Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Target Man

Legenda
  • Posts

    3,779
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Target Man

  1. ''FM 18'' izlazi upravo 10. novembra i sa sobom nosi određeni broj promena. Svi se nadaju da one idu nabolje.

     

    DYNAMICS

     

    Potpuno novi modul na FM 18 koji još bolje povezuje uticaj menadžera u svlačionici sa performansama tima na terenu.

    Svaki igrač ima različiti nivo uticaja u svlačionici na ostatak tima i veoma je važno da oni najbolji budu zadovoljni. Time će se smanjiti kompletno nezadovoljstvo tima.

    Pozitivna atmosfera će dovesti do toga da kolektivni mentalni atributi rastu. Tu bi najviše mogli da profitiraju vezni igrači koji bi imali visok procenat koncentracije i na taj način bi mogli da nateraju protivničke odbrambene igrače na grešku.

     

     

    SCOUTING

     

    FM 18 ima preuređen sistem skautiranja kojis e zasnima na tome kako savremeni klubovi regrutuju igrače. Novi skauting cenatr je mesto gde ćete dobiti preporuke za igrače i postaviti koju vrstu igrača želite da pretražite.

    Takođe, po prvi put ćete dobiti budžet za skautiranje.

    Dobićete i potpuniji uvid za igrača kog želite da dovedete. Tu su ključne statistike iz nekih njegovih nedavnih nastupa.

     

     

    TACTICS

     

    Redizajnirani ekran stavlja vašu taktiku u ''srce analize'' kako bi vam jasno pokazao da li radi. Biće vam prikazana mesta na terenu gde ste najviše izloženi opasnostima. Takođe, možete videti i koji igrači razvijaju snažna partnerstva.

    Novi brifing pre meča omogućava vam da se bolje pripremite za predstojeću utakmicu.

     

     

    SPORTS SCIENCE

     

    Novi medicinski centar vam daje potpuniji pregled stanja povrede igrača. Vaš medicinski tim, naročito sportski naučnici, će vas savetovati koji igrači pate od kojih povreda i da li se one ponavljaju. Dobićete i izveštaje kako da se izbegnu povrede na treningu i ko je sve rizičan.

    Isto tako dobićete i dopune medicinskog tima na mesečnom nivou, kao i da li je vaš broj povreda iznad ili ispod očekivanog nivoa.

     

     

    MATCHDAY

     

    Videćete debi novog grafičkog motora koji proizvodi najbolje osvetljenje, stadione, i modele igrača.

    Golmani će, na primer, biti realističniji nego ikada. Imaćete kamere koje omogućavaju da pronađete ugao gledanja koji vam najviše odgovara. Tu je i sama atmosfera, nove opcije analize koje se mogu vdieti tokom i nakon meča.

     

     

    FOOTBALL INTELLIGENCE

     

    Previsoke cene transfera i vrednosti igrača postali su nešto normalno u modernom fudbalu, tako da ćete i ovde dobiti više opcija da bi završili neki veliki ugovor.

    I vaš učinak će se ocenjivati. Na primer, ako prevazilazite očekivanja možda ćete dobiti značajno povećanje budžeta za sledeću sezponu

     

    • Like 4
  2. Godinama ne igram FM. Totalno sam ispao iz fazona kako su novije verzije izlazile.

    Dodjoh na forum zbog klinca. Malo da propratim. Kaze on da igraju drugari iz razreda, pa hteo da vidi koja je poenta igre.

    Inace on igra NBA 2K18 i jos neke online igre.

    Ja sam ispao iz fazona FMa i igrica.

    Sad sam u fazonu, kad dodje zima, gledanja filmova ili serija, pa mogu ako zelite nekad neku preporuku filma ili serije, tj. neki opis ili recenziju.

    Uglavnom gledam neamericke filmove. A serije i dalje po koju americku, mada ima mnogo skandinavskih i evropskih serija koje su svakako vredne paznje.

    • Like 1
  3. Ova karijera je itekako bila u usponu kada sam na ovom forumu bio aktivan i proveo lepe trenutke na njemu,ovom forumu.

    Mislim da nema ovakve karijere nigde, Ne u regionu, nego na celoj zemaljskoj kugli.

    Kapa dole Sir Aleš.

    Za ovo što ti radiš i što si do sada uradio,nemam nikakav komentar. Ostadoh bez teksta. :bravooo:

    • Like 1
  4. Dino neće lokati ni brisati temu.Ukoliko priča ne bude ažurirana duže vreme,JA ću je,kako ovu priču,tako i ostale priče lokati.Pravila za karijere i priče pročitajte i sve je tu jasno.

     

    P.S.

     

    Jel ovo tvoja priča Pepsi ili..?Kao da sam je negde pre čitao.

    Pitam,čisto informativno.

  5. Nottingham Forest Fotbal Club poznatiji kao(NFFC) je najbolji klub za veliki izazov. Klub koji je osvojio 2 lige prvaka, jednom bio prvak engleske, a sada su ih preuzili bogati šeici koji su obečali da će ga vratiti na staze stare slave. Skinite novi Marshallov update gdje imate sve lijepo odrađeno i pokušajte kroz nekoliko sezona postati onaj stari NFFC! Ja igram s njima i mogu vam reći da nije nimalo lako kupiti dobre igrače s kojima ćete odmah biti prvi u 2.ligi i u sljdećeoj sezoni u premiershipu, te je stvarno veliki izazov vratiti ovaj klub tamo gdje mu je mjesto.Sretno i uživajte :thumbup:

     

    Odličan izbor kluba.Vodio sam ga na FM 2012 i imao lepe rezultate sa njim.

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |