Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Jedan grad, jedna ljubav


gospcoksa
 Share

Recommended Posts

Pozdrav kolege menadžeri! Skoro sam dobio FM 14, pa čitajući ove vaše karijere, priče, dođe mi volja da i ja napišem nešto :)

Naravno, novi sam u ovom "poslu", tako da se nadam da ću koliko toliko pisati zanimljivo.

Dokad će trajati karijera zavisi od toga koliko će vama biti zanimljiva, tj koliko će biti onih koji će pratiti.

 

 

Bivši reprezentativac BIH odlazi u trenerske vode

 

http://www.dodaj.rs/f/3m/JN/2EsHRWYN/download-3.jpg

 

Znate li ko sam "JA" ? Koji je moj klub? u sljedećem postu slijedi početak.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

ELVIR BOLIĆ SE VRAĆA U MATIČNI KLUB

 

 

http://www.dodaj.rs/f/1b/ZV/29gLvjnw/bolic.jpg

 

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Elvir Bolić danas je imenovan za novog trenera Zeničkog Čelika. Zeničani su krajem sezone objavili da Vlado Jagodić više nije trener njihovog tima, a danas je odjeknula vijest da je Bolić novi trener Čelika. Boliću, koji je upisao 52 nastupa za BIH i postigao 22 gola, je ovo prvi trenerski posao. Bolić koji je svoju bogatu karijeru počeo upravo u Čeliku, vratio se danas u svoj matični klub, ovaj put u ulozi trenera. Pritisak je veliki sigurno, Zenica je gladna uspjeha ali su navijači zadovoljni zbog postavljanja Bolića na mjesto trenera njihovog kluba.

Bolić će za 3 dana izvršiti prozivku i prvi puta izaći pred novinare kao trener Čelika.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Bolić izvršio prozivku, odazvala se 24 igrača!

 

http://www.dodaj.rs/f/41/Qj/4suzPOxc/download-1.jpg

 

Novi trener Čelika, Elvir Bolić danas je izvršio prozivku igrača, održao konferenciju za novinare te odradio prvi trening. Novinari su imali brojna pitanja a Bolić je na sve odgovorio sa velikim osmjehom.

" Nakon dugo godina ponovo sam član ponosa Zenice. Kada mi je presjednik nazvao i pitao da postanem trener Čelika, ostao sam bez komentara. Šokiran i presretan. Naravno da sam prihvatio, bez obzira na sve. Znam šta me čeka. Znam publiku i narod Zenice, pritisak će sigurno biti velik, ali ja sam spreman. U Čeliku će se desiti promjene, nadam se nabolje, a ja ću dati sve od sebe da se Čelik vrati u vrh Bh nogometa."

 

Na pitanja u vezi transfera, odlazaka i dolazaka, Bolić je odgovorio.

"Svi znamo kakva je situacija u 90% klubova u BiH. Mislim da imamo solidnu ekipu, pokušat ćemo zadržati sve momke koji su trenutno u klubu, a ja ću dosta prostora dati mladima, to je ono što obećavam svima. Ako i bude dolazaka bit će 1 ili 2 igrača, ako nam zatreba na nekoj poziciji, a što se tiče odlazaka pričao sam već sa nekim igračima, sa ostalim ću danas i mislim da će ekipa ostati na okupu."

Zeničani će ove sedmice trenirati u Zenici, zatim 10 dana idu u Makarsku a onda se vraćaju u Zenicu gdje će odigrati nekoliko utakmica na pomoćnom stadionu, Kamberovića Polju.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |