Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Brzi voz


Dzoni
 Share

Recommended Posts

http://i.imgur.com/EkJ8fwZ.jpg

 

FK DINAMO PANČEVO

 

Klub je osnovan 21. januara 1945. godine. I nosi nadimak "Brzi voz". Od svog osnivanja do danas FK Dinamo Pančevo je promenio brojne takmičarske rangove, od regiona Pančeva i Banata, pokrajine Vojvodine i međurepubličke lige, do Druge savezne lige bivše Jugoslavije u kojoj je igrao više od petnaest godina i Druge lige SRJ u kojoj je igrao deset godina. Tri puta je igrao kvalifikacije za ulazak u Prvu saveznu ligu bivše države.

 

Prvi put Dinamo se našao na korak od Prve lige već 1947. godine, kada je kao drugoplasirani iza Vojvodine u severnoj grupi srpske lige izborio plasman u jedinstvenu drugu ligu i stekao pravo da učestvuje u kvalifikacijama za Prvu ligu. Protivnik je bio FK Sarajevo. U Pančevu je Dinamo slavio sa 2:1, ali je u gostima izgubio sa 1:4. Naredne dve sezone Dinamo je igrao u drugoj ligi, sezonu 1949./50. je proveo u trećoj, a sledeću opet u drugoj. Godine 1951. druga liga je ukinuta i Dinamo je postao član Vojvođanske lige, koja je tada bila u drugom stepenu takmičenja. Kao drugoplasirani u Vojvođanskoj ligi 1952. i prvoplasirani 1953. još dva puta je igrao u kvalifikacijama za Prvu ligu, ali nije imao uspeha. Zbog reorganizacije takmičenja Dinamo je naredne dve sezone proveo u trećem rangu, da bi 1955. postao član treće zone, tada drugog stepena takmičenja. U konkurenciji klubova iz severne Srbije igrao je tri sezone, a 1958. je ispao u treći rang. Narednih deset godina balansira između raznih oblika trećeg i četvrtog takmičarskog stepena, a 1968. kao treći u Srpskoj ligi Sever ulazi u Drugu ligu Sever. Narednih šest sezona se takmiči, prvo u Drugoj ligi Sever, a onda zbog smanjenja broja grupa druge lige sa četiri na dve, jednu sezonu i u Drugoj ligi Zapad. Godine 1974. ponovo ispada u Vojvođansku ligu čiji član ostaje narednih dvanaest godina, sa izuzetkom sezone 1976./77. kada je bio u četvrtoj, Banatskoj ligi. Godine 1986. osvaja Vojvođansku ligu i ponovo postaje drugoligaš, ali gubi taj status već posle jedne sezone. Do raspada SFRJ igra u Međurepubličkoj ligi Sever, jednu sezonu opet u Vojvođanskoj ligi, a 1992. kao drugi u Srpskoj ligi Sever ulazi u jedinstvenu Drugu ligu SRJ.

 

U Drugoj ligi se takmičio sa promenljivim uspehom sve do 2003. godine, sa izuzetkom sezone 1995./96. kada je nakratko bio trećeligaš. Od 2003. klub beleži sve gore rezultate. Za samo tri godine dospeo je od drugog do petog ranga, Područne lige Pančevo. Od 2008. bio je član Vojvođanske zone Istok, koju je 2012. osvojio i plasirao se u Srpsku ligu Vojvodina.

 

Najveća fudbalska legenda, koja je igrala za Dinamo Pančevo je Blagoje Moša Marjanovic. Od 1945-1948.

 

Dinamo Pančevo igra na svom stadionu kapaciteta oko 6000.

http://i.imgur.com/quKxpsc.jpg

Edited by Dzoni
  • Like 14
Link to comment
Share on other sites

Imam tu čast da prvi komentarišem. Lijep uvod Dzoni, očekujem dobru karijeru, lijepo predstavljenu i bez brzih padova kao što su, crash, save error i ostali problemi. :)

Dobar stadion u Pančevu, tribine su odlične. Što se tiče sjenke tog momka sa telefonom što je slikao ovo, izgleda neki opasan, pogledaj ruku (Pretpostavljam da si ti, masa). xD

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Haha, ja sam slikao. lol

 

Stadion je ove godine renoviran. I verovatno sada manji kapacitet ima. Jer je 3000 stolica postavljeno.

 

S obzirom da sam vagao, da li da pisem karijeru ili ne. Ja sam tako zavrsio sezonu. Pa ce prvi report biti nesto duzi.

 

Uskoro report, sta je uprava ocekivala od mene. Kako se sve zavrsilo i sta ce biti dalje.

 

Bilo je mnogo turbulencija u timu i svadje izmedju igraca i trenera.. A sve cete uskoro saznati sta je bilo.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Posto je Dinamo dugo kuburio u nizim ligama, dosla je ambiciozna uprava koja je resila da stavi tacku na I.I tako su sredili stadion, resili se nekih ljudi, i poceli sa planom povratka u prvu ligu. Odnosno drugu ligu po rangu takmicenja.I stoga je ocekivala od mene da izborim promociju. Liga koja nije ni malo laka, jer samo prvi ide u visi rang. Zato sto postoje jos 3 grupe pored moje. Pa tako iz svake grupe po jedan klub prelazi u visi rang.Posto zateceni sastav tima, nije bio Bog zna kakav, doveo sam maltene ceo tim.

http://i.imgur.com/f55x9pt.jpg

http://i.imgur.com/4zAyKpV.jpg

I mogli smo da pocnemo sa pripremama.

http://www.dodaj.rs/f/c/Q5/jN4fbuE/pripreme1.jpg

A onda su nastupile prvenstvene utakmice.

http://i.imgur.com/Uktxh37.jpg

http://i.imgur.com/WyM8FN0.jpg

Borba za prvo mesto je bila do samog kraja. Bilo je uspona i padova. Kada sam vezao 3 poraza, od toga nesrecan poraz od 3-4, mislio sam da necu uspeti da ispunim ocekivanja uprave.

http://i.imgur.com/wAFXxov.jpg

Da da, osvojeno je prvo mesto, kolo pre kraja. I onda smo odigrali revijalnu utakmicu u poslednjem kolu.I pored cestih povreda, mladi napadac Bjelic je eskplodirao, i na 10 utakmica dao isto toliko golova do jos jedne povrede.A dopunjavao je Nenad Mladenovic! Nekadasnji igrac Smedereva(Sartida), Obilica, Gent-a i mnogih drugih klubova.Kada su njih dvojica stali, Dusan Djokic je krenuo da reseta. Bivsi igrac C. zvezde, i Klub Briza.A mladi golman Grujicic, bi imao sigurno bolji prosek da imao bolje stopere ispred sebe. Mnogo puta spasavao.

http://i.imgur.com/hyL9yQs.jpg

http://i.imgur.com/5E2hDfh.jpg

http://i.imgur.com/CKItzGK.jpg

http://www.dodaj.rs/f/2o/Rj/2jSSZnq2/dusan-djokic-overview-at.jpg

A svega toga, ne bi bilo, da nije bilo najveceg pojacanja u toku sezone mladog Skorica, Predraga Mijica (bivseg igraca Spartaka i Partizana), Dabica.

http://i.imgur.com/zGL4C5x.jpg

http://i.imgur.com/brQtc7y.jpg

http://i.imgur.com/Tk5CrLw.jpg

Potpisani su novi sponzorski ugovori i posto je nije bilo profita, nismo platili porez. Sve pare koje sam dobio za transfere sam pretvorio u budzet za plate.

http://www.dodaj.rs/f/1K/Fi/38cYXuKt/nikola-pavlovic-news-inb.jpg

http://www.dodaj.rs/f/v/5G/375CByNL/nikola-pavlovic-news-inb.jpg

Taktika koja je bila najcesce koriscena.

http://www.dodaj.rs/f/3F/q8/Hz6sUxF/fk-dinamo-pancevo-tactic.jpg

Edited by Dzoni
  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Fini igraci, taktika divlja :D Od tebe sam ocekivao neku monotonu taktiku. Cestitke na promociji, ocekujem u dvije sezone da osvojis prvenstvo inace prelazim na Flekicinu stranu :D

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Haha, Kruno lol

 

 

Ma meni je trenutno u glavi, kako ostati u drugoj ligi, jer ima azdaja, da mi pokradu igrace. A vec je uprava prihvatila ponudu za jednog. Srecom taj nije mnogo igrao. Ja bi voleo ove sezone da izborim sredinu tabele. Jos uvek nisam video, sta uprava ocekuje u novoj sezoni. Tj. tek treba nastupi letnja pijaca.

 

 

Ne znam na koje prvenstvo si mislio Jelen super ligu ili Prvu ligu(druga liga)?

Edited by Dzoni
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hvala. Za njega su mogli cuti samo stariji ljudi iz bivse Juge, ili oni koji prate Slavena Jurisu u RL. On jeste bio cesto u startnih 11, ali se nije previse isticao. A kako ne mislim da se previse trosim, igrace i dalje u rotaciji.

 

Slaven Jurisa, Hrvat po nacionalnosti, inace rodjen u Pancevu. Igrao je u mladjim kategorijama Cibalije i jos nekim klubovima.

Link to comment
Share on other sites

Hvala, potrudicu se, da uradim ono sto je do mene. Sa druge strane se nadam, da ce me igrica slusati, tj. da nece izbacivati neke greske.

Da ne pominjem koje. Pu pu daleko bilo...

Link to comment
Share on other sites

I pocelo je pocelo!

 

Navijaci Dinama, su sa nestrpljenjem cekali da vide, kako ce se njihov klub pojacati za visi rang takmicenja.

Desilo se to da smo doveli neke igrace koji nisu pokazali na pripremama, da mogu da nose plavo-beli dres.

Ali sto isto tako i neke igrace, koji ce doneti razliku na terenu.

Neki mladi, a neki i prekaljeni i iskusni igraci sto iz Jelen Super Lige, sto iz Prve lige.

http://i.imgur.com/33ELewU.jpg

Na ss-u se ne vidi jedan igrac, koga smo pred poslednje kolo minulog prvenstva doveli za dzabe.

Finansije ne bas sjajne. Nismo uspeli da se dogovorimo sa nekim klubom koji bi kakav takav novac placao Dinamu za prijateljske utakmice.

Rekao sam da necemo previse trositi na transfere, ali s obzirom o kakvim igracima se radi, ocekujem da ce se isplatiti na kraju.

Pripeme su vise nego dobro odradjene.

http://i.imgur.com/P1EiPHZ.jpg

Pobeda nad Javorom od 4-2, klub iz JSL me je prijatno iznenadila.

Namerno sam za kraj ostavio, da vam pokazem igrace koji ce ciniti kostur tima.

Igor Stanisavljevic, iskusni levi bek, od cijih centarsuteva klecaju noge protivnicama.

Dragan Perisic, iskusni stoper, koji ce doneti stabilnost u odbrani.

Branislav Stanic! Centralni vezni igrac koji je prosao Partizanovu skolu! Sa bogatim prvoligaskim iskustvom a tek 26 god!

Aleksandar Simovic, bivsi igrac BSK Borce i Bezanije. ocekuje se od njega da poveze odbranu i napad.

Milan Vignjevic, krilo, od koga se ocekuju asistencije i donese razliku kao Mijic ili Skoric.

Igor Pavlovic, centarfor koji ce svojom visinom doneti prednost u skoku i osloboditi prostor Bjelicu.

Milan Neducic, takodje centarfor koji ce probati svojim driblinzima da napravi visak na terenu.

S obzirom da se u medjuvremenu povredio Jevtic, playmaker, pripremam vam jedno iznenadjenje, koje se nadam da ce se ispuniti.

;)

Jedno poznato ime nama iz Srbije, prekaljeni igrac.

Uprava od nas ocekuje sredinu tabele.

 

Sezona je pocela, a kako se provodimo, saznacete na polusezoni.

;)

Edited by Dzoni
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Zemljak,jos jednom cestitam na promociji...svaka cast za utakmice u pripremama,mada si mozda mogao jos jedno dve utakmice da ugovoris...a sto se tice transfera,ako mozes da se ne ljutis,msm da si doveo 4-5 starih i istrosenih igraca,to je moje misljenje...takvi igraci su podlozni povredama,a mladji su zeljni igre,uspeha i mnogo manje se povredjuju...to je moje misljenje...u svakom slucaju,imas moju podrsku i naravno pratim,jedva cekam sledeci report. :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

I ja sam za mlade igrace, ali im treba i neko uz koga bi mogli da sazre. Tj. volim spoj mladosti i iskustva. Licno, uvek mi je jedan stoper obavezno mator. :D

Krivokuca mi cesto dobija priliku, takodje imam mlade Skorica i Matica(koga nisam predstavio), a tu je i Bjelic. Jedino sam mozda za Stanisavljevica pogresio. Ali videcemo sta ce biti na polusezoni.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ling, samo da ti kazem, da neces prelaziti kod Flekice. :D:

__________________________________________________________________________________________________________________

 

POLUSEZONA PRVE LIGE SRBIJE 2014/15

 

Stigli smo i do polusezone i zasluzenog odmora. Predstoji nam duza pauza, od skoro tri meseca.

Kako smo krenuli, pomislio sam nema nista od ostajanja u prvoj ligi. Tj. cak vise sam pomislio, da li ima mesta za nas u ovoj ligi, i da smo zalutali ovde.

Pobeda protiv Radnika od 4-1, i onda hladan tus. 2-2 protiv nezgodne Kolubare, pa dva vezana poraza od Jedinstva i Radnickog iz Pirota. Onda jedna pobeda protiv Sloge 2-1 uz tesku muku. Jer smo vodili 2-0, a na kraju je moglo vrlo lako biti 2-3.

I onda je dosla Sloboda, da nam pojasni neke stvari i pita gde smo mi ovo dosli? Proslogodisnji tim iz JSL je protutnjao kroz Pancevo kao kosava. Tezak poraz od 2-5. To je prevrsilo svaku meru. Pa je Macva stradala na sinama "Brzog voza". 4-0

I "Brzi voz", tu nije stajao. Poput onih japanskih vozova- expressa, je protunjao i vezao pet vezanih pobeda i sledecu odigrao nereseno 0-0 protiv Smedereva. To je sve rezultovalo da trener Dinama cak pomisli da bi mogao da se proseta kroz prvu ligu i dodje u situaciju, da se bori za JSL!

 

http://i.imgur.com/7pN2EcQ.jpg

 

http://i.imgur.com/vXUwK67.jpg

 

Zanimljivo, da smo u gostima mnogo opasniji, nego na svom terenu, sto nije bio slucaj prosle sezone.

 

http://i.imgur.com/Bp8gpbV.jpg

 

http://i.imgur.com/Z6mb0JL.jpg

Jedna zanimljivost je da nam je cak cetiri puta dosudjena najstroza kazna.

:D:

http://i.imgur.com/2XPMS8V.jpg

 

Uprava je ocekivala prvu rundu u kupu, a za malo smo mogli da prodjemo u trecu rundu!

http://i.imgur.com/sOwRl6v.jpg

 

Bilo je i nekih spekulacija, i na tome se zavrsilo.

http://i.imgur.com/dEKZkt6.jpg

 

A evo i nekih velikih meceva i pobeda.

 

http://i.imgur.com/nr9SoUB.jpg

 

http://i.imgur.com/jhfxAn4.jpg

 

http://i.imgur.com/C7ENmNN.jpg

 

Nesrecan poraz od Vojvodine.

http://i.imgur.com/WOWsCI9.jpg

 

Finansije

http://i.imgur.com/vetZL7U.jpg

 

Za kraj, morali smo da angazujemo dvojicu igraca, koji su bili bez ugovora.

Predrag Mijic ce posluziti do kraja sezone, a onda odlazi, a na njegovom mestu ce biti

Danijel Morariju.

I potpisali smo jednog klinca, koga su celnici C. zvezde proglasili netalentovanim.

To blago nismo mogli da ispustimo. Slavisa Nemet.

 

http://i.imgur.com/JGizj4G.jpg

 

http://i.imgur.com/8h8Amdw.jpg

 

I ako nekoga interesuje

moral ekipe. ^_^

Edited by Dzoni
  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |