Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Povratak u portugalski vrh


zikaa
 Share

Recommended Posts

http://i.imgur.com/Y0f3C9e.png

 

http://i.imgur.com/xOZQYAj.png

 

Pozdrav svima za početak. Nakon pentagona, htio sam uzeti neki manji klub te ga vratiti u vrh nogometa.

Odlučio sam se za Boavistu. Iako nikad nisu postigli neki značajan uspjeh u Europi (osim polufinala Kupa UEFE 2003. godine), u Portugalu su osvojili 1. ligu u sezoni 2000./01. te su bili doprvaci sezonu kasnije.

S njima sam već igrao karijeru na FM12 od koje sam, iz nekog razloga, odustao (ne sjećam se sad razloga).

 

Pošto sam već odigrao 2 sezone s njima, ukratko ću napisati rezultate iz njih, a u nastavku karijere

će vjerojatno biti 1 ili možda čak i 2 reporta po sezoni. Pa, stoga krenimo :

 

http://i.imgur.com/zxBoxl3.png

 

U 1. sezoni Boavista se nalazi u 3. portugalskoj ligi, u C dijelu. Ima ukupno 8 dijelova (grupa), te prve 2 momčadi iz svake grupe ide u dodatne 2 grupe. Iz te 2 dodatne grupe, osvajač svake ide direktno u 2. ligu, dok 2 drugoplasirane momčadi igraju međusobno za 3. putnika u viši rang. U 1. dijelu prvenstva smo završili, kao i očekivano, na 1. mjestu sa omjerom 15-2-1 u 18 utakmica.

 

http://i.imgur.com/Eu3EM9K.jpg

 

U 2. dijelu prvenstva, u 'promocijskim' grupama, više nismo bili toliko favoriti, iako smo bili dosta jaki. No, unatoč tome, uspjeli smo završiti bez poraza taj 2. dio, uz 11 pobjeda i 3 remija, te smo osvojili izravnu promociju u 2. ligu, što nam je naravno bio i cilj.

 

http://i.imgur.com/2N2DhkO.jpg

 

Igrali smo samo 1 kup te smo ispali u 3. rundi nakon 2-0 poraza od Vitorie Guimaraes.

U 2. rundi smo slavili 4-1 nad Pombalom.

 

http://i.imgur.com/diQjNPz.jpg

 

To bi ukratko bilo to o 1. sezoni. Sada krenimo na 2. :

 

http://i.imgur.com/7dZgPuR.png

 

U 2. sezoni, koju smo igrali u 2. ligi, više nismo bili favoriti. Dapače, mediji su nam predvidjeli borbu za ostanak.

Ali, ono što se dogodilo, iznenadilo je sve. U 42 utakmice smo ostvarili čak 104 boda te smo drugoplasiranu Tondelu ostavili nevjerojatnih 29 bodova iza. Apsolutno fenomenalna sezona te smo ostvarili izravnu promociju u 1. ligu. Tako je, sljedeće sezone ćemo igrati protiv najvećih portugalskih klubova.

 

http://i.imgur.com/f6exB4k.jpg

 

U kupovima smo igrali dosta dobro, čak smo došli do 3. runde Liga kupa. Ali, to neću previše objašnjavati sada nego ću samo SS ostavit :

 

http://i.imgur.com/Vyn6HEd.jpg

 

To bi bilo to. Ponavljam, žao mi je radi kratkog reporta koji prije spada u kako vam ide, ali u budućnosti će reporti biti opširniji jer sam već odigrao 2 sezone, a nisam znao kako da ih drukčije obuhvatim. Pozdrav do sljedećeg reporta.

BOKICIC

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/xOZQYAj.png

 

http://i.imgur.com/Y0f3C9e.png

 

http://i.imgur.com/TaR9Kth.png

 

Evo ga, došao je kraj i mojoj 3. sezoni na klupi Boaviste, 1. u vrhu portugala, u društvu sa najvećima. Cilj mi je na početku sezone bila sredina tablice, ali ono što se dogodilo.. Vidjet ćete u nastavku. Pa, krenimo :

 

http://i.imgur.com/qDjbwuQ.png

 

Unatoč naslovu 2. lige sezonu ranije, radi lošeg financijskog stanja otišlo nam je dosta igrača. No, onda nam je uprava dala dosta solidan wage budget u odnosu na sezonu ranije pa sam se mogao opremiti. Doveli smo ukupno 9 igrača, sve naravno na free transfer. Možda čak i najveće pojačanje je bio

Kieza, sjajni brazilac koji je bio glavni igrač ove sezone. Uz njega, htio bih istaknuti još jednog sjajnog igrača, Brunu Mezengu. Isto tako dosta nas je igrača napustilo, no većina su bili mladi dečki koji su otišli na razne posudbe.

 

http://i.imgur.com/ma9k8ms.jpg

 

http://i.imgur.com/TzsoiDX.png

 

Radi dosta velikog broja igrača, bilo je jako bitno da se upoznaju prije početka sezone. Odigrali smo ukupno 10 prijateljskih utakmica, sve protiv niželigaša. Imali smo 1 kiks, ali nije bilo bitno. Bitno je bilo da smo se uigrali.

 

http://i.imgur.com/BasUUZm.jpg

 

http://i.imgur.com/3oyvoZt.png

 

Nakon što smo iznenadili dosta ljudi prošle sezone osvajanjem druge lige, dobili smo čast igrati u vrhu portugalskog nogometa, tamo gdje je Boavista bila prije točno 13 godina. U prve 3 utakmice smo skupili samo 2 boda, ali onda dobivamo sljedećih 8 od 9 utakmica te dolazimo na vrh tablice. Onda, u 4 utakmice ostvarujemo samo 5 bodova te malo padamo na tablici, ali zatim slijedi nevjerojatan niz od čak 10 pobjeda zaredom uključujući sjajne pobjede nad Sportingom (4-2) te Portom (2-0). Zatim gubimo od Brage, ali onda ostvarujemo 3 pobjede u zadnje 3 utakmice

ČIME OSVAJAMO NASLOV PRVAKA PORTUGALA.

Dogodilo se ono o čemu ni najveći optimisti nisu razmišljali : Boavista je na vrhu Portugala. Zahvaljujuči sjajnim nastupima

Kieze i Mezenge, učinili smo ovo što smo učinili. Bit će to jako teško ponovit iduće sezone, iako ćemo sad dobit dosta para od LP te smo isto tako jako podigli reputaciju te bismo sada trebali biti u mogućnosti dovoditi dosta bolje igrače.

 

http://i.imgur.com/9HBWK5e.jpg

 

http://i.imgur.com/5jYFImq.jpg

 

http://i.imgur.com/FO9YF7A.png

 

Liga kup je onaj manje važan portugalski kup. Iako mi nije bio toliko bitan jer osvajač njega ne ide u Europu, ipak nismo išli bezveze u njega.

U 2. rundi smo lako svladali Portimonense sa ukupno 6-3. I onda smo u 3. rundi izvukli Benficu i Sporting u skupini (još je tu bio Gil Vicente).

Upisali smo pobjedu protiv Gila, remi sa Benficom i težak poraz od Sportinga te završili na 3. mjestu u skupini i time ispali iz kupa.

 

http://i.imgur.com/LTBOBlm.jpg

 

http://i.imgur.com/OppibX1.png

 

E, ovo je onaj jači, teži, bitniji portugalski kup. Kroz cijelo natjecanje smo pružili odlične partije, putem demoliravši Pacos Ferreriu sa čak 5-0, te smo također upisali sjajnu pobjedu 1-0 protiv Brage. Ali, najveći uspjeh je bila 2-0 pobjeda nad Portom doma. U uzvratu smo izgubili 1-0, ali smo svejedno prošli u finale. Tamo smo svladali Estoril sa 2-1 nakon produžetaka te smo time osvojili dvostruku krunu.

 

http://i.imgur.com/Hb1kEPl.jpg

 

http://i.imgur.com/4TJ5dAg.png

 

-

financije su napokon u plusu zahvaljujući 1.5m € od kupa i prvenstva. Pune 3 sezone su bile u minusu i sad su u malom plusu, ali sa Ligom Prvaka će biti u dosta solidnom plusu.

 

-

povjerenje uprave je ogromno, što mi se sviđa.

 

-

uslovi za trening su odlični, iako su za trening juniora dosta loši, ali ću ih poboljšati sa većim izvorom novca.

 

-evo i

momčadi, iako dosta igrača vjerojatno ne poznate.

 

-i za kraj,

game status.

 

To bi bilo to zasad. Pozdrav do sljedećeg reporta. BOKICIC

Edited by zikaa
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Izazivam te da osvojiš Ligu Prvaka sa engleskim šestoligašem u 10 sezona. Ako to ne napraviš onda si jazavac :D:

 

Ovo i Pentagon su jedni od najboljih rezultata koje sam vidio otkad igram menađer.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/xOZQYAj.png

 

http://i.imgur.com/Y0f3C9e.png

 

http://i.imgur.com/cWNUW0H.png

 

http://i.imgur.com/ZL05jrw.jpg

 

Kao što možete vidjeti iz gornjeg SS-a, osvojili smo trostruku krunu. Što je sve osvojeno, pogledajte u nastavku.

 

http://i.imgur.com/qDjbwuQ.png

 

Unatoč sjajnoj predstavi prošle sezone, odlučio sam pojačati momčad sa dosta igrača i ponovno su svi došli besplatno. Vjerojatno 2 najjača pojačanja su bivši Villarealov igrač, brazilac Nilmar te bivši vratar Benfice Jan Oblak. Bilo je tu još dosta transfera, ali neću sad pretjerano ulazit u njih jer ćete vidjeti kompletnu momčad kasnije.

 

http://i.imgur.com/ME2ZFnK.jpg

 

http://i.imgur.com/TzsoiDX.png

 

Odigrali smo 7 prijateljskih utakmica te upisali 6 pobjeda i remi. Ponovno je to sve bilo protiv lošijih momčadi samo za uigravanje.

 

http://i.imgur.com/j3PRAur.jpg

 

http://i.imgur.com/Hcff2KR.png

 

Supertaca (ili portugalski Superkup) je 1 utakmica koju igraju osvajač lige i kupa. Pošto sam ja prošle sezone osvojio oboje, igrali smo protiv finalista kupa, Estorila. Pobjedili smo 2-0 te smo time osvojili 1. trofej ove sezone.

 

http://i.imgur.com/XoQIptc.jpg

 

http://i.imgur.com/3oyvoZt.png

 

Nakon nevjerojatnog uspjeha prošle sezone, ove sezone smo bili među favoritima za naslov, iako su mediji još uvijek davali veće šanse velikoj portugalskoj četvorci. Zahvaljujući sjajnim pojačanjima koje smo napravili, osvojili smo sezonu bez ijednog poraza. Ostvarili smo 25 pobjeda i 5 remija te smo osvojili 2. uzastopni naslov prvaka Portugala. Drugi je završio Porto sa 7 bodova iza nas, a iz lige su ispali Chaves i Belenenses.

 

http://i.imgur.com/7NAXxcB.jpg

 

http://i.imgur.com/ru5usae.jpg

 

http://i.imgur.com/FO9YF7A.png

 

Zahvaljujući velikom podizanju reputacije u prošle 2 sezone, u Liga kupu smo odmah igrali u 3. rundi. U skupini smo bili sa Benficom, Moreirenseom i Chavesom. Ostvarili smo 2 pobjede i remi protiv Benfice te smo prošli dalje. Problem u ovom kupu je što u prvih 11 moram imati barem 2 portugalca, što ja nemam, pa sam morao improvizirati sa juniorima te sam izgubio u polufinalu protiv Sportinga sa 3-1.

 

http://i.imgur.com/mgJtYKa.jpg

 

http://i.imgur.com/OppibX1.png

 

Još jedno natjecanje koje smo osvojili prošle sezone u kojem smo htjeli obraniti naslov. U 3. rundi igrali smo protiv Vitorie koju smo dobili sa 4-1.

U 4. rundi igramo protiv Sp. Covilhe koju dobivamo sa 5-1. U osmini finala smo igrali protiv Juventude Evore koju smo pobjedili sa 4-1 te smo tako sjajno odigrali prva 3 kola sa čak 13 postignutih golova. U četvrtfinalu smo izvukli Maritimo koji dobivamo sa 1-0 te se plasiramo u polufinale gdje smo igrali protiv Nacional da Madeire. Uspješno dobivamo dvomeč sa 3-1 i 1-0 te odlazimo u finale gdje igramo protiv Benfice. Zahvaljujući pogotku Gillesa Binyje dobivamo 1-0 te osvajamo svoj 3. trofej ove sezone.

 

http://i.imgur.com/jg1QrvM.jpg

 

http://i.imgur.com/zQZxj7o.png

 

Nakon osvojenog prvenstva prošle sezone, dobili smo priliku zaigrati u najelitnijem klupskom natjecanju, Europskoj Ligi Prvaka. Kao što ste vidjeli u prošlom postu, igrali smo u skupini sa Manchester Unitedom (koji je osvojio LP sezonu prije), sa PSV-om te sa Celticom.

Prvu smo utakmicu odmah igrali protiv Uniteda doma te smo izgubili sa 3-1. Zatim ostvarujemo dvije sjajne pobjede, u gostima protiv Celtica sa 3-2 te doma protiv PSV-a Gustavovim golom u 92. minuti. U Eindhovenu smo odigrali 2-2 te smo potom izgubili od Manchestera sa 1-0 na Old Traffordu. U zadnjem kolu nam je trebao bod protiv Celtica za prolaz dalje, ali smo ih uspjeli dobit sa 1-0 te smo se plasirali u osminu finala Lige Prvaka. Tamo nas je dočekao Napoli. Doma smo uspjeli remizirati sa njima 1-1, no u Napulju smo izgubili sa 2-0 te smo time ispali iz LP.

Nije mi to puno smetalo jer smo ostvarili nevjerojatan uspjeh uopće prošavši skupinu.

 

http://i.imgur.com/s3EZcNT.jpg

 

Još je zanimljivo to da su u finalu igrala dva Madridska kluba, baš kao u stvarnosti. Na FM-u je Atletico dobio sa 2-1. Vidjet ćemo kako će završit u stvarnosti.

 

http://i.imgur.com/d1wwH12.jpg

 

http://i.imgur.com/4TJ5dAg.png

 

-

financije su u plusu od čak 10m €.

-odlučili smo

poboljšati uslove za trening seniora i juniora.

-dobili smo i

novog vlasnika kluba.

-trening je na nivou zahvaljujući

sjajnim trenerima.

-evo i SS

momčadi.

-a evo i SS

game statusa.

 

 

To bi bilo to zasad. Pozdrav do sljedećeg reporta.

BOKICIC

Edited by zikaa
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Brzi update. Skupine LP :

 

http://i.imgur.com/aFwZ69I.jpg

 

I prva tekma :D :

 

http://i.imgur.com/LnHhual.jpg

 

Bilo mi je drago ugostiti vas :D .

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/xOZQYAj.png

 

http://i.imgur.com/Y0f3C9e.png

 

http://i.imgur.com/yB0wbcJ.png

 

http://i.imgur.com/Imoo0Xc.jpg

 

Fenomenalna sezona iza nas te smo uspjeli skinuti naš rekord u broju trofeja u povijesti Boaviste u jednoj sezoni.

 

http://i.imgur.com/qDjbwuQ.png

 

Ove sezone nismo puno trgovali, ali smo kupovali kvalitetno. 3 igrača, 3 apsolutne zvijeri. Doveli smo Pepea iz Reala te Felipe Caiceda i igrača koji je ovu sezonu odigrao apsolutno fenomenalno. Riječ je o Georginiju Wijnaldumu. Također je bilo dosta odlazaka, iako su svi osim 1 igrača otišli na posudbe.

 

http://i.imgur.com/zvpKPzE.jpg

 

http://i.imgur.com/TzsoiDX.png

 

Bilo je dosta prijateljskih utakmica, sve kako bi se momčad što prije uigrala. Odigrali smo ukupno 10 utakmica te ostvarili 8 pobjeda, remi i poraz od Man. Cityja te sjajnu pobjedu od čak 9-1 nad Correlhom.

 

http://i.imgur.com/KF8m015.jpg

 

http://i.imgur.com/Hcff2KR.png

 

Nakon osvojenog prvenstva prošle sezone, ponovno smo sudjelovali u Portugalskom Superkupu. Igrali smo protiv Benfice te smo uspjeli dobiti sa 3-2 pogotkom Kieze u 91. minuti te time osvojili prvi trofej ove sezone.

 

http://i.imgur.com/fQmWdNX.jpg

 

http://i.imgur.com/3oyvoZt.png

 

Ponovno smo uspješno obranili naslov te time osvojili čak 3. prvenstvo zaredom. Nije bilo baš uspješno kao prošle sezone.

Ove smo sezone ipak upisali 2 poraza, ali smo svejedno proletjeli ligom sa čak 13 bodova prednosti ispred drugoplasirane Benfice.

Također smo zabili daleko

najviše golova te primili najmanje.

 

http://i.imgur.com/9sBM0WO.jpg

 

http://i.imgur.com/at3EwJm.jpg

 

http://i.imgur.com/FO9YF7A.png

 

Natjecanje smo krenuli u 3. rundi, od skupina. Bili smo prvi nositelji te smo dobili dosta laganu grupu sa Avesom, Estorilom te Rio Ave-om.

Upisali smo sve 3 pobjede te ušli u polufinale gdje smo igrali sa Sportingom. Savladali smo ih sa 2-0 te se plasirali u finale. Tamo nas je čekao Porto koji nas je dosta namučio, ali smo ih ipak svladali sa 2-1 te je to bio 3. trofej ove sezone.

 

http://i.imgur.com/EUZ79Qg.jpg

 

http://i.imgur.com/OppibX1.png

 

Ovo smo natjecanje također krenuli od 3. runde, ali je to dosta drugačije od Liga kupa. Tamo smo igrali protiv Trofensea te smo ih razbili sa 5-0. U 4. rundi smo igrali protiv Gil Vicentea te slavili sa 1-0. U idućoj rundi nas je dočekao Salgueiros kojeg smo dobili sa 4-0. U četvrtfinalu smo se sastali sa Estorilom te smo odigrali 0-0, ali smo prošli na penale. U polufinalu nas je dočekala Benfica koji smo prošli sa 1-0 i 3-2 te plasirali u finale. U finalu nas je, za iznenađenje, dočekao Nacional kojeg smo dobili sa 2-1 te osvojili četvrtu krunu ove sezone te ušli u apsolutnu povijest.

 

http://i.imgur.com/4YVVOTr.jpg

 

http://i.imgur.com/zQZxj7o.png

 

Kao što ste vidjeli u prošlom postu, bili smo u grupi sa Barcelonom, Hannoverom i CSKA Moskvom. Nakon veličanstvene pobjede od čak 3-0 nad Barcelonom, uslijedio nam je remi sa Hannoverom te pobjeda nad CSKA od 3-2. Zatim remiziramo u Moskvi te gubimo od Barcelone na Nou Campu sa 1-0. U posljednjem kolu nam je trebao barem bod sa Hannoverom, ali dobivamo 2-1 te se ponovno plasiramo u osminu finala Lige Prvaka. Tamo nas je dočekao Manchester United. Protiv njih smo izgubili 2 puta prošle sezone te je to bio jako težak ždrijeb. Prvu smo utakmicu igrali doma te smo uspjeli slaviti sa 1-0, ali nažalost u uzvratu nismo izdržali te gubimo 2-0 i sa ukupno 2-1 ispadamo iz LP.

 

http://i.imgur.com/xXklWVQ.jpg

 

 

http://i.imgur.com/4TJ5dAg.png

 

Financije nisu baš sjajne, puno su lošije nego na kraju prošle sezone, ali razlog tome je dvostruko poboljšavanje uvjeta sa treninge te smo čak odlučili i proširiti stadion. Još bih naveo kako smo povećali junior coaching i youth recruitment. Ovdje možete vidjeti momčadski report te time vidjeti i sjajnu statistiku Wijnalduma koji je zabio 26 golova i asistirao čak 24 puta u 51 utakmici. I za kraj game status.

 

 

To bi bilo to zasad. Sljedeći će report najvjerojatnije biti za vikend tako da pozdrav do tada.

BOKICIC

Edited by zikaa
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/xOZQYAj.png

 

http://i.imgur.com/Y0f3C9e.png

 

http://i.imgur.com/clkc0lV.png

 

Evo ga, došao je kraj još jednoj sezoni na klupi Boaviste. Za početak, htio bih reći da sam preuzeo klupu Španjolske repke.

 

http://i.imgur.com/jeVWfv8.jpg

 

http://i.imgur.com/qDjbwuQ.png

 

Nakon što smo prošle sezone bili samo 5m € u plusu, odlučio sam prodati nekog od svojih boljih igrača. Iz Liverpoola je došla sjajna ponuda za Wijnalduma od 35m €. Što se tiče prodaje, još smo prodali Bressana za 7m €. Bilo je naravno još odlazaka, ali to su bile posudbe i free transferi.

 

Što se tiče dolazaka, bilo ih je 5, a ovo je bila i 1. sezona u kojoj smo potrošili nešto novaca. Kupili smo

Germana Ortiza za 12.5m €. Ostala 4 transfera su bila free, ali sjajna 4 transfera. Prvi je bio sjajni napadač Luis Garcia. Zatim smo doveli Marcela Albornoza. Sljedeći na redu je bio Suso (koji je jedini transfer koji nije regen), bivšeg igrača L'poola. Zadnji transfer je bio Roberto Carlos, sjajni AMC koji nam je vjerojatno bio i najbolji transfer.

 

http://i.imgur.com/XkMiJ3f.jpg

 

http://i.imgur.com/TzsoiDX.png

 

Ove sezone smo odigrali 9 prijateljskih utakmica, ponovno sve protiv slabijih klubova kako bi podigli moral prije početka sezone.

Zabilježili smo svih 9 pobjeda, a posebno bih istaknuo utakmicu protiv Beire Mar koju smo dobili sa 10-0 uz čak 7 golova Luisa Garcie.

 

http://i.imgur.com/k4ABwvE.jpg

 

http://i.imgur.com/Hcff2KR.png

 

Nakon svega domaćeg osvojenog prošle sezone, ponovno smo igrali u superkupu. Igrali smo protiv Nacional da Madeire te smo slavili sa 2-0 i time osvojili 1. trofej ove sezone.

 

http://i.imgur.com/OAwvHpw.jpg

 

http://i.imgur.com/3oyvoZt.png

 

Kakva prvenstvena sezona. Prije početka mediji su nam

predviđali 3. mjesto unatoč 2 uzastopna naslova prije toga. Ali, ono što smo mi učinili, apsolutno nitko nije mogao očekivati. U 30 utakmica upisali smo 29 pobjeda i remi na gostovanju kod Benfice. Bilo je tu stvarno sjajnih pobjeda, uključujući 3-1 kod Sportinga te demoliranje Porta sa čak 4-0. I Porto je imao dosta dobru sezonu, upisali su samo 3 poraza(2 od mene), ali jednostavno nisu mogli parirati nama. Osvojili smo jako puno individualnih nagrada, uključujući najboljeg strijelca Luisa Garciu sa 23 gola.

Još bih htio istaknuti da smo u apsolutno svakoj utakmici mi imali

igrača utakmice. Najviše je tu nagradu odnosio Suso, čak 9 puta. Isto tako smo imali 15 utakmica bez primljenog gola te čak 8 igrača u najboljih 11 ove sezone.

 

http://i.imgur.com/GlbV29z.jpg

 

http://i.imgur.com/ZRrpvsV.jpg

 

http://i.imgur.com/FO9YF7A.png

 

Pošto mi se neda baš puno pisat o kupovima (jer ih ne smatram toliko bitnima), samo ću postavit rezultate. Nadam se da neće bit problema u vezi toga.

:D. P.S. Osvojili smo oba kupa.

 

http://i.imgur.com/NuabVJl.jpg

 

http://i.imgur.com/bh7a31v.jpg

 

http://i.imgur.com/OppibX1.png

 

http://i.imgur.com/0LzcQfO.jpg

 

http://i.imgur.com/zQZxj7o.png

 

Nakon osvojena 4 trofeja, došao je i red na Ligu Prvaka, jedino natjecanje koje još nemamo u svojim vitrinama.

 

http://i.imgur.com/EZaicfr.jpg

 

Kao što možete vidjeti, nismo bili baš u preteškoj skupini. S obzirom da smo sa Celticom i Hannoverom već igrali prije, oni su mi bili poznati. Chelsea je doduše bio momčad s kojom nikad prije nisam igrao. Prvu tekmu smo igrali doma protiv Chelsea te to završava 0-0. Zatim upisujemo 2 pobjede protiv Hannovera i Celtica. U 4. kolu gubimo kod Celtica te onda ponovno igramo 0-0 protiv Chelsea. U zadnjem kolu dobivamo Hannover sa 3-1 te osiguravamo 1. mjesto u skupini koje bi nam trebalo omogućiti lakši ždrijeb nego prijašnjih sezona.

 

http://i.imgur.com/i8ELeYw.jpg

 

U osmini finala smo izvukli Valenciju. Prvu utakmicu igramo na Mestalli te uspjevamo pobijediti sa 1-0. I onda je došao uzvrat. Valencija je išla na sve ili ništa te su imali sve u svojim rukama. Vodili su sa 3-0 i 4-1. Ali onda, u samo 5 minuta, od 80. do 85. mi zabijamo čak 3 pogotka te uspjevamo izvući 4-4 remi te proći u četvrtfinale u jednoj od najzanimljivijih utakmica Lige prvaka ikad. Zatim u četvrtfinalu izvlačimo još 1 španjolskog predstavnika, Atletico iz Madrida. Prva utakmica se igrala na Vicente Calderonu te smo tamo izgubili sa 1-0. No, u uzvratu smo demolirali goste sa čak 3-0 te se plasirali u polufinale Lige Prvaka. Tamo nas je dočekao Napoli. Oni su nas izbacili prije dvije sezone u osmini finala sa 3-1 te je došao red na osvetu. Prvu smo utakmicu igrali doma te smo slavili sa 3-2. Iako smo dobili, to nije baš bio povoljan rezultat za nas. U Napulju smo prvo gubili sa 1-0, onda vodili sa 2-1 i 3-2 da bi na kraju utakmica završila 3-3 te smo se plasirali u finale Lige Prvaka ukupnim rezultatom čak 6-5. A u finalu nas je čekao Manchester United. Pošto su završili

tek na 7. mjestu te sezone, znao sam da ih mogu iznenaditi, unatoč tome što su ipak bili favoriti. Iako smo statistički bili bolja momčad, te oni nisu imali nijedan udarac u okvir gola cijelu utakmicu, bilo je 0-0 sve do samog kraja utakmice. A onda u 91. minuti Suso zabija za vodstvo 1-0 te je tako i ostalo. Veliko slavlje je moglo početi jer sam ostvario ono što apsolutno nitko nije mogao ni sanjati.

 

http://i.imgur.com/Yj5WSpF.jpg

 

 

http://i.imgur.com/nScbRrf.png

 

Kao što ste vidjeli na početku, dobili smo poziv na klupu Španjolske repke. Očekivanja uprave su bila da se lako plasiramo na Euro 2020 .

Zasad nam ide odlično. U kvalifikacijama imamo 6 pobjeda u 6 utakmica te smo čak odigrali i 4 prijateljske. 3 smo dobili, uključujući Engleski na Wembleyu 3-0. Imali smo i 1 kiks, kod Rumunjske smo odigrali 1-1. Evo i SS trenutne

momčadi koju sam pozvao.

 

http://i.imgur.com/kEKAjHI.jpg

 

http://i.imgur.com/dOKYw8g.jpg

 

 

Za kraj, evo i

game status. To bi bilo to zasad. Pošto sam sad osvojio sve što sam mogao sa Boavistom, htio bih vaše komentare što učiniti dalje.

Pozdrav do sljedećeg puta.

BOKICIC

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |