Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

FM11 Avanture-Slavoljub Muslin


ŽeljkoDelija
 Share

Sta vam se vise svidja?  

15 members have voted

  1. 1. Sta vam se vise svidja?

    • Dok sam pisao izvjestaje sa utakmica i samo intervijue
      5
    • Sada kako sam poceo da pisem razgovore izmedju igraca,trenera,uprave...
      10
    • Ne svidja mi se nikako ;)
      0


Recommended Posts

  • Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://www.meredithsuewillis.com/images/100.gif

 

Danas je broj 100 bio Muslinu vrlo koristan.Na prvoj utakmici kvalifikacija za Kup Uefa Muslin je upisao svoju 100 utakmicu na klupi Zvezde. Bila bi i prije ali razne kazne koje je Muslin dobijao nisu mu to omogucile. Odlicna predstava navijaca Zvezde i velika zahvalsnost koju su pokazali Muslinu na utakmici protiv Banik Ostrava.

 

http://img346.imageshack.us/img346/3729/0607czofk2hs0.jpg

Puna Marakana! Delije obozavaju Muslina!

 

 

Jedan od najuglednijih sportskih programa prenosi interviju i utakmicu izmedju Zvezde i Banik Ostrava.

 

Slavoljub Muslin:100 utakmica to je velika stvar, pogtovo za klub kao sto je Zvezda koji svake godine ima novog trenera.Drago mi je sto sam u Zvezdi ostvario velike uspjehe i vratio titule klubu koji ih i zasluzuje.Zacudio sam se koliko Zvezda ima navijaca u cijelo svijetu, ova utakmica izmedju Zvezde i Banika bila je najgledanija utakmica u istorji svih Balkanskih klubova. Marakana puna,navijaci fenomenalni, 15TV kuca prenosilo utakmicu pola Evrope je pratilo,igraci pruzili dobru igru i dobili utakmicu 2-0.Nadam se da ce se i ostale utakmice pratiti i da ce Zvezda pobjedivati i dalje!

 

http://www.b92.net/news/pics/2008/09/106090178048dcc38497727588827184_big.jpg

 

Zvezda prosla Banik, sledi ponovni susret sa Club Bruggeom!

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

http://www.skolafudbaladif.com/slike/vestiInostrane/jelen2.jpg

 

http://www.swimstar2000.net/sponsor/zurn.jpg

Pocela Jelen Super liga!

 

18.8.2012.godine zavrseno prvo kolo Jelen Super lige.U prvom kolu Partizan je ugostio Teleoptik,Vojvodina Slobodu koja se vratila u prvu ligu,dok je Zvezda na Marakani docekala Cukaricki.

 

Medjutim sve je to palo u drugi plan, nakon sto je Uros Cosic kojeg je Muslin premjestio u rezervni tim i koji je na transfer listi, koji je u svecanoj lozi na stadionu Partizana sa izvrsnim direktorom tog Beogradskog kluba Albertom Nadjom gledao utakmicu.Sto se tice rezultata Partizan je pobjedio http://www.dodaj.rs/t/1G/11T/2wfnsNSu/partizan-v-teleoptik-inf.jpg%5Bfont=times%20new%20roman%5D1-0%5B/font%5D1-0jedini gol za Partizan dao je u 90minutu Scepovic.

 

http://www.b92.net/news/pics/2010/11/16599395374cdadf2fece4c704004746_450x330.jpg

Na terenu zestoka borba dok Cosic i Nadj pregovaraju!

 

Razgovor Nadja i Cosica u toku utakmice:

 

-Albert Nadj:Dobro dosao Urose, nisam ocekivao da ces se pojaviti

-Uros Cosic:Naravno da sam dosao, pa za Zvezdu ne igram svejedno sam u rezervnom timu juce smo igrali utakmic.

-Albert Nadj:Svasta se prica i pise po novinama,zanima me sta je istina. Da li ces napustiti Zvezdu? Jel istina da nisi u dobrim odnosima sa Muslinom?

-Uros Cosic:Ma ja sam se pokajao sto sam se vratio uopste.I prosle sezone sam htjeo da odem ali sam imao dobru minutazu pa sam i nekako odlucio da ostanem.Sada sam zatrazio da me prodaju na sto je Muslin pristao ali me izbacio u rezervnim tim,a jos niko nije dao ponudu za mene. Samo zelim da odem iz Zvezde.

-Albert Nadj:Ma nama treba stoper, a problem je sto ga nigdje nema.Necemo ni mi bilo sta, ove godine mora da odbranimo titulu!

-Uros Cosic:Ma ja bih rado kod vas presao, ali zans i sam kako je to kad neko predje iz Zvezde u Partizan ili obrnuto.Nije me strah uprave nego navijaca.Odmalena sam navijao za Zvezdu.

-Albert Nadj:Nema straha koji novac ne moze da rijesi....

Kraj utakmice!

 

http://www.soskanal.net/wp-content/uploads/2010/11/uros-cosic.jpg

 

Cosic je poslije utakmice otisao sa Nadjom u klubske prostorije Partizana i nije davao nikakve izajve za razliku od Nadja.Alber Nadj navodi da je Cosic zainteresovan za prelazak u Partizan:

 

Albert Nadj:Cosic kao sto svi znate na odavno zali sto se vratio u Zvezdu, nama trenutno treba jedan stoper i vidimo odlicnu priliku da ostetimo direktnog rivala u brobi za titulu i pojacamo svoje redove.Imamo pozitivno iskustvo sa igracima iz Zvezde, pogledajte samo Clea kako igra, a Cosic ima veliki potencijal i samo je pitanje vremena kada ce to pokazati.

 

Iz Zvezde se niko nije oglasio jer ih je prosto sramota bila da komentarisu ovo sto su vidjeli. Navodi se da je Cosic kaznjen i nece 2 sedmice dobivati platu a mozda cak dobije ispisnicu iz Zvezde.

 

Rezultati 1. kola Jelen Super lige:

 

http://www.srbijanet.rs/images/stories/sport/slike1/2/vladan-lukic.jpg

Ratko Dostanic skaut koji prati igre Partizana i trazi im slabosti obavijestio je Lukica da je Cosic na utakmici Partizana sa Nadjom.

 

Poslije utakmice izmedju Zvezde i Cukarickog (2-0). Lukic dolazi u svlacionicu igraca Zvezde gdje vlada pozitivna atmosfera i poziva Muslina na razgovor:

 

-Vladan Lukic:Javio mi Ratko da je Cosic otisao na utakmicu Partizan-Teleoptika i da je sjedio u lozi sa Nadjom.

-Slavoljb Muslin:Ma taj decko nema pameti,odkako je dosao u klub nesto zanovijeta.Davno bi ja njega nabio nogom samo da nisam dao 3miliona za njegov dolazak.

-Vladan Lukic:Upravu si, da ga otjeramo iz kluba nema smisla jer smo previse dali za njega ali mozemo ga prodati ali sigurno necemo Partizanu!

-Slavoljub Muslin:Ma necemo ga prodati!Ja cu jos da pricam sa njim a odo da kazem i ostalim igracima sta je uradio taj mali glupan!

-Vladan Lukic:Ta ti je dobra, neka se ne osjca pozeljno ni na treningu ni u Beogradu a ni u cijelo Srbiji!

(Odlaze Lukic i Muslin)

 

Muslin ulazi u svlacionicu i pocinje da prica sa igracima:

 

-Slavoljub Muslin:Prvo da vam cestitam na dobroj partiji i najvise Villalvi!Svaka cast momce samo tako nastavi.E sada da predjem na jednu ozbiljnu stvar.Svi znate kako se ponasa Cosic i znam da vecina vas zeli da on napusti klub, ali previse smo dali za nejga da bi ga otjerali,a niko nije dao konkretnu ponudu da bi ga mogli prodati.Ovaj mali ludak je otisao na utakmicu Partizan-Teleoptik i bio u drustvu Nadaj u lozi.Tako da znate da je on izdajica i tako ga tretirajte.Ti Stamenkovicu kao kapiten popricaj sa njim pa cemo se cuti sutra na treningu!

-Sasa Stamenkovic:Dobro sefe,ja cu da pricam sa njim.Dovidjenja...

(Muslin odlazi,a igraci ostaju da se raspreme)

 

-Sasa Stamenkovic:Jaooo momci jeste vidjeli tog pedera!Jebes pare kvari nam atmosferu. Pustimo tog mulca sada vecera proslava.Dodjite na staro mjesto u 22:00 oni koji ne znaju gdje je to mjesto nek mi se jave na mobitel,pa ce ici samnom...

(Igraci se raspremili i napustaju svlacionicu)

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Kup Uefa

 

http://i654.photobucket.com/albums/uu269/Ban1960a/uefa-europa-league.jpg

 

Zvezda bez vecih problema prosla Club Brugge. Na prvoj utakmici Zvezda je kuci savladala klub iz Belgije rezultatom http://www.dodaj.rs/t/r/Py/2Y88XYKC/red-star-v-club-brugge-i.jpg3-3-0, dok je u gostima imala manjih problema i izgubila rezultatom http://www.dodaj.rs/t/28/J7/1MiHe6OL/club-brugge-v-red-star-i.jpg2-12-1.Prosle godine Zvezda je osramotila Club Brugge u prvoj nokaut fazi tako da su iz uprave tog kluba rekli da su zadovoljni sto ih ove godine nije osramotio Muslin sa svojom gol masinom.Takodje iz Zvezde su zadovoljni jutors Lukic i Muslin otputovali na izvlacenje parova u Nionu.Nadaju se da ce dobiti sto lakse protvnike.

 

http://www.swimstar2000.net/sponsor/zurn.jpg

Masa novinara se okupila jutors ispred Marakane odakle su Lukic i Muslin krenuli u Nion da vide koga ce dobiti za protivnike.

 

Vladan Lukic:Optimisti smo i nadamo se da necemo dobiti teske protivnike i da cemo izboriti bar 2. mjesto i proci prvu nokaut fazu kao i prosle godine.Zadovolnji smo igrom za sada ali malo je atmosfera pokvarena poslije one scene sa Cosicem.Nemam vise nista da vam kazem zurimo na avion!

 

http://www.b92.net/news/pics/2010/07/17069210994c4cad7cd2354206690739_extreme.jpg

 

http://www.smedia.rs/sport/slike/news_36729.jpg

 

Izvlacenje parova

 

Lukic i Muslin zauzimaju svoja mjesta i cekaju da pocne izvlacenje.

 

-Vladan Lukic:Eh, nadam se da cemo ove godine dobiti laksu grupu.Samo da nam je izbjeci ove velikane i nadam se da necemo dobiti onaj Plaermo koji nas je unistio prije dvije sezone.

-Slavoljb Muslin:Ma sta god dobijemo dobro je.Glavno je da smo usli i zaradili dodatno novca.Nego da te pitam jesi pricao sa onim sudcem,kako se zove, sto ce da sudi protiv Jagodine?

-Vladan Lukic:Mislis sa Vujovicem?Ma znas da smo do sada uvijek pobjedjivali kad nam je on sudio. Naravno da sam razgovarao sa njim, Jagodina je opasna na domacem terenu morao sam to na vrijeme da sredim.

-Slavoljub Muslin:E da taj Vujovic!Dobro je da si to sredio,necu da izgubimo 3boda odmah na pocetku bezveze.Kako stojimo sa finansijama? Jesio ostavio ista para? Vidim vozas novi auto?

-Vladan Lukic:Ma prate me ovi iz uprave pa sam prestao da uzimam iz kluba pare.A prosle sam godine uzeo dovoljno da moze da mi bude jedno 5-10 godina zavisi kako budem trosio.

-Slavoljb Muslin:Necemo vise o tome pocinje izvlacenje!

(Muslin  snimo razgovor na telefon)

 

Pocinje izvlacenje parova...

Grupa A:                                       

FC Twente             

Rubin                                                         

Unirea Urziceni                                             

Trabzonspor   

 

Prolaze grupe B,C,D,E...

 

Izvlaci se loptica za Grupu F:

Nosilac grupe F ce biti Palermo!

 

Vladan Lukic:U majku li im! Nadam se da mi necemo biti u ovoj grupi!

 

Iz drugog sesira u grupu F dolazi Besiktas!

 

-Vladan Lukic:Ajde samo nemojte nas ovde!!!

 

Iz treceg sesira u grupu F dolazi Crvena Zvezda!

 

-Vladan Lukic:A majku li vam lopovsku! (Skoci Lukic i poce da pokazuje prstom na Platinija) Ovo je namjestaljka!!!

-Slavoljb Muslin:Alo budalo! Smiri se (Hvata Lukica za ruke i spusta ga na stolicu). Dal' si ti normalan?

 

Svi u cudu gledaju u Lukica i Muslina!

 

-Voditelj:Da nastavimo sa izvlacenje kad su se smirile strasti...

 

U grupi F zadnji clan koji ce igrati je Levski iz Sofije!

 

Lukic i Muslin ustaju i napustaju salu!

 

   

 

http://www.smedia.rs/sport/slike/news_37369.jpg

 

Na drugoj strani pomocni trener Slavoljuba Muslina drzi trening kojem se prikljucio i Uros Cosic.

 

-Aleksandar Rogic:Dobro jutro momci.Izgledate mi pospano?Jesu svi tu?Ja cu danas da vodim treninge i ovaj sada u 10:00 i onaj poslije u 15:00. Danas cemo samo trcati...

-Igraci Zvezde:Sta ovaj radi ovde? Zar on nije u rezervama? IZDAJNIK!

 

Dolazi Uros Cosic

 

Uros Cosic:Dobro jutro svim!

-Svi samo sute.

 

Aleksandar Rogic:Pocnite lagano, 10 krugova po 2 u kolonu i trci!

Svi krecu polako, a Stamenkovic staje do Cosica.

 

Sasa Stamenkovic:O Coske!Jesi vidio kako smo obrijali Cukaricki juce? Jesi vidio malog Argentinca sto trpa?

Uros Cosic:Ma video sam dobar je mali.Krivo mi sto sam morao sa tribina da posmatram utakmicu.

Sasa Stamenkovic:Steta, moras da popustis malo i da se pomiris sa Muslinom.Siguran sam da bi imao vecu minutazu.Nego nisam te vidio juce na tekmi? Pa svi su bili u svecanoj kod Lukica a tebe nisam vidio. I Erasmus i Cidinho su dosli u svlacionicu poslije utakmice da nam cestitaju i kazu da te nisu vidjeli.Gdje si sjedeo?

Uros Cosic:Ma nisam bio na tekmi gledao sam od kuce preko TV.

Sasa Stamenkovic:Na kom programu? Pa juce su samo prenosili Partizan-Teleoptik na RTS1.

Uros Cosic:Ma gledao sam preko interneta.

Sasa Stamenkovic:Aha!A jesivideo sto sam odbranio onaj penal!Zivu sam je uhvatio.

 

Aleksandar Rogic:Ajmo curice malo brze! Jos 5 krugova sada ubrzajte tempo!

 

Uros Cosic:Auuu! Svaka ti cast, cudi me zasto ne odes u neki bolji klub odlicno si branio juce!

Sasa Stamenkovic:Eto da nisi juce bio sa Nadjom vidjeo bi da nije bio nikakav penal, jedva su nam par puta zapretili.Odlicno je Vilota igrao.Bolji smo bez tebe! Svi znaju da si izdajica!

Uros Cosic:Nemoj tako da pricas o meni!Pa ja ne bih isao tamo sigurno da sam bio bar na klupi.Nisam ja kriv sto nema mjesta u klubu!

Sasa Stamenkovic:Samo ti kazem da se pomiris sa Muslinom i da ne pametujes previse,samo slusaj sta ti govori i posta ces neko i nesto.

Uros Cosic:Ali....

 

Sasa Stamenkovic ubrzava i odlazi na celo kolone...

 

http://profile.ak.fbcdn.net/profile-ak-snc1/object2/1793/92/n45547974464_6508.jpg

Aleksandar Rogic:Ajmo sada istezanje...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Lav Kup

 

http://www.novine.ca/arhiva/2009/1222/slike/FUDBAL-LAV-KUP.jpg

 

Zvezda lako prosla 1. Kolo Lav Kupa. Partizan jedva na penale protiv Radnickog. Vosa lako protiv Partizana BB.

 

 

Jelen Super Liga

 

http://www.skolafudbaladif.com/slike/vestiInostrane/jelen2.jpg

 

Zvezda uvjerliva! 6 utakmica 6 pobjeda.

 

 

Muslin u Brazilu!

 

http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2010/7/9/112452/4401-ap.jpg

 

Slavoljub Muslin sa Ratkom Dostanicem otputovao jutros u 10:00 u Brazil. Tamo ce gledati utakmicu izmedju Avia i Flamenga.Nova,stara meta Muslina je fenomenalni Brazilac Diego Mauricio.

 

Ulaze u avion i odlaze u Brazil...

 

-Ratko Dostanic:Sta ce ti bre jos jedan napadac? Imas ih 7. Mislim cak da bi trebao da prodas nekog od njih...

Slavoljub Muslin:Ti si imao svoju priliku i nisi je iskoristio.Ja imam povjerenje uprave i mogu da dovedem koga hocu dok sam trener.Zato suti i javi mi kad stignemo u Florianópolis.

 

Poslije 8sati leta Muslin i Dostanic dolaze na aerodrom u Florianópolis.

 

-Ratko Dostanic:(Gura rukom Muslina da ga probudi) Alo! Slavoljube! Ustaj bre stigli smo!

-Slavoljub Muslin:(Otvara oci) A napokon. Ajde pozuri da ne okasnimo na utakmicu.

-Ratko Dostanic:Ajde ceka nas Taxi tu ispred aerodroma.

 

Odlaze do Taxija...

 

-Ratko Dostanic:E, evo ga nas taksi! (Ulazi u taksi)

-Slavoljub Muslin:Ajde reci mu da nas vozi na stadion...

 

Dolaze na stadion i tamo ih docekuje agent Diega Mauricia Rafael Oliveira Costa

 

http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2009/11/12/1258064217830/Mel-Stein-001.jpg

 

-Rafael Oliveira Costa:Dobro dosli! Podji te samnom u svecanu lozu. Nadam se da ce vas Mauricio zadovoljiti.Kako ste rekli najavio sam mu da ce te doci gledati utakmicu.

- Slavoljub Muslin:Hvala vam. I ja se nadam da ce biti dobar.Kod nas je ogromna konkurencija u napadu,a imam prijatna iskustva sa igracima iz Brazila kao i iz Argentine.

 

Pocinje utakmica, Mauricio je u prvih 11.

 

Diego Maurcio:(Govori svojim suigracima) Ljudi dajte mi loptu moram da se dokazem danas! Dosao trener Crvene Zvezde sa jednim skautom svojim.Samo zbog mene su dosli na ovu utakmicu.Stvarno bih volio da predjem kod njih.

Ibson:Ajde davat cu ti lopte onako kako ti volis pa da ides jedan na jedan. Tamo je Petkovic jel tako? Imaju dosta stranaca cuo sam.I onaj mali Villalva je tamo razvaljuje navodno.

 

Prvih 45minuta je zavrseno, Flamengo vodi 1-0 strelac Welinton.

 

-Rafael Oliveira Costa:Nadam se da ste zadovoljni ovim sto vidite.Nije ovo njegov najbolji dan moze on i bolje.

- Slavoljub Muslin:Ma imamo mi ovakvih igraca u mladjim selekcijama i rezervnom timu. Ja ne znam kako je uspjeo da zabije 23 gola do sada u sezoni. Onda imate ocajnu odbranu u ligi.

-Rafael Oliveira Costa:Nemoj te tako. Dobar je on igrac, samo ga danas ne ide. Bolji ce biti u 2. poluvremenu.

-Slavoljub Muslin:Iskreno sumnjam da ce biti bolji. Meni ne treba neko ko ce dati gol jednu utakmicu pa onda 10 utakmica nece biti njegov dan. Takvih imam na sve strane.

 

Pocinje drugo poluvrijem.

 

-Slavoljub Muslin:Eto mu jos 45' ako se dokaze sigurno cemo biti jos u kontaktu.

-Rafel Oliveira Costa:Znam ja da on moze igrati puno puno bolje.

 

Na terenu Mauricia nikako ne ide.

 

-Diego Maurcio:Daj mi loptu u prazno!(Govori Ibsonu).

-Ibson:(Gura loptu u prostor Mauriciju) Ajde sada trci! Stigni je!

-Diego Maurcio:(Prima loptu i pokusava da predribla Marcelinha na 25m od gola)

Marcelinho:(Ostar start na loptu i uzima je od Maurcija i vuce kontru, dolazi na 35m od gola i jako sutira i GOOOL! Mauricijo je pogresio 1-1 )

-Ibson:Sta ti je danas? Necu ti vise ni davati lopte, sada zbog tebe primismo gol!

-Diego Maurcio:Izvini te momci, danas nije moj dan nikako.

 

61' penal za Flamengo uspjesno zabija Renato.

 

-Slavoljub Muslin:Lose,lose,lose. Kako bi tek igrao protiv Besiktasa ili Palerma? Mislio sam da zna nesto...

 

http://www.lancenet.com.br/resources/5431248.jpg

Mauricio razocaran napustio teren.

 

Kraj utakmice.Dostanic i Muslin razocarani napustaju utakmicu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

:thumbup:

Sutra sumnjam da ce biti izvjestaja pa sam danas napisao 3. Mozda cijelu sedmicu necu nista pisati.

Moram ocjene popravlajti.  facepalm

 

A sto si dozvolio da imas slabe ocene :lud: :D.Evo ja sam odlican i sad uzivam,pomalo ucim xD.

Aj popravljaj to,jedva cekam nastavak.

Link to comment
Share on other sites

http://www.sigurica.com/slike_vesti/10800ef5965a4278d32d63e67f7a041ea1f21.jpeg

 

VECITI DERBI

 

 

width=450 height=129

http://www.balonsd.com/slike/zurnal.jpg[/img]

 

Ovogodisnji prvi Veciti derbi zavrsio bez pobjednika.Utakmicu obiljezio Zvezdin napadac Javier Correa i sudija Igor Paunovic svojim cudnim odlukama.Strelci su bili Correa (2gola) za Zvezdu, Cleo i Brkic za Partizan.

 

Slavoljub Muslin:Sudjenje katastrofa, poslali smo Platiniju zalbu tako da se nadam da ce to biti rijeseno.Nemam vise komentara!

 

Ljubisa Tumbakovic:Zadovoljan sam rezultatom. Na pocetku je bila trema kod igraca jer je ogroman broj navijaca Zvezde bio iza njihovih ledja ali su se svremenom opustili i uspjeli smo da ukrademo bod Zvezdi.Spremni ih cekamo na JNA!

 

http://pressonline.rs/upload/boxImageData/2007/09/03/9909/4801-NOVAK-DJUROVIC.jpg

 

Tomislav Karadzic:Zanimljiva utakmica moram priznati uzivao sam u igri oba kluba.Sto se tice zalbe na sudjenje siguran sam da ce biti odbijena jer je sve bilo korektno ali ne znam ni sam sta je spopalo upravu Zvezde i misle da ja namjestam utakmice Partizanu.

 

width=450 height=337

http://www.delije.net/galerija//06_07/0607_cz_borac_2.jpg[/img]

Delija kao u prici!

 

Dan prije derbija...

 

Razgovor Muslina i Vladana Lukica.

 

-Vladan Lukic:Sta si me trebao? Rekla mi sekretarica da si me trazio danas?

-Slavoljub Muslin:Ma zanima me da li si ista pripremao za derbi.Paunovic sudi?

-Vladan Lukic:Pripremao sam, ali samo svecanu lozu. Dosta legendi ce doci na utakmicu. A sto se tice sudije ja tu ne smijem nista pred derbi.Pa nije lud ovaj Karadzic, postavio svog covjeka da sudi derbi, ja da sam pokusao nesto odmah bi nas izbacili u 5. ligu. Pa pogledaj malo bolje taj lik do sada sudio 8utakmica Partizanu u ovoj sezoni samo.

-Slavoljub Muslin:Upravu si.Daj posalji nekog da prati Karadzica.Nek ga uhvate na djelu!Necu ja da trpim tu nepravdu!!!

 

Na drugoj strani grada Karadzic u drustvu Tumbakovica i sudije Paunovica.

 

-Tomislav Karadzic:Tumbakovicu, evo ti sudija!Ovaj ce sutra da sudi. Sad mi reci sta ti treba.

-Ljubisa Tumbakovic:A Paunovic nam opet sudi.Ovo je 7-8 put ove sezone.Ma necemo pretjerivati,ako ne budemo mogli bod da im uzmemo.Sudi penal ili nemoj da sudis za njih ako budemo gubili.

-Igor Paunovic:Ma nema problema.Ako vi kazete nerjeseno tako ce i biti. Samo da se dogovorimo oko isplate?

-Tomislav Karadzic:Dobijas kao i do sada. 2.000evra po utakmici. Novac na dogovorenom mjestu pokupis i stvar rjesena.

-Igor Paunovic:Kako 2.000evra?Pa to je ipak derbi! Bez 4.000evra nema nista od dogvora.

-Tomislav Karadzic:Tumbakovicu molim te idi odavde.Da ja to nasamo rijesim sa sudijom.

 

(Odlazi Tumbakovic)

 

-Tomislav Karadzic:Alo bre pedercino glavu cu da ti razbijem! Znas da ti znam ime i zene i onog sina sto ti skolujem jel znas bre to?! Nemoj da mi se pravis pametan!Uradi kako ti je receno novac ces da dobijes po dogovoru 2.000evra i ne seri nijedne!Jesam bio jasan?!

-Igor Paunovic:Uredu je smiri se! Ne mjesaj mi zenu i sina u ovo!Uradit cu kako ti kazes.

 

(Razilaze se)

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |