Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

[RIJEŠENO] Pomoć - Čudan football manager 2014


igor00
 Share

Recommended Posts

Pozdrav svima,

 

Imam problem sa Football Managerom 2014.

 

Naime, igram Football manager od 2005, i ovaj football manager 2014 mi se čini dosta čudan, pa bih vas molio za Vaše savjete i mišljenja.

 

Krenuo sam s Romom i jako teško mogu dobit utakmicu. Uvijek kad krećem s nekim klubom odigram 6-8 prijateljskih utakmica kako bi ih uveo u ritam. Nisam neki znalac tako da ne čačkam puno po onim naprednim mogućnostima, no obično igram taktiku 4-4-2 ili 4-2-3-1.

No u ovom manageru jako teško mogu dobiti utakmicu, bilo je perioda gdje 6-7 utakmica u nizu pobijedim i neke remiziram, no bilo je perioda gdje po 6-7 utakmica gubim/remiziram i to sve u jednoj sezoni:S! I usto, ove utakmice koje pobijedim obicno moj posjed lopte bude manji i manje udaraca prema golu imam naspram suparnika iako je suparnik puno slabiji.

do sada sam krenio sezonu sa romom - dobio otkaz u 11. mjesecu

krenio sezonu sa man citijem - dobio otkaz isto.

(za usporedbu, u 2013 nijednom nisam dobio otkaz kad sam igrao s nekim klubom)

 

Igrao sam football manager 2013 i radio sam isto što i radim sada i u 2013 sam sasvim solidno znao izgurati sezonu s nekim klubom (nek bude jasno, ne očekujem da imam sve pobjede ili tako nešto, niti da osvojim u prvoj sezoni naslov kad igram s nekim klubom) no čini mi se da je ovaj novi manager čudan jako tj puno teži.

 

Pa me zanima da li je ovo što me muči, problem u meni, jer ne koristim te napredne funkcije (ja obično postavim taktiku koju obično igram i znam player roles mijenjati)

I ima li netko kakav savjet, odnosno da li je netko skuzio možda što je bitno u manageru, na što posebno obratiti pažnju da ipak malo poboljšam igru klubova s kojim igram? (da ne dobijem otkaz do pola prve sezone)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Sve ti je isto kao na FM 2013 što se tiče rola, dodane su neke nove, ali i stare će dobro funkcionisati.

Stavi samo mentalitet i par instrukcija (kakav već imaš stil igre).

To će ti biti dovoljno za cilj koji sebi postavljaš.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Teško je ovako na slijepo davati savjete.

 

Ali budem ti ipak dao dva.

1. pročitaj sve bitne tutorijale u našem dijelu, i gledaj kako drugi članovi igraju, i polako sastavljaj sam, upaliti će, samo treba truda.

2. Gledaj cijele utakmice, ili barem na extended, tako ćeš najviše uočiti gdje ti je ekipa najslabija.

Link to comment
Share on other sites

I ja imam sličan problem, vodim Hoffenheim i recimo dobijem Schalkea na Veltins Areni a izgubim kod kuće od jednog Barunschweiga sa 0:4, uz korištenje iste taktike. :S

 

A koristio sam dosta kako Team Instructions tako i PI, najgore je što imam i dobre igrače, ali ne ide.. Ispadnem iz kupa od nekog trećeligaša. :>(

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Prije svega pokušaj da zadržiš, koliko-toliko dobro raspoloženje u klubu te neki kontinuitet i uigranost taktike neke, pokušavaj razne stvari, imao sam isti problem pa sam neke razne taktike pokušavao, sve zavisi do sistema i načina kluba kako igra, i malo role podesiš, timske i igračke instrukcije, koristi često team talk, eto to su neki moji savjeti, vjerujem da će pomoći :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |