Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Početak karijere


TheCroat
 Share

Recommended Posts

POČETAK SEZONE(Pripremne utakmice, liga prvaka i Liga)

 

Moj početak karijere u Celtic-u nije bio baš bajan. U 5 pripremnih utakmica imao sam 3 poraza i 2 pobjede i u lizi sam krenuo jako loše.

U početnih 5 utakmica sam doživio 3 poraza( Ross County,Inverness CT i Dundee Utd) pa je usljedio remi protiv St. Mirren i na kraju pobjeda protiv Aberdeen-a. U lizi Prvaka sam krenuo super. U drugom kvalifikacijskom krugu sam izvukao Kalju i s ukupno 15:0 sam prošao. U trećem krugu sam izvukao Elfsborg i izbacio sam ih s 2:1 i onda u Playoff-u sam izvukao Fk Austria Beč i izbacio je s kupnih 6:1

Link to comment
Share on other sites

SEZONA GOTOVA:

 

Liga: Završio sam prvi sa 4 boda prednosti ispred Ross County i sa 7 bodova ispred Aberdeen-a

 

Ligaški Kup: Tu sam se malo previše poigravao i ispao odmah u prvom krugu od Rangersa sa 1:0, izgubio sam na naj čudniji način s tim da sam utakmicu završio sa 8 igrača(crveni i ozljeda)

 

Škotski Kup: Ništa nisam naučio od ispadanja iz Ligaškog Kupa i nastavio sam i u Škotskom Kupu eksperementirat(nažalost). Izgubio sam 2:1 od Raith-a. Vodio sve do 88 min i onda se desile dvije nevjerovatne greške i primio 2 gola.

 

Liga Prvaka: Dobio sam grubu u kojoj su bili Chelsea, Schalke i Ajax. Prošao sam ju kao drugoplasirani, dok je Xhelsea bio prvi. Po meni imao sam impresivnu statistiku u grupi. Dvije pobjede( Chelsea 2:1, Schalke 1:0) 3 remija( Ajax 1:1, 0:0, Schalke 1:1) i jedan poraz( Chelsea 2:1) Ždrijeb za osminufinala me nije poštedio. Išao sam na noge velikom Juventusu, iako sam mislio da će to biti lagano ispadanje bilo je totalno suprotno. Prva utakmica je bila na Celtic park-u di sam odigrao 1:1 iako sam imao dosta prilika, ali taj dan nije bio jednostavno sretan dan napadača, druga utakmica je bila ista kao i prva primio sam dva glupa gola i to je Juventus donijelo pred vrata četvrt-finala LP,ali ona zadnjih 10 min se vraćam golom Manuela Friedlicha, ali nažalost na tome je samo i ostalo.

 

TRANSFERI: Jako sam mirovao u ljetnom prijelaznom roku, dok sam u drugom malo momčad promjenio.

Odlasci: Lustig( Swansea 2.5 M),Stones( 1.2 M) Rogic,Herron i Balde na posudbama.

Dolasci: Manuel Friedlich besplatan transfer, kolko tolko koristan.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

DRUGA SEZONA:

 

Cletic: I tako klub mi je nudio novi ugovor koji ja nažalost nisam prihvati. Nudili su mu novi trogodišnji ugovor, dok sam ja htio samo na još jednu sezonu. Napuštam svoj super projekt(nažalost) i super momčad, morao sam se okrenuti novim izazovima na što nisam morao dugo čekati. Dva tjedna nakon isteka ugovora pozvao me TSV Eintracht Braunschweig. To naravno nisam odbio iako su bili zadnji u Bundesligi sa samo 16 bodova.

 

 

Braunschweig:

CILJEVI: 1. Povratak u prvi razred njemačkog nogometa

2. Igrati što ljepši i atraktivnjiji nogomet

3. Imati što mlađu momčad i postati hit druge lige

4. Što bolje popraviti financije kluba

 

TRANSFERI:

Odlasci: Otišao je Bellarami kojeg nisam uspio zadržati :(

Otišlo je još par igrača koji mi nisu bili potrebni ili nisu htijeli produžiti ugovor

Otišao je i Caligiuri u Hertu za 2 M

Također otišao je i Elabdellaoui isto u Hertu za 2.7 M

Otišao je još i Dogan u Kayerispor

Dolasci: Malo ne shvatljivo, ali klub je prije nego što sam ja došao potpisao ugovor sa golmanom 1860 Munchena Kiraly

Također došao mi je i napadač iz Ingolstad-a Schaffler

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |