Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Lavovi sa Rajne


Posljednji Boem
 Share

Recommended Posts

http://i.imgur.com/4ziYGXq.jpg

 

 

 

http://i.imgur.com/gZ9hmzM.png

 

 

 

http://i.imgur.com/IvSCvpw.png

 

 

 

 

Nakon prestanka igre sa Real Madriom odlučio sam potražit novi izazov i nakon uzimanja određenih zahtjeva u obzir odlučio sam se za bundesligu. Htio sam klub koji je pri vrhu, ali da se sa njim ne može osvojiti Bundesliga odmah prvu sezonu. To sam pronašao u Leverkusenu, klub finog stadiona, igra Ligu Prvaka, ima jako kvalitetnu školu nogometa, solidne financije i nekoliko jako kvalitetnih i talentiranih igrača poput Lena, Jedvaja, Reinterza, Bendera, Caliouglua, Mina i Drmića.

 

Klub ima savršne uvjete sa rad i napredak, volim stil igre u bundesligi koja obiluje mnoštvom mladih i talentiranih igrača koji nisu precjenjeni kao u drugim ligama. Sve su to bili uvjeti koje je Bayer položio i odlučio sam se za karijeru u Bayeru.

 

Kao što možete vidjeti na slici klub je siromašan trofejima, iako su igrali mitsko finale Lige Prvaka 2002. godine, ali ja sam tu da to promjenit i klubu donesem uspjehe i trofeje. Klub je u vrhu njemačkog nogometa tako da je u njemu igrao cijeli niz poznatih nogometaša poput Vollera, Ze Roberta, Lucia, Ballacka, Schustera, Basturka, Hyypie, itd.

 

 

 

 

http://i.imgur.com/MsS6v33.png

 

 

 

http://i.imgur.com/MokcysN.png

 

 

Sergi Roberto - doveden je na posudbu jer nisam imao novca za kvalitetnog MC-a koji mi je falio pa sam morao posuditi, a on je bio najbolje što se nudilo. Dobra stvar je i što samo 50% njegove plaće plaćam ja.

 

Max Gradel - Trebao mi je i jedan krilni igrač za zamjenu koji neće imat veliku plaću i on je bio najbolji od ponuđenih, a bio je i na transfer listi pa nisam trebao gubit vrijeme na pregovore.

 

Što se transfera općenito tiče nisam puno prodavao jer nisam trebao, otišli su tek spahić jer je bio višak(5. stoper), Kresić da ga ne plaćam, te Kruse koji je htio novi ugovor i koji je zatražio odlazak nakon što sam mu odbio dati novi ugovor. Nisam puno ni kupovao jer nisam imao novca, a i prebacio sam na WB te produžio ugovore nekolicini važnih igrača.

 

 

 

http://i.imgur.com/JLl49AR.png

 

 

 

http://i.imgur.com/D07zC42.png

 

 

 

U kvalifikacijama smo izvukli klub baš po mjeri i imali smo sreće da smo izbjegli teži ždrijeb. Prva utakmica u užarenoj Turskoj je bila pravi spektakl, sedam golova uz dva preokreta. U uzvratu smo odigrali jednu mirnu utakmicui bez stresa izborili nasatup u skupini najelitnijeg natjecanja. Imali smo sreće i pri ždrijebu, tu je Real Madrid kao najjači oni će biti sigurno prvi, ali mi smo jači i od Ajaxa i od Apolea i očekujem sigurno drugo mjesto.

 

 

 

http://i.imgur.com/o9dYFDT.png

 

 

http://i.imgur.com/uq767Im.png

 

 

 

http://i.imgur.com/NJYttpF.png

 

 

http://i.imgur.com/gJ4WaI6.png

 

 

 

 

Evo moje prve karijere na fm15 koju pišem i nadam se da će potrajati što duže mada će biti "krvavo" igrati protiv ovih ubačaja i golova u zadnjih 10 minuta. Što se tiče ciljeva ove sezone je cilj biti u TOP4 te opet izboriti nastup u Ligi Prvaka, u kupu nemam imperativa, a u Ligi Prvaka je cilj prolazak skupine, a poslje šta bude - bude.

 

Toliko od mene za prvi post, pratite, čitajte, komentirajte i slobodno zatražite SS. Ili više njih.

Edited by Posljednji Boem
  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/A3YsrTR.png

 

 

 

http://i.imgur.com/WPXH1MI.jpg

 

 

 

http://i.imgur.com/bEyJYM7.png

 

http://i.imgur.com/w13YYbo.png

 

http://i.imgur.com/GOz6foL.png

 

http://i.imgur.com/ulux8Lo.png

 

 

Ne uči kolovođu kolo da povede ! Ne mogu vjerovat kakav smo uspjeh ostavrili na polusezoni, ovo se protivilo svim mojim ciljevima i najluđim snovima, pogotovo kad je Bayern monstruozno krenuo u sezonu. Ali počeli su kiksati kao i Dortmund, a mi smo se sabrali i počeli vrijedno igrati i sakupljati pobjede, jednu pa drugu pa treću i tako smo došli do ovog velikog rezultata. Napad je zaista sjajan, najbolji u ligi i samo se nadam da će Min ostat zdrav je je moj uvjerljivo najbolji igrač! Ne zanosim se da ću ovdje završit ligu, jer je dugo do kraja i igramo na tri fronta, ali je lijepo uživati u pogledu na tabelu. Što se utakmica tiče izuzetno sam ponosan na razbijanje druge Borussije kao i gaženje Hamburga u gostima. Što se tiče negativnih iskustava definitvno je na prvom mjestu šokantan šamar u Berlinu gdje me je glavom "pokopao" Stocker. Također treba izdvojiti i nesretni remi protiv Vukova koje sam razbio u svim segmentima, ali je izostala pobjeda.

 

 

 

http://i.imgur.com/n2yt1GJ.png

 

http://i.imgur.com/RzASHWc.png

 

http://i.imgur.com/pCU9JWU.png

 

http://i.imgur.com/epByGYn.png

 

 

Kakva ludnica u skupini H Lige Prvaka! Krenili smo očekivano porazom u Madridu iako nismo bili toliko lošiji da izgubimo 4 razlike to se desilo zbog njihove nevjerovatne individualne kvalitete. Onda nam dolaze sljedeće četri utakmice u kojima smo odigrali nevjerovatan nogomet i zaludili Europu! Odigrali smo 4 utakmice i upisali 4 pobjede uz nestvarnu gol-razliku od 16-2 ! A kao šlag na tortu naše renesanse došla je pobjeda u Bayeru nad aktualnim prvakom Europe! Nakon te utakmice smo imali dva boda više od Reala i Ajax u gostima. Međutim iako im utakmica nije ništa značila odigrali su je na život i smrt i sudac sa njima se pobrinio da ne napravimo senzaciju i da izgubimo prvo mjesto. Što se ždrijeba tiče mogao je biti dosta teži, ali ni ovako nismo favoriti jer rijetko tko može pobjedit u Baskiji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://i.imgur.com/5I5IehP.png

 

http://i.imgur.com/JWMVNZC.png

 

 

 

http://i.imgur.com/hFy2AA0.png

 

http://i.imgur.com/uaDZl63.png

 

 

 

 

 

http://i.imgur.com/DireKkX.png

 

http://i.imgur.com/vCWjDga.png

 

 

 

 

Dame i gospodo to je to za sada u ovom javljanju sa polusezone. Za sada mi ide sjajno, ozljeda gotovo da i nema, uspjevam balansirati sa rotiranjem igrača da ostanu svježi i da imamo rezultate. Svi ciljevi su ispunjeni u potpunosti, a cilj u ligi je za sada i debelo premašen. U kupu sam prošao ovog niželigaša i onda u teškom meču "slomio" Vukove, iako nemam imperativa bilo bi lijepo osvojiti trofej u prvoj sezoni. Sada se moram pripremit za drugi dio sezone i možda "upecat" nekog igrača na free.

 

Pozdrav i do čitanja.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Ovaj Seung-Hin ce u 24 godini vrijediti preko 30 mil ako ne bude pruzao dobre partije bar ces pare dobre dobiti za njega :D

 

ma već su zainteresirani arsenal i chelsea i nudili su po 10-15 M €, ali je to po meni debelo premalo pa sam odbio i tražim 70 :D

 

 

 

Uff kakvi rezultati, impresivno. Korejanac razvaljuje, ako sam pogodio nacionalnost, uglavnom odličan je. U Ligi prvaka imaš šanse da proći, iskoristi to :D

 

hvala, ne mogu ni ja vjerovat kakvi rezultati. pogodio si nacijonalnost. Siguran sam u prolaz dalje protiv Atletica mada neće biti lako.

Link to comment
Share on other sites

Prvi savjet ubaci Logopack da ti ljepse izgleda unutar same igre ;),.2. ubaci malo photoshopa u te nazive bundeslige,formacije i sl...

 

PS. odlicni rezultati,samo trpaj Bayerna,nedaj da dišu :D ,.

 

ii Može SS Calhanoglua??,.i kakav je?,.U stvarnosti je zvijer.

Link to comment
Share on other sites

Prvi savjet ubaci Logopack da ti ljepse izgleda unutar same igre ;),.2. ubaci malo photoshopa u te nazive bundeslige,formacije i sl...

 

PS. odlicni rezultati,samo trpaj Bayerna,nedaj da dišu :D ,.

 

ii Može SS Calhanoglua??,.i kakav je?,.U stvarnosti je zvijer.

 

koristio sam logopackove na nekoliko nastavaka igre, ali mi izazivaju crash dump pa sam ih prestao zbog toga koristit.

 

što se photoshopa tiče tu sam teški početnik, ali vidit ću da nešto uradim.

 

bit će kasnije SS Calhanoglua, sad nisam u fm-u.

 

hvala tebi i svima koji pratite i komentirate

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

koristio sam logopackove na nekoliko nastavaka igre, ali mi izazivaju crash dump pa sam ih prestao zbog toga koristit.

 

što se photoshopa tiče tu sam teški početnik, ali vidit ću da nešto uradim.

 

bit će kasnije SS Calhanoglua, sad nisam u fm-u.

 

hvala tebi i svima koji pratite i komentirate

Aham,.a probaj,.nis te nekosta,.probaj rjesit crash s nekim dodatkom s neta,.vecinom bude onaj neki dll file,.

 

Sto se tice Photoshopa,isti smo,.al da se skuziti lako :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/9HIKkxG.png

 

 

http://i.imgur.com/W2wCdSf.jpg

 

 

http://i.imgur.com/KNuoQb9.png

 

http://i.imgur.com/jdFftKe.png

 

http://i.imgur.com/FLMxuaK.png

 

http://i.imgur.com/g4re4Vp.png

 

Izađite na balkone, pozdravite šampione ! Još ne mogu vjerovat kakav sam uspjeh napravio u prvoj sezoni, nestvarno mi bjeluje da smo prvi Njemačke ispred Bayerna i Dortmunda koji ima fantastične igre i zamjene. Međutim u drugom djelu sezone oni su sve češće kiksali pogotovo Bayern za kojeg ne znam šta im se događa, a mi smo pobjeđivali zbog fantastičnog napada. Obrana je sa 30 primljnih golova tek treća najbolja u ligi i samo solidna, dok je monstruozni napad najjači u ligi sa 71 golom što je preko dva zabijena gola po utakmici ! Izdominirali su moji igrači i na individualnom nivou pa je tako naš najbolji igrač Min dobio nagradu za prvog strijelca lige iako je igrao samo na AML i AMR poziciji. Dok je i Calhanoglu sjajno igrao i završio kao drugi asistent lige.

 

Što se utakmica na koje sam ponosan u ovom drugom djelu sezone tiče, moram izdvojit masakriranje Stuttgarta. Nakon te utakmice moram izdvojiti i veliku pobjedu u derbiju nad Dortmundom koja nam je donjela prvo mjesto. Od pobjeda još treba ukazati na visoku pobjedu na teškom gostovanju kod Hoffenhaima. Što se negativnih rezultata tiče najgore sam se osjećao nakon poraza kod Augsburga, kao i kod Bayerna jer su me porazili u svim utakmica ove sezone! Zanimljivo da u drugom djelu sezone nisam upisao niti jedan X, nego 4 poraza i sve ostale pobjede.

 

 

 

http://i.imgur.com/ijAvVTT.png

 

http://i.imgur.com/L54yiXE.png

 

O kupu se nema šta puno pričat jer u njemu nisam imao imperativa rezultata tako da me nije briga za ispadanje. Iako se igra pobrinula da ne osvojim jer mi je poslala noćnu moru zvanu bayern koji je na kraju sezone i osvojio kup. Tako da nas čeka protiv njih dvoboj u superkupu i nadamo se našoj prvoj pobjedi protiv njih.

 

 

 

http://i.imgur.com/V5LWo4w.png

 

http://i.imgur.com/xRIg6HO.png

 

http://i.imgur.com/Vij4YZV.png

 

U Ligi Prvaka cilj je ostvaren tako da sam u potpunosti zadovoljan euro sezonom iza nas, da je bilo sreće u ždrijebu mogli smo još i dalje, ali nema veze i ovo je veliki rezultat. Athletica smo kod kuće pregazili u jednom rapsodiji nogometa, a mogli smo im zabiti i više golova koliko smo dobro odigrali. U uzvratu jedna podjednaka utakmica u kojoj nisam zaslužio poraz, pogotovo ne ovako ružan, ali što je tu je. Onda nam je došao Bayern i zasluženo nas izbacio, ne možemo se još uvijek nositi sa njima.

 

 

 

 

 

 

 

http://i.imgur.com/3NY993T.png

 

http://i.imgur.com/jf6bxcy.png

 

 

http://i.imgur.com/8xsDjMY.png

 

http://i.imgur.com/hsuDQad.png

 

http://i.imgur.com/qgdFOW3.png

 

 

 

http://i.imgur.com/bZFdD33.png

 

http://i.imgur.com/wjd9VPP.png

 

 

 

 

I tako smo došli i do kraja prve sezone i reporta o prvoj sezoni u kojoj sam ispunio dva cilja a trećeg debelo nadmašio i postigao nevjerovatan uspjeh. Uprava je dala TB od 20 M € što i nije puno novca, ali ćemo ga iskoristiti da se kvalitetno pojačamo. Druga sezona će biti teška, očekuje nas borba da zadržimo najbolje igrače i da se pojačamo da te pokušamo obraniti titulu prvaka.

 

Pozdravljam sve u studiju i režiji. :D

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Strašan rezultat, ja sam pokušavao nešto na početku sa Bayerom, ali su me uništili golovi iz prekida i odbijanaca pa sam odustao. Stvarno ti se poklopilo i sada ti tek slijedi prava bitka i pravi izazov. Zanima me samo kako si to sve postavio taktički i kako si postavio prekide..

 

Moj ti je savjet da se riješiš prosječnih igrača tipa Bellarabi, Boenish jer sada za njih možeš dobiti dobre pare i dovedeš neka prava imena.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Strašan rezultat, ja sam pokušavao nešto na početku sa Bayerom, ali su me uništili golovi iz prekida i odbijanaca pa sam odustao. Stvarno ti se poklopilo i sada ti tek slijedi prava bitka i pravi izazov. Zanima me samo kako si to sve postavio taktički i kako si postavio prekide..

 

Moj ti je savjet da se riješiš prosječnih igrača tipa Bellarabi, Boenish jer sada za njih možeš dobiti dobre pare i dovedeš neka prava imena.

 

kornere sam postavio kao i bole :D okačio je sliku za postavke defenzivnih kornera i to sam kopirao.

 

što se taktike tiče, fluid mi je stalno, ali dosta mjenjam mentalitet. tako protiv jačih krećem sa counter, kao i na nekimgostovanja. doma i općenito protiv slabih idem sa control i ako ne ide brzo mjenjam na attack. protiv slabih imam uključen offside trap, push higher up i high tempo, ali protiv jačih to isključim. tako da dosta mjenjam uoči svake utakmice.

 

Što se tiče tih nekih prosječnih igrača, moram ih zadržat jer sam slab sa onim HG igračima...a što se tiče Boenisha lik porkiva oba beka i kad god igra nikad nije loš, baš je super sub.

 

Bellarabia sam također zadržao jer nisam kupio amr-a niti napadača, ali on igra odlično iako nema vrh ocjene(imaš ss gore)...evo i u novoj sezoni igra kao sat, zabija redovito.

 

Ako još nešto trebaš, samo pitaj.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/a5AcXvu.png

 

 

 

http://i.imgur.com/P7UZChf.jpg

 

 

 

 

http://i.imgur.com/nKZUGzb.png

 

http://i.imgur.com/TuT3bQ4.png

 

 

Prvo krećemo sa najvažnijim u ovom reportu, a to su transferi. Što se odlaznih tiče, bilo je puno odlazaka, ali se malo zaradilo(velik promet mala zarada). Ovi na free su mahom škart kojeg sam bez veze plaćao, otišlo je nešto talentiranih igrača na posudbe. Što se tiče odlazaka iz seniorskog pogona treba izdvojit odlazak kapetana i legende kluba Simona Rolfesa. Ostario je i nudio sam mu produženje na rotation i smanjenje primanja, ali on je uporno htio first team i povećanje plaće na preko 100 000 € tjedno, tako da se jednostavno nismo uspjeli dogovoriti. Otišao je i Hilbert koji je bio rezerni bek, ali je rijetko igrao. Jedini novac je zarađen od Donatia koji mi je bio prvi izbor na DR, a zatražija je odlazak nakon što sam mu odbio dati novi ugovor jer mu je vrijedio čak do 2019. godine. Koliko je dobar kad ga nitko osim Torina nije htio.

 

Zakaria Bakkali - prvo od moja dva velika pojačanja koja su došla potpuno besplatno. Osim mene nudili su mu ugovor i velikani poput Liverpoola, oba Manchestera, Arsenala i još nekih klubova, nisam se nadao, ali sam se jako iznenadio kad sam vidio da je prihvatio moju ponudu. Odlično je što ga mogu koristit na obe krilne pozicije i već je počeo napredovat, samo da ga ozljede zaobiđu.

 

Roberto Pereyra - Drugi igrač koji je došao kod mene ovo ljeto potpuno besplatno, naše uvjerljivo najveće pojačanje. Sjajan igrač sredine terena koji može pokrit obe role koje koristim na MC pozicijama. Broj njegovih nastupa za Argentinu i njegova vrijednost sve govore. Naravno da će zaigrat u paru sa Calioghluom i očekujem od njih velike stvari.

 

Eder Alvarez Balanta - Istekla je posudba Grku, a Schalke ga nikako nije htio prodat nego su mu još produžili ugovor pa sam bio prisiljen reagirati i dovesti još jednog stopera. Gledao sam neke igrače, ali su svi bili preskupi i onda sam vidio da ova zvijer nije otišla iz Rivera i munjevito sam reagirao i za male pare dobio vrhunskog stopera.

 

Serge Aurier - Odlaskom Donatia otvorilo se mjesto desnog beka, htio sam Nyoma, ali je već prodan Interu pa sam zakasnio. Na kraju sam između nekoliko kandiata izbor sveo na Auriera i Danila iz Porta i odlučio sam se za afrikanca jer nije ništa lošiji, a znatno je jeftiniji.

 

 

 

http://i.imgur.com/PZd8aso.png

 

http://i.imgur.com/uFxZE9b.png

 

Konačno, konačno da me Bayern nije nadigrao! I ne samo da me nije nadigrao nego sam ja njih nadigrao i stvorio od njih znatno više prilika za gol. Međutim protiv Lewe se nismo mogli boriti i uspio nam je zabiti dva gola, ali srećom i mi smo probili Super Neuera na golu i došli do penala. Neuer nije uspio obraniti niti jedan udarac, a Leno je briljirao i sa dvije obrane nas odveo do trofeja osvajača Njemačkog super kupa !

 

 

 

http://i.imgur.com/z3BjCcq.png

 

http://i.imgur.com/AAYJcQW.png

 

http://i.imgur.com/EUNlsIu.png

 

Ove godine nismo trebali igrati pretkolo i strahovati za ulazak nego smo imali izravan plasman, ali smo i dalje bili u drugom "šeširu". Skupina mi nije niti malo laka, dapače teška je i jako zahtjevna. Arsenal je jedan od lakših iz prvog šešira iako i oni imaju sjajne igrače, a hladna Moskwa i užarena Turska su super zahtjevna gostovanja. Zapravo sva tri gostovanja će biti izuzetno teška, cilj je doma pobjediti sve 3, a u gostima šta bude. Prolazak grupe je minimalni cilj.

 

 

 

http://i.imgur.com/l58HZ95.png

 

http://i.imgur.com/TUOtlq4.png

 

 

 

Iza mene je jedno uzbudljivo i napeto ljeto u kojem je odrađen odličan posao sa kadrom momčadi. Dosta škarta smo se riješili, sa malo para smo doveli tri vrhunska pojačanja i jednog od najtalentiranijih igrača na cijeloj igrici. Cilj u ligi ostaje borba za naslov prvaka iako ću se fokusirati na ligu, a u kupu ponovno nemam imperativ, iako mogu do kraja ako me ozljede zaobiđu. Što se LP tiče cilj je prolazak skupine.
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/sNkCoII.png

 

 

http://i.imgur.com/0mqznlz.jpg

 

 

 

http://i.imgur.com/yGj2zrK.png

 

http://i.imgur.com/9B42Ugd.png

 

http://i.imgur.com/N9YizvQ.png

 

http://i.imgur.com/BSEw7k4.png

 

Iza mene je pola druge sezone tokom koje sam instalirao novi update pa se trebalo priviknuti, a novi update je za sada rezultirao još većim brojem primljenih golova nego u prvoj sezoni. Na kraju smo iz 17 utakmica primili 19 golova, iako se pri kraju polusezone obrana čak i popravila. Bayernova obrana je monstruozna i zato drže priključak, međutim moj napad jednostavno ne može prestat trpat i ofenziva nas drži na tom željenom prvom mjestu. Što se učinka igrača tiče najveća promjena je sa Minom koji je premješten sa AML na AMR poziciju pa nije naš najbolji strijelac, ali je zato povećao broj asistencija.

 

Što se utakmica tiče, nakon super kupa sam porazio Bayern u ligi, ali ne samo da sam pobjedio nego sam ih totalno nadigrao. I u drugom velikom derbiju sam također slavio, i to isitm rezultatom, također potpuno zasluženo. Što se tiče pobjeda završavamo sa razbijanjem Mainza u kojem je apslutno briljirao Bakkali. U ovoj polusezoni smo doživjeli samo dva poraza i to oba u gostima. Prvo nas je išamarao HSV u jednoj izjednačenoj utakmici jednostavno su iskoristili svoje prilike. Zato smo pravu šamarčinu "popili" u gostima kod Hannovera koji nas je razbio kao nitko ove sezone.

 

 

 

http://i.imgur.com/8xPT533.png

 

http://i.imgur.com/y90Ko86.png

 

http://i.imgur.com/6oaGN3e.png

 

http://i.imgur.com/W9FUGLu.png

 

Da će biti teško i da će biti borba sam očekivao, ali ovakvu "klaonu" i ispadanje Arsenala nisam ni sanjao. Grupu sam na kraju uspio proći kao prvi što me je iznenadilo, a kakva je to borba za svaki gol i za svaki bod bila pokazuje i da smo najbolju gol razliku u grupi imali mi i to samo +3! Sve je počelo protiv arsenala u gostima, tvrda i izjednačena utakmica u kojoj smo bili spretniji. Očekivao sam više bodova iz sljedeće dvije utakmice, iako smo oba protivnika nadigrali osvojili smo mizerni bod. U Rusiji smo brutalno pregazili domaćimna, ali igra mi nije dopustila pobjedu. Onda smo odigrali dvije odlične utakmice i upisali dvije velike pobjede koje su nam donjele prvo mjesto. Što se ždrijeba tiče nismo težeg protivnika mogli dobiti, to je definitivno, ali i protiv ovih naftaša idemo po prolaz !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://i.imgur.com/hHcDHdw.png

 

http://i.imgur.com/b6n5d3y.png

 

Iako nisam imao imperativa rezultata ipak smo šokantno rano ispali iz kupa, moram priznat da nisam ovo očekivao. Iako ovo vjerovatno nije ni loše jer ću lakše igrat u drugom djelu sezone u dva važnija natjecanja, iduće sezone ću morat nešto napravit i u kupu. Prva utakmica mučenje sa kompletnim rezervama, onda je kombinirani sastav pregazio lanjskog prvoligaša. Tada nam dolaze ovi padobranci, vodimo 2:0 i primamo dva gola te ispadamo u lutriji jedanesteraca.

 

 

 

http://i.imgur.com/YmBrWXC.png

 

http://i.imgur.com/DV8hYAx.png

 

 

 

 

http://i.imgur.com/BCcxhOb.png

 

http://i.imgur.com/mCELu6E.png

 

 

 

 

Pola sezone i još jedan report su iza mene, za sada ide sve po planu. Nadam se da ću izdržati u ligi i osvojiti titulu, vjerujem u prolaz protiv Pariza iako me je sreća izdala kod ždrijeba. Što se igrača kojima ističe ugovor tiče svojima sa produžio ugovore, a na tržištu nije bio nitko dovoljno dobar pa nitko ne dolazi iduće ljeto na free.

 

Do čitanja.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |