Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Evo za skippera jedna http://www.youtube.com/watch?v=wW3kaqNbOJM P.s Skippy kako se zoves na fb-u?Idealna 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 E pozz ljudiiii!!! Sta ima? Nisam dugo igrao fm,pa nisam bio na forumu.Preskocio sam fm 2011,2012.Jbg obaveze,skola,fudbal..Poceo sam ponovo sad 2013 pa se setih foruma jer mi je trebalo uputstvo za novi fm 2013 Gledam tako i vidim ovu temu,pa rekoh da se javim.Verovatno me se niko ne seca,ali sam i ja jedan od prvih clanova foruma.. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=iHB9Q2ZXYes za tebe wiz.najbolja hahah eros ramazzoti solo prdim po ibizi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crozzerinho Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Zdravo Markinho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Desi bre markinjo. Neznaš ko sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Bad Copy Esi mi dobar najjaca. Pozdrav Markinho. Ma gde ja sam bio jedno vreme Coentrao ali sam Zolinho uglavnom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 E pozz ljudiiii!!!Sta ima? Nisam dugo igrao fm,pa nisam bio na forumu.Preskocio sam fm 2011,2012.Jbg obaveze,skola,fudbal..Poceo sam ponovo sad 2013 pa se setih foruma jer mi je trebalo uputstvo za novi fm 2013 Gledam tako i vidim ovu temu,pa rekoh da se javim.Verovatno me se niko ne seca,ali sam i ja jedan od prvih clanova foruma.. a vidi nas ovdje, nikad više ''legendi'' na jednom mjestu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Zahtjevam da jedna od ove dvi stvari postane himna foruma 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 E pozz ljudiiii!!!Sta ima? Nisam dugo igrao fm,pa nisam bio na forumu.Preskocio sam fm 2011,2012.Jbg obaveze,skola,fudbal..Poceo sam ponovo sad 2013 pa se setih foruma jer mi je trebalo uputstvo za novi fm 2013 Gledam tako i vidim ovu temu,pa rekoh da se javim.Verovatno me se niko ne seca,ali sam i ja jedan od prvih clanova foruma.. Ja te se sećam ali verovatno te se ne bi setili sad da pozovemo. Jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Ja te se sećam Markinjo. Velkom bek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Bad Copy Esi mi dobar najjaca. Pozdrav Markinho. Ma gde ja sam bio jedno vreme Coentrao ali sam Zolinho uglavnom. Ma Dzastin Biberi najjaca haha 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 (edited) a vidi nas ovdje, nikad više ''legendi'' na jednom mjestu Naravno...Vracamo se,jaci nego ikad @skipper Ma opusteno brate.Naravno da ne biste..koliko dugo nisam bio..ehejjj @sloba grobarHvala buraz.Bili smo nekad ok ekipica. A realno s'tobom i Ventusom sam bio najblizi.On mi je pravio i neke stvari u ps. Edited June 8, 2013 by markinho 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Sindikat se vraća jači nego ikad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Dzastin Biberi i Metalac su kul isto. Ma budale su, Ajzak najjaci lik. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Sindikat se vraća jači nego ikad Jel se ti sjećaš nečije ideje na forumu za stranke i sindikate i ta sranja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Zola mogli bi da ponovimo nadmetanje u Plati 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 još fali playboy aka Marco Reus 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Jel se ti sjećaš nečije ideje na forumu za stranke i sindikate i ta sranja?Valjda je Sloba to predlagao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Desi bre markinjo. Neznaš ko sam Pa naravno da ne znam,kad ste svi izmenjali nikove.Mada bilo bi ok kad bi rekao stari nick.Verovatno bi znao ko si Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Ima još ko od vas da igra FM? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 hahaha ideja mi izgleda totalno močna, da smijenimo Skippera i Ventusa sa vrha 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 E da slobodno mogu i noviji članovi da nam se pridruže u druženju i upoznaju staru gardu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Dzastin Biberi i Metalac su kul isto. Ma budale su, Ajzak najjaci lik.Ajzak,wikler i timbe dream team Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 hahaha ideja mi izgleda totalno močna, da smijenimo Skippera i Ventusa sa vrha Počinje se od globala 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 hahaha ideja mi izgleda totalno močna, da smijenimo Skippera i Ventusa sa vrha pazi da tebe ne bi smijenili sa globalca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts