Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Keep the Blue Flag Flying High !!!!


Mata132
 Share

Recommended Posts

Chelsea

 

http://w56.wrzuta.pl/sr/f/0kSCfKrMVZL/chelsea

 

 

-Chelsea F.C. je engleski nogometni klub iz zapadnog Londona, znani i kao The Blues (plavi) ili prije toga Pensioners (penzioneri). Klub je osnovan 1905. godine, igra u Premier ligi i većinu svoje povijesti su proveli u vrhu engleskog nogometa. Chelsea je osvojio četiri naslova prvaka Engleske, pet FA kupa, četiri Liga-kupa te dva puta trofej Kupa pobjednika kupova. Također su sezone 2007./08. igrali u finalu Lige prvaka, u kojem ih je porazio Manchester United nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

 

Prvi veliki uspjeh klub je doživo 1955. godine kada su postali pobjednici Engleske lige. Zadnje desetljeće je najuspješnije u povijesti kluba gdje su osvojili dva puta Premier Ligu 2005. i 2006. godine te se domogli finala Lige prvaka 2008.godine.

 

Chelseajev dom je Stamford Bridge kapaciteta 42.500 ljudi, smješten u Fulhamu, u zapadnom Londonu, gdje igraju od osnivanja kluba. Godine 2003. bogati ruski poduzetnik Roman Abramovič je kupio klub.

 

Tradicionalna oprema Chelseaja se sastoji od plavog dresa i šorca te bijelih štucni. Grb kluba se mijenjao nekoliko puta u svrhu moderniziranja pa je tako trenutačni grb modificirana verzija grba 50-ih godina prošlog stoljeća. Sezone 2007./08. klub je ostvario petu najveću prosječnu posjećenost stadiona u povijesti Engleske lige sa 41.673 gledatelja po utakmici.

 

klubovi s kojima smo u suradnji

 

jedan od mojih najboljih igrača..

 

sljedeči update nakon transfera i predsezone...

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 26
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa što nevolite Chelsea  :crying:  :crvenikarton:

 

Transferi

 

http://www.stmirren.vitalfootball.co.uk/forum/forums/get-attachment.asp?action-view&attachmentid=417

 

Za transfere sam dobio dosta novaca, oko 75 mil. €. Prvo što sam hito napraviti je rješiti se mnogih nepotrbnih starijih igrača i umjesto njih dovesti mladiče i pomladiti tim.

 

Jedan od najboljih igrača koji su došli je definitivno mladi Neymar, koji je u klub došao za oko 25 mil. Uz njega je došao i Rafinha, koji bi trebao zauzeti mjesto u prvom timu. Na poziciji golmana sam također doveo sjajnog mladog brazilskog golmana Rafaela, koji ima 20 godina... Još su došli i Carraro i Simao... Evo svih transfera

 

Predsezona

 

 

dosta sam zadovoljan utakmica, pogotovo sa pobijedom 10-0, u kojoj je Kalou dao 5 golova  yey

 

Utakmicu CS sam igrao protiv manchestera, na početku nije krenulo dobro, ali u drugom poluvrijemenu smo ih uništili...

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Eh ovako...Ovaj Rafael ništa ne valja...Ne znam kako si mogao dati 7.5 milijuna za tog igrača. Rafinha je super igrač (u mene proglašen igračem sezone), Carraro je solidan.

 

Može li SS od Bebea?

 

I, svaka čast na trofeju.

Link to comment
Share on other sites

Sjajni rezultati za sada

 

http://img195.imageshack.us/img195/8596/630c.png

 

...U sredini 11. mjeseca Chelsea sjajno igra u Engleskoj Premier ligi, novi manager Chelsea-a očito više koristi obrambenu igru, nego napadačku, Chelsea igra 4-2-3-1, sa dva srednja vezna igrača i 3 polušpice. Jedno od največih iznenađenja u igri Chelsea-a je Gael Kakuta, koji je standarni prvotimac u Chelsea-u. U ligi Chelsea igra prilično dobro, uz jedan poraz protiv Blackpoola, ali Chelsea je tada igrao bez 5-6 glavnih prvotimaca koje muče ozljede. Ove sezone ozljede su največi problem u Chelsea-u, Neymar samo nekoliko tjedana nakon što se oporavio od ozljede koja ga je zadržala sa terena na 2 mjeseca, ponovno se ozljedio i opet ga neče biti mjesec i pol. U Carling kupu Chelsea je ispao u četvrtoj rundi od Blackburna, u toj utakmici Chelsea je također izveo tim koji je imao vrlo nizak prosjek godina. Što se tiče Lige Prvaka Chelsea je u grupi sa Benfikom, Rubinom i Baselom. Chelsea se trenutno nalazi na prvom mjestu u grupi...

 

Premier Liga

http://img443.imageshack.us/img443/2185/englishpremierdivisioni.png

 

Utakmice

width=266 height=200http://img843.imageshack.us/img843/6572/chelseachelseafixtures.png[/img]

 

Liga Prvaka

width=266 height=200http://img225.imageshack.us/img225/7428/europeanchampionscupinf.png[/img]

Link to comment
Share on other sites

Zimski prijelazni rok

 

http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Spain+Training+Session+AUS06EortvFl.jpg

 

Jedno od največih transfera u povijesti Chelsea-a se dogodio prije samo nekoliko dana, naime Chelsea je za rekordnih 34 mil € kupio sjajnog španjolskog veznjaka i napadaču Juan Manuel Mata-u. On će definitivno pronači mjesto u prvoj momčadi. Njegove ocijene su vrlo dobre s obzirom da je dosta mlad igrač i pomoči će u velikom pomlađenju ekipe i promjenu generacija. Koristit ću ga ili na poziciji polušpice(AMC) ili na poziciji napadača. Možda se čak i taktika promijeni. Chelsea je potpisao još jednog igrača - Felipe Melo iz Juventusa, za samo 5,5 mil. €. Evo nekih izjava sa press konferencije.

 

http://farm1.static.flickr.com/55/buddyicons/[email protected]?1200656961

Veliki novci su potrošeni na dovođene Mate, hoče li biti odlaska nekolicine igrača?

Ne, novaca ima i nece biti potrebno prodavati igrače

 

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs335.snc4/41798_10817572220_7662624_q.jpg

-Čije mjesto će Mata zauzeti u timu?

Vjerovatno mjesto mladog Kakute, iako to nije 100% jer nas ove sezone muče ozljede...

 

http://a1.twimg.com/profile_images/284243041/london_normal.gif

Zašto ste potpisali još jednog MC, kad ih več nekoliko imate u timu?

Ozljeda Essiena će ga vjerovatno zadržati izvan terena još nekoliko mjeseci, a zamjena je potrebna. Mikel nije na najvišem nivou ove sezone, dok će se Melo boriti za prvi tim sa Ramiresom

 

...Chelsea se trenutno nalazi na drugom mjestu u Premier ligi, u Ligi Prvaka su prošli grupu i u drugoj rundi ih čeka OM

Link to comment
Share on other sites

10 games to go...

 

http://img195.imageshack.us/img195/8596/630c.png

 

Nakon 28 kola u engleskom Premier ligi, Chelsea se nalazi na drugom mjestu, odmah iza Arsnenala. Chelsea je neko vrijeme bio u maloj rezultatskoj krizi i Arsenal je to iskoristio i prestigao ih na tablici, trenutno Chelsea ima 61 bod, a Arsenal 64 boda, samo tri boda više nego Chelsea.

 

U Ligi Prvaka Chelsea je bez večih problema zauzeo prvo mjesto u skupini, ispred Benfike. U drugom krugu Chelsea je izvukao OM i prvu utakmicu su odigrali 1-1.

 

U FA kupu i u Carling kupu smo ispali  :bo: iako mi nije opče stalo do ta dva natjecanja i u njima sam forsirao slabije i mlađe igrače...

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |