Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Ima jedan tim...


SlobaGrobar
 Share

Recommended Posts

http://195.178.51.69/images/logo.gif

 

FK Partizan je danas saopštio da je novi trener Partizana Slobodan Milovanović. Da podsetimo pre tri dana je Aleksandar Stanojević zbog porodičnih problema podneo ostavku i zahvalio se klubu na saradnji te je Partizan morao brzo da reaguje i rezultat toga je Slobodan Milovanović kojem će ovo biti prvi trenerski posao. Slobodan Milovanović je svoju fudbalsku karijeru počeo u Mačvi iz Šapca gde je igrao od 2000 do 2002 zatim dobija poziv Kiparske Omonije gde je igrao u periodu 2002 - 2006 pa zatim 2006 prelazi u Mursiju gde je igrao do 2009 kada je završio karijeru zbog problema sa kolenom. Dok je bio profesionalni fudbaler Slobodan Milovanović je igrao na poziciji zadnjeg veznog, odigrao je i čak 29 mečeva za reprezentaciju Srbije i Crne Gore i postigao četiri gola. Tokom svoje karijere bio je poznat po razornim udarcima iz slobodnih, preciznih asistencija iz kornera i neverovatnim osećajem za proigravanje saigrača. Ugovor je potpisan na dve godine a Slobodan Milovanović će nedeljno primati 2,300 eura. Za sutra u podne je zakazano predstavljanje medijima.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://195.178.51.69/images/logo.gif

Slobodan Milovanović je danas u podne predstavljen medijima. Milovanović je govorio o planovima za novu sezonu, šta misli o trenutnom igračkom kadru, kakav će stil igre preferirati...

 

http://www.partizan.rs/stampa/logo/zurnal.gif

- Vi imate tek 25 godina, najmlađi ste trener ja mislim čak i ubedljivo u u ligi. Kako komentarišete taj podatak?

Prvo da se zahvalim ljudima iz uprave kluba na poverenju koje mi mnogo znači i koje ću pokušati da opravdan. Što se tog podatka tiče mogu da vam odgovorim samo ovako. Dokazaću ove sezone da Partizan nije pogrešio kada me je angažovao.

 

http://www.partizan.rs/stampa/logo/sport.gif

- Kakvi su vaši planovi za ovu sezonu?

Sve drugo osim duple krune i prezimljavanja u evropi je za mene neuspeh.

 

http://www.partizan.rs/stampa/logo/b92logo.gif

- A što se tiče prelaznog roka, kakvi su vam tu planovi?

Nebih sada o tome da pričam jer je još rano ali planiram da dovedem bar dva dobra pojačanja jer za planove koje imam ovaj igrački kadar po meni nije dovoljno dobar.

 

http://www.partizan.rs/stampa/logo/DANAS1.jpg

- Gde mislite da najviše škripi?

Definitivno pozicija štopera, desnog krila i napadača. Za te pozicije ću i tražiti igrače tokom ovog prelaznog roka.

 

http://www.partizan.rs/stampa/logo/vecernje-novosti.jpg

- Hoće li biti neko zvučno pojačanje?

Naravno da hoće. Molim navijače za maksimalno poverenje, znam da će biti negodovanja zbog njega ali sam siguran da će taj igrač da nam donese neophodan kvalitet u defanzivi zato molim sve grobare da mi veruju jer znam šta radim i preuzimam maksimalnu odgovornost za taj potez.

 

http://www.partizan.rs/stampa/logo/alo.gif

- Da li to znači da će još neki igrač koji je igrao za Zvezdu krenuti stopama Vladimira Stojkovića?

Naravno da ne. Taj igrač je veliki navijač jednog rivalskog kluba iz druge zemlje.

 

http://www.partizan.rs/stampa/logo/politika.gif

- Ko su po vama trenutno najbolji igrači u ekipi?

Vladimir, Mladen, Sale, Mo, Neca, Kleo.

 

http://www.partizan.rs/stampa/logo/blic.gif

- Za kraj, kakav stil igre preferirate?

Napadački, brzo i agresivno svih 90 minuta. Želim da napravim tim koji će moći 90 minuta da izdrži da napada protivnički gol, da pravi presing na protivničke igrače i da agresivno ulazi u svaki duel.

Link to comment
Share on other sites

http://www.mtsmondo.com/slike/vesti/001/022/v102284p0.jpg

 

LAZETIĆ PROŠAO PROBU

 

Žarko Lazetić brat Nikole Lazetića po drugi put će obući dres Partizana. Žarko Lazetić je prošao probu na kojoj su još bili Gai Assulin i Park Tae-Gyu. Park Tae-Gyu nije zadovoljio stručni štab dok Assulin na žalost je dobio mnogo bolju ponudu od Đenove koja se neodbija tako da posle probe nije hteo da potpiše ugovor sa Partizanom dok je se Nikola Lazetić trudom i zalaganjem na prijateljskim utakmicama i treninzima nametnuo kao alternativa za neuspeh u pokušaju da se angažuje Gai Assulin. Žarko Lazetić je potpisao dvogodišnji ugovor sa šampionom Srbije i nedeljno će dobijati 2,500 eura. Ovih dana na probi u Partizanu bili su Gabriel Barrios i Derlon Buckley ali ni oni nisu prošli probu.

 

http://www.advance.hr/bizadvance/image_dump/ns_ivica-krizanac-volio-bih-u-hajduk_11216.jpg

 

SENZACIONALAN TRANSFER JE SE DOGODIO

 

Kao što je i najavljivao otkada je postavljen na mesto trenera Slobodan Milovanović je ostvario senzacionalan transfer. Ivica Križanac je potpisao za Partizan!!! Naravno kao što je se i očekivalo ovaj transfer nije baš obradovao navijače Partizana. Križanac je u svojoj karijeri nosio dres Šibenika, Slaven Belupa, Varaždina, Sparte iz Praga, Jabloneca, Gornika, Diskobolie i Zenita. Veliki je navijač Hajduka i neostvareni san mu je da zaigra za Hajduk. Naravno velikog igrača ne možeš dovesti bez brojnih klauzula koje stoje i u njegovom ugovoru. Partizan je platio obeštećenje 700k a evo i detalja ugovora, bonusi i klauzule pa izjava Križanca.

 

DETALJI UGOVORA

- Ugovor potpisan na dve godine.

- 6.500k eura nedeljno.

BONUSI

- 200 eura po utakmici.

- 35k eura ako se nađe u timu sezone.

- 10k eura za svaki postignuti gol.

KLAUZULE

- 10% od sledećeg transfera Križanca ide Zenitu ako je transfer prelazi cifru od 700k eura.

- Ugovor se na kraju sezone produžuje za još jednu sezonu ako Križanac odigra 10 mečeva za Partizan u ligi.

- Kad odigra 15 mečeva za Partizan plata mu se povećava na 9,000k eura.

- Minimalna klauzula da neko poželi da kupi Križanca je 1.300.000 eura za domaće klubove i 2.000.000 eura za strane klubove.

- Ako da pet golova dobija bonus od 55k eura.

 

Ivica Križanac - Zadovoljan sam što sam potpisao ugovor s prije svega ekipom koja se bori za Ligu prvaka, ekipom koja dominira u domaćem prvenstvu, jednom od najboljih ekipa s ovih prostora... Prije svega zadovoljan sam što sam došao u klub s odličnim uvjetima za trening i klub koji ima visoke ambicije. Budite sigurni da moje navijačko opredjeljenje neće utjecati na moje igre na terenu jer ja sam prije svega profesionalac i to ću i pokazati na terenu.

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/f/f7/Olympique_Marseille_logo.png/152px-Olympique_Marseille_logo.png

 

PARTIZAN POSTAO FILIJALA MARSELJU

 

Uprave Partizana i Marselja danas su sklopili ugovor po kome će Marselj moći da šalje igrače u Partizan na pozajmicu gde će platu igraču davati upravo Marselj ali igrač može biti biti zatražen nazad bilo kada. Marselj takođe ima povlasticu u odnosu na ostale klubove koji će želeti da kupe Partizanove igrače a to je da se oko svake prodaje igrača pita upravo Marselj ako on neće tog igrača onda se taj igrač kojeg Partizan želi da proda nudi drugim klubovima. Marselj će takođe davati Partizanu 154k eura godišnje a da se već počinje poštovati ugovor pokazuje činjenica da je Marselj poslao jedno igrača u Partizan na pozajmicu, radi se o Chris Gadi-ju koji igra na poziciji napadača i koji ima tek 18 godina. Gadi u Beograd stiže večeras oko 20ch čarter letom.

 

 

RACA OTIŠAO

 

Radosav Petrović od danas novi igrač Lokomotive iz Moskve. Kako kaže Milovanović dogovor je postignut na zadovoljstvo sve tri strane i još dodaje da je prevelika gužva u veznom redu i da je bio primoran na ovaj potez. Partizan je dobio obeštećenje u iznosu od 1.800.000 eura a Radosav Petrović ugovor na četiri godine dok finasijski detalji ugovora nisu otkriveni.

 

 

IZVRŠENA PROZIVKA

 

Slobodan Milovanović je danas u Zemunelu izvršio prozivku igrača na koje računa za predstojeću polusezonu. Na spisku se nalazi 23 igrača ili tačnije dva golmana, osam odbrambrenih igrača, devet veznih igrača i četiri napadača.

 

Golmani - Vladimir Stojković, Živko Živković

Odbrana - Ivan Stevanović, Ivica Križanac, Mladen Krstajić, Aleksandar Lazevski, Stefan Savić, Aleksandar Miljković, Marko Jovanović, Vojislav Stanković

Vezni red - Almani da Silva Moreira, Saša Ilić, Nemanja Tomić, Aleksandar Davidov, Ivica Ilijev, Mohamed Medo Kamara, Žarko Lazetić, Milan Smiljanić, Stefan Babović

Napad - Cleverson Gabriel Cordova Cleo, Chris Gadi, Pierre Boya, Marko Šćepović

 

Za drugi deo sezone preko rezervi mesto među prvim timom Partizana pokušaće da izbore Radiša Ilić, Marko Nikolić, Stefan Aškovski, Matija Nastasić, Jovan Krneta, Joseph Nestroy Kizito, Darko Brašanac, Miloš Bogunović, Marko Obradović i Veljko Batrović. Kad se oporavi do kraja sezone u rezervama će igrati i Ljubomir Fejsa.

 

 

ZAVRŠENE PRIPREME

 

Partizan je današnjom pobedom od 2 - 0 protiv Atlantea završio seriju prijateljskih susreta i sada sa 100% spremnim igračima dočekuju početak starta kvalifikacija za Ligu Šampiona. Partizan je u šest prijateljskih susreta ostvario četiri pobede, odigrao jedan nerešen meč i izgubio jedan meč. Evo svih rezultata iz pripremnog perioda uz podatak da je Partizan dao u tih šest utakmica jedanaest golova a primio sedam i da svih jedanaest golova postigli su različiti igrači, ni jedan nije uspeo dva puta da se upiše u listu strelaca.

 

Partizan - Partizan Rezerve

0:0

Rovinj - Partizan

0:2

Atl. Tucuman - Partizan

1:4

Rostov - Partizan

4:0

Banat - Partizan

2:3

Atlante - Partizan

0:2

Link to comment
Share on other sites

Dobri transferi,Gadi :respekt: kako ti je Marsej postao parent klub?

PS U ovom delu sa Zarkom Lazeticem si jednom napisao Nikola.Ispravi to :thumbup:

Inace Zarko je proglasen za jednog od najlosijeg igraca koji je igrao u Vojvodini.

 

Pa imam opciju da tražim parent klub i ponudli su mi Lion, Sevilju i Valensiju i Marselj i ja izaberem Marselj i oni mi pošalju Gadija. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |