brazilski napadači nisu se baš proslavili, da li če biti drukčije sa golmanom?

 

Ado Fucek (Hajduk, 325K). Ključni atributi su več sad dobri, sve ostalo još ima vremena za napredak. Mladi Hrvat biče ravnopravan igračima prvog tima.

 

Tomasz Mowlik (Monaco, 9.5 mil.). Najskupije pojačanje ovog leta i može igrati kao AMC. Fizički snažan, odličan tehničar, koji lopte deli, a i dobija. Od njega se puno očekuje. Svojim dolaskom i dodatno je motivirao Zdravkovica (30), kojemu na leto isteče ugovor, i sve je bilo isplanirano za njegov odlazak. U slučaju, da i on ostane; ako proradi još Savic, problemi u napadu za neko vreme su rešeni.

 

Ivan Damjanovic (Teleoptik). Prva sezona u prvom timu, rešenje na štoperski poziciju u slučaju rotacije ili povreda.

 

 

Link to comment
Share on other sites

http://www.oleole.com/media/main/images/crests/team/000/966/partizan-belgrad-50x50-en.jpg?1214244944

 

POLUSEZONA 2049/2050: Vremenski uslovi normalni; takvi i rezultati

 

 

JELEN SUPERLIGA

 

[hs width=150 height=120]http://www.shrani.si/f/2m/og/21Z1X1AQ/pliga-2040-50.jpg[/hs]

 

Kad imate pravog golmana, onda je sve laže. Takva riječ verovatno najčešče se proigravala u glavi Partizanovog trenera nakon prvog dela sezone. Ne, Rocha naravno nikad nije bio prvi igrač utakmice. Za ovo se dodatno pobrinula obrana, koja nije hendikapirana ni nakon Podgornikovog odlazka, i u kojoj su se odlično snašla i oba najmlađa, Fucek (18) i Damjanovic (21). I ostala pojačanja izuzetno brzo su se uklopila u Partizanov sistem: Mowlik (11 golova) pred Zdravkovicem i Savicem (8) prvi je golgeter crno-belih, a Mokofeng postaje sve sigurniji na sredini terena.

 

+5 pred OFK-om na polusezoni lepa je prednost; da li če biti još tri boda više, znati čemo več nakon prvog prolječnog meča, kad se igra derbi u Humskoj. Igre u gostima još su daleko od očekivanih (teške pobede na još težim terenima), a u Humskoj izgleda osnovni cilj protivnika je, da budu bolji barem u broju faulova. Gosti iz Sremske Mitrovice 30. oktobra verovatno su postavili rekord, kad su čak 44 puta zaustavili crno-bele igrače (uz poraz od 0:3).

 

 

LAV KUP

Sa nostalgijom dočekao se domači meč 1. kola protiv Hajduka iz Kule. Ne samo, što su se oba tima poslednji put merili još u 2036, nego zbog i zanimljivih duela pre 30 i više godina u prvi ligi, pogotovo u Kuli. Ovaj put Hajduk je ipak bio gost, i od ravnopravne borbe nije bilo ništa, konačni rezultat bio je 8:0. Potpuno suprotna priča zbila se u 2. kolu, gde je u derbiju u gostima savladan OFK Beograd (2:1 nakon 0:1). Prolazak između 4 obezbedila je još jedna gostujuča pobeda od 1:0 u Ivanjici.

 

 

LIGA ŠAMPIONA

Pet pobeda i remi u prilično nezahtevnoj grupi, gde bi sudeči po igri, trebali, da napreduju Rusi… U poslednjem kolu Mowlik u 87. minutu donosi čitav pljen iz Nemačke.

 

CSKA Moskva 0:1 Partizan

Partizan 3:0 Borussia Dortmund

Partizan 6:1 Celtic

Celtic 1:1 Partizan

Partizan 4:1 CSKA Moskva

Borussia Dortmund 0:1 Partizan

 

[hs width=200 height=80]http://www.shrani.si/f/a/76/3dvOONiS/2050-lsg.jpg[/hs]

 

U osmini finala Partizan igra protiv Liverpoola, a OFK Beograd protiv Villareala.

 

 

SVET FUDBALA

 

Kvalifikacije za SP: Srbiji uspelo čudo, da li če ga ponoviti u grupi smrti?

Reprezentacija Srbije kao jedina od balkanskih zemalja (ako izuzmemo Grčku) plasirala se na SP 2050 u Meksiku. Nakon što su prvi meč dodatnih kvalifikacija protiv Bugarske na Marakani poraženi od 1:2, »orlovi« istim rezultatom slavili su u Sofiji te prošli na penale (4:2).

 

[hs width=150 height=120]http://www.shrani.si/f/z/P3/ZXdudxa/blg-ser.jpg[/hs]

 

Ždrijeb gruba u Cancunu odredio je, da če protivnici Srbije (vice šampiona Europe) u grupi F biti aktualni europski šampion Francuska (!), Argentina (žedna uspeha) te outsider Kenija. Prolazak u osminu finala značio bi duel sa jednom od reprezentacija iz grupe E, gde su pored još jednih starih »neprijatelja« Engleza, još Nizozemci, Kolumbijci i Južni Korejci.

Link to comment
Share on other sites

http://www.shrani.si/f/22/jB/1ca2atjs/blic2.jpg

 

12. mart 2050

 

Autoput do finala Lige Šampiona? To je makadam, kaže trener Partizana

 

[hs width=150 height=120]http://www.shrani.si/f/42/n7/2vKevtDY/ls-2050-tabela.jpg[/hs]

 

Kad su kruglice u Nyonu progovorile, na licima OFK-ove delegacije orisao se nasmješak, a na licima crno-belih mješoviti osječaji. Dva najbolja klubova iz Srbije nakon 11 godina opet če odlučivati o prolazku dalje u LŠ; ovaj put več u četvrtinalu. Da podsetimo: u sezoni 2038/39 je Partizan nakon remija 1:1 u Humskoj pobedom od 1:0 na stari Karaburmi osigurao finale u Portu, gde je nakon toga pobedio Bayern. Nakon sušne sezone pre toga, crno-beli su uspešno obavili zamjenu generacija i osvojili čak trojnu krunu.

 

»Jesam i nisam zadovoljan. Poznajemo se do kosti, tako, da večih iznenađenja u taktičkom smislu od njih ne očekivam. Znamo, od gde nam preti največa opasnost. Svejedno je, kakav če biti rezultat na prvom meču, jer su oba tima sposobna, da pobede i u gostima«, razmišljao je trener Partizana. Crno-beli pre toga u osmini finala dva puta pobedili su Liverpool (2:1, 2:0).

 

Njegov kolega sa suprotne strane, 57-godišnji Orsag nije se slagao sa činjenicom, da je OFK jedino Marko Popov (na meti Sportinga). »Imamo tim 11 sposobnih igrača, niko ne spominje Yosifova, Pavlowskog. Znamo, da če biti izuzetno teško pobediti Partizan na dve utakmice. Prvi meč u gostima? Uzvrat če biti puno teži, u gostima čemo lakše zabiti« dodao je strateg Romantičara, koji su u prošli fazi LŠ izbacili Villareal (3:0, 0:0). I koji su več počeli zakulisnim igrama; kako se neslužbeno saznalo, pomočni trener Partizana odbio je ponudu plavo-belih za prestup u  njihov stručni štab.

 

Protivnik jednog od beogradskog tima u polufinalu biče ili AZ Alkmaar ili nemački Hamburger SV, a druga dva četvrtfinalna duela biče paklena, neki kažu finale pre finala. A između njima nije prvog čovjeka crno-belih. »40 godina sam u tom poslu i još pamtim Koebenhavn iz 2016; još pamtim, kako je pre 30 godina HSV došao do naslova. Da li ste zaboravili Marseille ispred 5 sezona? Samo nek mi još jedan kaže, da se vozimo po autoputu u finale…«  Nakon toga ipak nije mogao iz svoje kože: »U finalu želim Milan ili Chelsea«.

 

 

Autoput do duple domače krune?

Posle 18 kola prvenstvo je čini se, odlučeno. Nabolja srbska tima pomeriti če snage još dva puta; u poslednjem derbiju 19. februara sa 2:0 je slavio Partizan, koji je u nizu četiri uzastopne pobede bez primljenog gola.  Crno-beli imali su opet sreču u polufinalu kupa, gde če za prolazak u finale prekrižati snage sa Bežanijom, dok je drugi duel Vojvodina – Crvena Zvezda.

 

 

Novo Partizanovo pojačanje gladno je lovorika

 

[hs width=150 height=120]http://www.shrani.si/f/b/iP/10JJHj6b/lenilson.jpg[/hs]

 

Jedino Partizanovo zimsko pojačanje, 19-godišnji Lenilson dos Santos da Silva, koji je za 600K došao iz Sao Caetana i koji je proglašen kao sledeči Gilberto Silva, dobro se uklopio u crno-beli tim. Kako je zadovoljan do sad? »Znam, da neču baš uvek početi od prvog minuta, no zadovoljan sam, da sam deo ovog tima i da sam dobio priliku u Ligi Šampiona. Nadam se, da čemo ove sezone osvojiti sve, što je moguče«.

 

Pravda nikako, da stigne u Real

Pravu dramu, pogotovo poslednjeg dana prelaznog perioda, uprizorio je Real Madrid. 20 ponuda za Partizanovog Južnoafrikanca (kojeg ime u prevodu znači »pravda) u poslednjih 4 dana u januaru nadomak je ludosti.

 

[hs width=150 height=120]http://www.shrani.si/f/27/US/1Keamtf5/real-m.jpg[/hs]

Link to comment
Share on other sites

Hvala svima na podrški.  :thumbup: Zaboravio sam reči, da sledeči meč igramo "sutra" (13. marta 2050), i to na Marakani... do prve utakmice sa OFK-om u LŠ od prilike još je mesec dana (6.4.), i biti če zanimljivo videti, kakvu formu če do tad održati obojica četvrtfinalista.

 

Evo i SS-a svih titula do sad:

 

[hs width=200 height=150]http://www.shrani.si/f/P/UI/3xqHseMy/pfctitule.jpg[/hs]

 

 

Link to comment
Share on other sites

http://www.blogger.ba/slike/logo.136903.jpg

 

KRAJ SEZONE 2049/2050: Hladno prolječe, vruče glave

 

Na polovini smo 2050. godine.  Klimatski uslovi, na koje su nas opozoravali pre 50 i više godina zaista su se promenili.  Vruči te vlažni jeseni sledilo je suho i hladno prolječe, koje se pomaknulo i na kraj maja. Bez obzira na to, fudbaleri Partizana nakon ove sezone u svoj kabinet trofeja dodali su (samo još) dva nova.

 

JELEN SUPERLIGA

 

[hs width=150 height=120]http://www.shrani.si/f/F/zb/2FqCJH0m/liga-204950.jpg[/hs]

 

13 nije bio sretan broj za Partizan. Niz nepobedljivosti prekinut je na skoro »najgori« moguči način, porazom od večitog rivala na Marakani od 1:2. 82 minuta preostalog vremena bilo je premalo; premalo želje, borbenosti (izuzemši Mowlika), na što kažu i samo tri udarca u okvir gola. Nakon druge sezonske nule prednost pred OFK Beogradom smanjila se na samo 4 bodova. Trenerova lekcija i bes u slačionici olito su obavili svoje. Do kraja šampionata samo još dva put odati su bodovi (remiji sa OFK-om i Radom), a nakon drugog četvrtfinalnog meča protiv Romantičara, svoje je dodala i promena taktike u 4-3-1-2. 30 postignutih golova u Ligi za prvaka novi je rekord crno-belih a 80 bodova od 96 mogučih blizu je rekordu iz sezone 2025/26 (86). Između ostalih, pali su Zvezda (3:0 na Marakani, 2:0 u Humskoj 3 kola pre kraja, kad se slavila titula), Vojvodina (7:0 i 4:1), Rad (5:1). Za kraj ipak treba pohvaliti OFK Beograd, koji se borio sve do kraja i u odnosu na ostale timove (+21 pred Zvezdom!) zajedno sa Partizanom predstavlja neki drugi fudbalski svet na domačoj sceni.

 

 

LAV KUP

Prolaz u finale obezbedili smo lepom pobedom od 2:0 kod Bežanije. U finalu opet nas je očekivala Vojvodina; repriza prošlogodišnjeg finala i protivnik, koji ove sezone ipak igra puno bolje. Crno-beli su, ohrabreni visokom pobedom pre nepune dve nedelje, počeli na puno. Ali ono pravo došlo je tek u narednim 45 minutama. Hodak je nakon akcije iz kornera lepo pronašao rupu u obrani Voše i Partizan poveo u prednost. Novosađani nastavili su strpljivom igrom i time bili nagrađeni u 72. minutu, kad je rezultat bio poravnan. No, u blitzkriegu, Kowalski (koji je odlučio prošlogodišnji finale) i nakon toga još Savic nisu dozvolili preokreta.

 

[hs width=150 height=120]http://www.shrani.si/f/v/ej/4k3FCdrJ/kup-2050.jpg[/hs]

 

LIGA ŠAMPIONA

Od autoputa do makadama, a završilo se trnjevima za crno-bele. Tako bi mogli opisati četvrtfinalni duel crno-belih te plavo-belih. Baileyjev projektil i Zdravkovicev šut za 2:0 poništio je Milojevic u 51. minutu. Ni igrač više i terenska premoč nisu slomili gostiju, gde je u obrani briljirao nekadašnji Grobar Aleksandar Micic.

 

[hs width=150 height=120]http://www.shrani.si/f/3e/6v/1XlgQLqN/par-ofk-2050-.jpg[/hs]

 

Uoči revanša radilo se pre svega na tome, kako opet zaustaviti Marka Popova. Na mesto štopera vračen je Lukas Chmelicek, za kojeg je to bio prvi nastup nakon povrede. Izkustvo umesto brzine. 16. minut na stadionu OFK-a je potvrdio, da je išlo za pogrešku: Čeh jednostavno nije mogao da parira domačim.  Svoje su dodale i povrede (Zdravkovic, Mowlik), a duo Blaha-Savic delovao je kao pročitana knjiga. Kraj priče.

 

[hs width=150 height=120]http://www.shrani.si/f/34/57/4OFrNC9W/ofk-par-2050.jpg[/hs]

 

U polufinalu Romantičari su ukupnim rezultatom 1:2 ispali od HSV-a, a Real je u uzvratu nadoknadio gol prednosti Milana i slavio 3:0. U danskoj prestolnici Galaktiki su uverljivom predstavom sa 3:0 savladali Nemce i tome osvojili svoju 12. europsku zvezdicu. Sad za Partizanom zaostaju još samo za dva trofeja.

 

 

Najbolji igrači

 

Piotr Kowalski (36 nastupa, 7.89). Svetska klasa. 8 puta izabran za naj igrača utakmice; najbolji igrač Lige Šampiona i četvrti strijelac crno-belih sa 8 golova.

 

Ado Fucek (13 nastupa, 7.69). Malo iznenađenje sezone. Najmlađi član prvog tima nije napravio ni jedne važne pogreške. Čini se, da su mesta štopera kod Partizana rezervirana za celu deceniju unaprijed, da ne govorimo o U-19 timu.

Donovan Bailey (30 nastupa, 7.63). Štoper. Južna Afrika. Bez komentara. Duh Sandija Podgornika i zvanično je nestao.

 

 

Najbolji strijelci

 

Muhamed Savic (39 nastupa, 20 golova). Konstantan veči dio sezone. A najbolje tek sljedi…

 

Jiri Blaha (30 nastupa, 17 golova).

Tomasz Mowlik (23 nastupa, 15 golova).

 

 

Najbolji asistenti

 

Piotr Kowalski (14)

 

Sheldon Malope, Tavares (10)

 

Milos Ikic, Drazen Hodak, Tomasz Mowlik (8)

 


Može istorija duela sa C. zvezdom, Vojvodinom i OFK-a? Inače odlično pišeš i pratim i dalje.

 

Evo SS-a svih duela, čini se, da jih je FM statistika prestala brojiti...  :D

 

Partizan - Zvezda

[hs width=200 height=80]http://www.shrani.si/f/J/9L/4i02PPWF/dueli-zve.jpg[/hs]

 

Partizan - OFK

[hs width=200 height=80]http://www.shrani.si/f/2F/fA/1xH4A2DV/dueli-ofk.jpg[/hs]

 

Partizan - Vojvodina

[hs width=200 height=80]http://www.shrani.si/f/2k/bp/3xg1I4fo/dueli-voj.jpg[/hs]

 

Iako je ovo najbolja karijera na forumu, pravila o daublpostanju vrijede za sve. 

Link to comment
Share on other sites

SVET FUDBALA

 

VLTAVA PREGLASILA TANGO: ČESIMA PRVI PUT KRUNA SVETA

 

[hs width=150 height=120]http://www.shrani.si/f/1j/Z1/25MImWm7/wc-2050.jpg[/hs]

 

Stadion Azteca. Više od 100 hiljada gledaoca, između kojima su prevladovali pristaši »Gauča«. Nakon desetlječa muka, sramotnih ispada (na prošlom SP-u čak nakon grupne faze) i predstava, Argentincima se ponudila prilika, da prvi put nakon 1986., opet na meksičkoj sveti travi, osvoje svetsko prvenstvo. Na njihovu žalost na suprotnoj strani stao je puno bolji protivnik. Protivnik, koji je na SP-u primio samo jedan gol, i to u prvom meču protiv domačina Meksika. Nakon toga u k.o. fazi savladani su još Španija, Danska (koja je u osmini finala izlučila dotadašnjeg svetskog šampiona Italiju), te Francuska. Partizanov napadač i češki narodni heroj broj pogodka na šampionatu tako je povisio na 5 (2. mesto), a u obrani blistao je još jedan Grobar, Lukas Chmelicek. Za Češku kao samostalno naciju to je naravno največi uspeh u fudbalu nakon 3. mesta na SP-u 2030.

 

Jedino veče iznenađenje prvenstva je ispad Engleza u predtakmičenju. Tamo su ostali i »orlovi«, koji su imali dvojnu nesreču. Francuska i Argentina i u drukčijim  okolnostima bi bili favoriti, no oba tima u Meksiko su donesla katastrofu iz Španije 2046, gde se nisu uspeli plasirati u k.o. faze. Motivacija na višku: ove godine 2. mesto »Gauča« te 3. mesto Francuza; protiv obojice Srbija je minimalno poražena od 1:0, a bolju predstavu prikazali su protiv Južnoamerikanaca. Za kraj sledila je pobeda od 6:0 nad Kenijom.

 

 

http://www.blogger.ba/slike/logo.136903.jpg

 

POČETAK SEZONE 2050/2051

 

Odlazci

Viorel Dinu (Barcelona, free). Rumunjski napadački vezist u prošloj sezoni nije pokazao neku dodanu vrednost i sa 27 godina u najboljim godina zapušta crno-bele.

 

Silva (Chelsea, free). Odlični levi bek izgubio je pole-position u prvom timu, a dovedena je več njegova moguča zamjena.

 

Santos (Boavista, free). Brazilski napadač veči dio sezone proveo je u bolnici zbog slomljene noge. Nakon povratka nije bio više onaj pravi.

 

 

Dolazci

Geovanny Paredes (Deportivo Quito, 210K). Nada za sledeča vremena, dobra koncentracija i defenzivni atributi.

[hs width=150 height=120]http://www.shrani.si/f/3C/iA/qZWvzzR/paredes.jpg[/hs]

 

 

Jozsef Hegyi (CSKA Sofija, 900K). Osveženje u napadu, iako po klasifikaciji nije pravi napadač. Igrač za zadržavanje lopte i građenje igre izuzetno liči na Ivana Radinovica pre 25 godina.

[hs width=150 height=120]http://www.shrani.si/f/3S/3M/1bPruwc2/hegyi.jpg[/hs]

 

Julio Barreiro (675K). Univerzalac. Verovatno če njegova prva pozicija biti centralni vezni, a u nekoliko kombinacijama predviđen je i kao levo krilo. Poljski Messi, Kowalski, pokazao se izuzetno dobro rešenje i na mestu klasičnog napadača, i u tom slučaju Paragvajac biče zamena za Ikica na levoj strani veznog reda u 4-4-2.

[hs width=150 height=120]http://www.shrani.si/f/20/oa/13jKBzQh/barreiro.jpg[/hs]

 

UVOD U SEZONU

Do danas (12. septembra) odigrana su 4 kola u JSL, a crno-beli sa 3 pobede i jednim remijem več predvode vrh tabele. U 3. kolu odigran je večiti derbi u Humskoj – konačni rezultat Partizan 3, Zvezda 0.  Predstave nisu baš lepe, pogotovo Blaha deluje malo »mutavo«, no nadamo se, da če se uskoro probuditi, jer je SP več završeno! Manko napadača sasvim solidno je nadomestio Piotr Kowalski, koji se odlično snašao na mestu napadača i zabio je več 3 gola u 4 utakmice.

 

U ligi šampiona Partizan če u grupnoj fazi treču godinu zaredom leteti na Škotsku. Ovaj put (grupa C) snage če meriti sa Rangersima, a ostali protivnici su još francuski PSG te Ajax. 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |