Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Welcome to San Sebastian!


Madridista
 Share

Recommended Posts

@Dino Škota sam uzeo kao Jokera u obrani jer bio jako mek tu,osim De la Belle nemam nikoga na lijevoj strani pa sam njega uzeo...mogu ti reć da nije loš zasada

 

@mirSe Hvala :)

 

@ Nadam se da ću u Ligu prvaka i sljedeće sezone,a to što si rekao,sve iznad 4. mjesta je veliki uspjeh...

Link to comment
Share on other sites

http://img850.imageshack.us/img850/4061/rsociedad.png

TRANSFERI

http://i.imgur.com/r7gOz.png

Kod trensfera nisam puno kupovao,samo jedan igrač i nadam se da će biti odličan jer sam potrošio rekordan broj novaca,7,75 milijuna uz to da nakon 10 odigranih utakmica će Porto dobiti dodatni milijun.

 

Uz to,ponuda je došla za Antonie Griezmanna,ali sam odbio i po meni sam požalio.Ponuda je bila čak 29 milijuna od Arsenala,ali tek kada sam odbio sam shvatio što sam sve mogao s tim novcima.

 

Kleber

 

U ligi sam nastavio kao što sam i počeo.Nakon Espanyola gdje je završilo nerješeno,usljedio je niz od

pet pobjeda zaredom.Od tih pet pobjedio sam At. Madrida sa 2-1.Sljedeći kiks je bio protiv Betisa gdje nisam uspio izvući najpovoljniji rezultat te je ostalo 0-0,nije to bio kraj mojim kiksevima,iako to ne mogu nazvati kiks.Pobjedio sam Levante,ali sam nakon njih ostao nerješeno protiv Barcelone.Real Madrid je na Bernabeu uspio uzeto samo bod od mene što je za mene bilo super.Zadnje dvije utakmice ovog reporta sam uspio pobjediti,Almeria te Villarreal.

>>Klikni

OVDJE za tablicu lige<<

 

U kupu sam prošao do četvrt-finala gdje će me dočekati Sporting iz Gijona.Ove sezone sam u ždrijebu izvukao Hospitalitet koji je izvukao deblji kraj u obe utakmice dvomeča.Prva je završila

'petardom' u gostima,dok sam drugu pobjedio 4-0.Prošao sam dalje i dočekala me prvoligaška Mallorca koja nije uspjela protiv mene i porazio sam i nju u obe utakmice.Prva utakmice se igrala kod kuće i otvorio sam pobjedom.U gostima je završilo 2-0 te prolazim u četvrt-finale što je također i jedan od ciljeva.

 

U kupu briljira Antonie Griezmann sa 7 asistencija,4 gola i 3 puta igrač utakmice.

http://img220.imageshack.us/img220/5459/1301394k.png

 

 

Liga prvaka mi nije ove sezone bila najuspješnija,ali sam uspio proći u Europsku ligu jer sam zadržao treće mjesto u

grupi.Ajax sam uspio pobjediti u obe utakmice pa sam zbog toga i prošao dalje.Prvu sam utakmicu pobjedio 2-0 pa zatim 3-1.Schalke me je porazio prvu utakmicu kod kuće,a drugu u gostima 3-1.Manchester me je za kraj pobjedio sa 4-0 u gostima.

 

U Europskoj ligi me čeka dvomeč protiv Juventusa i nadam se da ću barem tu proći dalje iako su mi i dalje male šanse,ali za prvu godinu u Europi sam zadovoljan.

Evo za kraj ću vam kao i svaki put pokazati neke nagrade i statistike.

 

Evo za početak možete vidjeti kako su završile sve utakmice.Ove sezone Xabi Prieto igra sličnu igru,odličan je te je četiri puta bio igrač utakmice u ligi.'Stup' obrane je Demidov koji je odličan što dokazuje prosječni rejting u ligi.Naravno,kao i u kupu,Griezmann je odličan u ligi sa 7 asistencija.

 

Za sami kraj sam čuvao moju statistiku od početka karijere,točnije otkad sam u Sociedadu.Možete vidjeti moje statistike.

Link to comment
Share on other sites

odlično ti ide ova sezone. sigurno ti nije lako biti ispred reala i barce..očekivao sam ta dva kluba među dva prva. svaka ti čast na tome kako igraš. nadam se da ćeš prestići i atletico i da ćeš osvojit prvi trofej :)

Link to comment
Share on other sites

Vec sam negde rekao, evo i tebi cu ovde. Slobodno postavljaj stalno, ima nas koji volimo da vidimo izvestaje cak i posle svake nedelje, a oni koji ne vole gledace samo na kraju prema tome slobodno ti pisi druze, pratim ja obavezno sve a komentara ce biti ne brini :)

Link to comment
Share on other sites

http://img850.imageshack.us/img850/4061/rsociedad.png

TRANSFERI

 

Dosta igrača je napustilo klub,ali su gotovo svi na free,ali sam uspio do 1.7. prodati dvojicu pa da vam iznesem,a što se tiče pridošlica u klubu,došlo je četiri igrača i vrlo sam zadovoljan s obzirom na to koliko sa potrošio na njih.Sve ukupno 5M,ali ćete vidjeti kakvi su genijalci u pitanju.Postavit ću sve u prvi tim na pripremnim utakmicama da vidim kako tko reagira i slično.

 

IN

http://i.imgur.com/Hzssf.png

 

http://i.imgur.com/OV8kI.png

 

U klub je također došao jedan član osoblja,a riječ je o scoutu,a pregovaram i s nekim trenerima za golmane.

http://img407.imageshack.us/img407/2743/88048143.png

Ne znam što reći na moj rezultat u ligi,jednostavno sam impresioniram igrom mojih igrača.

Tablica govori sve,ali ću vam iznijeti pojedine utakmice.Drugi dio sezone sam otvorio pobjedom protiv Mallorce kod kuće gdje sam slavio sa 2-1.Nažalost nisam uspio pobjediti dvije zaredom jer sam ostao nerješeno protiv Granade što mi je drastično smanjili moral ekipi.Nakon ze utakmice sam u gostima pobjedio Athletic sa 4-1 gdje je Kleber zabio hat-trick.Prvi kiks nakon toga je protiv Atletico Madrida,nisam izgubio,opet nerješeno.E sljedeća utakmice je nevjerovatna,izgubio sam od Sportinga iz Gijona 5-0 i nisam mogao vjerovati što se događa,ali sam nakon te uspio pobjediti pet utakmica zaredom,uključujući Osasunu,Athletic i Levante.Protiv Barcelone sam izvukao 1-1,a sličan slučaj i protiv Malage.Villarreal je stradao sa 2-0,a protiv Reala sam uspio izvući nerješen rezultat koji mi je donio naslov prvaka,te u zadnjem kolu lako savladao Mallorcu po 'ko zna koji put u sezoni.Ovdje možete vidjeti sve utakmice drugog dijela sezone.

>>Klikni

OVDJE za tablicu lige<<

http://img822.imageshack.us/img822/9241/1301422r.png

 

U kupu sam došao de četvrt-finala,ali sam pomalo nesretno ispao od Sportinga koji mi ove sezone nije nimalo drag.

Prvu utakmicu sa pobjedio kod kuće 3-1 gdje je Griezmann zabio dva gola,ali nas u gostima čekao horor.Naime,nisam uspio zabiti gol,a Sporting je tresao moju mrežu dva puta, i pobjedili su na gol u gostima.Eto samo da napomenem,Sporting je na kraju osvoji kup pobjedom protiv Seville.

http://img41.imageshack.us/img41/1214/1301396.png

U Europi sam odigrao i više nego dobro.Nakon što sam u prošlom reportu najavio utakmicu protiv Juventusa sada ću iznijeti rezultate.U dvomeču sam ostvario jednu pobjedu i u gostima izvukao 2-2 i prošao dalje.Mislio sam da ću izvući težeg protivnika,ali me dopao Galatasaray kojeg sam prošao bez većih problema,prva je završila 0-0 u gostima.a doma sam zabio dva komada.E nakon ovoga,u četvrtini finala sam izvukao vrlo teški Manchester City(ne iz Londona),koji sam,vjerovali ili ne,prošao.Kod kuće nisam htio primiti gol,i uspio sam pobjediti sa 1-0,ali sam u gostima izgubio 2-1 te sam ipak prošao,sa puno sreće.Finale bi bio veliki rezultat,ali nažalost nisam prošao.Veliki derbi se mogao vidjeti,igrao sam protiv PSG-a i prva utakmica nije imala pobjednika,ali su me Francuzi 'nakantali' u gostima sa 4-2.

Sezonu sam odigrao odlično i čak više od toga jer sam osvojio i svoj prvi trofej u karijeri,naslov prvaka Španjolske.Mnogi moji igrači su se pokazali u dobrom svijetlu,ali ću izdvojiti ključne kroz sezonu i nagrade koje su dodjeljene njima i meni.

Krenut ću od igrača,a prvi na popisu je fantastični,mladi Antoine Griezmann koji je dobio nagradu za trećeg najboljeg igrača Španjolske.E sad,velika mi je čast,kao njemu nadam se,što je uspio upasti u najbolji tim godine,a nalaze se tamo još dva igrača,ali u zamjenama.Klub je po drugu godinu zaredom izabran za klub koji je najviše napredovao.

 

U statistici lige se nalazi par igrača,od toga

Demidov sa visokim prosječnim rejtingom,Griezmann sa 16 asistencija,te Xabi Prieto koji je bio šest puta igrač utakmice.Nažalost,zaboravio sam uzeti SS statsa.Pozitivno su me iznenadili i novi igrači u klubu,poput Klebera koji je u samo pola sezone uspio postići 15 golova,Andile Jali je bio odličan u veznom redu i zamjena za Prieta sa 15 asistencija i 8 golova.Nije loš bio ni Dias,a odlično je odigrao i Diego Ifran,ali ga je u drugom dijelu sezone zaustavila ozljeda.

 

Ekipa godine je sljedeća:

http://i.imgur.com/WtS6B.jpg

 

Za

igrača godine po izboru navijača je izabran ponovo Antoine Griezmann.

E sada sam došao do svoje nagrade,koju primam već drugu sezonu zaredom,a riječ je o menađeru godine što mi je vrlo drago da sam je ja dobio.

Eh da,da nebi zaboravio,pitao sam upravu za poboljšane uvjete za mlade i ipak su mi odobrili,ali su i ugradili stadion na još 9000 mjesta što je sveukupno došlo 15M,a financije možete vidjeti ovdje.

CILJEVI

-Prolazak u Europu kroz ligu

-Prolazak u četvrt-finale kupa

-Prolazak u osmine-finala Lige prvaka

Sljedeći report nakon četiri utakmice u narednoj sezoni...Kritike,pohvale i hvala što pratite

Link to comment
Share on other sites

@Ling vjeruj mi ni ja nisam to očekivao na početku sezone,stavio sam samo da ću proći u Ligu prvaka,al eto,borili smo se ;)

 

Hvala svima što me pratite,sutra će report o početku sezone i pet prvih utakmica...I imam jedno iznenađenje...

Link to comment
Share on other sites

http://img850.imageshack.us/img850/4061/rsociedad.png

Pošto sam vam transfere već predstavio u prošlom reportu odma ćemo krenuti s utakmicama,a prve su na redu pripremne.

 

PRIPREME

Pošto sam htio ove sezone vidjeti kako će mi novi igrači reagirati u ekipi i hoće li uopće moći odmah za prvi tim igrati htio sam osobno voditi pripreme.Očekivao sam da ću protiv ovakvih klubova sve pobjediti,ali sam malo pretjerao jer sam na poluvremenu svake utakmice izbacio gotovo cijelu ekipu i ubacio mlade,al' u svakom slučaju pripremili smo se dobro i spremni smo za novu sezonu,nadam se uspješnu.

 

http://i.imgur.com/0MY29.png

http://img407.imageshack.us/img407/2743/88048143.png

U ligi sam počeo vrlo visokom pobjedom protiv Villarreala kod kuće,a rezultat je završio sa 4-0.Mislio sam da će u ekipi past moral jer sam malo loše pristupio na timskom okupljanju,ali ne,upravo suprotno,uspio sam doći do pobjede protiv jake Seville i to u gostima.Barcelona nije uspjela uzeti tri boda na Anoeti i išli su kući sa samo jednim bodom.

>>Klikni OVDJE za tablicu lige<<

http://img594.imageshack.us/img594/5461/1301423.png

E ono iznenađenje što sam najavio je upravo ovo,a riječ je o tome da sam uspio uzeti još jedan trofej i nadopuniti police Sociedada.U SuperKupu sam se susreo sa Sportingom kojeg nikako ne pamtim po dobrim trenucima jer me je upravo on izbacio iz kupa prošle sezone.Prisjetimo se tih utakmica,prve i druge.A sada se vratimo na SuperKup.Prvu sam utakmicu pobjedio i kući sam išao s minimalnim vodstvom.Na domaćem terenu je ostalo 1-1 i time osvojio drugi trofej u karijeri.

http://img220.imageshack.us/img220/5459/1301394k.png

Ove sezone me je ponovo čekala Liga prvaka,a grupa je ove sezone puno bolja i imam veće šanse za prolazak u daljnje natjecanje.Nisam odigrao niti jednu utakmicu zasad,ali u sljedećem reportu ćete vidjeti.

Po završetku sezone,moja uprava je odlučila proširiti kapacitet stadiona i to je koštallo ukupno oko 10M.Radovi su početkom ove sezone

završeni i sada će više navijača podržavati svoje miljenike.

 

Financije na početku sezone su odlične(kada sam krenuo karijeru 'Balance' je bio 4.5M) i zadovoljan sam svime.

 

U klub je došao trener za golmane kojeg sam već najavio i odličan je.

 

Evo za kraj ću predstaviti

novu taktiku koju sam uvježbavao kroz pripreme i dobro me je krenulo s njom,a ima i dvije opcije,mogu sa četiri vezna ili sa tri vezna i jedan defenzivni vezni.

CILJEVI

 

-Biti među prva tri kluba u ligi

-Prolazak do polufinala kupa

-Prolazak u osminu finala Lige prvaka

 

@TSO Zašto će ti moj game status,dao sam ti ga prije,nema potrebe da me za*ebavaš...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |