Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

My career by LuiS SuaReZ


Marco Reus
 Share

Kakvim potezom smatrate moj povratak na mesto trenera Crvene Zvezde??  

32 members have voted

  1. 1. Kakvim potezom smatrate moj povratak na mesto trenera Crvene Zvezde??

    • Odlicnim
      14
    • Dobrim
      6
    • Losim
      3
    • Katastrofa
      9


Recommended Posts

  • Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kraj Sezone 2011/2012

 

 

Jelen Super Liga

 

http://img.webme.com/pic/m/meridiansuperliga/jsl_logo.jpg

 

 

Posle veoma teske polusezone i velike borbe kako u domacem sampionatu tako i u Evropi Crveno beli su se okitili Titulom Prvaka Srbije.Sezonu sam zavrsio na liderskoj poziciji sa 9 boda viska od drugoplasiranog Partizana.Sezona je zavrsena sa 25 pobeda 4 remija i samo 1 poraz od Metalca u gostima.Ono sto mi je bilo izuzetno interesantno jeste dva derbija protiv Partizana.Oba derbija su zavrseno nereseno ali vrlo efikasno.Prvi derbi zavrsen je rezultatom 3:3,a drugi rezultatom 4:4

 

Utakmice:

 

 

Statistike:

 

 

 

 

 

Lav Kup Srbije

 

http://www.cukarickistankom.com/images/lav_kup_logo.jpg

 

 

Ono sto se ocekivalo u kupu to je i ostvareno.Crveno Beli vec trecu godinu zaredom osvajaju kup Srbije.Posle malo tezih utakmica sa Radnickim iz Kragojevca i Jedinstvom iz Uba Crveno beli su resetali protovnicke mreze u polufunalu je izbacen Dorcol ukupnim rezultatom 5:1,a u finalu je deklasiran Javor iz Ivanjice rezultatom 5:2.

 

Utakmice:

 

 

Liga Sampiona

 

http://devil-bets.com/wp-content/uploads/2010/09/UEFA-Champions-League-1-icon.png

 

 

Posle zaista iznenadjujuceg prolazka grupne faze Lige Sampiona,Crveno Beli su za protivnika u osminifinala dobili veliki Englski Liverpool.Svakako se znalo da je to kraj puta za Crveno-Bele u Evropi.U prvom mecu u Beogradu Crveno Beli su izgubili rezultatom 1:2,a dok su u Liverpulu izgubili rezultatom 3:1.Ovo je zaista veliki uspeh Crveno-belih nadajmo se da ce sledeca sezona u Evropi biti malo bolja od ove izvanredne za Crveno bele pa da ih gledamo makar u polufinalu.

 

Utakmice:

 

 

Zakljucak

 

Ova sezona je veoma dobro protekla za mene i za moj tim.U sledecoj sezoni pokusacu da osvojim duplu krunu kao i da se prasiram u Grupnu fazu Lige Sampiona,pa ako je bozja volja da prezimim u Evropi.Ono sto je najlepse i najinteresantnije u Fudbal Menadzeru jeste Transfer Period.U ovom prelaznom roku pokusacu da se oslobodim prekoprojnih igraca i stranaca.Planiram da se odreknem Pavla Ninkova napusti klub samo ako stigne dobra ponuda.Pokusacu da dovedem sto iskisnije i provrene igrace i da uglavnom budu Srbi.Ubrzo krecu kvalifikacije za Ligu Sampiona pokusacu da sto bolje spremim tim i da se ponovo kvalifikujem u Ligi Sampiona.Pozz do sledeceg reporta koji ce biti po zavrsetku kvalifikacija za LS  ;)

 

Link to comment
Share on other sites

Pocetak Sezone 2012/2013

 

Pripreme

 

http://www.ns-geotours.com/images/hotel_grand_1a.jpg

 

Crveno Beli su prvi deo priprema proveli na Kopaoniku.Odesli u luksuznom hotelu Grad.Treneru Stefanu Trajkovicu je u prvom planu prvog dela  priprema bilo da se ekipa sto bolje spremi fizicki,a dok ce u drugom delu u Turskoj vise ce  raditi na taktici.Crveno beli su na Kopaoniku odigrali tri pripremna meca.Protiv Borca iz Miloseva,Timoka iz Zajecara i protiv Kikinde.Crveno Beli su dobili sva tri meca i u beograd su se vratili 8 jula i uputili se na drugi teo priprema u Antaliju

 

http://195.178.51.69/uploads/tinymce/2011/januar2/hotel.jpg

Crveno Beli su doputovali u Antaliju 9 Jula gde ce biti do 17 jula kada ce se vratiti u Beograd gde ih ceka pocetak kvalifikacija za Ligu Sampiona.Crveno beli su tokom drugog dela priprema odigrali cetri utakmica protiv Pyunika,Kijeva,Bietra iz Jerusalima i drugi tim je odigrao mec protiv Kolubare.Trener Stefan Trajkovic je bio prilicno zadovoljan tokom priprema i ocekuje plasman u Ligi Sampiona.

 

 

Transfer Period

 

 

Dolasci

 

Dusan Basta prvi igrac koji se dosao u letnjem prelaznom roku.Dosao je u klub sedmomesecnu pozajmicu kao zamena za Pavla Ninkova.

 

Marko Pantelic dosao je kao igrac koji ce svojim iskustvom pomoci timu u borbi za Ligu Sampiona.

 

Dragan Mrdja igrac koji pre nekoliko godina bio povezivan sa dolaskom u Crvenu Zvezdu ali je ipak karijeru nastavio u Sionu.Sada je dosao kao igrac visikog kavaliteta i pomocice klubu u borbi za trofeje.

 

Nenad Krsticic mlad telentovan igrac koji ce dugo godina nositi dres Crvene Zvezde.

 

Marko Livaja stigao u Crvenu Zvezdu po preporuci Roberta Prosineckog.Svakako jedan od najtalenovanijih igraca u prostoru bivse Jugoslavije.U Zvezdi je stigao iz Nemackog Studgarta.

 

Sasa Stamenkovic najvece iznenadjenje ovog leta.U januarskom prelaznom roku napustio je Zvezdu i otisao u Dortmund,ipak se nije uklopio u Nemackom fudbalu i ubrzo je raskinuo ugovor i vratio se u svom voljenom klubu.

 

Nemanja Crnoglavac izuzetno talentovan mlad igrac moze da igra na poziciji stopera i na poziciji levog beka.Sigurno ce biti od velike koristi crveno belima.

 

Stephen Ayodele Makinwa svakako jedno od najvecih pojacanje Crvene Zvezde u ovom prelaznom roku.O njemu se ne treba mnogo pricati.Dosao je u klub kao slobodan igrac.

 

Vinicius ovo je mozda i najvece pojacanje u ovom prelaznom roku.Mladi reprezentativac Brazila doveden je za 5 miliona.Od njega se mnogo ocekuje u narednih nekoliko godina.

 

Milos Bajalica povratnik u redove Crveno Belih.Svojim iskustvom pomocice timu u borbi za trofeje.

 

Predrag Pavlovic iako je bio jedan od najvecih talenata Srbije polako se gubio ali dobrim izdanjima u Debrecinu naterao je celinke Crvene Zvezde da ga dovedu u svoje redove.

 

Cicinho svakako bomba ovog prelaznog roka.Brazilac je potpisao dvogodisnji ugovor i svakako ce biti od velike pomoci klubu kako u nacionalnom prvenstvu tako i u Evropi.

 

Cristian Pellerano igrac koji je zadnji dosao u klub.Svojim iskustvom pokusace da zatvara rupe na sredini terena.

 

Odlasci

 

Server Jeparov:iako je bio jedan od najboljih pojedinaca razlog zbog kojeg je napustio klub jesu godine otisao je u Lorient za 2M.

Vandinho:se nije snasao u crveno belom dresu ipak boje nece menjati otisao je  u Olipijakos za 1,5M.

Stevan Reljic:igrac koji je morao da napusti klub otisao je  u Duisburg za 190K.

Marko Milinkovic:zbog brojnih ponuda i velike konkurencije na mestu levog veznog napustio je klub i otisao  u Gronigen za 2M.

Pavle Ninkov: karijeru ce nastaviti u Stutgartu otisao je za 7M.

Junior Moraes: sraman potez uprave igrac koji je bio najbolji igrac u prosloj sezoni cena mu je bila 4M a klub je napustio za 40K.

Milan Dudic:igrac od kojeg se puno ocekivalo ali zbog povreda i visoke plate morao je da napusti klub karijeru ce nastaviti u Portugalskom Guimaresu za 100K.

Ognjen Vranjes:igrac koji je mnogo obecavao ali se utopio u timu Crvene Zvezde klub je napustio za 200K karijeru ce nastaviti u Grckoj Kavali.

Jarno Parrika:igrac koji podseca na Barkosa napustaio je klub posle svega 6 meseci

Djordje Tutoric:brojnim gresaka u odbrani usledlio je na njegov odlazak klub je napustio za 200K.

Mobi Okoli:zbog problema sa stranaca i zbog gomilanja na serdini terena napustio je klub za 300K  karijeru nastavlja u Ukrajini.

 

Igraci koji su otisli na pozajmice:

 

Ognjen Koroman:Igrac koji vise nema mesta u ekipi otisao je u Grcku Kavalu kada se vrati sa pozajmice verovatno ce se penzijonistati ili ce napustiti klub.

Nikola RakicVrlo mlad talentovan napadac otisao je na karelje u Kolubari,gde se ocekuje mnogo od njega kada se vrati sa pozajmice sigurno ce preci u prvi tim Crveno-belih

Milos Reljic:Igrac koji je se utopio u prvom timu jedini spas mu je bila pozajmice,otisao je u Holandski Vitese na jednogodisnju pozajmicu.

Uros Spajic:Jos jedan mlad i prespektivan igrac otisao je na kaljenje u Kolubari gde ce imati vecu minutazu nego gde je prosle sezone u Grckoj.

Andrija Simeunovic:Igrac koji je otisao u Bezaniju na jednogodisnju pozajmicu,sigurno ce raskinuti ugovor po povratku.

Stevan Lukic:Otisao je u Novom Pazaru na jednogodisnju pozajmicu,takodje i on ce raskinuti ugovor po povratku.

Branislav Milosevic:Zbog velike konkurencije na mestu desnog spoljnjeg igraca morao je da napusti klub,otisao je na jednogodisnju pozajmicu u Turskom Sivasporu.

 

Liga Sampiona:

http://devil-bets.com/wp-content/uploads/2010/09/UEFA-Champions-League-1-icon.png

 

Zbog loseg koeficijenta Crveno-Beli su morali da pocnu kvalifikacije u drugoj Rundi.Zrebanjem u Nionu Crveno-Beli su za protivnika dobili Azerbidazski Xazar.U prvom mecu u Arezbidzanu Crveno-Beli su slavili minimalnim rezultatom 1:0 jedini gol za Crveno-Bele postigao je Bosko Jankovic iz penala.Revans mec je odigran u Beogradu na izuzetno lepom vremenu Crveno-Beli su ubedljivo savladali Xazar rezultatom 7:0.U trecoj rundi Zreb ponovo povoljan za Crveno Bele za protivnika su dobili Makedoski Pelister.U prvom mecu u Beogradu Crveno-beli su savladali Makedonce rezultatom 2:0 golove su postigli Kaludjerovic i Mrdja.U Makedoniji Pelister je bio deklasiran rezultatom 7:2.Zrebom u Nionu Crveno-Beli za protivnika u Play Off-u kvalifikacije za Ligu Sampiona dobijaju Svajcarski Cirih.U prvom mecu u Beogradu sacekala je Svajcarce puna Marakana.Ono to se ocekivalo to je i uradjeno Crveno-beli su Svajcarce savladali minimalnim rezultatom od 1:0.Jedini gol na tom mecu dao je Bosko Jankovic.Drugi mec u Svajcarskoj potpuno neocekivan.Crveno-beli su savladali Svajcarce rezultatom od 2:0.Pogotke za Crveno-bele postigli su Bosko Jankovic i Andrija Kaludjerovic.Crveno-beli vec drugu godinu za redom potpuno zasluzeno ulaze u Ligi Sampiona.Zreb za Grupnu fazu Lige Sampiona zakazan je za 1.9.2012 godine.Crveno-beli su bili u cetvrtom sesiru.U Nionu su otisli Predsednik Kluba Vladan Lukic i Sportski Direktor Ivan Adzic.U Beogradu su doneli veoma lose vesti.Crveno-beli su izvuceni u Grupi A gde ce joj protivnici biti Engleski velikan Celsi,Torinski Juventus i Holandski Ajax.

 

Grupa A

 

Raspored Utakmice

 

Jelen Super Liga

http://img.webme.com/pic/m/meridiansuperliga/jsl_logo.jpg

 

U Jelen Super Ligi sve tece po planu.Odigrana su tri kola.Crveno-beli su u sva tri kola odneli pobede protiv Metalca,Smeredeva i Hajduk Kule.Svako da nece biti lako Crveno-belima u borbi za titulu jer najveci rival Partizan nece da dozvili da klub iz Ljutice Bogdana ponovo uzme titulu.Iz tabora Vojvodine porucuje vecitima da ne budu toliko samouvereni jer Vojvodina dolazi jaca nego IKAD!!.Svakao nas ocekuje uzbudljiv nastavak prvenstva...

 

Tabela

 

Utakmice

 

Zakljucak

Posle izuzetno teskih priprema i fenomenalnog starta sezone kako u Prvenstvu tako i u Ligi Sampiona Crveno-bele ocekuje izuzetno tezak nastavak sezone.Svakao da ce Stefan Trajkovic biti na mukama ove sezone jer je osnovni cilj Dupla Kruna i Prolece u Evropi.Stefanu je dobro dosla ova pauza zbog igranje Reprezentacija imace izuzetno tezak zadatak da sto bolje spremi i uigra ekipu jer uskro pocnje Grupna faza Lige Sampiona.Da li ce mladi talentovani Strucnjak uzpeti da izbori mirnu Zimu videcemo.Vidimo se do sledeceg reporta koji ce biti po zavrsteku Jesenjeg dela...Vas SuaReZ.;)

 

Link to comment
Share on other sites

Odlicno pisanje ,sjajni transferi ,dobri rezultati ,vrlo teska grupa u ligi sampiona. Jedinoo sto mi se ne svidja jeste prodaja  Server Jeparov ali ti najbolje znas sta radis srecno dalje :respekt:
Link to comment
Share on other sites

Grupa smrti  :( Kako bih voleo da budem bar 3 mesto.. :crying: Moracu kod kuce da imam bar jednu pobedu bar protiv Ajax-a ali cisto sumnjam da cu ih pobediti..Ali ono sto mi je najvise krvo je to sto sam u Grupi sa 2 omiljena tima Celsi i Ajax.. :(

@ Sale morao sam Jeparova da prodam imao je vec 30 godina i imao sam mnogo stranaca pa da se malo oslobodim.. :) Ali ipak se nasla zamena :)

Link to comment
Share on other sites

Polusezona 2012/2013

 

Jelen Super Liga

 

http://img.webme.com/pic/m/meridiansuperliga/jsl_logo.jpg

 

 

Jelen Super Liga ove sezone vrlo dramaticna.Crveno-Beli su polusezonu zavrsili na prvom mestu sa 3 boda viska u odnosu na drugoplasiranog Partizana. Crveno-beli su ovoj polusezoni imali 11 pobeda 2 remija i jedan poraz od Spartaka iz Subotice na Marakani.Prilicno sam zadovoljan ovim izadnjem u prvenstvu jer igram na 3 fronta pokusavam sto bolje da rotiram igrace jer nemogu da izdrze taj tempo utakmice.Ono sto mi je izuzetno drago je to sto su i durgi klubovi ukljuceni u borbu za titulu.Ko ce na kraju sezonu slaviti titulu videcemo..

 

Utakmice:

 

 

Statistika:

 

 

Lav Kup Srbije

 

http://www.cukarickistankom.com/images/lav_kup_logo.jpg

 

Kao osnovni cilj u ovoj sezoni postavljena je Dupla Kruna..Kako bi to moralo da se ostvari moralo je i ozbiljno da se igra u kupu.Nazalost sa velikim i neocekivanim mukama sam dosao do polufinala.U prvoj rundi je lako savladana Kolubara rezultatom od 4:1.Ali ono sto se nije ocekivalo dogodilo se.Crveno-beli su u nardne dve runde izuzetno tesko prolazili,morali su da igraju do poslednjeg atoma snage.U drugoj rundi Crveno-beli su odmerili sange sa trecoligasem iz Nisa Car Konstatinom..Crveno-beli su gubili do 94 minuta kada je Andrija Kaludjerovic u posldnjem minutu nadohnade postigao izjednacujuci gol i crveno beli prisli na penale.U ctevrtfinalu izbacen je Banat iz Zrenjanina takodje na penale.U regularnom delu bilo je 2:2..Golove za Crveno bele postigli su Bosko Jankovic i Marko Pantelic.Crveno-beli su za protivnika u polufinali dobili Proleter iz Novog Sada..Da li je na pomolu cetvrti uzastopni trofej u kupu za Crveno Bele videcmo u nastavku..

 

Utakmice:

 

 

Liga Sampiona

 

http://devil-bets.com/wp-content/uploads/2010/09/UEFA-Champions-League-1-icon.png

 

Prva utakmica u Ligi Sampiona ove jeseni ni malo lepo za Crveno-bele.Crveno-beli su u prvom kolu Lige Sampiona gostovali Engleskom velikanu Celsiju.U Londonu sa jednim ciljem da se sacuva obraz i da se ne ponizi Srbija.Crveno-beli su u Londonu porazeni rezultatom 2:0 iako su od 47 minuta imali igraca vise na terenu.U drugom mecu Crveno-beli su na Marakani docekali Holandski Ajax.Crveno-beli su morali da uzmu koji bod jer bi poraz znacio ispadanje iz Evrope.U drugom mecu Crveno-beli su remizirali sa Ajax-om rezutatom 0:0.Za Crevno-bele je to bio veliki uspeh pred put u Torino.U Italiji Crevno-beli su rezultatom 3:1 jedini gol za Crveno-bele postgao je Belorus Dzmitri Vetrkovstov.Revans u Beogradu totalno drugaciji.Italijne je docekala puna Marakana.Crveno-beli su savladali Italijane rezultatom 1:0 jedini gol na mecu postigao je Makinva u 57 minutu(postavicu gol uskoro postigao sam fantastican gol od 30m).Ova pobeda je vratila samopouzadnje Crveno-belima a i pruzila veliku priliku da se ravnopravno bore sa opstanak u Evropi.Peta utakmica mozda i najvaznije ove godine u Evropi.U Beogradu je doputovao Engleski Celsi.Puna Marakana velika inspiracija za igrace.Crveno-beli su hrabro usli u mec ravnopravno se borili sa jednim od najacih ekipa na svetu.Ipak ekipa iz Londona je povela u 60 minutu golom Dzona Terija,ali Bosko Jankovic poravnjava rezultat na 1:1 sto je bio i kranji ishod ovog meca.Mec decenije za Crveno-bele odigran je u Amsterdamu.Mec koji je odlucivao ko prolazi dalje u Ligi Sampiona ko ide u Ligu Evrope a ko ispada iz Evrope.Do tog meca Crveno-beli su bili zadnji u Grupi sa 5 boda ali su imali sanse da prodju grupu.Pocetak utakimce iz snova za Crveno-bele u 24 minutu Marko Perovic postize vodeci pogotak za Crveno bele ali radost nije dugo trajala samo 15 minuta kasnije  El Hamduai poravnjava rezultat na 1:1.Drugo poluvreme potpuno neocekivano Eyong Enoh postize auto-gol i dovodi Crveno-bele u vodjstvo o 2:1.Samo 2 minuta kasnije Marko Perovic postize istorijski pogodak za Crveno-bele i vodi ih u osminufinale Lige Sampiona.Crveno-beli su se iz Amsterdama vratili pobedom od 3:1.Svakako iznenadjanje decenije u Ligi Sampiona priredila je ekipa Stefana Trajkovica..

Zreb za nokaut fazu Lige Sampiona odrzan je u Nionu a Crveno-beli su za protivnika dobili nikog dugog nego veliki Real Madrid.Prvi mec se igra u Beogradu 20 februara a drugi 13 marta u Madridu.Ove godinu sreca u zrebu nije pratila Crveno-bele ali jeste na terenu..Da li ce Crveno Beli uspeti da izbace veliki Real Madrid videcemo..

 

 

Utakmice:

 

 

Transfer Period

 

 

Dolasci

 

Nemanja Stojkovic prvi igrac koji je dosao u ovom prelaznom roku.Dosao je iz Niskog Sindjelica.

 

Aleksandar Prijovic igrac koji svakako poseduje veliki kvalitet.U Crvenoj Zvezdi je dosao iz Svajcarskog Bazela.

 

Sasa Markovic jedan od najvecih telenata u Srbiji.U klubu Crvene Zvezde osbiljno racunaju na njega u nastavku prvenstva.

 

Cadu  dosao je kao zamena za Boska Jankovica koji se vratio u Djenou posle jednogodisnje pozajmice.

 

Sasa Markovic igrac koji ce pomoci Crvenoj Zvezdi u borbi za trofeje.Dosao je u klub kao slobodan igrac

 

Odlasci

 

Ivan Rogac raskinuo je ugovor sa klubom,zelimo mu vise srece u nekom drugom klubu.

Stephen Ayodele Makinwa igrac koji je trazio od uprave da napusti klub.Trener mu je dao dozovolu u potragu za novi.Otisao je u Fulam za 300K

Dragan Mrdja decko se izgubio u vremenu i prostoru promasivao je ono sto se nije moglo promasiti.Pa ja klub morao da povrati ulozeno.Otisao je u Djenou za 3.5M

Christian Pellerano igrac koji je klubu mnogo pomogao ali su godine bile presudne za njegov odlazak.Klub je napustio za pola milion karijeru ce nastaviti u Branu.

Dusan Basta i Bosko Jankovic su zavrsili jednogodisnje pozajmice i vratili se u svojm klubovima.

 

Igraci koji su otisli na pozajmice:

Vinicius svakako jedan od najtalentovanijih spiceva sveta.Otisao je na kaljenje u Kruz Azulu.

Marko Livaja jos jedan vrlo mlad i talentovani fudbaler otisao je na pozajmicu u Hrvatskom Osjeku.Vratice se krajem Juna.

Milan Hadzibulic otisao je na kaljenje u Sopotu.

Filip Stojkovic jos jedan vrlo mlad i talentovani bek.Otisao je na kaljenje u Sopotu.

Marko Spajic svakako velika nada Crveno Belih otisao je na sestomesecnu pozajmicu u Sopotu

 

Zakljucak

Svakako ovo je jedna od najboljih polusezona u Istoriji Crveno-belih.Najvece iznenadjenje decenije priredili smo i Ligi Sampiona.I ostaje nam velika borba se Realom iz Madrida.U prvenstvu sve ide po plana prvi smo imamo 3 boda viska u odnosu na drugoplasiranog Partizana.S njim igramo u prvom kolu prolecnog dela ako ga pobedimo velike su mogudjnosti da uznemo 3 put zaredom titulu.Nisam zadovoljan prelaznim rokom,jer nisam mogao da otkupim ugovor Bosku Jankovicu.U ovom prelaznom roku sam doveo mlade igrace koji ce sluziti u Buducnosti.Ceka nas velika borba u narednih nekoliko meseci.Vidimo se do sledeceg vidjanja vas SuaReZ..;)

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Kraj Sezone 2012/2013

 

Liga Sampiona

 

http://devil-bets.com/wp-content/uploads/2010/09/UEFA-Champions-League-1-icon.png

 

 

I ove seozne sam opravdao ucesce  u Ligi Sampiona.Posle ne tako teskih kvalifikacija dosla je katastrofalno teska grupa,koju ni sam neznam kako sam prosao.U zrebu za nokaut fazu ponovo nisam imao srece.Za protivnika sam dobio veliki Real Madrid.Prva utakmica odigrana je u Beogradu i zavrsena je rezultatom  3:1 za Spance.Jedini gol za Crveno-bele postigao je Brazilski internacionalac Sisinjo u 46 minutu.Dok za Madridjane golovi su postigli jedan Ronaldo i dva Gonzalo Higuan.U Spaniji ista prica.Real je poveo u 23 minutu da bi minut kasnije Marko Perovic poravnjao rezultat na 1:1.Ipak Crveno-beli su bili nemocni u nastavki i primili jos 2 gola koja su dali Kaka i Ronaldo.Konacni rezultat bio je 3:1To je bio kraj ovogodisnjeg takmicenja u Evropi.Isto kao i prosle sezone ispadam u osmini finala Lige Sampiona.Nadam se da cu sledece godine imati povoljniji zreb kako za grupu tako i za nokaut fazu..

 

Utakmice:

 

 

Jelen Super Liga

 

http://img.webme.com/pic/m/meridiansuperliga/jsl_logo.jpg

 

 

Vec trecu godinu za redom osvajam titulu prvaka Srbije.Ove godine nisam bio mnogo dominantan kao predhodne dve.U ovoj sezoni imao sam 21 pobedu 6 neresenih i 3 izgubljenih utakmica.Posustao sam pred kraj sezone i remizirao sa Cukarickim na svom terenu 1:1,i izgubio 1:0 od Borca u Cacku.Kao slag na tortu u poslednjem kolu pobedjen je Partizan na Marakani rezultatom 2:0 oba gola postigao je Kaludjerovic iz penala..

 

Utakmice:

 

 

Igrac sezone

 

 

Lav Kup Srbije

 

http://www.cukarickistankom.com/images/lav_kup_logo.jpg

 

 

U Lav Kupu ono sto se ocekivalo to je i uradjeno.U polufinalu izbacen je Proleter iz Novog Sada ukupnim rezultatom 4:1.Crveno-beli su za protivnka u Finalu dobili Slobodu Point Sevojno.U finalu su Crveno-beli lagano pregazili ekipu iz Sevojna Rezultatom 3:0.Het-trik je u toj utakmici postigao Prijovic.Crveno-beli vec cetvrtu godinu zaredom osvajaju Lav Kup,a trecu godinu zaredom osvajaju Duplu Krunu.Sloboda ce sledece sezone igrati Kvalifikacije za Ligu Evrope,dok ce Crveno-beli standarno igrati kvalifikacije za Ligu Sampiona..

 

Utakmice:

 

 

Tim 2012/2013

 

 

Taktika

 

 

Uvod u Prelazni Rok

 

U ovom prelaznom roku planiram da renoviram tim.Prodacu vecinu igraca i dovesti mlade talentovane igrace,regene..Pokusacu da smanjim broj stranaca i da ostavim svega 3 i to one najbolje.Kermit Erasmus i Kadu bi trebali da dobiju Srpska drzavljanstva do kraja godine i tako da s'njim necu imati problema.Skaute sam poslao sirom sveta da mi nadju neke kvalitetne regene sa jednim je vec dogovoren transfer.Doci ce iz Ajax-a krajem Juna,a sredinom istog mesece krece rasprodaja tima da bi prikupio sredstva za dovodjenje igraca..Svakako ceka nas uzbudljiv prelazni rok..

 

Zakljucak

 

Jos jedna uspesna sezona je iza nas.U ovoj sezoni smo uspeli da osvojimo duplu krunu treci put zaredom.Dokazali smo da mozemo da se nosimo sa Evropskim velikanima.Nadam se da ce nam se zreb konacno posreciti i da konacno prodjem u 1/4 finale Lige Sampiona.Ciljevi uvek ostaju isti..Vidimo se do sledeceg reporta koji ce biti po zavrsteku kvalifikacija za Ligu Sampiona.Sve sto sad hocemo jeee...;)

Link to comment
Share on other sites

Galatasaray SK

 

http://img03.blogcu.com/images/h/d/l/hdlogolar/6a17a6067c8e0375696273746c630556_1285184492.png

 

Stadion

 

 

Dresovi

 

 

Uspesi

 

Nacionalne titule

Turkcell SuperLig

Osvajaci(18):1962,1963,1969,1971,1972,1973,1987,1988,1993,1994,1997,1998,1999,2000,2002,2006,2008,2012

Drugo mesto(10):1959,1961,1966,1975,1979,1986,1991,2001,2003,2011

Trece mesto(17):1960,1964,1965,1967,1968,1976,1978,1981,1983,1984,1989,1992,1995,2005,2007,2010,2013

 

Turkish Cup

Osvajaci(14):1963,1964,1965,1966,1973,1976,1982,1985,1991,1993,1996,1999,2000,2005

Drugo mesto(6):1969,1980,1994,1995,1998,2012

 

Turkish Super Cup

Osvajaci(12):1966,1969,1972,1982,1987,1988,1991,1993,1996,1997,2008,2012

Drugo mesto(7)1971,1973,1976,1985,1994,1998,2006

 

Nacionalne titule

Uefa Europa League

Pobednik(1):2000

 

European Super Cup

Pobednik(1):2000

 

________________________________________________________________________________________________________

Posle uspesne trogodisnje saradnje sa Crvenom Zvezdom odlucio sam da promenim sredinu.Stigla je primamljiva ponuda od Galatasaraja,koju nisam hteo da odbijem i prihvatio sam je.Vrlo mi je bilo tesko kada sam napustao Marakanu,Beograd i moju porodicu.Napustio sam Srbiju u suzama ali sam i bio srecan jer cu konacno voditi neki veliki klub i imacu cast da radim sa vrhunskim igracima.Svakako da me ocekuju novi izazovi sa Galatsarajem,nadam se da cu biti uspesan ako bog da kao i u Zvezdi.To je bilo to sto se tice ovog reporta,sledeci report po pocetku sezone..

Link to comment
Share on other sites

Meni je iskreno malo zao sto si napustio Zvezdu imao si lep tim i mogao si skoro da pokoris Europu, ali drago mi je sto si otisao bas u Galata veliki je to klub i pravi je izazov uraditi sa njema nesto vise srecno dalje :great:
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |