Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Trebam pomoć oko taktike


Madridista
 Share

Recommended Posts

Šta kažete na ovu taktiku. Može li proći sa Dinamom u HNL-u i Europi. Jedino bi htio malo veći posjed. Jer sad imam tak nekak 55% a Dinamo uvijek ima veći osobito i HNL-u i nekim Europskim tekmama. Pa jer može kakva pomoć ili savjet.

 

http://i61.tinypic.com/am6pep.png

Edited by cindra20
Link to comment
Share on other sites

Imam problem sa defanzivom i to ogroman problem,naime,koji god tim da sam uzeo jednostavno primam previse golova,koje je resenje ? sta staviti stoperima cd ili ld ? probao sam sve ali uzalud,sta staviti u TI u vezi defanzive,lower tempo ? ili treba igracima pojedinacno stavljati neke instrukcije ? da se razumemo uopste ne igram nesto preterano ofanzivno ali golovi padaju ko kisa,rezultati su mi uglavnom 3-2 4-3 2-5 3-4 u vecini slucajeva.

Link to comment
Share on other sites

To sa odbitcima je u jednu ruku bug, kojeg će, nadam se, srediti u idućem updateu. Što se golova sa krila tiče, probaj protivnička krila bolje zatvarati (Closing down-Always i Tackle-Harder), a i bekove postavi malo defanzivnije i stavi im u PI "Tackle harder". Ako ni to ne ide, probaj svojim krilnim igračima staviti u PI "Close down more" ili "Close down much more". Još ako su ti krilni na poziciji ML/MR, bolje će ti igrati obranu :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Zanima me vase misljenje u vezi taktike. Taktika sljaka, daje rezultate ali opet po meni to nije to. Kapiram da ima gresaka, zanima me gde sam pogresio. 

 

http://www.dodaj.rs/f/3D/qr/2GFdbbtt/vitese-1.jpg

 

http://www.dodaj.rs/f/17/hN/4QwVDxzw/vitese-2.jpg

Link to comment
Share on other sites

Sta tacnio trazis?

 

Mozda bi mogao, posto si na desnoj strani zatvoren, da na levoj da igras ofanzivnije. Da bek igra ofanzivnje, napravis visak po toj levoj strani. Desno MC-a da igra sto defanzivnije mozda BMW-d, da zatvara rupu u odbrani. 

 

Ako igras po krilima, mozda da promenis nacin ubacivanja, Djurdjevic dobro igra glavom, ako forsiras igru preko krila, iskoristi maksimalno. Neka gadjaju njega na ostrijim centar-sutevima.

 

To mi prvo pada na pamet. :D

Edited by Madrac
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |