Ling^2 Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 ocu uci u igricu i pojavi mi ovu poruku: a serious error was encountered and application will close.an error file has been generated in:C:\users\ivana\documents\sports interactive\football manager 2013\crash dumps v0.0.0.0 (2012.11.06 10.50.44).dmpOvako. Crash dump se najcesce desava jer FM nije 100% saglasan sa nekim programom instaliranim na kompu. Kojim ne mogu ti reci jer ne postoji nacin da to saznas. Drugi razlozi su da si ubacio neku grafiku pa ona smeta FM-u, ili neki drugi dodatak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 znaci nema pomoci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Ima.1) Kupis original ako nemas. Na originalu ti je minimalna sansa da ce se on desiti2) Izbaci sve dodatke ( grafiku, skinove itd itd..)3) Iskljuci sve programe sem FM-a kada ga igras.Ako ni ovo ne pomaze, onda nema pomoci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Željovac Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Ima stvar koja me uzasno nervira, a to je sto nema onog kruga sa atributima, ako zna neko da mi kaze kako da to stavim. Druga stvar je, jel se sada utakmice mogu gledati samo u tv modu, a ne ko prije ono normalno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 1) Preferences > Display tu imas da namjestis kada otvaras igraca da ti prikazuje attributes ili profile. Izaberi attributes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Željovac Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 A jel mi budu i one ocjene i vamo da mogu gledat na krug, kao sto je bilo na 12 ? Sta je sa ovim drugim sto sam pito ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Da, bude ti kao i u FM12. Ovo je isto bilo i na FM12 Sto se tice tog drugog, mozes gledati i u ostalim modovima, e sada ne znam kako, nemam FM a necu da pogadjam napamet. Vec ce neko da ti pomogne oko toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Jer moguće nekako da vidim moje regene koje proizvodim osim tamo kad mi izbaci youth candidate (pošto sam greškom namestio da asistent odlučuje ko ulazi u protokol, vidjeh kasno)...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Prije toga ne. ( prije Youth kandidata). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Ažuran si Vanjo pohvale za tebe. Za posle pitam (ako je moguće kako?) Dakle sledeća situacija nešto se zajebavam tamo po opcijama za Staff i namestim nesvesno to, znam da je prošli mladi kandidati čak možda i za koji mesec ali nije predjeno u drugu sezonu... I reci mi ako znaš u kom se mesecu nude oni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Cini mi se da u 3. mjesecu trebaju doci regeni iz skole u Srbiji. E sada, ako si namjestio da ti asistent ili ko vec organizuje dolazak regena, onda si vjerovatno negdje dobio poruku kojim je regenima ponudio ugovor. To naravno, ako si prosao taj 3. mjesec. Ne znam datume izlaska regena na FM13, ali cini mi se da je isti kao i na FM12. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Shvatam to je i meni prvo palo na pamet ali ja mogu da se spustim samo 15 dana unazad ne prikazuje mi ostatak? Kako to rešiti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Pa otidji u u18 ili u19 ( nisam siguran kako je u JSL-u) i tamo vidi svoje regene. Nakon toga otidji u preferences i tamo nadjes kod asistenta 'Handle youth ..." iskljucis mu to. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jolleee Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 meni manager u opste ne radi iskace mi crash dumps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignjat Bezarevic Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Imam problem,pojavljuje mi se crsh dumps,kako da rijesim to? pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 http://www.fm-balkan.com/forum/topic/12122-pomoc-oko-crash-dumpa/Izvoli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 kupim fm da nemam probleme s crashovima, necu koristiti nikakve grafike da mi ne blokira i onda mi se ovo dogodi? http://www.images.fm-balkan.com/images/710error.png nisam sejvao neznam kolko i sad ponovno -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 e sada ne znam jeli to crash dump jer inače piše drugačije,ovo je nešto drugo ja mislim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Rijesio je FM tu gresku sa ovim posljednim patchom, bar sam tako cuo. Tako da update-ujes FM. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luiz44 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 da li neko moze da mi pomogne oko ovoga??? bio bih vam veoma zahvalan http://www.dodaj.rs/f/2U/Qo/2mX98OP8/untitled.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Procitaj par postova iznad svog luiz44. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 7, 2012 Author Share Posted November 7, 2012 da li neko moze da mi pomogne oko ovoga??? bio bih vam veoma zahvalan http://www.dodaj.rs/f/2U/Qo/2mX98OP8/untitled.jpgDobrodošao na forum i predstavi nam se ako želiš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luiz44 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 bolje vas nasao Dino i ostali pozz za sve, obozavam FM, i jakooo mi zao sto me 13 zeza inace timove koje vodim, zvezda,srbija,chelesa i po neki nize ligas. FM12 sam rasturio. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 7, 2012 Author Share Posted November 7, 2012 Pronađi dio FAQ za dio foruma posvećen novim članovima pa ako želiš popuni tamo teme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts