Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Franco Zuculini


juanes
 Share

Recommended Posts

Osobne informacije

Ime:Franco

Prezime:Zuculini

Godina rodjenja:5. rujna1990.

Nacijonalnost:Argentinac

Klub za koji nastupa:Hoffenheim

Omiljena osoba:Bruno Zuculini

Omiljeni klub:Racing Club

Klubovi za koje je nastupao:Racing Club

Utakmice za reprezentaciju:1(0)


http://www.fooma.de/wp-content/uploads/profilbilder/franco-zuculini.jpg

Ličnost


Franco je mlad nogometaš koji ima 19 godina. Rodio se u Argentini u mjestu La Rioja. Nizak je što mu dosta otežava posao, "ima svega" 1.75m visine. Igrač koji ima dosta potencijala, a hoče li ga iskoristiti vidjet ćemo.

Pozicija

Franco igra na poziciji centralnog veznog igrača koji kordinira svojim igračima po terenu. Može igrati i na poziciji zadnjeg veznog gdje će se odlično snači.

Prednosti

Igra odlično na prvu loptu. Prijem lopte mu je odličan te nakon njega može iz prve uposliti svoga suigrača u napadu. Ima odličan pas koji u večini slučajeva završi gdje treba. Pregled igre mu je također dobar što je bitno za jednog 19-godišnjeg igrača. Odlično markira protivniče igrače koje u situacijama kad igra defanzivnog veznog ne ispušta iz vida.

Slabosti

Radi svoje fizičke građe ima slab odraz samim tim i udarac glavom što je loše. Slabo izvodi udarce iz prekida, tj. kornere i slobodnjake. Također penali mu nisu jača strana. Ima slabu koncentraciju pa tako ne može ispratiti utakmicu do kraja što utječe i na izvođenje udaraca iz prekida. Slabo se kreče bez lopte, ali sve se da popraviti.

Trenutna sposobnost

On je jedna ogromna radilica. Čovjek koji daje dvjesto posto na terenu, a isto tako i na treningu. Koju god zadaču da mu date on če je ispuniti. Agresivan je što daje rezultate u kombinaciji sa njegovom požrtvovanošču. Hrabar je i odlučan što je odlično za jednog mladog igrača poput Franca.

Potencijalna mogucnost

Fraco ima veliki potencijal. Odličan je igrač koji se svojom odlučnostu nameće kako na terenu tako i svojim trenerima. Uvijek daje sve od sebe i zbog toga nema sumlje da od njega neče biti neki igrač. Igra u Bundes ligi gdje se potencijal cijeni i neće bit zaboravnjen kao večina "balkanskih nada".

Uz pravilan trening može postati glavni igrač svakog tima.

 

Informacije o transferu

Mlad je i mnogi klubovi se bore za njega. On ne želi nigdje ići jer želi da se "uhoda" u ovom poslu. Još je klinac kojem je škola na prvom mjestu i želi da prvo izgradi sebe kao osobu, a onda bi pričao o transferima.

Vrijednost: 3.5M

 

Opci utisak

Velika nada argentinskog nogometa. Odličan je igrač koji to pokaziva svojim predstavama na terenu kako u Hoffenheimu tako i prije u Racing Clubu. Vidjet čemo šta će bit od njega. Inače mora poraditi na svojim fizičkim vještinama te na centaršutevima koji će mu biti potrebni jer igra na poziciji koja zahtjeva preciznost i točan udarac.


Video informacije:


http://www.dodaj.rs/f/1a/es/2afKgLU3/scouting-reports-250x249.png

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |