joskokuhar Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 File Name: Jugoslovanske savezne ligeFile Submitter: joskokuharFile Submitted: 19 Oct 2013File Category: Nove lige Pozdrav sa Slovenije.Uradio sam lige bivše juge po mom filingu,promjenio nekoliko stadiona,dodao superkup i bogate novčane nagrade po ligama i kupovima.Možete igrat 1.saveznu ligu,dvije druge(sjever-jug),6 trečih,6 četvrtih,6 petih liga.Imate još republičke kupove.Meni sve lijepo radi zasad.Ja mislim,da če i vama ako ste uopče zainterisovani za download.Pozdrav svima članovima. Click here to download this file 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siky Fantástico Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 (edited) File Name: Jugoslovanske savezne ligeFile Submitter: joskokuharFile Submitted: 19 Oct 2013File Category: Nove lige Pozdrav sa Slovenije.Uradio sam lige bivše juge po mom filingu,promjenio nekoliko stadiona,dodao superkup i bogate novčane nagrade po ligama i kupovima.Možete igrat 1.saveznu ligu,dvije druge(sjever-jug),6 trečih,6 četvrtih,6 petih liga.Imate još republičke kupove.Meni sve lijepo radi zasad.Ja mislim,da če i vama ako ste uopče zainterisovani za download.Pozdrav svima članovima. Click here to download this file celbFala drugar! Edited July 31, 2014 by Siky Fantástico Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts