Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Šapčani


SlobaGrobar
 Share

Recommended Posts

Počinjem priču o FK Šabac,timu kojeg sam ja napravio preko editora kao i četvrti rang takmičenja koji se sadrži od četiri lige. U klubu će moći da igraju samo igrači rođeni u Šapcu kao što su Neziri,Matić... Reputacija kluba je 250 a imam i B tim kojem je reputacija 30 a takmiči se rang ispod. Evo ga kratak uvod a onda idemo dalje. :) Zanimljivo da mi mediji predviđaju tek 11 mesto... :) Ja sam rekao upravi da obećavam da ću pokušati da izborim opstanak.... lol

 


 

http://www.glaspodrinja.rs/upload/20104281439default.jpg

Osniva se novi fudbalski klub?

U Šapcu se osniva novi fudbalski tim koji će se zvati FK Šabac. Prema dosadašnjim informacijama klub će igrati na SRC Zorka a upravu će sačinjavati vlasnik Šovranije Čonjagić i direktor Miroslav Popović. Što se tiče stručnog štaba njega će sačinjavati Slobodan Milovanović (Menadžer),Dragoslav Kostić (Asistent),Milan Todorović,Aleksandar Milutinović (Treneri),Miroslav Đukić (Menadžer Šabac B koji se takmiči u petom rangu takmičenja),Vladimir Filipović (Trener golmana),Slobodan Veljović (Doktor) i Željko Nikodijević (Skaut). Razlog za osnivanje novog kluba je kako se navodi jeste da Šabac kroz dogledno vreme dobije Prvoligaša a zatim i Superligaša jer to Mačva nije u mogućnosti da uradi. Vlasnik kluba je takođe rekao da u klubu moći da igraju samo igrači koji su rođeni u Šapcu. Evo i šta je Š. Čonjagić (Vlasnik) rekao dva dana pre nego što klub i zvanično bude počinje da radi.

 

Šovranije Čonjagić (Vlasnik i osnivač FK Šabac)

Možda se takmičimo u ćetvrtoj ligi,možda nemamo toliko para za transfere kao drugi,ali jedino je sigurno imamo najbolje uslove za rad od svih timova iz treće i četvrte lige. Dovešćemo par internacionalaca,naravno plate neće biti velike,ali će imati sve obezbeđeno,počevši od hotela,auta...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ovo kao Bilbao  lol

 

Svaka čast na ideji. Nadan se da ćeš izdržat i ono najbitnije da ćeš imat dovoljno dobrih igrača.

 

Da,da jeste na njihovu foru. Jutros mi došla takva ideja.

 

Vec posle prve sezone ce ti se pojavljivati regeni koji nece svi biti iz Sapca, pa ti je ovo prilicno neostvarivo, jedino da otpustas sve koji nisu Sapcani.

 

Mislim da će se pojavljivati i iz okolnih sela. Znam da kada sam bio Mačva da mi je se u drugoj sezoni dosta regena pojavilo koji su bili iz okolnih sela.

 

Neće on doći do druge sezone. Ja mu dajem maksimalno 15 kola.

 

22 kola ima ima da se odigra ukupno. Samo jedan ulazi u viši rang.  :)

 

EDIT: Paul neće biti prelaznog roka,igrače sam ubacio preko editora na Future Transfer,transferi tek od druge sezone. :)

Link to comment
Share on other sites

Ovaj update je nevezan sa pričom. :)

 


 

Skrinovi transfera i pozajmica. Od ponatijih igrača dovedeni su Nemanja Matić iz Čelsija (Pozajmica na 3 godine),Uroš Matić iz Košica (18k),Zoran Todorov iz Smedereva (2.5k),Miloš Stepandić iz Rada 8k,Grubješić bivši as Partizana na free i Bojan Neziri iz Mađarskog Gyor za 2k.

 

Ovaj skrin vam pokazuje igrače koje ću da koristim u predstojećoj sezoni kao i koja će mi biti primarna formacija u sledećoj sezoni. Grubješić je nezadovoljan jer misli da će teško dobiti mesto startera u klubu.

 

Na prvom skrinu možete videti status kluba,reputaciju,rivale,vrednost tima i dresove. Na drugom skrinu možete videti ime stadiona,gde nalazi,kapacitet,uslove u kojima je stadion i dužinu stadiona. Na trećem skrinu možete videti kompletnu upravu kluba i stručni štab.

 

E na ovom skrinu možete videti finansije FK Šabac koje su fantastične kada se zna da se takmičim u četvrtom rangu takmičenja. (Hteo sam da stavim još manje ali sam mislio da će mi skinuti nešto od transfer budžeta kada dođu ovi igrači što sam ja namestio preko editora.

 

Na ovom skrinu se nalaze klubovi protiv kojih ću igrati za promociju u viši rang. Medijski govnari prognoziraju 11 mesto,ali ja mislim da ću uspeti da izborim promociju. lol

Link to comment
Share on other sites

50 000 € u četvrtoj Srpskoj dok u trećoj hrvatskoj financije su 0.0 €.http://www.cro-manager.net/forum/Smileys/classic/MsgPlus_Img0288.png Realnost na razini nule.http://www.cro-manager.net/forum/Smileys/classic/MsgPlus_Img0288.png
Link to comment
Share on other sites

Kako to? Jesam možda malo preterao ali 90% klubova u ovom rangu ima finansije,ne ovolike ali oko 20k ima drugi klub po finansijama. Ja imam za oko 30-40% manje finansije od Mačve.
Link to comment
Share on other sites

Pa u RL,ali ovo je FM. :) Na FM skoro svaki klub iz prve,druge i treće lige ima budžet. Gde je realnost da Partizan ima skoro 5 m za transfere kada se zna koliko naši klubovi troše.
Link to comment
Share on other sites

http://195.178.51.69/images/logo.gif

FK Šabac / FK Šabac B

FK Šabac,klub koji je osnovan ove godine za sada u "Serbian Third league", "Group 1" zauzima neverovatnu prvu poziciju sa 35 osvojenih poena iz 13 mečeva. FK Šabac je ostvario neverovatnih 11 pobeda i 2 puta je odigrao nerešeno. Rezultate, Tabelu kao i sve ostalo što je vezano za FK Šabac možete videti na oficijanom sajtu kluba.

 

Fudbalski Klub Šabac B se takmiči u "Serbian Fourth League" i ostavio je neverovatno upečatljiv utisak na kraju prvog dela sezone. FK Šabac B,tim koji vodi Miroslav Đukić trenutno zauzima 13 poziciju sa 24 boda iz 17 utakmica. Ovde možete pogledati tabelu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |