juanes Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Osobne informacije Ime:Gareth Prezime:Bale Godina rodjenja:16.7.1988 Nacijonalnost:Welsanin Klub za koji nastupa:Tottenham Hotspur Omiljena osoba:Gomes Omiljeni klub:Southampton Klubovi za koje je nastupao:Southampton Utakmice za reprezentaciju:24(2) http://spurs.files.wordpress.com/2007/06/garethbale02.jpg Ličnost Gareth Bale je dosta mlad i perspektivan igrac. Po meni to nije igrac koji vec u prvoj sezoni moze zauzeti ulogu standarnog prvotimca jer je dosta mlad ali kasnije dok postane jos malo iskusniji sigurno moze postati jedan od najbljih lijevih bekova na svijetu. Pred njim je buducnost nogometa i ako bude uporan moze doci i do zvjezdanih staza. Pozicija Igra na poziciji desnog beka koji je napadački orijentiran. Zbog navedenog može igrati kao alternativa na desnom krilu ili desnom veznom. Treba mu kontinuitet da bi pokazao ono najbolje iz sebe. Prednosti Vec sam rekao da ovaj momak itekako dobro izvodi sve prekide. Ti prekidi su dosta opasni za protivnicki gol bilo da se radi o korneru,slobodnom udarcu ili ubacivanju iz auta. On je tip igraca koji svaki tim zeli imati,igrac koji ce svojim tacnim i preciznim centarsutom naci svoje suigrace u kaznenom prostoru i onda to postaje prava opasnost. Slabosti Kada dodje u izglednu priku da postigne pogodak nije u stanju da je realizuje na pravi nacin,ali posto igra na poziciji lijevog beka te situacije nisu prevsie ceste pa ovo i nije neka velika mana. Ne zna dobro cuvati neke igrace i oni mu u vecini slucajeva pobjegnu pa tako nije najbolji izbor njega staviti kao striktnog cuvara. Iako dobro izvodi prekide sutevi sa distance mu nisu jaca strana i rijetko tako pogodi svoj cilj. Trenutna sposobnost Fizicki je dosta izdrzljiv igrac i moze igrati dosta utakmica zaredom i u istom tempu tako da uvijek ostavlja srce na terenu ma kakva god utakmica bila. Ima dobro ubrzanje odnosno prvih nekoliko koraka nakon prijema lopte i tako cesto pobjegne svojim cuvarima. Potencijalna mogucnost Momak koji je dosta mlad i uvijek se zalaze za svoj tim. Ima dobar osjecaj za igru. Igrac koji je uvijek spreman dati 120% da bi tim postigao sto bolji rezultat. Nije to igrac koji se previse bavi solo prodorima nego uvijek trazi rjesenje u svojim suigracima na drugim pozicijama. Informacije o transferu Igrač koji je zbog svojih igri učvrstio mjesto u prvih jedanaest. Svojim igrama je pokazao da to i zasluzuje te zbog toga ne bi išao iz Tottenhama. Vrijednost: 7 250 000 € Opci utisak Gareth Bale je momak koji ima tek 22 godine. Definitivno,jedan od najvecih telanata na otoku i na svojoj poziciji je vec postao pravi igrac. Sigurno je da jos dosta moze napredovati i ima veliki potencijal koji nece ostati neiskoristen. Dobro izvodi sve prekide. Dosta je prodoran po citavoj strani i zna dati upotrebljivu asistenciju za svoje napadace. Video informacije: juanes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Godina rodjenja:16.7.1988 Gareth Bale je momak koji ima tek 17 godina. Definitivno,jedan od najvecih telanata na otoku i na svojoj poziciji je vec postao pravi igrac. Sigurno je da jos dosta moze napredovati i ima veliki potencijal koji nece ostati neiskoristen. Dobro izvodi sve prekide. Dosta je prodoran po citavoj strani i zna dati upotrebljivu asistenciju za svoje napadace. ako je rođen '88 trebao bi da ima 21 godinu,zar ne? a ne 17 ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Neznaš ni ti, treba imati 22 godine. :fuck. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted April 25, 2010 Author Share Posted April 25, 2010 upravu je roske...oce me tako kad napamet racunam a na stolu mi digitron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Neznaš ni ti, treba imati 22 godine. :fuck. :fuck. яosque :fuck. kad naucis da sabiras i oduzimas onda se javi u ovim temama. EDIT: juanes i ti polazis rosquetovim stopama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 2010-1988=22??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 da,ali rodjen je Jula (7. mesec) a sad je tek april (4) znaci 21 godinu ima :fuck. :fuck. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Ja neznam sprske mjesece. :fuck. Dosta offtopica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 2010-1988=22??? Pogledaj datum ne samo godinu. Tek ce u Julu (July) da napuni 22 gonine. Ne provaljuj se vise u ovoj temi molim te. Pera ti je vec objasnio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 ovaj rosque je ceo biser ;D 25.4.2010 -16.7.1988 ------------ 8.7.21 21 godinu 7 meseci i 8 dana je star Bale jel si sad skapirao? ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Znam jebem vas glupe da će u sedmom mjesecu imati 22 godine ali to ej za dva mjeseca.. :pras: :pras: :pras: Kako glupih ljudi ima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 rosque,slabo ti ide računanje? :haha: neznamo mi dal ti znaš ili ne... reko si da ima 22 godine...mi te samo ispravljamo... ps 7 mesec nije za 2 meseca nego za 3 :fuck. :fuck. edit: i ja sam u onom računanju nešto za*ebao.. ako je star 7 meseci a za 3 meseca (2 skoro) će imati 22 godine ispada da po meni godina ima 10 meseci a ne 12 jbg loše stojim s računanjem http://fm-balkan.com/Smileys/classic/grin.gif Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 I ja bi rekao da ima 22,tako se kaže kod nas. Vi koji kažete da ima 21,da vas pitam...na 2 dana do rođendana opet kažete da ima 21? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 I ja bi rekao da ima 22,tako se kaže kod nas. Vi koji kažete da ima 21,da vas pitam...na 2 dana do rođendana opet kažete da ima 21? Odlucno DA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts