Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Ima jedan tim...


SlobaGrobar
 Share

Recommended Posts

http://www.b92.net/news/pics/2009/06/17176361534a3e421b8e63b077672468_big.jpg

 

Partizan je ušao u Ligu Šampiona posle sedam godina i nije mogao dobiti teže rivale za protivnike. Real iz Madrida, Milan i Panatinaikos ce gostovati na JNA i sada je sasvim sigurno da Partizan mora biti zadovoljan ako uzme i bod ako gledamo u kakvoj se trenutno formi nalazi a ko su mu rivali u grupnoj fazi Lige Šampiona.

 

Partizan je na putu do Lige Šampiona izbacio Jeunes Esc (4:0,3:0), AIK (5:1,0:0) i Bazel (2:0,0:1).

 

Real, Milano i Panatinaikos su se direktno plasirali u Ligu Sampiona.

 

Evo prve reakcije Slobodana Milovanovica na ovakav ishod žreba.

 

- Nismo u situaciji da pretimo bilo kome. Prvo protiv Indjije nam je se povredio Vladimir Stojkovic i odsustvovace nekih 6-7 nedelja pa zatim i Živko Živkovic pre dva dana protiv Bazela i on ce odsustvovati nekih 15-tak dana pa smo morali Radišu Ilica naknadno da registrujemo za meceve u domacoj ligi. Povrede golmana su nas za sada poprilicno kostale, primili smo gol sa 30 metara u Indjiji kada je Krstajic branio i pre dva dana dok je Križanac branio zamalo da se Bazel izvuce srecom sve je ostalo na tom jednom primljenom golu u 89 minutu meca. Što se tice rivala u Ligi Šampiona nisam fan Reala i nisam u prilici nikome da pretim pogotovo ne Realu ali mislim da je vreme da naplatimo dugove od pre sedam godina. Milano je jedna cvrsta ekipa, vec znamo njihove slabosti ali mislim da nam to nece puno pomoci jer su oni puno bolje igracki potkovani za razliku od nas i na kraju Panatinaikos sa kojim igramo u prvom kolu i posle tog meca ce se videti koliko ovaj tim Partizana može. Ono što mogu da obecam navijacima jeste nadigravanje sa ovim ekipama.

 

http://img410.imageshack.us/img410/8749/jelensuperliga.png

 

Partizan je konacno u cetvrtom kolu zabeležio i prvu pobedu u domacem prvenstvu. Pobedjena je ekipa BSK Borce u gostima i to sa cak 0:6. Kleo je dao dva gola, Boja, Tomic, Medo i Gadi po jedan. Sudija Dejan Dimitrijevic dobio je ocenu devet za sudjenje na ovom mecu. Da podsetimo Partizan je u prva dva kola odigrao 1:1 i sa Radom i sa Indjijom da bi onda usledio poraz može se reci neocekivan od Borca sa cak 4:3 a vredno je napomenuti da Borac je vodio i sa cak 4:1. Partizan posle cetiri kola zauzima osmu poziciju na tabeli sa osvojenih pet poena. Evo i izjave Slobodana Milovanovica.

 

- Zadovoljan sam rezultatom ali ne i igrom. Mora da se smanji broj promašenih zicera, mora to mnogo bolje da se igra i mnogo brže pa evo vam cist primer su ciste promašene šanse ili 100% prilike. Mi smo ih imali još pet i mislim da ako želimo da postanemo ozbiljan evropski klub koji ce igrati znacajniju ulogu u evropi nesmemo da promašujemo 100% prilike. Što se tice trenutne situacije na tabeli nisam nezadovoljan jer je i C. Zvezda startovala loše i ona nam beži samo dva boda dok prvoplasirani Spartak cetiri. Vec od ovog trenutka moramo da zaboravimo ovaj mec i da se usresredimo na Panatinaikos koji nam je mnogo važniji.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

 

 

 

- Zadovoljan sam rezultatom ali ne i igrom. Mora da se smanji broj promašenih zicera, mora to mnogo bolje da se igra i mnogo brže pa evo vam cist primer su ciste promašene šanse ili 100% prilike. Mi smo ih imali još pet i mislim da ako želimo da postanemo ozbiljan evropski klub koji ce igrati znacajniju ulogu u evropi nesmemo da promašujemo 100% prilike. Što se tice trenutne situacije na tabeli nisam nezadovoljan jer je i C. Zvezda startovala loše i ona nam beži samo dva boda dok prvoplasirani Spartak cetiri. Vec od ovog trenutka moramo da zaboravimo ovaj mec i da se usresredimo na Panatinaikos koji nam je mnogo važniji.

 

Ovo ces resiti patch-m :D.

 

Stvarno lepo pises,a rezultati za sad ocekivani,po meni.

Link to comment
Share on other sites

Abdejt uskoro a evo još malo sam i polu sezonu završio. Ne bukvalno sam mislio na zicere, Kleo po nekada promaši a ovi ostali dogodi se da promaše i prazan gol a da ga daju iz nemoguće pozicije što me nervira strašno. Šteta što mi tu nije Dijara inače rezultati u ligi i kupi ni izbliza impresivni ali zato u LŠ... :D
Link to comment
Share on other sites

http://img410.imageshack.us/img410/8749/jelensuperliga.png

 

Posle prvog dela sezone navijaci Partizana bar sto se tice Jelen Super Lige mogu biti samo razocarani. U 14 utakmica ostvareno je 5 pobeda, 3 nerešena i 6 poraza uz gol razliku 30:27. Kao što možete videti problem ekipe je bila odbrana a što se tice postizanja golova samo Spartak ima 30 datih dok 31 ima Čukarički što govori da je Partizan cak i medju najefikasnijim ekipama u Jelen Super Ligi i ako zauzima tek 10-tu poziciju sa svega 18 poena što je 12 manje od prvoplasiranog Spartaka a 11 od drugoplasirane C. zvezde. Evo i izjave Slobodana Milovanovica i njegovo vidjenje trenutne neprijatne situacije po klub.

 

- Slagao bih ako bi rekao da sam zadovoljan trenutnom situacijom u klubu. Nisam zadovoljan, primili smo dosta golova sto je nedopustivo i tim ce sada na zimu pretrpeti velike rezove i ako nisam planirao nesto takvo pred start sezone. U klub ce doci 3-4 igraca pa moze se reci svetske klase za nasu ligu i nema izgovora titula se mora osvojiti a ja sam siguran da cemo je i osvojiti. Za kraj da dodam ono što nama zapravo fali je napadac poput Lamine Dijare u to sam siguran.

 

http://www.b92.net/news/pics/2009/06/17176361534a3e421b8e63b077672468_big.jpg

 

Partizan je sve uradio u Ligi Šampiona samo se nije obrukao, ustvari jeste ako gledamo kako su igrali protiv Reala i Milana a kako protiv Panatinaikosa. U prvom kolu Partizan je porazen od strane Panatinaikosa sa 2:1 taj mec ce pamtiti Moreira koji je glavom mogao da da gol u nebranjeni deo mreze ali on je pravo u golmana pogodio. Pored te situacije Partizan nije iskoristio jos 2-3 povoljne prilike za gol. U drugom kolu senzacija, savladan je Milano sa 2:1 a strelci za Partizan bili su Kleo i Tomic. Verovali ili ne a ko je gledao direktan prenos mogao je da zapazi da je Partizan bio mnogo opasniji i mnogo bolji rival sto i statistika na kraju govori. U trecem kolu gostovali smo Realu i napravili jos jednu senzaciju, rezultat je bio 1:1 a do 81 minuta Partizan je imao prednost koju je ispustio spletom nesrecnih okolnosti. U cetvrtom kolu igran je revans sa Realom i taj mec smo izgubili sa 2:0 a kao izgovor bi mogli da uzmemo neigranje par prvotimaca zbog kartona, povreda ali izgovora za onakvu igru nesme da bude. U petom kolu dozivljen je jos jedan poraz i to opet od Panatinaikosa koji je sa 10 igraca uspeo da nas pobedi sa 2:1 na nasem stadionu. U zadnjem kolu za prolaz u nokaut fazu Lige Sampiona morali smo da pobeidmo Milano a to nismo ostvarili zbog glupih gresaka odbrane. Partizan je poveo 0:1, oni su preokrenuli u drugom poluvremenu na 2:1 da bi Partizan izjednacio na 2:2 a oni onda daju dva gola za dva minuta i postavljaju konacan rezultat Milano - Partizan 4:2 i nas ostavljaju bez evrope.

 

http://www.novine.ca/arhiva/2009/1222/slike/FUDBAL-LAV-KUP.jpg

 

Partizan je poput C. zvezde i Vojvodine eliminisam pre polu finala nacionalnog kupa. Posle ubedljivih 4:1 protiv Dinama iz Vranja Srpskog šampiona zaustavila je ekipa Bežanije sa 2:1 dok da to nije slucajno i da se radi o zaista dobroj ekipi pokazuje i podatak da je posle Partizana stradala i Vojvodina koju je takodje eliminisala ekipa Bežanije ali na penale.

 

Sledeci post bice sa zimskim transferima.

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/3a/5X/3a2ywtUG/amqmte.png

 

http://www.lech24.com/wp-content/uploads/2009/12/krivetss.jpg

 

KRIVETS PRVO POJACANJE

Sergej Krivets je danas predstavljen kao prvo pojacanje Partizana i ono sto je jos zanimljivije to je najskuplji fudbaler koji je placen u istoriji Srpskog fudbala a placen je cak 3.5 miliona eura sto je slozice se mnogi i previse za nase uslove. Krivets je pre Partizana nosio dres Lokomotive iz Minska, Bate Borisova i Leča iz Poznana. Za reprezentaciju Belorusije odigrao je 10 meceva i postigao 4 gola.

 

http://img522.imageshack.us/img522/1892/20080409vartekskup2ahu4.jpg

 

OPET SENZACIONALAN TRANSFER

Slobodan Milovanovic je ovime napravio vec treci senzacionalan transfer od kada je postavljen na mesto trenera Partizana. Posle Križanca i Krivetsa angazovan je sada vec bivši igrac Hajduka Mario Maloca. Ugovor je potpisan na tri godine a visina obeštecenja koja je uplacena Hajduku iznosi 750k eura. Maloca je za prvi tim Hajduka odigrao 65 meceva i dao 1 gol i takodje odigrao je i osam meceva za mladu reprezentaciju Hrvatske.

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/07/Zabeya.jpg

 

STIGAO ZUBJA

Libijski fudbaler Mohamed Zubja je danas potpisao ugovor sa Partizanom u trajanju od godinu i po. Obestecenje iznosi samo 100k eura a klub za koji je igrao pre Partizana zove se Al-Itihad (Libija). Za nacionalni tim odigrao cetiri meca. Zubja igra na poziciji napadaca.

 

http://blogs.20minutos.es/quefuede/files/litmanen1.jpg

 

NOVA SENZACIJA

Slobodan Milovanovic je jos jednom pokazao zasto je od skoro dobio nadimak "senzacija". Novi igrac Partizana je ni manje a ni vise JARI LITMANEN! Litmanen i ako ima 39 godina i dalje ima neverovatan osecaj za kreativnost, veoma je odlucan, nepredvidiv sto je retkost kod igraca u ovim godinama, voli timski rad, uvek je skocentrisan i psihicki stabilan. Legenda Finske ce verovatno poneti i kapitensku traku od sledece sezone ako bude igrao u Partizanu posto Ilic nije u najboljim odnosima sa Milovanovicem i slabo igra a Krstajic se povlaci na kraju sezone.

 

 

HLEB ZADNJE POJACANJE

Vjaceslav Hleb je zadnje pojacanje Partizana. Vjacislav Hleb je placen 1m i nema sumnje da ce sada svaki rival strepeti pored kreativca Moreire sjajna dva kila u vidu Krivetsa i upravo Hleba i u napadu Kleo i Litmanen a da nepricamo o tome da u odbrani imamo Križavca i Krstajica. Bice ovo jedan od jacih evropskih klubova u bliskoj buducnosti ako se nastavi ovakav sistem kupovine.

 

ODLASCI...

Klub su u ovom prelaznom roku napustili Marko Šcepovic (750k), Aleksandar Davidov (1m), Marko Jovanovic (275k), Vojislav Stankovic (250k), Milos Bogunovic (400k), Ljubomir Fejsa (375k), Stefan Babovic (400k) i Radisa Ilic (275k).

Link to comment
Share on other sites

Jovanović i Babović mi nisu igrali puno a Fejsa se tek oporavio i izrazio želju da ide. Inače Kleo će najverovatnije da ode na leto, par mojih igrača ga mrzi. Ali dobro vraća mi se Dijara, šteta što ću teško Vladi otkupiti ugovor, za Lolu i Ivana mi nije stalo. Inače pogledao sam malo pre u prvom delu sezone Ivan Stevanović je dobio 9 žutih i 3 crvena. :odvala:
Link to comment
Share on other sites

http://195.178.51.69/images/logo.gif

 

Završena je jedna od najgorih sezona po klub. Partizan je zauzeo tek osmo mesto a o tome i svemu ostalom za sportal.rs pričao je menadžer Milovanović. Za početak kako je moguće da je Partizan zauzeo tek osmu poziciju gledajući na to da veliki igrači i nisu odlazili iz kluba, ako bi prodali nekog doveli bi odmah boljeg i kvalitetnijeg. Šta je bio pravi problem ovakvih rezultata?

 

- Sada je lako pričati o uzrocima ali mislim da sam glavni uzrok ja jer evo priznajem imam malo slabiji odnos sa pola tima i nadam se da će se to ipak popraviti sledeće sezone.

 

Čim pominjenete sledeću sezonu to verovatno znači da će te vi i dalje biti menadžer Partizana?

 

- Da naravno. Uprava kluba ima puno poverenje u mene i hvala im na tome.

 

Kakve konkretno promene spremate?

 

- Što se tiče transfera pošto to sve najviše zanima klub sigurno napuštaju Cleo, Medo, Iliev, S. Ilić i Lazetić dok planiram da smanjim broj stranaca u ekipi za sada ne znam kako ću to uraditi ali nadam se da će se otvoriti neka opcija i naravno kupovine će biti, biće dovođeni najbolji igrači za klub ali bez preterivanja tačnije 3-4 pojačanja verovatno i to verovatno neće biti stranci ali polako ima vremena. Takođe Stojkovi, Smiljanić i Stevanović se vraćaju u svoje klubove i Partizan im neće otkupiti ugovor.

 

Ko će biti prvi golman ekipe sledeće sezone?

 

- Živko Živković. Definitivno je to zaslužio a mislim i da je vreme da on postane prvi golman Partizana. Rezervni će biti Jovan Tomić.

 

Hoćete li prekomandovati nekog omladinca, nekog igrača koji je igrao za rezerve...

 

- Naravno pored Jovana Tomića koji je već pomenut tu će biti za sledeću sezonu Stefan Aškovski, Matija Nastasić, Darko Brašanac i Srđan Mulćan.

 

Na kojim pozicijama po vama najviše škripi?

 

- Desni bek, levo krilo i napadač su pozicije za koje nam fale igrači.

 

Da li se kajete za neki transfer u zimskom periodu?

 

- Apsolutno ne. Krivets i Hleb su pokazatelji da otkada sam došao u klub uvek dovodim samo prave igrače. Pa pogledajte statistiku Hleba u ovom delu sezone. Mislim da 10 golova i 6 asistencija dovoljno govore o kakvom se igraču radi.

 

Kako ste zadovoljno Zubjom?

 

- Trudi se dosta to volim da vidim i definitivno je budućnost pred njim. Ovu polu sezonu je solidno odigrao i zadovoljan sam njegovim učinkom tačnije za 4 gola i 4 asistencije na 14 mečeva. Nadam se da će sledeće sezone biti još bolji.

 

Hoćete li kupovati zamenu za Clea?

 

- Zamena za Klea je Dijara a napadača ću kupovati i kupovo bi ga i da Kleo ostaje u timu.

 

Koji je vaš odgovor na oba izgubljena derbija ove sezone?

 

- Ne pobeđuje uvek bolji. Inače ovo pitanje postavite Kristiću na kraju sledeće sezone.

 

Hvala vam za odvojeno vreme i sve najbolej u narednoj sezoni.

 

- Hvala.

 

Link to comment
Share on other sites

Želim ti puno bolju sledeču sezonu!  VAMOSS  Ali i sad ne mogu da verujem, da se završilo ovako. Dali si igrao tako slabo u gostima?

 

Kao gost sam treća najbolja ekipa, kao domaćin tek 10.

 

Domaćin: 7 pobeda - 3 nerešena - 5 poraza (24 boda)

Gost: 6 pobeda - 2 nerešena - 7 poraza (20 bodova)

Veoma losi rezultati.Srecno u nastavku.

 

Nadam se da će biti bolje. Doveo sam pojačanja koja sam hteo izuzev napadača ne mogu da nađem normalnog a da hoće da dođe.

Priča je odlična, a jbg sta ne mora sve bit slatko, lijepo, bajno...neka malo i ovog ..zanimljivije je :D....sretno u sljedečoj sezoni  :great: :great:

 

Hvala što pratiš. :)

 

 

Uskoro nastavak priče sa pojačanjima. BOKICIC

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |