Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

FM11 Avanture-Slavoljub Muslin


ŽeljkoDelija
 Share

Sta vam se vise svidja?  

15 members have voted

  1. 1. Sta vam se vise svidja?

    • Dok sam pisao izvjestaje sa utakmica i samo intervijue
      5
    • Sada kako sam poceo da pisem razgovore izmedju igraca,trenera,uprave...
      10
    • Ne svidja mi se nikako ;)
      0


Recommended Posts

FK Crvena Zvezda

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sh/3/34/Czvgrb.png

 

Puno ime: Fudbalski klub Crvena zvezda

Nadimak:Crveno-beli, DELIJE

Osnovan:4.Marta 1945.

Stadion:Marakana (kapacitet: 55,000)

Predsjednik:Vladan Lukić

Menadžer:-

Liga:Jelen Super Liga

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kristić napustio Marakanu

 

http://www.saaf.rs/wordpress/wp-content/uploads/2010/07/sportski-zurnal.jpg

 

Sportski Žurnal prenosi vijest iz uprave Crvene Zvezde.Aleksandar Kristić nece naslijediti Dostanića,a odbio je da ostane kao pomoćni trener Slavoljubu Muslinu koji se vratio na kormilo Zvezde nakon 5godina.Muslin je odlično dočekan od strane navijača Zvezde koji se nadaju vraćanju titule na Marakanu.Uprava bila jednoglasna i bez ikakvog razmipljanja dala ponudu Muslinu koji to sa zadovoljstvom prihvatio i odmah krenuo za Beograd.

 

http://sport.blic.rs/data/images/2010-08-14/65501_ad-fudbal-smederevo-zvezda-aleksandar-kristic_f.jpg?ver=1283117702

 

Mladi Kristić ne želi više biti pomoćni trener!

 

http://www.serbianlogo.com/thumbnails/kurir.gif

 

Novinar Kurira:Dobar dan.Prvo bih vas pitao kako se osjećate nakon sto su vam iz uprave Zvezde rekli da niste vise "glavni"?

Aleksandar Kristić:"Bio sam vrlo razočaran.Mislio sam da su mi napokon pružili šansu ali sam se prevario.Izgleda da ne žele eksperimentirati nego su se odlučili za provjerenog trenera."

Novinar Kurira:Muslin je odmah prihvatio ponudu Zvezde, da li vas je kontaktirao i pričao sa vama? Vi ste još bili na klupi Delija kad su iz uprave odlučili da njemu pošalju ponudu."

Aleksandar Kristić:"Nije me kontaktirao, samo su mi rekli iz uprave da je Muslin potpisao ugovor,a ja mogu da ostanem pomoćni trener, što sam naravno odbio.Muslin i ja se poznajemo ali nismo tako dobri prijatelji i želim mu svu sreću jer će mu trebati sa ovakvom upravom!Dovidjenja i hvala vam sto ste me ugostili."

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b9/Slavolub_Muslin.jpg/250px-Slavolub_Muslin.jpg

 

Muslin:"Uvijek sam tu da pomognem Zvezdi!"

 

 

Slavoljub Muslin poslao je kratak dopis novinarima Sky Sporta. U dopisu piše:

"Ništa nije važnije od Crvene Zvezde. Uvijek sam tu da pomognem svom voljenom klubu.Poznato je da sam imao odlične uspijehe u prijašnjim "mandatima" u Zvezdi nadam se da ću nastaviti i u ovom "mandatu".Promjena će biti siguran sam i u igračkom i u trenerskom timu.Toliko za sada, više kad sagledam situaciju u klubu!"
Link to comment
Share on other sites

Slavoljub Muslin

 

Igračka karijera (1972-1987)

 

http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/1999/09/21/_slike/Muslin.jpg

 

Slavoljub Muslin rodjen 15. Juna 1953.god.(57) u Beogradu. Svoju fudbalsku karijeru poceo je u lokalnom klubu OFK Beogradu na poziciji stopera, potom je odigrao jednu sezonu u BASK Beogradu (1972-1973), svoju fudbalsku karijeru nastavlja u Radu (1973-1975) i tamo ga zapazaju iz uprave Zvezde i on kao 23godisnjak dolazi u klub na Marakani (1975-1981), nakon 6 godina boravka na Marakani i igranja sa najvecim Zvezdinim fudbalerima (Dragan Džajić, Vladislav Bogićević, Jovan Aćimović, Vladimir Petrović, Dušan Savić) napusta Zvezdu i odlazi u Francusku.Njegov prvi transfer u  "svijet". 1981.god. prelazi u Lille OSC u Francusku i tamo ostaje do 1983.god. ali svidjelo mu se u Francuskoj pa poslije 2 godine igranja za Lille prelazi u Stade Brestois 29 (1983-1986). Poslije prelazi u SM Caen i tu 1987.god. zavrsava svoju fudbalsku karijeru.

 

http://sportservis.name/wsw/UserFiles/Image/fudbal%20srbija/treneri/slavoljub%20muslin%20ss%20krop.jpg

 

Trenerska karijera (1989-)

 

Trenersku karijeru Muslin je zapoceo u Stade Brestois 29 u klubu u kojem je zavrsio svoju fudbalksu karijeru. Tamo se zadrzao dvije godine i nije imao vecih uspjeha (1989-1991). Potom odlazi u Pau FC gdje ostaje 3 godine (1992-1995).Poslije Paua i Stade Brestoisa preuzeo je Girondins de Bordeaux. Iako se tamo zadrzao manje od godinu dana doveo je Bordeaux do cetvrtfinala Kupa Uefa, dobio je otkaz zbog lose forme u domacem prvenstvu. Vazno je napmenuti da je tamo trenirao najbolje igrace u svijetu u to vrijeme Bixente Lizarazu, Christophe Dugarry i tada mladog Zinedine Zidane koji je poslije postigao ogromne uspjehe.Poslije Bordeauxa nije ga islo pa je 1996. god. preuzeo RC Lens tamo ostao 1 sezonu kao i u Le Mans UC72 i Wydad Casablanca.Poslije "nuspjeha" u Francuskoj vraca se u Srbiju, u Crvenu Zvezdu.Tu se zadrzao 2godine (1999-2001). U prvoj sezonu na klupi Zvezde osvaja domaci kup i prvenstvo i sezonu poslije osvaja domace prvenstvo ali gubi od FK Partizana u finalu kupa. Poslije odlazi u Levski iz Sofije i tamo ostaje do 2003. Nakon neuspjeha sa Sofijom uslijedio je povratak u Crvenu Zvezdu. U junu 2003 Muslin se vratio u Zvezdu i ponovo donosi naslov domaceg prvaka ali gubi u finalu kupa od Satrid Smedereva. Nakon sto ga je Džajić otjerao sa klupe Zvezde on odlazi 2004 u Metalurg  i tamo provodi jednu sezonu.Poslije Ukrajine odlazi u Lokeren ali tamo se ne zadrzava ni mjesec dana nego dobiva ponudu od Lokomotiv Moscow . Tu je imao odlican start sezone, ali doslo je do pada forme i izgubio je prvu poziciju u ligi i dobija otkaz 2006.Poslije Rusije vraca se u Lokeren u nadi da ce popraviti lose rezultate njegovog prethodnika. Medjutim jedva je sacuvao Lokeren od ispadanja i 2007 dobija otkaz.Poslije neuspjeha u Lokerenu slijedi povratak u Rusiju, tacnije u Khimki 2007.god. i spasava Khimki od ispadanja u prvoj sezoni ali katastrofalan pocetak druge sezone je znacio da Muslin napusta Khimki.Poslije Rusije odlazi u komsiluk u Minsk i tamo poslije samo mjesec dana rada dobija otkaz.I na kraju odlazi na  Kipar i preuzima Anorthosis Famagusta FC i poslije godinu dana dobio je otkaz.I poslije 6 godina Muslin se vratio tamo gdje mu je i mjesto, tamo gdje je ostvarivao najbolje rezultate i kao igrac i kao trener.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

DELIJE SEVER

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/5/50/Delijesever.gif

"Delije" popularni naziv za navijace Zvezde. Osnovani su na Božić 7. Januara. 1989.god. Delije imaju i svoje podgrupe od kojih su trenutno najpoznatije Belgrad boys,Brigate, Ultra boys i Heroes .Najveca okupljanja Delija su sigurno za vreme "Večitog Derbija" .Najpoznatiji derbi u JSL izmedju Zvezde i Partizana.Veliku pomoc ima Zvezda od Delija koja je najposjeceniji klub na Balkanu.Delije ih bodre gdje god da igraju i cesto su im donosili pobjede i stvarali igraca vise na terenu. Sigurno jedna od najvecih skupina navijaca na prostoru Balkana.

 

http://tekstovi-pesama.com/g_img/1/30805/delije%2520sever-5.jpg

 

Marakana

 

Osnovni podaci:

Nadimak:„Marakana“

Lokacija: Beograd

Izgradnja:1960.-1963.

Otvoren:1. septembar, 1963.

Kapacitet:55 000

Klub:FK Crvena zvezda

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a3/Fk_Red_Star_stadium.jpg

Link to comment
Share on other sites

Muslin odmah sa jakim treninzima

 

http://www.srbijanet.rs/images/stories/sport/slike1/slike1/fk-crvena-zvezda%281%29.jpg

Igrači Zvezde se spremaju za trening.

 

 

 

Slavoljub Muslin predstavio svoje prvo pojacanje. Mladi Brazilac koji je dosao iz Cortibe Renatinho.Igrac koji moze igrati na sredini terena i po lijevom krilu, dosao je za 275,000 KM.Ima samo 22godine i odlican je dribler sto je odlika vecine Brazilaca.Ako bude potrebno moze biti i kreator jer nam je poznato da Zvezda vec duze vrijeme trazi nekog ko ce ujedini sve linije.

 

 

Navijači Cortibe razočarani njegovim prelazkom u Crvenu Zvezdu,a njemu drago zbog prelazka!

 

Novinar:Kako se osjecate zbog dolazka u Beograd?

Renatinho:"Vrlo sam sretan zbog dolazka u Zvezdu, nadam se da cu se dobro uklopiti iako mi je problem sto ne govorim jezik, ali tu je i Cadu i Savio oni su mi se vec ponudili i rado ce mi pokazati i objasniti sve sto me zanima."

Novinar:Navijaci Cortibe su razocarani vasom odlukom da dodjete u Zvezdu da li vas je to pogodilo?

Renatinho:"Cortiba je moja proslost i ja sam potpuno koncetrisan na Zvezdu i na svoju buducnost u Zvezdi. Zao mi je sto su me navijaci Cortibe na tako los nacin ispratili, a znaju i sami da sam im dosta pomoga."

 

Na Marakanu je doslo jos 5 mladih talentovanih igraca,a ocekuje se dolazak jos jednog veznjaka ali iz Zvezde nismo dobili nista vise osim toga da pregovaraju sa mladim veznjakom.

 

U klub su dosli:http://www.dodaj.rs/t/35/Je/2nHqCP4N/ibrahim-gnanou-profile-a.jpgIbrahim%20GnanouIbrahim Gnanou,http://www.dodaj.rs/t/2j/UN/38oBNPQT/sofiane-hanni-profile-at.jpgSofiane%20HanniSofiane Hanni,http://www.dodaj.rs/t/S/13A/2PvW3RuA/mobi-okoli-profile-attri.jpgMobi%20OkoliMobi Okoli,http://www.dodaj.rs/t/27/4m/29N3Imzf/vladimir-simunovic-profi.jpgVladimir%20SimunovicVladimir Simunovic

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/00/Ibrahim_Gnanou_4240.jpg/220px-Ibrahim_Gnanou_4240.jpg

Ibrahim Gnanou odbrambeni igrac koji ce zamjeniti Djordjevica!

 

http://www.passion1970.fr/ne3/media/news/adversaires/hanni.jpg

Talentovani napadac Hanni dosao iz Nanta.

 

________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

Slavoljub ostao bez trake i napustio Marakanu!

 

http://www.ex-yupress.com/blic/blic.gif

 

Blic prenosi interviju sa Slavoljubom Djordjevicem, bivsim kapitenom i igracem Crvene Zvezde.

 

Novinar:Da li ste razocarani zbog odlazka iz Zvezde?

Slavoljub Djordjevic:"Vrlo sam razocaran reakcijom Muslina,nadao sam se da cu sa njim i sa ostalim saigracima kao kapiten podici nekoliko pehara ali sve je to palo u vodu kad je Muslin dao kapitensku traku Stamenkovicu.Odmah kad nam je to saopstio ja sam ga trazio da razgovaram oci u oci. Trazio sam da mi vrati traku ili cu da odem iz kluba, on mi je na to rekao: "Ne zelim da odes ali mislim da je Stamenkovic stabilniji od tebe i da ce bolje voditi i pomagati mladim igracima jer ima veci uticaj nego ti medju njima".To me stvarno razljutilo i trazio sam da me stave na transfer listu, stizale su ponude i na kraju smo se svi slozili da odem u Rusiju u Terek.Tu sam oko 2sedmice i vidi se razlika izmedju Zvezde i Tereka i na treninzima i na utakmicama ali navijaci Zvezde su puno glasniji i puno vise ih dolazi na utakmice.

Novinar:Znaci izbila je svadja izmedju vas i Muslina?To znaci da Muslin i nema dobre odnose sa igracima? Da li je bilo jos svadja otkako je on dosao u klub?

Slavoljub Djordjevic:"Koliko sam cuo bilo je nekih problema kad je stavio Binica na transfer listu, ali to su oni brzo sredili i Binic vidim igra odlicno i standardan je.Muslin je tezak covjek i rijetko povlaci svoje odluke tako sam i ja napustio Zvezdu poslije toliko vremena,ali i to se moralo desiti jednom."
Link to comment
Share on other sites

http://www.b92.net/news/pics/2008/09/106090178048dcc38497727588827184_big.jpg

 

Kvalifikacije za KUP UEFA!

 

Zvezda uz male probleme u prvim utakmicama ipak dosla do grupne faze Euro Kupa. Ovako je Zvezda prosla kvalifikacije:

 

Euro Cup 3rd Qual. Rnd. Leg 1:

http://www.dodaj.rs/t/2E/Om/4BEAKUZQ/red-star-v-banska-bystri.jpg%5Bcolor=red%5D%5Bb%5DCrvena%20Zvezda%5B/b%5D%5B/color%5D%20%5Bb%5D1:1%5B/b%5D%20%5Bb%5DBanska%20Bystrica%5B/b%5DCrvena Zvezda 1:1 Banska Bystrica

Euro Cup 3rd Qual. Rnd. Leg 2: http://www.dodaj.rs/t/2U/tK/1FrSBVtv/banska-bystrica-v-red-st.jpg%5Bb%5DBanska%20Bystrica%5B/b%5D%20%5Bb%5D1:5%5B/b%5D%20%5Bcolor=red%5D%5Bb%5DCrvena%20Zvezda%5B/b%5D%5B/color%5DBanska Bystrica 1:5 Crvena Zvezda

 

Euro Cup 4rd Qual. Rnd. Leg 1: http://www.dodaj.rs/t/I/2w/4XiULkaX/ob-v-red-star-split-view.jpg%5Bb%5DOB%202:1%5B/b%5D%20%5Bcolor=red%5D%5Bb%5DCrvena%20Zvezda%5B/b%5D%5B/color%5DOB 2:1 Crvena Zvezda

Euro Cup 4rd Qual. Rnd. Leg 2: http://www.dodaj.rs/t/3s/vW/2yrV09Au/red-star-v-ob-split-view.jpg%5Bcolor=red%5D%5Bb%5DCrvena%20Zvezda%5B/b%5D%5B/color%5D%20%5Bb%5D5:1%20OB%5B/b%5DCrvena Zvezda 5:1 OB

 

http://sport.blic.rs/data/images/2010-02-18/14375_smuslin2-foto-afp_f.jpg?ver=1281264469

Slavoljub Muslin:"Ovo je veliki uspijeh za Zvezdu!Sledece godine idemo u Ligu sampiona!"

 

http://img410.imageshack.us/img410/8749/jelensuperliga.png

 

Počela Jelen Super Liga!

Na otvaranju nove sezone Partizan ce u goste kod Romanticara a Zvezda docekuje Metalac na Marakani.

 

width=300 height=373

http://cache.daylife.com/imageserve/06II1Fkedo5mj/340x.jpg[/img]

Muslin uvjeren da moze do titule!

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/a/a4/RTS_logo.svg/210px-RTS_logo.svg.png

 

Voditelj emisije RTSa:Dobro vece gospodo, dobro dosli. Sa nama su veceras Slavoljub Muslin, trener Crvene zvezde i Aleksandar Stanojevic, trener Partizana.Prvo da vas pitam kakva su vasa ocekivanja u novoj sezoni?

Aleksandar Stanojevic:"Mi cemo po starom, do titule kako smo i navikli.Usli smo u Ligu Sampiona i pred nama je vrlo teska grupa (Roma,Barcelona,Anderlecht), pokusat cemo izboriti bar 3. mjesto jer mislim da smo kvalitetniji od Anderlechta.Sto se tice Jelen Super lige vec sam sve rekao."

Slavoljub Muslin:"Drago mi je sto ste to pitali i sto cu kolegi Stanojevicu ove godine pomrsiti planove, poznati su moji uspjesi sa Zvezdom,a sada kad sam opet tu niko me nece zaustaviti da uzmem duplu krunu.I mi smo usli u Kup Uefa imamo tesku grupu ali lopta je okrugla i uvjeren sam ako se igraci budu trudili da mozemo u nokaut fazu bez nekih vecih poteskoca proci."

Voditelj emisije RTSa:Svakako obadvojici zelim srecu u vasim namjerama pogotovo sto se tice Evropske scene.Bilo je dosta pojacanja na obe strane, Partizan je mozda u boljem polozaju finansijski ali cini mi se da je ove godine i Zvezda izdvojila poveliku sumu novca,a poznat je i odlazak Djordjevica za 2,5mill evra?

Aleksandar Stanojevic:"Mislim da nemate tacne informacije.Partizan je dobio dovoljno novca od kvalifikacija u Ligu Sampiona medjutim nista od toga jos nije potroseno, cak nam je ostalo i od budzeta sa pocetka sezone. Potroseno je oko 500,000 evra i dovedena su 4 igraca na pozicijama koje je trebalo popraviti ali sve je to namireno prodajom 2 igraca tako da ce Partizan na zimskom prelaznom roku da dovede nekoliko zvucnih imena."

Slavoljub Muslin:"Nas glavni sponzor Gazprom ove godine je dosta ulozio u klub sa namjerom da udjemo u Kup Uefa i da osvojimo sve u domacem prvenstvu.Ukupno je potroseno 3,7miliona evra na pojacanja a od prodaje smo zaradili oko 3,4miliona evra, tako da nismo u velikom gubitku.Ova pojacanja su pojacanja za buducnost i siguran sam kad dodje vreme da neko od njih napusti klub da ce ga Zvezda moci trostruko naplatiti.U zadnjem trenu doveden je Nikon Jevtic 17godisnjak iz Austrije, Srpskog porijekla za kojeg smo izdvojili 1,5miliona evra.On ce biti jedan od glavnih igraca sledece sezone jer ne planiramo otkupiti Milovanovica.I jos ce doci sledece sezone jedan mladi talentovani Holandjanin kojem ne bi pominjao ime jer smo se tako u klubu dogovorili."

Voditelj emisije RTSa:Toliko za veceras, culi ste miseljnja trenera najjacih Srpskih klubova i pozelite im srecu i bodrite ih na vaznim utakmicama.Laku noc i pozdrav od nas!

 

width=300 height=172

http://sport.blic.rs/data/images/2010-07-11/56869_sstanojevic01-foto-m-metlas_f.jpg?ver=1278880010[/img]

Stanojevic:"Nista se nece promjenuti od prosle sezone na tabeli, Partizan opet 1.!"

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

http://www.smedia.rs/sport/slike/news_8973.jpg

 

Lav Kup Srbije!

 

Zvezda na noge Sremu, Teleoptika protiv Partizana, Vosa ugostila Indjiju.

 

 

width=300 height=280

http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2010/4/11/101528/3602-Novak-Djurovic.jpg[/img]

Stanojevic:"Razocaran sam i ljut!"

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/thumb/e/ea/RTS-logo00001.jpg/220px-RTS-logo00001.jpg

 

Aleksandar Stanojevic:"Jako losa predstava Partizana,iako nisam igrao sa najboljim igracima to smo morali dobiti.Nemoguce je da prvak Srbije izgubi od kluba iz 2. lige!"

 

 

Slavoljub Muslin:"Lijepo izdanje mladih igraca Zvezde.Zao mi je sto se Srnic povredio nakon samo 10minuta igre ocekivao sam lijepu predstavu od njega.Nikon me odusevio prekrasan je gol postigao sa nekih 30metara, imao je odlicnu asistenciju za Vesovica nije ni cudo sto je proglasen igracem utakmice.To je dokaz da nisam pogresio kad sam dao 1,5mill evra za 17godisnjaka."

 

 

Zoran Milinkovic:"Lako protiv Indjije, iznenadio sam se kako su moji igraci igrali lose a zabili cak 3 gola solidnoj Indjiji koja ove sezone zasad jako dobro igra.Odlicno 5mjesto zauzimaju, ali dargo mi je sto smo prosli i mora cemo poraditi na igri puno ako zelimo ove godine nesto vise da uradimo!"

 

 

FK Crvena Zvezda - KUP UEFA

 

 

FK Partizan- Liga Šampiona

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sezona 2010/2011

 

http://img410.imageshack.us/img410/8749/jelensuperliga.png

 

Dosao je kraj jos jedne godine. Partizan nije uspjeo da odbrani titulu ali su igraci Zvezde na celu sa Muslinom ovu sezonu bili dosta uvjerljiviji u odnosu na prethodne 3-4 sezone.Zvezda je 3 kola pred kraj prvenstva osigurala titulu i na kraju zavrsila sa prednosti od 9 bodova ispred 2. Partizana. 

 

http://www.dodaj.rs/f/s/tO/aHpCx1M/serbian-superleague-info.png

 

Slavoljub Muslin:Zadovoljan sam ovom sezonom.Kako ne bi bio kad smo uzeli i domaci kup i domace prvenstvo.Jedino za cime zalim je Evropska scena,vrlo smo lose igrali u Kup Uefa, zauzeli smo jako lose 4. mjesto u grupi.Jedva smo izvukli koju nerjesenu ali mora da se pozalim na sudjenje koje je bilo ocajno!Pa dobili smo 6 crvenih kartona i sudjena su 4 penala protiv nas, kakvo je sudjenje bilo dobro smo i prosli.Sada ciljamo ka Ligi sampiona i sto boljem plasmanu tamo i naravno domace prvenstvo i kup.

 

http://www.saaf.rs/wordpress/wp-content/uploads/2010/07/sportski-zurnal.jpg

Za Sportski žurnal izjavio je Muslin.

 

KUP UEFA

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/bs/5/51/UEFAEuropaLeague.png

 

Crvena Zvezda dozivjela razocarenje u Kup Uefa.

 

 

Novinar:Na ulicama Beograda razocarana lica navijaca Zvezde poslije ispadanja u Kup Uefa, poslusajte sta neki od njih misle o tome

Navijač Zvezde (Delija)Ma sudjenje je bilo katastrofa.Pa svaku utakmicu povedemo i onda dobijemo 2-3 crvena i sudija svira za njih penal za svaki slucaj.Ovo neko mora da se zapita sta se desavalo na utakmicama Zvezde. Jos su kaznili Muslina i zabranili mu da vodi Zvezdu protiv Porta jer je samo bio iskren i zalio se na sudijske odluke.

Novinar:Nisu svi imali isto misljenje o sudjenju i o igri Zvezde.

Navijač Zvezde (Delija)Svaku utakmicu smo otvarali na najbolji moguci nacin, ranim golom, a poslije toga igraci su bili usporeni i previse opusteni sto sebi nisu smjeli dozvoliti protiv velikih Evropskih klubova. Bilo je cudnih sudijskih odluka ali to je uvijek tako, ali sto se tice penala i crvenih kartona mislim da sudije nisu pogrijesile. Pad koncentracije i umor igrace je tjerao da prave ostre startove kako bi zaustavili protivnicke napada i to im se obilo o glavu.

Novinar:Platini obrazlozio kaznu koju je Muslin dobio i podrzao sve sudijske odluke!

 

 

Lav Kup Srbije

 

http://www.smedia.rs/sport/slike/news_8973.jpg

 

Zvezda bez vecih problema dosla do filana Lav Kupa.Do finala su dosli preko Srema,Borca,Novog Pazara da bi u polufinalu pobjedili Čukarički i onda u finalu dobili Metalac.

 

Finale Lav Kupa:

 

http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2009/05/06/254348/Lav-kup-Pehar4.jpg

 

 

width=450 height=205http://www.dodaj.rs/f/29/oC/eEgg3Fk/fc-red-star-belgrade-tra.png[/img]

 

Puno promjena u klubu Crvene Zvezde u sezoni 2010/2011. Klub su napustili Savio,Cadu,Jevtic,Trifunovic,Renatinho koji je te sezone i dosao, zatim Bajkovic,Slavoljub Djordjevic,Jeremic,Stevan Reljic i jos nekolicina igraca koji nisu imali minutazu u Zvezdi ili nisu zeljeli da ostanu na Marakani.Sto se tice igraca koji su dosli na zimskom prelaznom roku to su Popara,Bubalo,Ouasim Bouy,Cidinho,Wescley,Gualberto i Abiol Dauda.Muslin je tokom zime trazio nekog ko ce preuzeti ulogu Cadua u Zvezdi trazio se dakle kreator igre. Dovedeni su samo mladi igraci od kojih bi Zvezda mogla imati neku zaradu u buducnosti to i jeste nacin na koji Muslin voli da upravlja klubom. Samo mladi igraci i 2-3 iskusna da vode te mladice kroz sezone...

 

http://www.ex-yupress.com/blic/blic.gif

Blic nam donosi interviju sa mladim talentovanim stoperom koji je dosao iz Palmeirasa, Gualbertom.

 

Novinar:Gualberto od vas se ocekuje da zamjenite Djordjevica koji je vec dosta vremena jedan od kljucnih igraca u klubu sa Marakane, kako se nosite sa pritiskom?

GualbertoNaravno da je trema prisutna i pritisak ogroman ali ja sam profesionalac i moram se nauciti nositi sa tim.Velika je stvar igrati za bivseg Svjetskog prvaka u klubskom fudbalu i naravno da cu dati sve od sebe da igram sto bolje mogu. Nadam se da ce me navijaci zavoljeti i da cu pomoci Zvezdi u novim pohodima na Jelen Super ligu i Lav Kup i namda se da cemo prisustvovati i na Evropskoj sceni.

 

http://www.abril.com.br/imagem/diego-souza-palmeiras-436.jpg

 

 

Link to comment
Share on other sites

SEZONA 2011/2012

 

Lose igre sa pocetka sezone Zvezdu kao i Partizan dovele su u losu situaciju. Iako je Partizan u prvih 8 kola drzao solidno 6. mjesto Zvezda se mucila da izbori prvu pobjedu koja je dosla tek u 8. kolu protiv BSK-a koji je tu sezoni i bio posljednji u ligi i presao u nizi rang zajedno sa Indjijom. Titula Jelen Super Lige pripala je Partizanu,a Zvezdi je pripao Lav Kup.Stanojevic nije uspjeo da sacuva svoje mjesto na klupi Partizana za razliku od Muslina koji je ostao u Zvezdi zahvaljujuci dobrim rezultatima u Ligi Sampiona i domacem Kupu.

 

http://www.dodaj.rs/f/Q/QH/EXC0d1o/serbian-superleague-info.png

 

Novi, stari trener Partizana!

 

width=450 height=335

http://sport.blic.rs/_customfiles/Image/slike/2008/12%20decembar/sport/tumbakovic-v.jpg[/img]

Tumbakovic ponovo na klupi Partizana!

 

Ljubisa Tumbakovic poslije nekog vremena ponovo se vratio na klupu Beogradskog Partizana i u novom pocetku briljirao.Poslije jako losih rezultata Stanojevica uspjeo je da izvuce Partizan iz krize i donjeo im titulu. Pogledajte sta je izjavio Tumbakovic...

 

http://www.ex-yupress.com/blic/blic.gif

 

Ljubisa Tumbakovic:Stanojevic mi je ostavio odlicnu ekipu,samo je trebalo malo discipline i reda uvesti da bi se iz igraca izvuklo ono najbolje. Odusevljen sam sto sam uspjeo da uzmem titulu iz Zvezdinih vetrina i sledece godine cu od pocetka da krenem igrati kako treba i kako dolikuje jednom Partizanu. Sledece sezone cilj je plasman u Ligu Sampiona i tamo sto bolje odigrati i naravno domace prvenstvo, sto se tice kupa tu cu mladim igracima davati priliku.

 

http://www.savremenisport.com/blog/wordpress/wp-content/uploads/2009/09/liga_sampiona_logo.jpg

 

Zvezda solidnim igrama izborila prvu nokaut fazu Kupa Uefa. Malo im je nedostajalo da budu 2. ali CSK-a je imao jacu ekipu i zavrsili su ispred Zvezde na tabeli. Bayern uvjerljiv i osigurao prolaz 2 kola prije kraja.

 

 

Sljavoljub Muslin:Mogli smo i bolje ali sta je tu je.Ove godine se necu zaliti na sudjenje jer je bilo dosta bolje nego prosle sezone.Zadovoljan sam igrom koju su moji momci prikazali, malo nam je nedostajalo iskustva da sacuvamo vodstvo ili nerjesen rezultat pred kraj utakmice ali sta je tu je. Ja zadovolajn,uprava zadovoljna kao i igraci i navijaci i sledece godine opet u Kup Uefa nadamo se da mozemo nesto vise da uradimo.

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/bs/5/51/UEFAEuropaLeague.png

 

1. Nokaut faza Kup Uefa:

http://www.dodaj.rs/t/1n/vh/25q6clpw/club-brugge-v-red-star-i.jpg%5Bcolor=blue%5D%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DClub%20Brugge%5B/b%5D%5B/font%5D%5B/color%5D%20%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5D2-0%5B/b%5D%5B/font%5D%20%5Bcolor=red%5DClub Brugge 2-0 Crvena Zvezda

http://www.dodaj.rs/t/3Q/4S/1kOyIYOX/red-star-v-club-brugge-i.jpg%5Bcolor=red%5D%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DCrvena%20Zvezda%5B/b%5D%5B/font%5D%5B/color%5D%20%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5D9-0%5B/b%5D%5B/font%5D%20%5Bcolor=blue%5D%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DClub%20Brugge%5B/b%5D%5B/font%5D%5B/color%5DCrvena Zvezda 9-0 Club Brugge

2. Nokaut faza Kup Uefa:

http://www.dodaj.rs/t/I/A7/2imT116g/red-star-v-benfica-infor.jpg%5Bcolor=red%5D%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DCrvena%20Zvezda%5B/b%5D%5B/font%5D%5B/color%5D%20%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5D0-3%5B/b%5D%5B/font%5D%20%5Bcolor=red%5D%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DBenfica%5B/b%5D%5B/font%5D%5B/color%5DCrvena Zvezda 0-3 Benfica

http://www.dodaj.rs/t/3N/hF/3IVk85sz/benfica-v-red-star-infor.jpg%5Bcolor=red%5D%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DBenfica%5B/b%5D%5B/font%5D%5B/color%5D%20%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5D4-0%5B/b%5D%5B/font%5D%20%5Bcolor=red%5D%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DCrvena%20Zvezda%5B/b%5D%5B/font%5D%5B/color%5DBenfica 4-0 Crvena Zvezda

 

 

 

http://www.smedia.rs/sport/slike/news_8973.jpg

 

Lav Kup Srbije

 

Zvezda odbranila titulu lako protiv Sevojna.

 

 

 

Jos jedan prelazni rok je zavrsin.Muslin je bio jos aktivniji nego u proslom. Otisao je ogroman broj igraca i zarada je bila takodje ogromna.Od prodaje igraca Zvezda je zaradima oko 22.5miliona evra , a na kupovinu je potrosila 8.5miliona evra .

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Pocele pripreme za novu sezonu

 

http://www.swimstar2000.net/sponsor/zurn.jpg

 

Poslije dobre prosle sezone u evropskim takmicenjima a lose u domacem prvenstvu ove godine Zvezda ce se boriti za ulazak u Kup Uefa.Poslije pauze od 2 sedmice koliko je Muslin dao igracima Zvezde da se odmore i lijepo provedu vecina ih se vratila. U klub sa Marakane nisu se vratili Nemanja Nikolic koji je presao u  Chievo i Mobi Okoli koje je poslije nastupa za reprezentaciju presao u Norveski Molde. Muslin je bio manje aktivan ovaj prelazni rok jer je kako kaze zadovoljan kadrom igraca koji su trenutno u Zvezdi.

 

http://www.srbijanet.rs/images/stories/sport/slike1/4/slavoljub-muslin-498.jpg

 

Slavoljub Muslin:Ove sezone ocekuej duplu krunu i plasman u Kup Uefa. Zao mi sto smo razocarali navijace prosle sezone i sto smo Partizanu pustlili da nam uzmu domace prvenstvo, ali nadam se da su sretni zbog solidnih igara u Evropi.Ove sezone necemo puno dovoditi,tacnije dovedena su 3 igraca i to je sve za ovu sezonu.

 

Zvezda je pripreme odradila u Srbiji ali niko od novinara nije obavjesten gdje se odvijaju te pripreme. Sto se tice rezultata pripremnih utakmica Zvezda je ostala neporazena.

 

Prijateljske utakmice:

 

 

Muslin pojacao samo kriticna mjesta, tacnije pojacao je samo ona mjesta na kojim je izgubio ili prodao igraca.Zvezda je ove sezone imala budzet od 16miliona evra i to zahvaljujuci prosloj sezoni u kojoj je zaradjeno 22,5miliona evra na prodaju igraca.U klub iz Beograda dosli su:

 

http://4.bp.blogspot.com/_ECXxmJDjUBU/SxA5gPxRbJI/AAAAAAAAGOQ/MkNq6g2pRH8/s1600/Daniel+Villalva.jpg

 

http://www.swimstar2000.net/sponsor/zurn.jpg

 

Novinar:Dobro dosli u Srbiju, prvo da vas upitam sta vas je navelio da prihvatite ponudu Zvezede,a trazili su vas puno veci klubovi kao sto su Milan,Lazio,Fiorentina,Sevilla?

Daniel Villalva:Hvala vam, drago mi je sto ste me to pitali.Naime trener Crvene Zvezde,Slavoljub Muslin licno je dosao i pratio svaku moju utakmicu prosle sezone. I cesto sam imao priliku da pricam sa njim, bio sam i gost na par utakmica Zvezede i svidjela mi se okolina,navijaci,igraci i naravno raspolozenje u klubu.Sa Muslinom sam dogovorio da cu dati sve od sebe dok budem igrao za Zvezdu ali kad odlucim da napustim klub iz Beograda on je obecao da ce me podrzati.

Novinar:Da li si cuo za probleme koje je nekolicina igraca imala sa Muslinom, sada je tu samo Cosic koji se ne slaze sa Muslinm i zeli da ode iz kluba.Kazu da je vrlo strog trener, kakav je tvoj utisak?

Daniel Villalva:Muslin jeste strog trener ali na pozitivan nacin, on samo zeli red,rad i disciplinu.Ako to ne mozes da uradis normalno je da ces biti prodan ili ces se zavaditi sa trenerom.Koliko sam nacuo Cosic se oko gluposti posvadjao i momak je vrlo tvrdoglav i zeli zbog gluposti da ode iz Zvezde.

 

 

Igraci koji su napustili Zvezdu bili su na vrhu svoje igrace karijere ili nisu bili dovoljno dobri za Zvezdu i za Muslina. Jedan od onih koji su dosli do vrhunca karijere bio je Nemanja Nikolic, odlicnim partijama prosle sezone pokazao se Evropi i nasao sebi novi klub kao sto sam vec gore naveo Chievo. Zvezda je od njegovog transfera dobila 1,1 milion evra.

 

http://mojacrvenazvezda.net/wp-content/uploads/2010/09/Nemanja-Nikolic.jpg

 

Nikolic je poslao dopis u kojem kaze:

Nemanja Nikolic:Bilo mi je lijepo igrati u Zvezdi pod vodstvom Muslina,dao mi je dosta prilika i ja sa ih iskoristio.Najdrazi trenutak u mojoj karijeri do sada je utakmica protiv Bayrna kada sam u 1. minuti zabio gol ali zao mi je sto tu nismo sacuvali rezultat.Muslin je odlican trener i svojim dolazkom donjeo je puno dobroga Zvezdi.Navijaci moraju biti sretni sto imaju njega!

 

 

http://www.skolafudbaladif.com/slike/vestiInostrane/jelen2.jpg

 

Igracki kadar za novu sezonu:

 

Golmani:

http://www.dodaj.rs/t/2S/uC/3m8koMhj/sasa-stamenkovic-profile.jpg%5Bcolor=blue%5D%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DSa%C5%A1a%20Stamenkovi%C4%87%5B/b%5D%5B/font%5D%5B/color%5DSaša Stamenković

http://www.dodaj.rs/t/1A/MQ/1jhLwY3X/marko-dmitrovic-profile-.jpg%5Bcolor=blue%5D%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DMarko%20Dmitrovic%5B/b%5D%5B/font%5D%5B/color%5DMarko Dmitrovic

 

Stoperi:

http://www.dodaj.rs/t/3w/Yw/yoGzkio/milan-vilotic-profile-at.jpg%5Bcolor=red%5D%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DMilan%20Vilotic%5B/b%5D%5B/font%5D%5B/color%5DMilan Vilotic

http://www.dodaj.rs/t/1C/4Q/ciATi8N/gualberto-profile-attrib.jpg%5Bcolor=red%5D%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DGualberto%5B/b%5D%5B/font%5D%5B/color%5DGualberto

http://www.dodaj.rs/t/o/D1/6LvG4D0/danijel-gasic-profile-at.jpg%5Bcolor=red%5D%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DDanijel%20Gasic%5B/b%5D%5B/font%5DDanijel Gasic

 

Bekovi:

http://www.dodaj.rs/t/1S/11I/1eihSVfe/diogo-profile-attributes.jpg%5Bcolor=blue%5D%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DDiogo%5B/b%5D%5B/font%5D%5B/color%5DDiogo

http://www.dodaj.rs/t/T/ge/2LO1RILG/ognjen-vranjes-profile-a.jpg%5Bcolor=blue%5D%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DOgnjen%20Vranjes%5B/b%5D%5B/font%5D%5B/color%5DOgnjen Vranjes

http://www.dodaj.rs/t/2T/K8/3gSuFb04/romrio-profile-attribute.jpg%5Bcolor=blue%5D%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DRomario%5B/b%5D%5B/font%5D%5B/color%5DRomario

 

Centralni vezni:

http://www.dodaj.rs/t/1k/f2/2sqJai2M/nenad-kiso-profile-attri.jpg%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DNenad%20Kiso%5B/b%5D%5B/font%5DNenad Kiso

http://www.dodaj.rs/t/3L/ss/2N0vkOrU/ouasim-bouy-profile-attr.jpg%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DOuasim%20Bouy%5B/b%5D%5B/font%5DOuasim Bouy

http://www.dodaj.rs/t/r/xu/7oWF18z/dejan-petkovic-profile-p.jpg%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DDejan%20Petkovic%5B/b%5D%5B/font%5DDejan Petkovic

http://www.dodaj.rs/t/Q/uT/1wfqVTuT/nikon-el-maestro-profile.jpg%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DNikon%20Jevtic%5B/b%5D%5B/font%5DNikon Jevtic

http://www.dodaj.rs/t/2L/P7/2hwWhJKg/cidinho-profile-attribut.jpg%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DCidinho%5B/b%5D%5B/font%5DCidinho

 

Krilni vezni:

http://www.dodaj.rs/t/O/xU/2KLiSFI9/darko-lazovic-profile-at.jpg%5Bcolor=purple%5D%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DDarko%20Lazovic%5B/b%5D%5B/font%5D%5B/color%5DDarko Lazovic

http://www.dodaj.rs/t/x/SI/3fNpRSk/milan-bubalo-profile-att.jpg%5Bcolor=purple%5D%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DMilan%20Bubalo%5B/b%5D%5B/font%5D%5B/color%5DMilan Bubalo

http://www.dodaj.rs/t/1F/2i/1hegUPrl/nikola-mojovic-profile-a.jpg%5Bcolor=purple%5D%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DNikola%20Mojovic%5B/b%5D%5B/font%5D%5B/color%5DNikola Mojovic

http://www.dodaj.rs/t/7/109/32pzBx4w/nikola-popara-profile-at.jpg%5Bcolor=purple%5D%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DNikola%20Popara%5B/b%5D%5B/font%5D%5B/color%5DNikola Popara

 

Napadaci:

http://www.dodaj.rs/t/u/12e/ATu7QSO/1/daniel-villalva-profile-.jpg%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DDaniel%20Villalva%5B/b%5D%5B/font%5DDaniel Villalva

http://www.dodaj.rs/t/2a/AX/2KoQpUFZ/2/andrija-kaludjerovic-pro.jpg%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DAndrija%20Kaludjerovic%5B/b%5D%5B/font%5DAndrija Kaludjerovic

http://www.dodaj.rs/t/2Z/GS/3UKTIFcu/javier-correa-profile-at.jpg%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DJavier%20Correa%5B/b%5D%5B/font%5DJavier Correa

http://www.dodaj.rs/t/3m/xN/4pFTwIQq/milos-reljic-profile-att.jpg%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DMilos%20Reljic%5B/b%5D%5B/font%5DMilos Reljic

http://www.dodaj.rs/t/Q/kV/4VRD7oLd/nikola-komazec-profile-a.jpg%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DNikola%20Komazec%5B/b%5D%5B/font%5DNikola Komazec

http://www.dodaj.rs/t/2o/16/34AQMg6U/slavko-perovic-profile-a.jpg%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DSlavko%20Perovic%5B/b%5D%5B/font%5DSlavko Perovic

http://www.dodaj.rs/t/1W/G4/2OfxK64j/kermit-erasmus-profile-a.jpg%5Bfont=times%20new%20roman%5D%5Bb%5DKermit%20Erasmus%5B/b%5D%5B/font%5DKermit Erasmus

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |