Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Everton F.C.


tomo123
 Share

Recommended Posts

Odmah na početku bih želio naglasiti da pišem ovo prvi puta i da vam budem iskren neznam koliko će mi se dati al želim pokušati što vise i duže zbog onih koji će me pratiti i nadam se da ćete uživati u mojim reportima.

 

Nešto o klubu

  • Everton F.c. je engleski nogometni klub iz Liverpoola. I jedan je od pet najuspješnijih klubova u engleskoj po osvojenim trofejima ( devet puta državni prvaci, pet puta osvajači FA Cupa i jednom osvajači kupa pobjednika kupova). Najveći suparnik im je drugi liverpoolski klub F.C. Liverpool, a njihove su utakmice poznate kao Merseyside derbi.

 

http://2.bp.blogspot.com/-R-BPVAkJp2Q/T0PoBwfQQ0I/AAAAAAABLbI/kn1arv31Ij4/s1600/Everton_Logo24.gif

 

 

 

Ciljevi: Liga - 5-8 mjesta pokušati izboriti europu

- FA cup 1/4 finale

- Capital one cup 1/2 finale

 

 

Stadion: - Goodison park

 

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/08/07/article-0-0232CDDB00000578-748_468x300.jpg

 

 

 

Zašto Everton:

- Pa nema neki poseban razlog privukao me igrački kadar malo previše starijih igrača kao što su Howard, Distin, Osman... Želim pomladiti momčad i pokušati izboriti europu ako prije toga ne dobijem otkaz. Prvi mi je put da pišem i vodim momčad pa ćemo vidjeti šta će biti. Hvala svima onima šta me prate :)

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Dobro jutro svi moji pratioci evo mene kako sam i obećao s još jednim reportom. Uglavnom se radi o pripremnim utakmicama, taktici, transverima. Hvala svima koji će me pratiti :)

 

Pripremni period

 

bis2.png

 

 

Sve u svemu zadovoljan sam skoro sve pobjede i nezasluženi poraz od Napolija. Momci polako usvajaju što im kažem i nadam se da ću dobro startati u novu sezonu.

A vidjet ćete report i utakmice protiv Napolija.

v8fa.png

Link to comment
Share on other sites

Transver period

 

nhzg.png

 

Kao što i sami vidite prodao sam dva ponajbolja igrača. Bainesa čisto zbog njegovih 28 godina a ima dobru cijenu i mogao sam uhvatiti lijepu svotu novca za njega i tako sam i napravio, a Mirallasa zbog toga što se ne uklapa u moj sustav igre koji ćete kasnije i vidjeti.

 

 

 

Taktički dio

 

 

r7aw.png

 

 

 

Kao što vidite 4-3-1-2 formacija. U kojoj se do sada najbolje snašao Nikica jelavić koji je zabio 5 pogodaka sad očekujem southampton doma i nadam se da ću uspijeti ostvariti pobjedu.

Edited by tomo123
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Prva polusezona je gotova, nemogu reći ni da sam zadovoljan ni da sam nezadovoljan nekako realno kao sta sam i očekivao. Moglo je to i puno bolje al jednostavno u zadnju su sve utakmice bile teške i tvrde tako da mogu reći da nisam nezadovoljan cilj je na polusezoni još uvijek aktivan i pokušat ću ostvariti zacrtane ciljeve.

 

 

 

 

n4qj.png

 

 

Evo i report rezultata ako vas još nešto zanima samo se javite. Dobit ćete i slike ponajboljih igrača ove polusezone i najboljih pojačanja koji su se pokazali pojačanjima.

 

 

 

 

8va1.png

 

 

Isto tako dobit ćete report utakmica onih najdražih i onih koje najviše bole. Mislim da ću se još morati pojačati ali vidjeti ću kolko mi financije dopuštaju jer mi je vezni red očajan ako imate jeftine, a dobre vezne igrače možete i neki prijedlog napisati. Hvala i dalje samo da znate da mi je prvi put tako da svaka pomoć bi mi dobro došla neznam jel vas dojmilo al mene je i pokušat ću izdržati što više.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Probaj raditi tri reporta po sezoni(na početku koji obuhvaća pripreme i transfere, na polusezoni i na kraju sezone)...

 

Inače lijepo odrađeni transferi, možda malo čudno, ali sviđa mi se transfer odnosno zamjena Baines-Davies ;)

Po čemu čudno? Moze potrudit cu se raditi tako reporte hvala na pomoći :)

Link to comment
Share on other sites

Najbolji igrači ove polusezone:

 

 

hldq.png

 

 

hldq.png

 

Jedan od najboljih uz Nikicu Jelavića i Naismitha Jednostavno neznam kojeg bi prije pozelio otkupio sam njegov ugovor zbog godina i nastavka pomlađivanja momčadi .

 

- Još jedan mladić koji me očarao svojim igrama i želim da nastavi kao što je i počeo jednostavno pun pogodak za ne tako puno novca s obzirom kako se danas plaćaju igrači.

 

1bs5.png

 

- Imam i jednog koji je po meni promašaj i nikome ga ne preporučam a vrlo je poznat u današnjem svijetu nogometa

 

ufab.png

 

 

Sve u svemu polusezonu san priveja kraju transvera nije bilo tako da vidimo se na kraju sezone,nadam se da niste razočarani mojim pisanjem al idem pokušati napraviti nesto veliko i nadam se da ću uspit u tome.

Hvala onima koji me prate i nadam se da ih neću razočarati.

 

Mislim jedan je od ključnih i najboljih igrača u ekipi, zato čudno :D

U pravu si al sa 28 godina na leđima nebi još puno mogao pruzati dobre partije tako da sam se odlučio dok još mogu uzeti novce od njegovog transvera :)

 

Nemoj raditi ovakve stvari jer ti nitko neće poslije pratiit. Napiši sve što misliš u jednom postu, ovako izgleda ružno, i kao spam. Sretno ti dalje i ovo shvati samo kao dobronamjernu kritiku.

Hvala u buduće sve ide od jedan put od sada pa nadalje hvala na savjetu :))

Edited by tomo123
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Kraj prve sezone

 

http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Everton+v+Blackburn+Rovers+Premier+League+ziX0KNyWJ9Hl.jpg

 

 

 

Ciljevi su manje više ostvareni:

  • Peti u prvenstvu (na moje iznenađenje)
  • F.A. Cup Ispadanje već u trećem kolu
  • Capital one cup ulazak u polufinale

Evo i nekih rezultata:

 

F.A. Cup poraz od Liverpoola i moram priznati nismo pruzili mogu reći nikakav otpor u gradskom derbiju i to je razočaravajuće s moje strane.

 

v65x.png

 

 

Capital One Cup u prvoj utakmici poraz doma od Tottenhama jednostavno nismo bili pravi i nismo pokazali moć da se domognemo pobjede al sve u svemu nisam nezadovoljan ipak je ovo bilo i više od zacrtanog.

 

gjmw.png

 

U drugoj utakmici opet nismo ništa pokazali i mogu samo reći zasluženi prolazak tottenhama

 

r4nz.png

 

 

E sad idemo na ono najvažnije, a to je liga mogu reći da sam razočaran što nisam dohvatio europu jer sam bio do zadnja tri kola u 3 boda sa Chelseom i Arsenalom tako da mi je to za dlaku izmaknulo, al moram reći da sam iznenađen i zadovoljan kakvu momčad iman i da ginu na terenu i nadam se ligi prvaka iduće godine sve u svemu jedna po meni uspješna sezona.

 

http://imageshack.com/a/img5/7484/l3d0.png

 

Rezultati

 

http://imageshack.com/a/img542/5378/1lyt.png

 

A sada statistike nekih igrača:

 

http://imageshack.com/a/img13/6287/v4eu.png

 

-Mlada nada od koje još puno očekujem i nadam se da će se do kraja razviti onako kako treba potpisao je i novi ugovor do 2018 godine tako da ćemo ga još dugo gledati u dresu evertona osim, ako mu neki top klub ne pomuti glavu.

 

http://imageshack.com/a/img707/9493/bagd.png

- Romelu Lukaku od njega više ne očekivam da bude mlada nada nego nosioc igre i njegovi golovi nam moraju donositi pobjede.

 

http://imageshack.com/a/img51/8223/vdou.png

 

- Dolazkom ovoga momka svi navijači su zaboravili na Bainesa i mogu reći da mi je ovo bio pun pogodak ne žalim ni malo za Bainesom i ovo je i transfer i potez ove moje karijere.

 

 

I za kraj nešto i o meni pozvan sam na razgovor kod prijesjednika koji mi je oduševljeno stisnu ruku i rekao čestitam gdje si do sada bio. Ja sam se zahvalio, a on je rekao da ima nesto za mene da sjednem za njegov stol, kada sam sjeo izvadio je ugovor i pitao me želim li ostati za kormilom ove momčadi. Naravno odgovorio sam i usljedio je potpis tako da sam jos dvije sezone sigurno tu. :)

 

http://imageshack.com/a/img809/8286/53h2.png

 

Pisanje ide dalje tako da vidimo se u idućem reportu. Hvala svima koji ovo prate :D

Edited by tomo123
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Stižu novi reporti i nova sezona

 

Ciljevi:

  • Pokušati dohvatiti ligu prvaka, al realni cilj je i dalje biti između 5 i 8 mjesta
  • U europskoj ligi želim proći barem da četvrtfinala
  • F.A. Cup ovoga puta želim proći do četvrtfinala
  • Capital one cup želim donijeti barem jedan trofej pa neka to bude ovaj

 

Sezona 2013/14

  • Liga 5. mjesto
  • Capital one cup ispadanje u polufinalu
  • F.A Cup ispadanje u 3. kolu

 

Sezona 2014/15

 

Ozbiljnijih odlazaka nije bilo možda najzvučnija imena su Heitinga i Distin koji su otišli kao besplatni igrači ali standardni kostur momčadi je još tu.

 

Golmani

http://imageshack.com/a/img822/8482/5bek.png

 

U igri za golmana između Sergia Romera i Victora Valdesa ipak je pobjedio onaj s najmanjom plaćom Carlos Kameni siguran i iskusan golman s kojim sam rjesio brige barem dvije sezone.

 

Obrana

 

http://i.imgur.com/Ij4LxaL.png

 

Sve u svemu isto kao i prošle godine, osim jedne prinove Vergini

 

Vezni red

 

http://imageshack.com/a/img801/2118/mwrt.png

 

Vezna linija kao što vidite skoro i ista, doveden Barry i Kučka. Barry kao free transfer za Kučku smo izdvojili 5 miliona sve u svemu ja sam zadovoljan.

 

Napad

 

http://imageshack.com/a/img534/3290/ykh5.png

 

Napad je sličan samo što sam Lukakuu dodao mladog Bennetta za sada će on počimati utakmice dok Nikica Jelavić ne prizdravi na Naismitha više ne računam al neželim ga pustiti dok mu ne istekne ugovor.

 

Evo i svih transvera

 

http://imageshack.com/a/img4/7185/9ev3.png

 

 

Taktički i pripremni dio

 

http://imageshack.com/a/img268/5484/zkfc.png

 

 

 

- Taktika je i ove sezone ista nema promjena a zasto i mjenjati kad su ciljevi ostvareni tako da idemo i u ovu sezonu isto kao i u prošlu.

 

 

Pripremne utakmice

 

http://imageshack.com/a/img822/165/pssw.png

 

 

Sramota me iti pisati o ovome katastrofalno smo prošli u svim utakmicama ali zato i služe pripreme da popravimo ono šta nevalja i nadam se da sam uspio u tome.

 

Nova sezona, pogled i očekivanja

 

Nadam se borbi za ligu prvaka ali primarni cilj je ostvariti europsku ligu, moramo ponoviti najmanje uspjeh iz prošle sezone. U kupovima očekujem više jer želim barem jedan trofej u svojim vitrinama. A u europskoj ligi ćemo ići dok nam god bude ždrijeb dopuštao.

 

 

Što mi daje optimizam?

 

Najveći optimizam mi daje prva utakmica i igrački kadar s kojim raspolažem tako da nadam se ostvarenju ciljeva.

 

Što mi daje pesimizam?

 

Pa sasvim sigurno pripremne utakmice u kojima nismo bili loši nego očajni.

 

Prvo kolo i odmah razlog za slavlje

 

http://imageshack.com/a/img826/1307/pv8i.png

Link to comment
Share on other sites

Manje-više zadovoljavajući transferi, samo ako bi mogao ostaviti SS financija...

 

Što se prve tekme tiče, malo te je sreća poslužila :D

Ma može nije problem iako su u rasulu hahahah

 

http://imageshack.com/a/img197/4025/01sh.png

 

Ali zato nema vise kupnje ako uspijem prodat to ce biti dobro iako glavne igrače ne planiram prodavati kao barkley,lukakua,mangalu i daviesa

Link to comment
Share on other sites

Evo stigla je još jedna polusezona

 

Od svega izdvajam ispadanje iz oba dva kupa te prolazak skupine u europskoj ligi gdje me već u ranoj fazi čeka težak ali ne i nemoguć protivnik a to je Zenit koji ima puno dobrih pojedinaca al sasvim sigurno mogu reći da nisu ekipa kakve bih se trebao pribojavati.

U Barclays premier ligi vodi se grčevita borba u gornjem dijelu ljestvice te ni jedan klub ne dopusta da se odlijepi ovo je bilo u kratko a sada će doći i reporti.

 

 

Barclays premier liga

 

http://imageshack.com/a/img14/7595/xjjj.png

 

Na tablici sam trenutačno sedmi tako da nije tako loše kao što se čini jer sam već odigrao dvije jako teške utakmice od kojih ipak nije bila slučajnost da pada dva puta a to je Mourinho i njegov Chelsea.

Sve u svemu nije loše i nadam se da će biti i bolje.

Od transfera se nista nije promjenilo sve je isto osim šta u ljetnom prijelaznom roku iz Cagliaria dolazi Radja Nainggolan i iz Nice David Ospina.

 

F.A. Cup je i ove godine za mene vrlo brzo zavrsio porazom od Swansea i to je ostavilo gorak okus koji sam vrlo brzo izbrisao pobjedno protiv Man Citya u ligi.Ovo je bio jedan od ciljeva i pokušaj donošenja pehara u vitrine kluba ali čini se da ćemo ipak morati još malo pričekati.

 

Capital one cup nisam se ni ovdje proslavio jer sam ispao odmah na početku tako da sada ako mislim zadrzati svoj posao moram napraviti nesto u ligi i europskoj ligi.

 

Europska liga prošli smo play off u kojem smo igrali protim Metalurga pobjedom doma 3:0 te porazom u gostima 2:0 (ako želite report samo napišite).

U skupini smo se3 zatekli sa Ajaxom, Lokomotiv Moskvom i Botevom i to je ovako zavrsilo

 

 

http://imageshack.com/a/img27/4998/ahi0.png

 

 

 

Igrači koji su me očarali

  • Prvi od njih je Santiago Vergini doveden kao free transfer pokazao se kao pravo pojačanje jednostavno stoper koji mi je uz Mangalu zatvorio sve rupe u obrani.
  • Drugi na redu je igrač od kojeg sam očekivao da postane nosioc igre odlaskom Fellainia a to je Barkley nije na najvišoj razini svaku utakmicu al u teškim utakmicama on je taj koji donosi važne bodove.

 

Igrači koji su me razočarali

  • U ovoj kategoriji je samo jedan a to je Lukaku od kojeg sam očekivao kišu golova a dobio sam praktički nikakav učinak za jednog napadača al unatoč tome puno očekujem od njega u budućnosti

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Najlakše je odustati nakon što nema komentara.

 

Ali pazi, pisanje karijera funkcionira na taj način da svi međusobno komentiraju karijere, pa će tako i tvoju, ali ti se nisi maknuo iz svoje teme, a novi si član, moraš steći neko povjerenje i ugled od ostalih forumaša pa će krenuti i ozbilnije pratiti.

 

To ti je moj savjet, kao i za sve ostale.

 

Sretno ti

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |