Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Posljednja Priča...


Messi™
 Share

Recommended Posts

Nakon nesretnog trenutka u fm-u i "The save game not be loaded" na sejvu od Manchester Citya,morao sam krenuti dalje. Nažalost ja nemogu završiti fm,ali da tu igru ne završim s vama. Najbolji forum ikada,definitivno daje mi dodatnu inspiraciju da igram što duže,i pišem najbolje što mogu..

 

...Nakon prvog i uvodnog posta nadam se da će vam se svidjeti pisanje i klub kojega vodim,zamolio bih moderatora ovog dijela podforuma da mi ne ukloni(ili prebaci u arhivu) ovu temu,jer sam stvarno dobio veliku želju i inspiraciju da igram i da ovaj "save" podijelim s vama. Nadam se da ćete uživati u ovome i da ćete imati volje i želje popratiti ovaj story. Ukoliko vam bude nešto smetalo,ili ne budete s nečim zadovoljni uvijek ostavite u komentaru ono što vas iritira,muči ili neznam što drugo,pa ču nastojati to ispraviti. Uživajte u ovome storyu,pozdrav do sljedečeg reporta.

 

 

 

 

http://i1160.photobucket.com/albums/q485/barcafan19955/sky1-1.pnghttp://i1160.photobucket.com/albums/q485/barcafan19955/sky2-1.png

 

 

 

 

Bok! Ja sam Fredrik Ljungberg i vjerojatno me se sječate iz ranijih dana uspješnog Arsenala. Pošto sam vidio da se u novinama pišu razne stvari o mojem povratku na teren,morao sam vam se javiti kako bih to definitivno demantirao. Iako su me mnogi ljudi povezivali s mojom starom ljubavi Arsenalom,to definitivno nije točno. Svoje prve korake na terenu započeo sam u svojem Švedskom klubu Halmstadsu. Tamo sam proveo lijepe 4 godine,i to je klub koji mi je dao ljubav i znanje za nogometom.

 

Tamo sam se proslavio, dobivši nagradu za najboljeg nogometaša lige 3 sezone za redom,a to je vidio sadašnji veliki klub Arsenal. Pozvali su me na razgovor,kako bih razgovarali o mom evenutalnom prelasku na tadašnji "Highbury"). Tada su za Arsenal igrale velike zvijezde poput Bergkampa-Gallasa i Henrya,a kasnije su im se priključili današnje zvijezde poput Fabregasa koji se vratio u rodnu Barcelonu,te Robin Van Persie koji je prešao ovog ljeta u Manchester United,kako bi Wenger pomladio ekipu, i spasio klub od dolaznih problema-dugova.

 

 

http://i1160.photobucket.com/albums/q485/barcafan19955/ljungberg.jpg

 

 

U Arsenalu sam proveo najljepših 9 godina moje karijere. Bio sam dio velike elite koja je nizala trofeje iz godine u godinu. Nakon što sam shvatio da više nemogu pomoći ekipi u tome svjetlu kakvom sam pomagao kada sam došao,bilo je vrijeme da kažem Arsenalu posljednje "zbogom". Uprava je bila razočarana,ali mojim sve lošijim igrama shvatili su o čemu je riječ. Od 2007. kada sam napustio "Topnike" bilo je pitanje koliko ću se zadržati u West Hamu.

 

Ta "avantura" je trajala samo jednu sezonu kada sam otišao u Američki Seattle. Tamo se nisam zadržao dugo,zbog sukoba u klubu otišao sam iz Seattle-a,ali ponovno u Ameriku točnije u Chicago Fire. Nakon Arsenala sve je krenulo nizbrdo,igrao sam jako malo i nigdje nisam imao priliku vratiti se gdje sam stao u mlađim danima. Nakon male minutaže u Chicagu otišao sam u Celtic,gdje sam imao malo veću minutažu od Američkih klubova,međutim tamo sam se zadržao samo do 2011 godine kada sam prešao u Shimizu S-Pulse. Ondje sam igrao do 2012.godine i tako završio svoju profesionalnu karijeru.

 

 

Rekao sam u sebi: "Možda se vratim nekada na Emirates,u ulozi trenera Arsenala,ali to sve ovisi o Arsenu Wengeru." On je imao namjeru pomladiti ekipu i ja sam ga apsolutno podržao u tome. Dovesti sve mlade zvijezde koje će za par sezona donijeti Arsenalu mnogo trofeja,nakon čega bi trebao postati najtrofejniji svjetski klub. Ako Wenger ode,i ako ga ja budem naslijedio ja ću mu pomoći u tome i napraviti ću isti postupak kao i on.


 

 

http://i1160.photobucket.com/albums/q485/barcafan19955/602-1.pnghttp://i1160.photobucket.com/albums/q485/barcafan19955/arsenal.png

 

 

Home > News

2-7-2011

 

 

 

Arsene Wenger: Treba mi odmor!

 

 

http://i1160.photobucket.com/albums/q485/barcafan19955/Arsene-Wenger-001.jpg

 

 

 

U jeku priprema za novu sezonu,nakon još jedne sezone bez ispaljenog metka,dosadašnji trener Arsenala Arsene Wenger izjavio je da treba odmor,te rekao kako moli upravu da ga puste kući. Uprava je pristala na to iz razloga,što je tako dugo izdržao na klupi i donio mnoge trofeje ovome mladom klubu. Arsene Wenger duže od 15 godina je na klupi Topnika i on smatra kako bi ovo vrijeme bilo definitivno kraj njegove trenerske karijere. Obečao je da če u Arsenalu završiti trenersku karijeru,a to mu se sada i ispunilo. Smračilo se na Emiratesu,Arsenal je ostao bez trenera,kandidata još nema,sve će se znati sutra. Rekao je Wenger,ako bude bilo potrebno da će se vratiti,ali neka na ovu klupu sjedne neko mlađi i pokuša napraviti sjajne rezultate s ovim klubom. Hvala ovome klubu za sve,i zauvijek če Arsenal ostati moj jedini klub.

 

 

 

http://i1160.photobucket.com/albums/q485/barcafan19955/24sata.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

http://www.bbc.co.uk/includes/blq/resources/gvl/r61/img/header_blocks.gif

http://img34.imageshack.us/img34/9519/sportheader.png

Page last updated at 19 July 2011

http://newsimg.bbc.co.uk/sol/shared/img/v3/email.gif E-mail this to a friend http://newsimg.bbc.co.uk/sol/shared/img/v3/print.gif Printable version

 

 

LJUNGBERG NOVI TRENER "TOPNIKA"

 

 

Fredrik Ljungberg novi je trener ARSENAL FC. Igrač koji je proveo najljepše trenutke u Arsenalu ovoga puta se vratio na Emirates,ali u ulozi trenera(menadžera). Fredrik Ljungberg je krenuo u realizaciju svoga, po navijačima, velikog plana. Ono o čemu se prije nekoliko dana nagađalo sada je službeno, može li Arsenal bez Songa i RvP-a napraviti nešto u ovoj sezoni?. Novi trener Arsenala najavio je odlazak igrača preko 26.godina,pa se tako da naslutiti da Ljungberg nastavlja gdje je Wenger stao,u sastavljanje mlade ekipe. Na temelju tog plana,prvi je spakirao kofere Bacary Sagna koji je otišao u Juventus za 8 milijuna funti. Bilo je tu još mnogo ponuda za francuskog desnog beka,ali Juvenstus je Sagna odabrao kao svoj najbolji izbor.

 

http://i1160.photobucket.com/albums/q485/barcafan19955/ayew.jpg

 

 

Ipak,francuski branič nije jedini koji je skupio kofere i otišao iz Londona. Za njim je krenuo i Andrey Arshavin,ali ne u Italiju već u Englesku,točnije u Newcastle. Bilo je i ovdje mnogo zanimljivijih i boljih ponuda,ali Arshavin misli kako će se baš u Newcastleu naigrati i steći onaj stari nivo igranja u premiershipu. Arshavin je Arsenal napustio za 6 milijuna funti. Arsenal nije čekao na dovođenje novih mladih zvijezda. Prvi za oko zapeo je Ljungbergu mladi napadač iz Marseillea Jordan Ayew, koji je bez problema prihvatio ponudu za napadača francuskog prvoligaša tešku 9.5 milijuna funti.

 

http://i1160.photobucket.com/albums/q485/barcafan19955/juanmi.png

 

Ayew definitivno nije jedino pojačanje Topnika u novoj sezoni. Mladi napadač Malage Juanmi potpisao je ugovor sa Arsenalom na 4 godine,i tako postao još jedan mladi napadač u klubu. U klub je došao za 9.milijuna funti,pa je tako Ljungberg nastavio s radom dovođenjem sjajnih mladih nogometaša koji bi za par sezona mogli ludovati nogometnim svijetom. Dinamo Zagreb dugo je godina sjajni proizvođač mladih igrača,pa je tako i Sammir došao u momčad Arsenala. Ljungberg je pomno pratio susrete Lige Prvaka pa je tako primjetio kako bi Sammir postao pravi vezni majstor za takvu ekipu Arsenala. Sammir je u Arsenal došao za 7.5 milijuna funti.

 

 

http://i1160.photobucket.com/albums/q485/barcafan19955/sammir.jpg

 


 

 

http://i1160.photobucket.com/albums/q485/barcafan19955/fejs.jpg

Link to comment
Share on other sites

zamolio bih vas da lockate ovo,jer stvarno neznam više zašto se to događa,sad sam totalno izgubio volju i neču umrijet pričekam li još mjesec dana do fm-a.

 

ovako,upalim fm krenem igrat(prije) i samo mi odjednom izbacii fm iz igre i vrati mi na desktop i krenem pokrenuti i svaki sejv the save game not be loaded.neznam stvarno u čemu je problem,ako mi nevjerujete stavit ću SS,ali prije se to nije događalo a eto sad je počelo zajebavat.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |