Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Welcome to San Sebastian!


Madridista
 Share

Recommended Posts

Izgleda da cu i ja morat malo plakat da dobijem koji komentar. Pustimo ironiju,kao sto si vidio,sveukupna aktivnosti komentiranje ostalih karijera i prica nije na visini zadatka,pa tako ni tvoja,tako da ako neces,nemoj pisat,a ako zelis,pisi.

Link to comment
Share on other sites

http://img850.imageshack.us/img850/4061/rsociedad.png

TRANSFERI

 

U ovom prijelaznom roku je puno igrača otišlo na free jer su mi bili nepotrebni,a na posudbu je otišao samo 'stari' Mikel Gonzalez koji će sljedeće sezone u Sampdoriu za 3M.Kupljen je jedan igrač,a prodana su dva,ali sam ipak za njega previše dao tako da na ovom roku nije bilo više dovođenja.

 

IN

http://i.imgur.com/TOyHm.png

 

 

OUT

http://i.imgur.com/hQizR.png

PRIPREME

 

Ove sam pripreme u potpunosti prepustio mom novom asistentu jer sam se morao okrenuti na pojačanje obrane.Od četiri utakmice dvije pobjede i dva natješena ishoda što je bilo zadovoljavajuće za pripreme.

http://i.imgur.com/aFZz6.png

http://img407.imageshack.us/img407/2743/88048143.png

Ligu sam počeo pobjedom protiv

Deportiva koji se ponovo priključio prvoj ligi.U trećem kolu je usljedila vrlo teška utakmica protiv Herculesa,ali sam ipak s malo sreće pobjedio.Zadovoljan sam bio kada sam ostao nerješeno sa Barcelonom,ali sam ipak imao namjeru pobjediti Sevillu,ali ipak bez pobjednika.Već u početku lige sam skupio jedan poraz,a uspio me je pobjediti Levante.

>>Klikni

OVDJE za tablicu lige<<

http://img220.imageshack.us/img220/5459/1301394k.png

U Ligi prvaka sam dobiu poprilično tešku

grupu,ali siguran sam u prolaz i pored Marseilla.Odigrao sam zasad dvije utakmice,a prva je upravo protiv Francuza koja je u gostima ostala bez pobjendika,a druga ponovo nastradao Basel 2-1.Sljedeća utakmica je protiv Milana,ali bude li nerješeno bit će dobro.

http://img94.imageshack.us/img94/4626/87689734.png

Sa Ghanom sam odigrao samo dvije prijateljske.Prvu sam pobjedio

Lesotho gdje je Ayew poludio,a druga nerješena protiv Alžira.Uskoro mi slijedi i prva službena utakmica,a igrat ću protiv Namibie u Afričkom kupu nacija.

Za kraj ću izdvojiti da sam dobio ponude

Bugarske,Čilea i Australije koje sam odbio i ostao vjeran Ghani.Moj tim godine je sljedeći,a igrač godine po izboru navijača je Andile Jali što je za očekivat.Na kraju sezone sam dioničarima platio 15M,ali su financije i dalje super i dobro ih kontroliram.

CILJEVI

 

-Osvojiti ligu

-Prolaz do četvrt-finala Lige prvaka

-Polufinale kupa

Mislim da će ovo biti zadnji report pošto ću početi pisati priču,ali možda se i ovo nastavi.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |