Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Pomoc oko taktike


Sale92
 Share

Recommended Posts

  • Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

e sada ljudi treba mi vase misljenje nikada mi se ovo nije desilo nikako ne mogu naci taktiku sa kojom bi konstantno igrao dobro ne zelim da mi iko govori neku drugu jer licno preferiram svoje ali me zanima sta mislite gde gresim? Npr nekada protiv najboljih sjajno ide i dodje neka ekipa obejektivno 4-5 puta slabija od nas i ubije nas nisu mi pomagale ni kazne ni nista tako da ne znam gde gresim!?

[hs width=300 height=300]http://img130.imageshack.us/img130/7699/fkpartizanbeogradpartiz.jpg[/hs]

[hs width=300 height=300]http://img69.imageshack.us/img69/7699/fkpartizanbeogradpartiz.jpg[/hs]

player instructions: GK:swapper kepper-support,DCR:limited defender-stopper,DCL:ball playing defender-cover,DR/L:full back-support,MC:ball winning midfielder-defend,MR/L:winger-support,AMC:advanced playmaker-attack,STR:advanced forward-attack,STL:pocher-attack.

samo me zanima sta biste ispravili ovde?

Link to comment
Share on other sites

trenutno igram sa newcastle unitedom (zanemarite ovo sto pise da igram s dinamom nije mi se dalo mijenjat) cesto primam glupe golove , obrambeni igraci samo stoje dok protivnicki igraci prolaze pored njih .

Podesi instrukcije prije meca  :bo:

Tackling: Hard

I ono ostalo  :D

Link to comment
Share on other sites

Pa pazi, postoji nekoliko bitnih faktora.

Prvo, taktika koju koristiš. Možda je previše ofanzivna, pa to ostavlja više prostora za greške. Probaj da ubaciš jednog zadnjeg veznog koji će da ima defanzivne zadatke.

Drugo, ako si doveo nedavno nekog od štopera, daj mu malo vremena da se uklopi. Možda trenutno nije u mogućnosti da pruži svoj maksimum. Ja sam doveo Pejčinovića u Zvezdu. Dečko ima marking 18, tackling 17, heading 16, i hrabrost i agresivnost su mu visoki (17), brzina 12...dakle jedan više nego dobar štoper, al i pored tog on svakom malo napravi po neki kiks koji me košta gola.

Treće, možda jednostavno nije dovoljno kvalitetan.

Četvrto, probaj da mu promeniš u taktici zadatak i dužnost. Player role and duty prilagodi njegovim atributima.

Link to comment
Share on other sites

Pošto je već 2012 kod tebe, vidi gde igra Otamendi. Ako ti je dostupan nemoj da žališ pare. Sa njim nemožeš pogrešiti. Idi na search, pa u filteru namesti da ti izbaci sve štopere i da budu samo oni kojima ugovor ističe (ili je već istekao). Trebalo bi da imaš dosta takvih igrača. Pa pogledaj par imena sa vrha liste, moguće je da je neki igrač iz najjačih klubova postao slobodan. Ako ima takvih, probaj da ih dovedeš. Kad je meni iz MU-a hteo da dođe igrač u Zvezdu, doći će i tebi u Newcastle... :)

Ja ću kasnije da probam da nađem još par imena koja bi ti bila od pomoći.

 

ps. probaj tamo i taktici da stamiš man marking umesto zonal, to bi isto moglo da pomogne...

Link to comment
Share on other sites

Treba mi pomoc, ali ne oko moje taktike, nego oko taktike Anderlehta. Jel igrao neko sa njima? Gdje su najslabiji? Da li da se branim ili da napadam?

Igram mec koji odlucuje titulu,a prosli su me 3-0 ubili tako da nemam lijeka za njih.

Link to comment
Share on other sites

:bad: Ma jadan FM imam osjecaj da cu ga izbrisati, izgubio sam 1-2 a imao penal za vodstvo i lik koji nijedan penal nije promasio bas sad promasi,a oni dobili botovski penal cak njihov igrac koji je navodno faulinar nije ni pao  :bad:
Link to comment
Share on other sites

Poz svima,krenuo sam igru sa Sandrlendom,posle sezone,koju sam zavrsio na 4-om mestu dobio sam ponudi Man Sitija,i prihvatio,igram sistem 4-4-2,hart,DR-richards,DC-subotic,DC-kompani,DL-kriscito,MR-milner,MC-silva,MC-Yaya Ture,ML- Baloteli,FC- Dzeko,FC tevez. fluid,i control,sa short pasing-om.Playmejker silva,target man Dzeko.Proslu sezonu sam bio drugi iza celzija,sad zelim prvo mesto.Ako neko ima neki predlog da menjam taktiku,tj da mi pomogne oko taktike,kritike,pohvale,savete,sve prihvatam...E,da na izmenama imam montoliva,kolarova,leskota,nejmara,kediru,adebajora.....Predlozite i koga da dovedem...Hvala unapred....
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |