Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kako Vam ide?


Lord
 Share

Recommended Posts

Ma meni je kretenski što klubovi ovdje traže nerealne svote za igrače (čitaj prevelike) barem za one najbolje. I ako klub pristane prodati igrača, on kao neće iz npr Intera u Man Utd. Pa šta je Man Utd? Radnički iz Kragujevca? Pa neide ti karijera prema dolje ako pređeš kod mene hebote.................još bi imao i veću plaću kod mene.

Link to comment
Share on other sites

Pa da, kupio sam Pastorea dok sam vodio Arsenal,  zvijer od igrača a Hazarda imam sad u Mančesteru no lijevo imam Balea, u sredini Wijnalduma koji igra u fenomenalnoj formi tak da Hazard grije klupu. Al kažem, vidiš kako je Ronaldo odmah otišao u Real čim su ovi dali ponudu. Ovdje nema šanse da bi otišao, nebi htio ni pregovarati.

Link to comment
Share on other sites

Sanchezu su dali samo veću platu pa je zbog toga otišao sigurno ne može FM tebi da razlikuje klubove tipa Partizan i Zvezda igrač koji je stranac bi došao u onaj koji mu da veću platu. I mogu se dovoditi igrači iz boljih klubova u one sa sličnom reputacijom ja sam opušteno u Shakhtar doveo: Taiwa, Suareza, Džeka, Tymoschuka. :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Ev baš igram polufinale Liga Kupa protiv Evertona, vječno su mi žulj na peti. Napadači 90 % udaraca prema golu pucaju u nebesa, čak i kad nema 3 metra nikog oko njih a pucaju sa 6-7 metara.

 

E da, btw, koja bi najbojlja bila filozofija kod advanced team settingsa? Fluid, very fluid, attacking, overload itd itd?

Link to comment
Share on other sites

Vjerojatno mu je Lyon nudio približnu plaću i status Key Player.  :bo:

 

Da se malo dotaknemo teme predstavit ću svoje novogodišnje stanje.

http://img535.imageshack.us/img535/6562/screenshot013mu.jpg

width=450 height=45http://img190.imageshack.us/img190/7665/screenshot014kj.jpg[/img]

 

TB mi je ~40M€ i možda to iskoristim. Jedino mi je problem šta mi najskuplje plaćeni igrač ima 6M€ po sezoni, i to je Kanute koji igra za C momčad pošto ga nitko ne želi, a skupo mi je raskinut ugovor.

 

Ja koristim rigid i attacking. Attacking pretpostavljaš zašto, a rigid zato šta u svakoj liniji imam najmanje 2 igrača i mislim da je to izbalansirana postava.

Link to comment
Share on other sites

Jel si ga pitao da sporazumno raskinete ugovor, tu bi se on odrekao lepog dela novca. Ili ga ponudi za 0, stavi mu status Not needed by club i na transfer listu. Valjda ce se javiti neka budala da mu plati tu platu ili makar pribliznu ili da mu ti otplacujes neki deo plate u novom klubu, pokusaj nesto, valjda ces naci resenje.

Link to comment
Share on other sites

lol, pa ja bio prodao onog nikogovića Kuzmanovića u Barcu za 23 milijuna. Definitvno najbolja prodaja ikada, a lik je nula od igrača. Evo Lukaku ide dobro, zabio je 2 Newcastlu i 1 Evertonu u 3 nastupa.

 

E a šta kažete na ovoga golmana? Čini se odličan, a dobio sam ga prilično jeftino, samo 5 milijuna eura od Derbya. Definitivno prvi golman za idućih 10 godina

 

http://imageshack.us/photo/my-images/847/fm2011072115210055.jpg/

Link to comment
Share on other sites

Batalio sejv. Saću opet da krenem sa Sitijem. Dobijem otkaz pred decembarsku hrpu utakmica (u ligi bio šesti ali nije bila nedostižna druga pozicija, u LŠ ispao u grupama a u liga kupu stigao do 1/4 i trebao da igram sa Liverpulom). Nisu imali pi*ke razumevanja. facepalm A taman sam se malo uozbiljio sa transferima. Na zimu trebali da dođu pored Ronaldinja i Forlana Pacini, Šnajder, Fabregas, Vilson (ako se ne varam na startu ima 18-19 god. iz Liverpula) i Kambijaso. Kasnije me tražio Juve ja prihvatim i na prvih 10 tekmi 9 pobeda i 1 nerešen uz samo jedan primljen gol i onda krene serija nerešenih/poraza (četiri poraza i nerešen) i ja stisnem retire. :dada Sada moram dosta pametnije ovo odraditi inače bi slična stvar mogla da mi se dogodi. Arapin je lud očekuje u drugoj sezoni da uzmem LŠ sa Sitijem a završio kao treći u PL i nije me pred start sezone ni pitao za očekivanja već mi je nametnuo osvajanje PL. :lud: Inače sam sve ove igrače što su trebali da dođu na zimu plaćao na 24-mesečne rate ali mi nije skidao pare sa transfer budžeta. Zato što sam valjda to radio pre starta prelaznog roka, drugi razlog ne znam. :thumbup: A možda ni ne krenem sa Sitijem ponovo, previše je zahtevan ovaj arapin. :pras:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |