Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Ima jedan tim...


SlobaGrobar
 Share

Recommended Posts

  • Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja radim kao Ferguson. .!.  Može biti i najbolji fudbaler sveta ako se zameri samnom može samo da ide iz kluba. :bo:

Kao  i ja  :thumbup: Najgore mi je kad dovedem mladog igraca u klub i ne registrujem ga za sezonu on pocne da se kurca i odmah ga prodam ili ode kao slobodan igrac  :lud:

Link to comment
Share on other sites

Toooooo sloboda osvojila kup  :great: :great:  ajde udji u ligu evrope i molim te obavesti me sta je Sloboda uradila  :thumbup:

 

Sloboda stigla do zadnjeg kola kvalifikacija za LE i dobila Real Sosijedad i prvi meč u gostima izgubila 4:1. Da bi došlo do Sosijedada izbacili su Tripolis iz Grčke u ukupnom skoru 5:2. :)

 

Uskoro abdejt priče sa transferima. :)

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/3a/5X/3a2ywtUG/amqmte.png

DOSTA PROMENA U PARTIZANU

Navikli smo da Partizan puno posluje u prelaznom roku i tako je bilo i sada. Pored promena u igrackom kadru valja prvo pomenuti i promene u strucnom štabu. Moreira koji i dalje igra za klub sada je postao desna ruka Milovanovica ili drugacijim recnikom glavni pomocnik. Sa prvim timom rade još Cosmin Petresku (on vodi i rezervni tim Partizana na utakmicama ligi rezervi) i Velicko Kaplanovic koji vode treninge prvog tima izuzev golmana sa kojima još uvek radi Goran Pandurovic. Za fizicku spremu igraca je i dalje zadužen Dejan Ilic. Sa omladincima radi Ivan Djurovic koji i vodi Partizan do 19 god. Doktorski tim cine Velibor Mitrovic i Sead Malicevic. Skauti kluba su Ranko Stojic i Rade Andjelic. Što se tice transfera igraca krecemo prvo sa odlascima. Bogdanu Jevticu je istekao ugovor. Joseph Nestroy Kizito i Matija Petrovic su bez obeštecenja otišli u De Graafschap odnosno Šibenik. Miloš Karišik i Nikon el Maestro su otišli na pozajmicu u Teleoptik. Stefan Prelic je otišao na pozajmicu u Slogu iz Kraljeva a Nikola Aksentijevic u Proleter iz Novog Sada. Jovan Krneta je otišao u Odense za 130k. Sada prelazimo na igrace koji su došli u Partizan. Partizan je na ovaj prelazni rok potrošio cak 2.5m eura. Kao slobodni igraci su došli Jay DeMerit i Jermaine Beckford. Jay DeMerit je pre Partizana igrao za Chikago, Watford, Newcastle i Valladolid a Jermaine Beckford za Wealdstone, Uxbridge, Leeds, Carlisle, Scunthorpe i Everton. Na pozajmicu su došli Rafael (Vasco, 40k), Victor Wanyama (OM, 50k) i Renard Floris (Girondins Bordeaux, 45k). Sledece pojacanje je Pantelis Kapetanos sa kojim je uprava Partizana obezbedila još prošle godine potpis dok je igrao za Rumunski klub Steaua a dogovor je bio da po isteku ugovora u Steaui predje u Partizan. Naravno bez ikakvog obeštecenja. Sledece pojacanje je Milan Jovanic koji je došao iz Wisle za 275k eura. Jovanic je pre Partizana igrao za Vojvodinu gde je i poceo svoju karijeru pa zatim za Veternik, Perth Glory FC, Graficar, Novi Sad, Spartak ZV, Wislu i Slovan. Sledece pojacanje je Danijel Majstorovic kojem pored toga što ima 37 godina ne smeta da i dalje potpisuje velike ugovore. Sa njim je poput Kapetanosa skopljen dogovor pre isteka ugovora u Seltiku da cim mu istekne ugovor odmah potpiše za Partizan. Sledece pojacanje je Goran Brkic koji je doveden iz Praške Sparte a obeštecenje koliko je Partizan morao da plati za njega iznosi 750k eura. Pre Partizana i pomenute Sparte Brkic je igrao za OFK Beograd, Mladost iz Apatina i Palilulac. Brkic je takodje poznat kao veliki navijac OFK-a Beograda. Zadnje pojacanje i svakako igrac za kojeg je najviše placeno ove sezone i od kojeg se mnogo ocekuje da uradi ove sezone. Radi se o bivšem igracu Proletera, OFK-a, Palilulca, Hajduka sa Liona i Temišvara. Radi se o Milošu Žeravici za kojeg je Partizan Temišvaru morao da plati cak 1.3m eura.

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodirnime.com/sport/wp-content/uploads/2010/06/v173829p0-300x194.jpghttp://www.dodirnime.com/sport/wp-content/uploads/2010/07/58218_zrebligaevrope_f-300x172.jpg

ŽREB ZA LŠ I LE

Za razliku od prethodnih sezona kada je Partizan igrao u ligi šampiona ili kada se Partizan nije ni plasirao u evropu a zvezda uprkos tome što je bila šampion države uvek ispadala na zadnjoj prepreci u kvalifikacijama za ligu šampiona i odlazila u grupe evropske lige ove sezone je situacija drugačija. Crvena zvezda je preko Grindavika (Island), Inter Turku (Finska) i CSKA (Bugarska) konačno uspela da uđe u grupnu fazu lige šampiona. Ali tamo poput Partizana u prethodna tri navrata nisu imali sreće. Rivali Crvene zvezde u grupnoj fazi će biti Milan, Lion i Olimpijakos. Realno težak zadatak je pred Crvenom zvezdom i ogroman bi uspeh bio kada bi grupnu fazu završili kao treći.

 

Partizan je uspeo da se plasira u evropsku ligu ali mu nije bilo ni malo lako. Posle pobeda nad Tampere Junajtedom od 1:7 i 3:1 puni optimizma su ušli u duel sa Slaven Belupom i bili su uvereni da će lako proći hrvatskog predstavnika ali... Prvi meč je završen rezultatom 0:0 a posle tog meča mogli smo da čujemo ali i pročitamo po raznim sportskim portalima niz kritika na račun Slobodana Milovanovića što naravno nije prijalo. Drugi meč Partizan je jako slabo krenuo protiv Slaven Belupa koji je se veoma dobro držao da bi u 41 minutu i poveo sa 1:0 a taj rezultat bi ih vodio dalje. Bruku i sramotu srpskog fudbala sprečio je Milan "Lola" Smiljanić u 83 minutu meča i Partizan zahvaljujući golu u gostima je prošao u narednu rundu gde ga je čekao rumunski Panduri. Partizan je pobedama od 2:3 i 2:0 došao do grupne faze evropske lige gde je žreban iz trećeg šešira. Bolje rivale nije mogao da poželi Milovanović. To su svakako rivali sa kojima se može nadigravati, protiv kojih se može igrati otvoreno i realno gledano Partizan mora prezimeti u evropi. Partizan će protiv Verdera, Temišvara i Austrije pokazati koliko vredi.

 

Ostali naši predstavnici u evropskoj ligi kao i po običaju nisu uspeli ništa značajnije da urade mada je Sloboda Point dostojno branila čast srpskog fudbala. Sloboda Point je u trećem kolu kvalifikacija izbacila Ast. Tripolis (1:1, 4:1) da bi im se nakon toga sutradan ubrzo smrklo čim su saznali ime sledećeg rivala. Rival je bio Real Sosijedad a Sloboda je izgubila oba meča. Prvi je izgubila sa 4:1 a drugi sa 3:4. Treći naš predstavnik Metalac je "požurio" da ispadne. Posle izbacivanja Interblocka (u gostima dobili 1:3 a kod kuće igrali 1:1) zaustavljeni su od strane Partizanovog rivala u evropskog ligi - Temišvara. Metalac je oba meča izgubio sa po 1:2.

 

Da li su došli bolji dani za srpski fudbal? Odgovor na ovo pitanje daće nam Partizan i Crvena zvezda u naredna četiri meseca.

Link to comment
Share on other sites

Imaš dobar žreb i itekako možeš, da igraš LE i na proleče. A što se Zvezde tiče, jedina šansa su ji Grci-bratski klub, može da jim pokloni nešto...

 

Buduči, da igraš več 4 godina, da li se reputacija srbske lige nešto povečala u odnosu na 2010?

Link to comment
Share on other sites

Imaš dobar žreb i itekako možeš, da igraš LE i na proleče. A što se Zvezde tiče, jedina šansa su ji Grci-bratski klub, može da jim pokloni nešto...

 

Buduči, da igraš več 4 godina, da li se reputacija srbske lige nešto povečala u odnosu na 2010?

 

Ista meta isto rastojanje. :D Liga nam je 35 na svetu. :) Ove godine i zvezda i ja sa Partizanom prezimim u evropi i bar jedan klub dođe do 1/4 sigurno da ćemo se približiti cilju a to je dva predstavnika u kval. za LŠ. :)

Link to comment
Share on other sites

PARTIZANU NIJE SUĐENO

 

http://sport.blic.rs/data/images/2010-04-21/31865_lavkupsrbije_f.jpg?ver=1283946636

 

Stadion: Stadion Pivare, Čelarevo

Gledalaca: 1, 714

Strelci: Radovan Ivković 83, Aleksandar Đoković 90+4

 

Kao što i sam naslov kaže Partizanu nije suđeno e tako bi se moglo opisati zadnjih pet sezona u Lav Kupu. Ovaj put to je prešlo granicu, Partizan je ispao od trećeligaša ČSK Pivare na penale i to u 1/16 a rezultat u regularnom delu meča je bio 1:1. Sa bele tačke za ČSK su pogađali Vukadinović, Grujić i Jević a neprecizni su bili Mandić i R. Ivković dok za Partizan precizan je bio samo Žeravica a promašili su Hleb, Đoković, Brkić.

 

PARTIZAN JESENJI PRVAK

 

http://www.tvarenasport.com/pictures/article_medium/NOVINARI/jelen_superliga_aa_658436796.jpg

 

Partizan je jučerašnjim porazom od 1:0 protiv Borca u Čačku završio ovaj prvi deo sezone ali bez obzira na njega i na to što je Partizan imao još dva poraza, od Vojvodine i Slobode takođe sa po 1:0 Partizan je ubedljivo prvi sa pet poena prednosti nad Čukaričkim i šest na C. zvezdom. Partizan je briljirao tokom ovog prvog dela sezone i postigao je čak 36 golova što je čak 11 više od drugoplasiranog Čukaričkog. Broj primljenih golova je 14 koliko ima i Spartak a samo C. zvezda ima manje primljenih golova a to je 13. Ono čime se Partizan može pohvaliti i zbog čega se njihovi navijači mogu ponositi jeste da do sada Partizan nije poražen kod kuće. Sedam mečeva i sedam pobeda uz gol razliku 23:7. Najbolji strelac lige je trenutno Lamine Dijara koji je postigao 12 golova dok drugoplasirani Miloš Stojčev ima 9. Lamine Dijari fali još samo 24 gola pa da prestigne klupsku legendu Stjepana Bobeka po broju golova a on ih trenutno ima 129. Najbolji asistent lige je Nemanja Tomić sa čak 9 asistencija. Dijara, Tomić i Moreira su igrači sa najboljim prosečnim rejtingom u ligi. Evo i kompletne tabele posle prvog dela šampionata.

 

TABELA JSL POSLE 14 KOLA: Partizan 33, Čukarički 28, C. zvezda 27, Borac 24, Vojvodina 23, Teleoptik 22, Metalac i Spartak Zlatibor voda 21, Zemun i Sloboda Point 20, Rad 18, OFK Beograd 16, Javor 12, Srem i Jagodina 11, Inđija 6.

 

MIRIS ZIME...

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/51/UEFAEuropaLeague.png

 

Konačno je jedan Srpski klub posle 10 godina okusio kako izgleda prezimeti u evropi. Konkretno ovaj put opet je to bio Partizan koji je isto to učinio i pre 10 godina u istom ovom takmičenju koje je se tada zvalo UEFA Cup. Partizan je tokom dosadašnjeg takmičenja drastično oštećen i čak tri penala su svirana protiv Partizana, žute kartone su Partizanovi igrači dosta lako dobijali pa u sledećoj rundi Slobodan Milovanović neće moći da računa na Nemanju Tomića koji će propustiti samo prvi meč 1/16 evropske lige. A sada mini izveštaj sa utakmice protiv Austrije...

 

Stadion: Stadion FK Partizan

Gledalaca: 18,508

Strelci: Pierre-Alain Frau 4, David Jensen 38 (o.g.)

 

Partizan je ovde došao sa jasnim ciljem da pobedi, to nije uspeo ali je ipak zahvaljujući Verderovoj pobedi nad Temišvarom Partizan prvi put posle 10 godina prezimeo u evropi. Slobodan Milovanović je izveo sledeći sastav: Jorgić, Žeravica, Savić, Brković, Rafael, Tomić, Smiljanić, Hleb, Moreira, Milinković, Dijara. U drugom poluvremenu su igrali još Lazevski koji je zamenio Rafaela, Kunes koji je zamenio Moreiru i Komazec koji je ušao umesto Dijare koji je ovaj meč igrao pod injekcijom.

 

Lepo je Partizan krenuo, već u prvom minutu Milinković je pogodio prečku ali već nedugo zatim u četvrtom minutu hladan tuš za odbranu Partizana i gol Fraua sa nekih 17 metara. Zatim su se ređale prilike i poluprilike. Moreira je pogodio prečku, Dijara je šutirao slabo glavom sa pet metara posle jednog kornera, Tomić je zatim pogodio stativu, Moreira je šutirao posle jednog kornera preko gola glavom a u međuvremenu gosti su samo jednom pripretili i to bezopasno sa nekih 30-tak metara lopta je prošla pored gola ali je šut bio loš. U 37 min. konačno Partizan postiže gol. Milinković je izveo korner lopta mu je se vratila na nogu od nečije glave a on je opet uputio centaršut Dijara je zahvatio slabo loptu glavom i šutirao a golman Austrije je imao loptu na ruci ali mu je ispala i to je pripisan autogol golmanu Austrije Jensenu. Posle tog gola prava prilika se nije stvorila ni na jednoj a ni na drugoj strani sve do 70 min. kada je Milinković na asistenciju Tomića šutirao glavom sa nekih 8-9 metara iskosa ali je loptu zaustavio golman gostujućeg tima. U 79 min. posle jedne izgrađene akcije gostiju Davidov je prošao po levoj strani i asistirao neometan u kazneni ali je priseban bio Lazevski koji je loptu izbacio u korner. U 85 min. gosti su stvorili zadnju priliku na utakmici, Frau je prošao dvojicu Partizanovih igrača, dodao loptu Stankoviću a ovaj iz okreta šutirao sa nekih 20-tak metara iskosa. Meč je završen rezultatom 1:1 ali Partizan zahvaljujući pobedi Verdera nad Temišvarom ide u 1/16 evropske lige. Direktan prenos žreba možete gledati sutra na RTS 2 sa početkom u 12ch.

 

TABELA GRUPE I: Werder 12, PARTIZAN 8, Temišvar 8, Austrija 5.

 

Zvezda izvukla samo 1 bod. I to protiv Milana igrali 1:1 u petom kolu a pre toga izgubili četiri meča sa po 2:0 rezultatom i u zadnjem kolu izgubili od Olimpijakosa 3:1.

 

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodirnime.com/sport/wp-content/uploads/2010/07/58218_zrebligaevrope_f-300x172.jpg

PARTIZAN NA DINAMO KIJEV

Partizan je na žrebanju u Nionu koje je završeno pre nekih 15 minuta saznao svog rivala u 1/16 evropske lige i potencijalnog rivala u 1/8 evropske lige. Partizanov rival u 1/16 biće neugodni Dinamo iz Kijeva protiv kojeg je Partizan prošle godine odigrao jedan prijateljski meč i izgubio sa 1:2. Pobednik duela Partizan ili Dinamo Kijev u 1/8 će igrati protiv boljeg iz dvomeča HSV - Tuluz.

 

- Nisam baš skroz zadovoljan žrebom ali sam donekle zadovoljan. Više bi voleo da smo izvukli Dinamo da ih naučimo par stvari. U svakom slučaju ciljamo 1/4 jer je to po meni sada sasvim realan domet imajući u vidu pojačanja koja dolaze.

 

http://www.dodaj.rs/f/3a/5X/3a2ywtUG/amqmte.png

NOVI ODLASCI / DOLASCI

Partizan je kao i uvek u prelaznom roku poprilično menjao, dovodio nove igrače, raskidao ugovore sa igračima koji ni meča nisu odigrali u ligi ali pre svega doveo je nekoliko zvučnih imena ali Milovanović sa pravom može od ovog prelaznog da nosi neki nadimak koji bi opisao trenera koji neće da proda igrača za 3.7 miliona i ako on košta 1.7 miliona. Rusi (Zenit) su hteli da budu poprilično darežljivi, nudili su Partizanu 3.7 miliona eura, da iz Partizana ode tek u januaru sledeće godine dakle tek za godinu dana i čak 50% od sledećeg transfera Tomića ali uz svaki pokušaj Zenita stajao je odgovor Milovanovića Tomić NIJE NA PRODAJU I NEĆE NIKADA BITI.

 

Iz kluba su u ovom prelaznom roku otišli Brkić, Kapetanos i Beckford sa kojima je raskinut ugovor. Što se tiče dolazaka dva povratnika su u pitanju a radi se o Danku Lazoviću kojem je u Zenitu istekao ugovor i Ljubomira Fejsu kojeg je Saturn bio spreman da pusti za 1.3 miliona koliko je Partizan i uplatio na ime obeštećenja. Još u toku sezone posle par kola Milan Kunas je doveden mladom Češkom reprezentativcu je istekao ugovor u Baniku što je Partizan iskoristio. Sledeće pojačanje sa pravom može nositi naziv senzacionalno, Danijel Pranjić je zadnje pojačanje Partizana a obeštećenje iznosi svega 400k što Partizanu nije predstavljalo problem. Za kraj još produžena je pozajmica Rafaelu do zime ali kako stvari stoje ostaće samo do kraja sezone jer je Partizan već ugovorio transfer Marka Lomića kojem na leto ističe ugovor u Duizburgu. Takođe Kenijski igrač na pozajmici iz OM kojem ugovor ističe na kraju sezone je takođ potpisao predugovor sa Partizanom i on će se za stalno priključiti ekipi na kraju sezone.

 

SOLIDNO ODRAĐENE PRIPREME

Partizan je današnjim porazom od 4:1 protiv Sao Kaetana završio solidne pripreme. Solidno se odnosi na tri meča pre ovog gde je Partizan savladao Lens sa 3:1 i CSKA sa 1:0 a izgubio od Monaka sa 1:2. Na ovim mini pripremama Hleb je dao dva gola a po jedan Majstorović, Dijara, Wanyama i Milinković.

 

- Mislim da smo odradili dobro ove pripreme. Realno poraz me ne interesuje jer se u pripremama se ne osvajaju poeni i interesuju me samo zvanične utakmice. Ostalo je još 10 dana do meča sa Dinamom iz Kijeva i mi dajemo sve od sebe da se što bolje pripremimo za taj meč. Prvi meč se igra kod nas i važno je neprimiti gol i ono što možete očekivati jeste malo zatvorenija igra.

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2c/Flag_of_Morocco.svg/220px-Flag_of_Morocco.svg.png

MILOVANOVIĆ NOVI SELEKTOR MAROKA

Pre pola sata na oficijalnom sajtu fudbalskog saveza Maroka pojavila je se vest da je menadžer Partizana Slobodan Milovanović novi selektor te zemlje. Kako stoji u tekstu oni misle da je Milovanović pravi čovek za taj posao a glavni cilj će mu biti da se plasira na SP 2018 koje se održava u Španiji. Maroko je učestvovao na zadnjem SP 2014 u Brazilu ali nije prošao grupnu fazu.

 

- Drago mi je što sam dobio priliku da radim u Maroku. Maroko poseduje dobre fudbalere, ima potencijala i ako budem dobro radio a daću sve od sebe sa Marokom mogu napraviti velike stvari.

Link to comment
Share on other sites

http://www.calcionews24.com/wp-content/uploads/2010/01/fejsa-150x150.jpg

Njegov gol nije bio dovoljan

POBEDA KOJA NE VODI DALJE

Partizan je u revanšu pobedio Dinamo Kijev sa 1:2 ali zbog poraza od 0:2 pred svojim navijačima pre sedam dana ipak ne ide dalje. Nikola Komazec je doveo u prednost Partizan već u 8 minutu ali ta prednost nije trajala dugo jer je Yarmolenko već u 21 minutu izjednačio. Pobedonosni gol za Partizan koji apsolutno ništa ne znači osim što će Partizan možda ući i među 80 najboljih u evropi postigao je Ljubomir Fejsa u drugom minutu nadoknade.

 

Nisam razočaran, momci su se trudili, dali su svoj maksmum u oba meča i ne mogu ih kriviti za poraz. Dinamo iz Kijeva je mnogo kvalitetnija i iskusnija ekipa od nas, naravno i uigranija što mnogo znači ali sledeće sezone pošto je već sada izvesno da ćemo biti šampioni države napadamo nokaut fazu lige šampiona jer ćemo verovatno sve prvotimce zadržati.

 

http://nationscup.mtnfootball.com/content/Marouane-Chamakh~5.jpg

 

USPEŠAN DEBI MILOVANOVIĆA

U današnjem prijateljskom meču, prvom zvaničnom Slobodana Milovanovića na klupi Maroka, po mnogima izvučen je pozitivan rezultat. Rezultat je 2:2 a on dobija na težini ako se zna da je Kamerun vicešampion sveta. Čamah je doveo u prednost Maroko u 46 minutu meča posle sjajne asistencije Busufe sa 5-6 metara Čamahu nije bilo teško da zatrese mrežu vicešampiona sveta. Zatim se događa preokret, Kamerun postiže dva gola. Prvo je mrežu Maroka zatresao Visent Abubakar pa zatim i Čeđu da bi u 79 minutu fudbaler Ajaksa El Hamdui postavio konačan rezultat od 2:2. Tokom meča mogli videti spor ritam igre od strane Maroka, puno dodavanja na sredini terena, polako građenje akcija, veliki presing na rivala i pokušaj da se umrtvi igra i ne primi gol a ako se da da i kako stvari stoje Milovanović će tako igrati i u narednom periodu sa samo 1 napadačem, 3 centralna vezna i 2 krila i naravno 4 defanzivna koja će biti poprilično pozadi i neće puno izletati napred. Ujedno ovo je bio i prvi meč Čamaha kao kapitena nacionalnog tima Maroka. Evo i prve reakcije Milovanovića.

 

- Zadovoljan sam rezultatom ako se uzme u obzir da nam nije igralo par igrača zbog povreda koji bi bili standardni. Pre starta kvalifikacija za SP imaćemo najmanje još jednu proveru, za sada se pregovara sa Senegalom i nadamo se pozitivnom odgovoru.

 

http://www.tvarenasport.com/pictures/article_medium/NOVINARI/jelen_superliga_aa_658436796.jpg

 

PARTIZAN UBEDLJIVO OSVOJIO TITULU

Završena je još jedna sezona u JSL. Partizan je ubedljivo osvojio titulu sa čak 14 poena prednosti nad Crvenom zvezdom i tako obezbedio kvalifikacije za Ligu Šampiona sledeće sezone. Partizan je sjajno počeo drugi deo šampionata i ostvario čak osam uzastopnih pobeda zatim su usledila dva remija protiv Metalca i OFK-a i dve pobede protiv Javora i Srema bez primljenog gola a upravo protiv Srema pet kola pred kraj je i titula osvojena. Zatim je usledila blamaža i poraz od C. zvezde našta je kompletan prvi tim kažnjen sa dve plate i niko nije smeo da se buni da bi rezultat toga bile ubedljive pobede u preostala četiri kola. Savladani su Vojvodina i Rad sa po 3:0, Borac sa 3:1 i Spartak sa čak 4:1. Pored titule i brojna priznanja stižu na Partizanovu adresu. Nemanja Tomić je izabran za trećeg najboljeg Srpskog igrača za 2014 godinu, Partizan je osvojio najviše poena u istoriji JSL čak 74 a prethodni rekord držala je C. zvezda koji je iznosio 73, Tomić i Dijara su prva dvojica po menadžerima klubova najbolji igrači u ligi ali i po FS Srbije, Dijara je najbolji strelac lige sa 24 gola dok 3 strelac lige je naravno Nemanja Tomić sa 14 golova, Milan Kunes je izabran za drugog najboljeg mladog igrača a Floris Renard za trećeg, Slobodan Milovanović je drugi najbolji menadžer u JSL (prvi je Dodić iz Slobode Point a treći Ljubiša Stamenković iz Zemuna) i u timu sezone našli su se: Žeravica, Savić, Tomić, Milinković, Hleb, Dijara (prva postava), Jorgić, Moreira, Komazec (klupa). Pored Partizana koji će Srbiju predstavljati u kvalifikacijama za Ligu Šampiona, Srbiju će u evropi ali u kvalifikacijama za Evropsku Ligu još predstavljati C. zvezda, Vojvodina i Metalac. Iz lige su ispali Srem i Inđija a novi prvoligaši biće Hajduk iz Kule i Napredak. Priznanje je stiglo i za Jelen Super Ligu, zahvaljujući uspesima Partizana i C. zvezde plasmanom u nokaut fazu lige evrope od strane Partizana i ulaskom u ligu šampiona C. zvezde naša liga je sada 24 u evropi i kada bi u naredne dve sezone Partizan i C. zvezda bar ponovili uspehe mislim da bi Srbija mogla da ima čak dva predstavnika u kval. za LŠ. Što se tiče evrope naši klubovi (konkretno Partizan i C. zvezda) mogli bi da imaju malo lakši žreb jer su poprilično napredovali na najnovijoj rang listi koja se objavljuje svake godine. Partizan je 80 a C. zvezda 81 dok treći naš najbolji klub u evropi je Sloboda Point koja se nalazi na 217 mestu a tu blizu je i Teleoptik koji je 225 tim evrope i Metalac koji je 235 tim evrope. Ostali naši klubovi na toj rang listi su Čukarički (249), Smederevo, Borac, Spartak ZV, Vojvodina, Bežanija, OFK, Novi Sad (262-268),

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2c/Flag_of_Morocco.svg/220px-Flag_of_Morocco.svg.png

MAROKO PORAŽEN

Posle pobede od pre nekoliko dana nad Alžirom od 3:1 u dobrom je raspoloženju bio Milovanović ali posle poraza od Senegala sa 3:1 to ne može biti. Jasno je i Milovanoviću da se ovakve greške ne smeju ponavljati u kvalifikacijama za SP i da u odbrani tima mora nešto da menja. Da podsetimo Maroko je i menč protiv Alžira i meč protiv Senegala igrao bez kapitena i najboljeg igrača Čamaha koji je povređen.

Link to comment
Share on other sites

Mislio sam da neće ali zahvaljuju Đuriću (je*em ga u usta) otiće Komazec. Prihvatio ponudu od svega 1.8m i tako po drugi put mi se umešao u posao. Ne volim kada mi predsednik se meša u posao. :lud:  Radosna vest da ćemo imati dva predstavnika u LŠ. Upravo mi stigla ta vest. :D
Link to comment
Share on other sites

Moze SS tabele i SS reprezentacije Srbije U21 i U19

 

http://www.dodaj.rs/f/x/LW/fgoBeGQ/serbian-superleague-info.png

 

width=450 height=337http://www.dodaj.rs/f/2X/O3/47h91VCm/serbia-u21-players.png[/img]

 

width=450 height=337http://www.dodaj.rs/f/1A/kw/3Q9vc0Fm/serbia-u19-players.png[/img]

 

p.s. Morao sam prvi put da upotrebim moć rata na FM 11. :D Na 24 mesečne rate doveo sam Uroša Ćosića za 4.5m. Nisam mogao da dozvolim da mi zvezda uzme i drugog fantastičnog odbrambrenog igrača. U trećoj sezoni su mi uzeli nekog Libijca jer ja nisam imao para za plate a neverovatno mi se svideo ovaj put nisam mogao to da dozvolim. A i 24 rate to su 2 godine i sada tandem Savić - Ćosić. :D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |