Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Nadmetanje u Plati


Zolinho10
 Share

Recommended Posts

  • Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Takva mu uloga  lol . A dex sve se Boci pita, ako on kaze da je klasicna karijera onda je tako.  :bo:  A ja sam hteo story uvod da bi navukao komentare  ::love::

 

Cepamo i dalje kao story,vidiš da je veoma dobro propraćeno :respekt: Potrudiću se i ja da ti pomognem,imam inspiraciju :)

Link to comment
Share on other sites

Leskovac, Srbija.

kasnije tog dana...

 

http://3.bp.blogspot.com/-sQdZKKBbefs/Trh5Dj2vQtI/AAAAAAAACx0/3bTjQkTSN6g/s1600/frustrated-computer-user-punching-through-laptop.jpg

 

O kako mrzim spore konekcije - Drao se Play kada je video da stranicu Fm-Balkana otvara u roku od 5 minuta.A on ima nesto manje od deset sati da pronadje makar dva igrača za offline.A forum je to jutro stvarno delovao prazno.Poslao je mnogo privatnih poruka od kojih većina odgovora je bila: Ne, hvala imam svoj sejv kada završim možda pokušam, a drugi mu čak nisu ni odgovarali.

 

Evo ga filkaja online, on mora da hoće, on je već počeo nešto valjda- mislio je kada je tražio ostale koje nije pozvao...

 

Play:"Ej ćao brat moj, da li si zainteresovan za offline izazove, ima dosta interesantih klubova."

Filkaja:"Brat ja ih obožavam, pa i sam znaš da sam počeo sa Sampdoriom ali onda se desio crash dump"

Play:"Pa dobro brate, nema veze sad znaš bolje tim, sigurno ćeš igrati bolje" (već srećan jer u mislima već računao jednog igrača)

Filkaja:"Eh da mogu igrao bih lako, ali posle tog crash dump-a usledio je veliki kvar hard diska, i sad sam na kompjuteru iz praistorije, samo karte mogu da igram"

Play (razočarano): "Ništa onda, nema veze."

 

http://www.flopquadkings.com/wp-content/uploads/2009/06/four-kings-300x278.jpg

 

Posle minut-dva razmišljanja Play je shvatio.Ostale su mu samo četri karte u rukavu.I to kakve,četiri kralja ove igre.Bojan95 - osvajač prve Balkan lige, Denny Crane - osvajač dva turnira za redom, Zolinho - igrač koji je igrao već offline izazove i bio je jako uspešan i na kraju Sale92 - najbolji na rang listi. Nije ni znao da ova dva "crna kralja" koja je računao bili njegovi otimači, jer ih je znao samo preko foruma i nije znao ni kako ko izgleda.

 

Prvo je poslao poruku Denniju: Ej brat šta radiš, ajde u frci sam velikoj ajde mi pomagaj i uzmi jedan  offline izazov mnogo bi mi značilo...  :crying:

 

Denny odgovara: Ej brat evo ništa sad došao iz škole.Brate ne mogu nikako organizujem mnogo takmičenja nemam vremena za FM, a i brat u slobodno vreme vodim samo Partizan.Ništa nemam vremena.  :bo:

 

Sale mu je dao isti odgovor.Ostalo mu je još malo vremena, a on samo ima Zolinha i Bojana koji verovatno raspravljaju se nešto oko Zvezde, ili ko je bolji FM igrač.Rivalstvo izmedju njih je jako veliko, to svi znaju.Ali i Play je to znao,  ali nije znao kako da ih motiviše bez obzira na to jer nisu hteli igrati "smorene" izazove.Prolazili su sati...

http://www.blic.rs/data/images/2010-01-19/5938_sijalica-alo_hs.jpg?ver=1263924967

 

U zadnjem momentu sinula mu je ideja.Upalio je svoj mozak koji se upalio kao sijalica posle te genijalne ideje.Namestiće okrišaj izmedju Bocija i Zolinha koji neće razmisljati o izazovu već ko će koga pobediti.Otišao je odma na hamachi i ugledao:

 

Zolinho: Kako dominiram u ovoj igrici najjači sam.

Bojan: Pa što me nisi pobedio prošli put onda?

Zolinho: Imao si više sreće nego pameti dečko, a i pogledaj ko koliko ima trofeja u vitrinama na forumu?

Bojan: Brate moja Balkan Liga vredi kao svi ti tvoji mali peharčići...

Zolinho: Mali peharčići!? Što ih ti nisi osvojio kad su tako laki?

Bojan: Ma neću da trošim vreme uopšte ja na to da igram.

 

Odličan trenutak za ulazak u razgovor.Sad ću je odluka mog života.Ako ovo ne uspe neće ništa.

 

Play: Bojane Zolinho je bolji od tebe.Pomiri se sa tim, osim ako ne želite da se odmeravate.Dosta praznih priča, to ne pije vodu.Evo uzmite River Platu i vodite ih sve dok neko osvoji, a kada neko osvoji dobija pehar jer je to jedan od offline izazova. Pa šta kažete momci?

 

Bojan: Ja sam za, ajde pokaži se Zolinho kako igraš.

Zolinho: Ja neću da igram ovo, glupo je jer se zna kao iz aviona da sam bolji od tebe.

Bojan: Ajde pi*ko ne smeš da igraš.Šta je bilo, težak klub?

Zolinho: E nećeš ti mene tako da zoveš, odma počinjemo, samo Play da nam kaže klub i odma počinjemo.

 

I tako se PlayBoy ipak snašao na kraju.Našao je dva bezposlena igrača koji će to odigrati.Zaspao je odma jer više nije morao razmiljšati.Čekao kad će doći delegacija.Uspeo je, izvućiće valjda živu glavu...

 

http://michaelhyatt.com/wp-content/uploads/2010/03/iStock_000005058401Small.jpg

[glow=red,2,300]Mirno spava, a ne zna šta ćemu se još dogadjati.

Nastaviće se..[/glow].

Link to comment
Share on other sites

http://farm6.static.flickr.com/5268/5620133772_363e0c6a85.jpg

 

Posle tačno 24 časa, vrata su se opet otključala.Opet ista lica ulaze samo što ih je sada Play čekao a ne ušao sa njima. Sada je Sale92 uzeo revolver i upitao: "I je l smo uspeli?".Play se samo osmešio i klimuno glavom.

Sale92: I ko ti je spasio život?

Play: Pa ko će nego Delije moje Bojan95 i Zolinho.

Sale92: E glupi cigani, da su te pustili sad bi bio mrtav.I kako si ih nasamario da igraju, ipak oni verujem nisu bili laki za nasamarivanje.Pare, titula, šta?

Play: Ne odajem svoje tajne.Nemoj da ih vredjaš, nisu oni "glupi cigani" već Delije koje pomažu bratu kad je najpotrebnije.

 

Sale92: Opa neko je postao drzak.Dobro hajdemo da igramo jednu igricu.Ja ovde imam samo jedan metak a revolver ima četiri rupe.Izaberi jednu rupu i ja ti pucam tebi u glavu. Evo reci koju?

 

width=410 height=300http://www.geekologie.com/2007/10/16/tiny-gun.jpg[/img]

 

Play: Oooo, pa nemoj brate molim te. Pa daj mi samo da se čujem sa majkom pred kraj .Nema veze, jesu oni glupi cigani, samo nemoj to da mi radiš.

Sale92(gledajući na sat): Ako ne požuriš i imaćeš dva metka.Mnogo si dosadan i bedan.

Play: Dobro ovu ću - pokazajući na donju levu rupu.

 

width=287 height=300http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/195160/195160,1266744935,1/stock-photo-a-boom-comic-book-illustration-isolated-on-white-background-47124691.jpg[/img]

 

Sale92: Hahahahaha, koliko se uplašio.

Denny: Hahahaha pa matori nemoj da ga zezaš ostaće bez jezika.

Play(shvativši da je fora): I nije neka fora.Nego šta sad trebam da radim?

Sale92: Ovako reci tvojoj braći Delijama da se vodi klub River Plate, i da pužure sa igrom, to je sve što i mi znamo. (Toliko ih je Ventus obavestio).

Play: Nagovestio sam im taj tim. Sad ću da im potvrdim i gotovo. Gotovo, je l sad mogu da idem?

Sale92: Mislim da možeš.Samo da znaš ako ideš jedno 36 km severo-zapadno doćićeš do Leskovca, mada možemo i mi da te povezemo, ali pod jednim uslovom.

Play: A to je?

Sale92: Da ne pričaš o ovome nikom, jer ćeš za džabe izgubiti glavu.To ti kažem onako prijateljski.

Play: U redu- rekao je u strahu, jer mu se činilo kao da je Sale sasvim siguran u ono što govori.

 

I polako su krenuli ka Leskovcu.U toku stavili su mu opet povez i čuo je samo razgovore.Opet je to bio telefonski razgovor izmedju Dennija i Ventusa koji se raspitivao o uspešnosti izazova.

 

Denny: Matori, sve smo uradili.Mali neće ništa reći, trese se kao prut.A još je odradio posao.

Ventus: Ok, odlično obavljeno.Nego ko mu je pomogao.Koga je našao da igra izazove?

Denny: Ma Zola i Bojan. I to verovatno ih je nasamario da se bore medjusobno, a ovi se primili.Inače jedni od najboljih igrača na forumu.Dobro je rešenje izabrao, možda čak i najbolje.

Ventus: Dobro, znam momke, i oni su moderatori.Ali sad ću da nazovem dex-a da mi da podatke o tim momcima.Znaš da to on odlično radi.

 

width=210 height=300http://www.deviantart.com/download/101374653/Calling_Mafia_by_CaGaTaYGENCAY.jpg[/img]

 

Završava se razgovor izmedju Dennija i Ventusa.Nakon toga odma Ventus naziva dexa doktora za informacije koje nalazi preko interneta.

 

Ventus: Ej dex, šta ima? Imamo posao za tebe.

dex6: Evo gledam Liverpool.Ne mogu verovati da ništa ne znaju.Reci koji posao.

Ventus: Napravi mi profile od Bojanu95 i Zolinho10.Play ih je uzeo za ispunjenje izazova da vidimo ko su šta su i kako da im pridjemo. Treba im zapretiti malo što se tiče brzine.Trebaju nam odma više igrača, ne možemo čekati.

dex6: U redu šefe, sutra dobijate kompletne informacije.

 

Playboy je preživeo udar mafije. Sada verujemo da ne može mirno spavati, ali nema razloga više da se plaši.On je njegov posao završio i to odlično.Može biti srećan jer je stigao na vreme a kako će završiti Zolinho i Bojan koji i dalje se svadjaju na hamachiju koji je bolji, neće znati da će ko izgubiti neće samo ostati bez trofeja i svega, već i života.

[move][glow=red,2,300]Nastaviće se...[/glow][/move]

Link to comment
Share on other sites

Prvo, daj pogledaj ovo ispod "boom", čini mi se da si malo imena pomiješao.  hmm

Izuzev toga, vratio se onaj miran stil pisanja koji je u početku oduševljavao čitatelje.  :cast:

I da, kakva je to mafija koja ne zna šta radim? Na to se odnosila moja rečenica "ne vjerujem da ništa ne znaju".  :D

Link to comment
Share on other sites

http://farm6.static.flickr.com/5268/5620133772_363e0c6a85.jpg

 

Posle tačno 24 časa, vrata su se opet otključala.Opet ista lica ulaze samo što ih je sada Play čekao a ne ušao sa njima. Sada je Sale92 uzeo revolver i upitao: "I je l smo uspeli?".Play se samo osmešio i klimuno glavom.

Sale92: I ko ti je spasio život?

Play: Pa ko će nego Delije moje Bojan95 i Zolinho.

Sale92: E glupi cigani, da su te pustili sad bi bio mrtav.I kako si ih nasamario da igraju, ipak oni verujem nisu bili laki za nasamarivanje.Pare, titula, šta?

Play: Ne odajem svoje tajne.Nemoj da ih vredjaš, nisu oni "glupi cigani" već Delije koje pomažu bratu kad je najpotrebnije.

 

Sale92: Opa neko je postao drzak.Dobro hajdemo da igramo jednu igricu.Ja ovde imam samo jedan metak a revolver ima četiri rupe.Izaberi jednu rupu i ja ti pucam tebi u glavu. Evo reci koju?

 

width=410 height=300http://www.geekologie.com/2007/10/16/tiny-gun.jpg[/img]

 

Play: Oooo, pa nemoj brate molim te. Pa daj mi samo da se čujem sa majkom pred kraj .Nema veze, jesu oni glupi cigani, samo nemoj to da mi radiš.

Sale92(gledajući na sat): Ako ne požuriš i imaćeš dva metka.Mnogo si dosadan i bedan.

Play: Dobro ovu ću - pokazajući na donju levu rupu.

 

width=287 height=300http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/195160/195160,1266744935,1/stock-photo-a-boom-comic-book-illustration-isolated-on-white-background-47124691.jpg[/img]

 

Sale92: Hahahahaha, koliko se uplašio.

Denny: Hahahaha pa matori nemoj da ga zezaš ostaće bez jezika.

Denny(shvativši da je fora): I nije nešto fora.Nego šta sad trebam da radim?

Sale92: Ovako reci tvojoj braći Delijama da se vodi klub River Plate, i da pužure sa igrom, to je sve što i mi znamo. (Toliko ih je Ventus obavestio).

Denny: Nagovestio sam im taj tim. Sad ću da im potvrdim i gotovo. Gotovo, je l sad mogu da idem?

Sale92: Mislim da možeš.Samo da znaš ako ideš jedno 36 km severo-zapadno doćićeš do Leskovca, mada možemo i mi da te povezemo, ali pod jednim uslovom.

Denny: A to je?

Sale92: Da ne pričaš o ovome nikom, jer ćeš za džabe izgubiti glavu.To ti kažem onako prijateljski.

Denny: U redu- rekao je u strahu, jer mu se činilo kao da je Sale sasvim siguran u ono što govori.

 

I polako su krenuli ka Leskovcu.U toku stavili su mu opet povez i čuo je samo razgovore.Opet je to bio telefonski razgovor izmedju Dennija i Ventusa koji se raspitivao o uspešnosti izazova.

 

Denny: Matori, sve smo uradili.Mali neće ništa reći, trese se kao prut.A još je odradio posao.

Ventus: Ok, odlično obavljeno.Nego ko mu je pomogao.Koga je našao da igra izazove?

Denny: Ma Zola i Bojan. I to verovatno ih je nasamario da se bore medjusobno, a ovi se primili.Inače jedni od najboljih igrača na forumu.Dobro je rešenje izabrao, možda čak i najbolje.

Ventus: Dobro, znam momke, i oni su moderatori.Ali sad ću da nazovem dex-a da mi da podatke o tim momcima.Znaš da to on odlično radi.

 

width=210 height=300http://www.deviantart.com/download/101374653/Calling_Mafia_by_CaGaTaYGENCAY.jpg[/img]

 

Završava se razgovor izmedju Dennija i Ventusa.Nakon toga odma Ventus naziva dexa doktora za informacije koje nalazi preko interneta.

 

Ventus: Ej dex, šta ima? Imamo posao za tebe.

dex6: Evo gledam Liverpool.Ne mogu verovati da ništa ne znaju.Reci koji posao.

Ventus: Napravi mi profile od Bojanu95 i Zolinho10.Play ih je uzeo za ispunjenje izazova da vidimo ko su šta su i kako da im pridjemo. Treba im zapretiti malo što se tiče brzine.Trebaju nam odma više igrača, ne možemo čekati.

dex6: U redu šefe, sutra dobijate kompletne informacije.

 

Playboy je preživeo udar mafije. Sada verujemo da ne može mirno spavati, ali nema razloga više da se plaši.On je njegov posao završio i to odlično.Može biti srećan jer je stigao na vreme a kako će završiti Zolinho i Bojan koji i dalje se svadjaju na hamachiju koji je bolji, neće znati da će ko izgubiti neće samo ostati bez trofeja i svega, već i života.

[move][glow=red,2,300]Nastaviće se...[/glow][/move]

 

lol

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |