Fowler9 Posted January 25 Share Posted January 25 Aj sad bit pametan i napisat nešto. Čovjek se veže za nešto, pa i digitalno, pogotovo danas, nakon tjedan, mjesec, a ti ovo guraš 15 godina. Čitajuć post izgleda da si to stoički podnio, al imam osječaj da je to samo fasada koja pokriva popriličan ožiljak kojem će trebat vremena da zaraste. Malo sam stariji od tebe pa se i iz te persspektive mogu i dodatno poistovijetit. Nije malo pregazit 40u, bliža je penzija nego teenagerske godine, a ti si uz ovaj sejv "ostario", sazrio. Lijepe me stvari vežu za ovaj forum, i iako je dugo neaktivan, ja tu navratim i vidim samo tebe aktivnog iako ničeeg drugog nema tu godinama ja svratim nekad i znam kroz neke stare postove proć, kliknut na neke profile čisto da vidim jel navrće itko. Nikog. Samo Sir Aleš jaše nekog hover Harleya u 23. stoljeću. Sretno ti bilo dalje u životu kamo god da se "zaputiš". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted January 26 Author Share Posted January 26 Hvala za lep komentar i sretno i tebi. Zapravo taj sejv je bio prvenstveni, zbog kojeg sam (bio) "aktivan" ovde; bilo je dokumentiranje (i njegovo planiranje) na neki način čak lepše nego samo igranje. Čak se sad sečam, da su me neki, kojih nema više ovde, "naterali", da počinjem, da pišem priču, davne 2010., kad sam navršio več 30 sezona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted February 9 Share Posted February 9 Žao mi je što nema više aktivnih članova. Održavaću forum živim dokle god mogu. Inače ove godine slavimo 15. rođendan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts