Sir Aleš Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Pozdrav svima. Zovem se Aleš, imam 27 godina, dolazim iz Slovenije i ovaj forum sam pronašao pre par dana baš slučajno preko Googla. CM/FM igram od 1997. godine, moj prvi je bio CM 97/98, nakon toga svaku godinu sam kupio novu verziju sve do CM 01/02. Tada sam malo stao, kupio CM4, koji je bio promašaj. Od FM serijala imam samo FM 2007, kojeg igram još danas, pre svega što još ne volim da menjam kompjuter, a drugi razlog je moj dugoročni save sa Partizanom (trenutačno igram 28. sezonu). Dominacija klubova iz zapadne Evrope u europskom fudbalu donijela je moju odluku, da v FM-ju više ili manje vodim timove iz istočnog ili jugoistočnog dela kontinenta i sa njima probam nešto konkretno da osvojim u Europi. Ali više od godinu dana igram samo save, vezan na Partizan. Moji omiljeni klubovi još su Milan, Barcelona i Man Utd. A moji najomiljeniji igrači su oni, koji govore na terenu a ne van njega. U Barci sam tako obožavao pre svega Rivalda i Luis Enriqueja. Na žalost danas takvih igrača je sve manje... Ovaj forum ču svakako da pratim (iako verovatno neču biti baš u vrhu po broju postova ). Sretno svima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Dobrodošao. Želim ti ugodan boravak na forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 na Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 na Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Konacno neko i iz Slovenije. Dobrodosao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 DObrodošao... :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Konacno neko i iz Slovenije. Dobrodosao. Aksi je takođe iz Slovenije, mada on pokriva dve nacionalnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 na Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Dobrodošao i uživaj na forumu :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Dobrodošao. Želim ti ugodan boravak na forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Dobrodošao, uživaj na forumu i pročitaj pravila ako već nisi. :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rouz Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 dobrodosao , uzivaj sirimo se po celom svetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Dobrodosao, uzivaj na forumu i budi aktivan. :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanted Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Dobrodosao, uzivaj na forumu i budi aktivan. :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maleee Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 gugl keva ! takodje kao i ostali zelim ti ugodan boravak na forumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted October 5, 2010 Author Share Posted October 5, 2010 Hvala puno svima! :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts