Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kad ne igram FM, ga igram: vaše imaginarne press konferencije / analize


Sir Aleš
 Share

Recommended Posts

Ako slučajno nisam stavio u pravi topic, možete slobodno premaknuti.

 

Dakle, kad ne igramo FM, svejedno ga igramo. U Google ukucajte "FM toilet seat press conferences"...  Imaginarne press konferencije u glavi na wc-u, tuširanju? Studio analiza zadnjeg transfera u kancelariji na poslu? Ste naručili jednom dres vašeg najjačeg... regena sa njegovim imenom i prezimenom? No, pobednik svih vremena je verovatno lik, koji je jednom vodio Galatasaray u gostima protiv Fenerbahčea, i kaže, da je pljunio samog sebe, da bi osetio mržnju na stadionu.

 

Evo, tu je prostora za i vaša (naša) izkustva. Bez sramu. Sa što više detalja. 

 

Počinjem.

 

1. Euro 2000, gledam sa ocem meč Portugala i Francuske. Nuno Gomes zabija gol za 1:0 Portugala. Taj Nuno Gomes, koji je bio u CM-u 1999/2000 moje prvo pojačanje Intera, sa kojim sam pre nekoliko sati osvojio scudetto. 

 

Nuno Gomes se veseli, a ja sav presretan kažem ocu: "E, to je taj, kojeg sam kupio". Dok igrači izlaze na centar, ja več u glavi odradio press konferenciju, kako sam UVEK znao, koga sam doveo, i da če biti to igrač, sa kojim čemo u Interu osvojiti i LŠ. Novinari me pitaju, kakav je status Roberta Baggia, koji je bio samo rezerva, a ja... Nuno Gomes je novi Baggio.

 

(od te sezone dalje odkad je otišao Baggio, nikad više nismo bili šampioni ni Serie A a bogami ni LŠ), a Nuno Gomes u mom Interu se izgubio).

 

 

2. Na masaži na odmoru me jednom masirala (a kad ne??) jedna atraktivna devojka, dok mi prilazi i masira vrat, neke stvari mi počinju, da budu krače, a ja, pošto če masaža uskoro završiti i, da se ne osramotim kad ustanem, počinjem ekspresno razmišljati o najboljem timu Partizana u FM-u u poslednjih 100 godina.

 

 

3. Obiranje maslina, fizički naporno ali ne i psihički: analiza sledečeg protivnika (Partizana, a koga drugog li) u finalu LŠ i fiktivnog foruma u forumu, gde se oglašaju i navijači Zvezde i Partizana, a posla ima i admin.

 

4. Jednom sam na FM vodio repku Cookovih ostrva i naučio sam se na pamet njihovu himnu a i himnu Novog Zelanda. Pošto ne znam, da li uopče ima nekih fudbalskih foruma tamo, u glavi sam pre finala kupa Oceanije odradio, kao da če meč prenositi  neka TV iz Ostrva.

 

 

5. Kad sam vodio Man Utd u doba Fergusona, na imaginarnih pressicama sam vadio škotski naglas. Sad, kad imam neki sejv sa Unitedom (o kojem nisam pisao več dugo), moj lik ima portugalski naglas.

 

 

6. O skoro svakom potencialnom igraču, koji bi mogao pojačati klub (a da recimo sejvam pre transfera), u glavi počinje Youtube show sa glasnom tehno muzikom + prikazom umišljenih Skillz & Drillz tog igrača + analize  /tvoj klub/ TV-a, da li je on dobar ili ne, plusi i minusi.

 

7. Ako pod tačku 6.  nemam "materiala" za klub, kojeg vodim, isto radim za rivale.

 

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |