Almighty Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 File Name: Estonia by FM-Balkan ReSearch TeamFile Submitter: AlmightyFile Submitted: 18 Jun 2013File Category: Nove lige Aktivirana Estonska 1. i 2. liga te Estonski kup i Superkup. Uživajte... :: Click here to download this file 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Jel samo aktivirano ili si neka pravila stavlja? Prvenstveno mislim na broj stanaca, broj izmjena, raspored i kartone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted June 19, 2013 Author Share Posted June 19, 2013 Pravila za kartone su standardna mislim aktivirana samo. Pravila za strance su kao EU pravila tj da mogu imat ako se ne varam do 5 non-EU igrača u prvih 11 jer je Estonija članica EU. Složena su tv prava i da se utakmice odigravaju sa tv prijenosom. Onda su složene nagrade za poziciju u ligi i za poziciju u kupu tj. da ovisi do kud doguraš tolko se i love dobije. Izmjene su standardne znači 7 igrača. Također sam malo poboljšao youth rating da ne izlaze baš regeni sa dvije lijeve noge 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts