Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Menjanje pozicije igrača


Forza Roma
 Share

Recommended Posts

Pozdrav ljudi. Kao što naziv topic-a kaže, zanima me da li je preporučljivo menjati poziciju igrača? I ako može neko da mi objasni kako to funkcioniše? Da li uspe svaki put, koliko je vremena potrebno za tako nešto, od kojih atributa to zavisi? P.S. hoću Darka Lazovića iz Zvezde da stavim da igra po levoj strani, iz razloga što je 90% talenata iz JSL - AMR, a ne bih da dovedem nekog pa da sedi na klupi... Otvorio sam novi topic jer nisam našao sličnu temu...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Ja sam se danas htio otvoriti. Lazovic je desnjak ako se ne varam,i ima solidne ocjene za playmkera,ali igra krilo. Ti bi ga mjenjao za lijevo krilo,sto je onda vjerovatnija opcija cut inside,traje oviseci koliko igrac moze se brzo prilagoditi,mozda max godina dana da se prilagodi. Ja bi sa njim probao advanced playmaker + cut inside,pa ti vidi.

Nije preporucljivo stavljati visoke stopere kao bekove,jer oni tesko mogu parirati brzogim krilima.Zadnji vezni sa dobrim fizickim ocjenama i sa solidnim ocjenama crosinga te driblinga,mobli bi lako postati i dobri bekovi,ovisno o nogi kojim igraju.. To je nesto malo,nadam se da ce pomoci.

Link to comment
Share on other sites

Zavisi sta ti treba. Znam ljude koji su Andersona ( iz Uniteda) istrenirali za lijevo krilo. Ili Karu za CMa. Ako ti treba lijevo krilo, a ne mozes nikog da nadjes, onda ti se isplati. Duzina i da li ce uspjeti do kraja da istrenira zavisi od skrivenog atributa "Versatility" te koliko cesto igra na toj poziciji.

Link to comment
Share on other sites

Hvala na info. Ipak sam odlučio da je bolje da bude AMC. Potrudiću se da mi što više igra na toj poziciji... Već sam mu stavio da trenira za tu poziciju i za individualne treninge mu stavljam da popravi atribute koji su potrebni za AMC - playmakera. A levo ću držati Borju koji će mi biti inside forward za razliku od AMR koji mi je winger. Nadam se da će sve biti kao što sam zamislio... :D P.S. kako da vidim versatility?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |