Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Eric Daniel Djemba-Djemba


juanes
 Share

Recommended Posts

Osobne informacije

Ime:Eric Daniel

Prezime:Djemba-Djemba

Godina rodjenja:4.svibnja 1981.

Nacijonalnost:Kamerunac

Klub za koji nastupa:Odense BK

Omiljena osoba:David Beckham

Omiljeni klub:Leeds

Klubovi za koje je nastupao:Nantes, Manchester United, Aston Villa, Burnley, Qatar SC

Utakmice za reprezentaciju:23(2)

http://news.bbc.co.uk/media/images/39345000/jpg/_39345780_ericddgt300300.jpg

Ličnost

Sta reci o ovom momku?? Mislim da puno toga znate,znate ustvari tko je Djemba i znate njegove glavne karakteristike. Kamerunac koji je pravi madjionicar sa loptom. Moze igrati na svim pozicijama u sredini terena osim lijevog krila i to radi dosta dobro. Ima predobar pregled igre i super osjecaj za nju i za suigrace. Dosta dobro izvodi i prekide i on je onaj pravi nogometas kome je stalo do igre i nekih poteza na terenu.

Pozicija

On je igrač sredine terena i može igrati svaku poziciju u veznom redu. Odlican je igrač koji je prošao ono što svaki dječak zamišlja. Odlican lider i vođa.

Prednosti

Momak sa pasom iz snova. Taj pas gotovo u 100% slucajeva zavrsi na pravom mjestu odnosno u pravim nogama. Ima predobru tehniku pa mozda i najbolju na cijelom svijetu i zna raditi sve moguce stvari sa loptom. Pregled igre mu je na skali od 1 do 10 za 10,5 i to je stvar koja ga dosta karakterise jer uvijek zna gdje su njegovi igraci i kako i kome ce dati loptu.

Slabosti

Ne zna cuvati striktno neke protivnicke igrace i gotovo uvijek mu pobjegnu. U skok igri je dosta los i to zahvaljujuci svojoj visini od samo 180 cm,a i nema neki veliki odraz i to mu jos vise otezava ovaj segment igre. U sve svoje duele ne ulazi bas nesto posebno agresivno i sa nekom prevelikom zeljom da dodje do lopte sto mu je jedna od glavnih mana. Ne zna se dobro postaviti da primi loptu ali to se i zanemari kada vidimo njegovu brzinu i agilnost. U klizecim startovima nije nimalo dobari; ne uzima bas najbolje loptu od protivnickih igraca klizecim startovima.

Trenutna sposobnost

Sut sa distance mu je dobro izrazen i cesto zna postici pogodak iz takve situacije. Dosta agilan igrac i to mu jako puno pomaze kada je u pitanju igra na krilima i nikada ne odustaje od lopte. Zna stati na loptu i sacekati da se njegovi suigraci postave, ali isto tako zna i sam povuči kada treba.

Potencijalna mogucnost

U stanju je predriblati svakog igraca i izbaciti ga iz igre,a to sve zahvaljujuci tako dobrom driblingu i tehnici. Prvi dodir sa loptom mu je jos jedna od karaktersitika i on je pravi igrac za neke uigrane timske akcije i igru od noge do noge. Jako kretaivan igrac i moze iz svake akcije napraviti nesto ekstravagantno i stvoriti neku super priliku za pogodak. Kako je prešao u dansku ligu zaboravljen je te je tako izgubio osjecaj koji se može popraviti sa dobrim treninzima.

Informacije o transferu

Momak koji bi sigurno prešao u neki veći klub za malu svotu novca. Nije toliko željan slave koliko igranja na velikoj sceni koju je zaboravio još od doba igranja u Manchesteru i Aston Villi.

Vrijednost: 750K funti

Opci utisak

Po meni, ovaj je igrač odlićno pojačanje za sve timove. Uvijek je u stanju da preokrene igru i bude ona prevaga u svom timu. Svidja mi se sto s takvom lakocom igra nogomet i vidi se da voli tu igru i trudi se to pokazati na terenu svojim svakojakim carolijama. Zna i moze postici pogodak iz gotovo svih pozcija i to je nesto sto mi se posebno svidja na ovom igracu.

 

Video informacije:

 

juanes BOKICIC

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |