Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Welcome to San Sebastian!


Madridista
 Share

Recommended Posts

REAL SOCIEDAD S.A.D.

http://img850.imageshack.us/img850/4061/rsociedad.png

Puno ime: Real Sociedad de Futbol

Nadimak: Txuri-urdin

Osnovan: 1909.

Stadion: Anoeta

Poznati igrači kluba: Xabi Alonso, Mikel Arteta,Nihat Kahveci,Darko Kovacevic

Poznati treneri kluba: John Toshack,Javier Irureta,Javier Clemente

STADION ''ANOETA''

http://www.stades-spectateurs.com/images/espagne/san-sebastien/anoeta/anoeta-san-sebastien-3.jpg

Kapacitet: 32,076​

Otvoren: 1993.

CILJEVI

 

-Gornji dio tablice

-Prolazak do četvrt-finala kupa

Sljedeći report na zimskoj stanci,očekujte to večeras i nadam se da ćete me pratiti

Edited by Madridista
Link to comment
Share on other sites

http://img850.imageshack.us/img850/4061/rsociedad.png

Transferi

 

Oko transfera nisam puno kupovao,samo na zimskom prijelaznom roku dvojicu,s tim da je jedan kao backup i stavio sam ga do kraja sezone u U19 ekipu dok će se ovaj drugi privikavat na prvi tim odmah.Prodao sam pet igrača kroz ljetni i zimski prijelazni rok.

IN

http://img706.imageshack.us/img706/1486/transferiin.png

 

Andile Jali

Matias Sanchez

OUT

http://img141.imageshack.us/img141/7914/transferiout.png


Pripreme

 

Ovdje nemam što puno reći jedino da nisam zadovoljan zadnjom utakmicom,ali sve u svemu dobro smo se pripremili za sezonu.

 

http://img4.imageshack.us/img4/489/pripremeutakmice.png

http://img407.imageshack.us/img407/2743/88048143.png

U ligi smo igrali i bolje nego što sam očekivao iako se to na početku nije toliko činilo,prva utakmica je u gostima,ali jako slaba

pobjeda protiv Sportinga,druga pa poraz od Barce.Nakon toga je uslijedio niz od osam pobjeda zaredom,uključujući i protiv Reala.Došlo je do pada igre,ali se nije dugo zadržalo te smo nastavili igrati pobjedničkim duhom sve do Malage koja nas je dobila sa 2-0.Izdvojio bih utakmicu protiv Valencie koju smo pobjedili s 4-3,gdje je dva gola postigao Prieto.Nakon toga smo odigrali dvije utakmice protiv Atletico Madrida zaredom,prvu smo ostali nerješeno u gostima,a onda ponovo poraz.

>>Klikni OVDJE za tablicu lige<<


http://img822.imageshack.us/img822/9241/1301422r.png

 

U

Kupu nismo uspjeli doći do četvrt-finala što sam stavio za jedan od ciljeva jer nas je u osmini dočekala Barcelona koju nismo nikako mogli proći.Prvo smo igrali protiv Betisa kojeg sam kroz dvije utakmicu dobio 7-1,a onda nas je Barcelona eliminirala sa 7-3 što mi nije nikako drago.

Za kraj bi izdvojio da je dosada po meni najbolji igrač u ekipi Xabi Prieto koji se nalazi na listi najboljih

asistenata i strijelaca lige.Također se vrlo dobro pokazao i Griezmann.U sljedećem reportu ću vam malo bolje sve pokazati,a evo i prve postave sa pojačanjima.U sezoni imam samo 5 poraza,2 remija te ostalo pobjede čime sam vrlo zadovoljan,a ovdje možete i vidjeti sve utakmice.

Što se tiče financijske situacije u klubu i mog statusa sve je savršeno.Pošto sam prodao više igrača nego što sam kupio i s time sam ušao u veliki plus nemam brige o novcu,a sav TB sam prebacio u WB.Moj status u klubu je odličan i mislim da se ne trebam briniti za otkaz niti nešto slično tome.

Sljedeći report će biti na kraju sezone,jedino ako bude nekih 'bombi'...Kritike,prijedloge i slično slobodno ostavite.

Link to comment
Share on other sites

Griezmann je kako sam i gore napisao jedan od ključnih igrača tima,jako dobro igra iako nije puno zabijao golova,ali je zato skupio 10 asistencija,i to su većinom one u važnim tekmama...Eto SS :)

 

http://img189.imageshack.us/img189/8090/antoinegriezmannovervie.png

Link to comment
Share on other sites

Znam kakav je kod mene kada se razvije, ali ne znam kakav je na pocetku. Odlicna je. Dobar broj golova i asistencija, samo ga malo preciznost u dodavanju zeza.

Link to comment
Share on other sites

Rezultati su ti odlični,kao što je rekao Astorre,biti ispred Reala je odličan uspjeh samo tako nastavi...Ako mi možeš dati SS Iniga Martineza da vidim kakav je,što vi ostali mislite jeli dobar Martinez i ima li budućnsoti?

Edited by XaviH68
Link to comment
Share on other sites

http://img850.imageshack.us/img850/4061/rsociedad.png

http://img407.imageshack.us/img407/2743/88048143.png

DRUGI DIO SEZONE

 

Nakon što sam prvi dio sezone prošao odlično,držao čvrsto drugo mjesto,u drugom sam se borio za to i to jako.Prva utakmica drugog dijela sezone protiv Barcelone neće biti nikako za pamćenje jer sam poražen s visokih 7-1.Nakon toga sam nanizao pet pobjeda zaredom.Zaustavio je taj niz Getafe gdje se vidjela odlična utakmica koja je završila bez pobjednika s 3-3.Iako sam mislio da ću Levante savladati bez problema on je izdržao i to je bio još jedan kiks.Nakon te utakmice je uspijedio Real Madrid s kojim sam igračima digao moral na max jer sam pobjedio i stigao na drugo mjesto.Protivnik koji me je uspio zaustaviti nakon Barcelone je Malaga,utakmicu sam poveo sa 2-0,ali su moji pomislili da je gotovo i Malaga je uspjela doći do pobjede.Uspio sam doći do tri pobjede zaredom i osigurao drugo mjesto na tablici,a u zadnjoj utakmici sam izgubio protiv Valencie.

>>Klikni

OVDJE za tablicu lige<<

Pošto smo u Kupu ispali tako da smo ostatak sezone igrali samo jedno natjecanje,ligu,nisam vam imao što više pisati pa da vam malo bolje pokažem moj sastav.

Po meni je igrač ove sezone u klubu Xabi Prieto(u nastavku ćete vidjeti i zašto).Antonie Griezmann je zaista bio impresivan sa svojim izvedbana iz utakmice u utakmicu.Sa sakupljenih 20 asistencija u sezoni je pomogao svom klubu da dođe do drugog mjesta u ligi.U napadu smo imali veliku podršku od Ifrana koji je svaki put s loptom pokušao učiniti sve da poveća vodstvo.Također je odličan posao odradio i Zurutuza,koji,iako nije imao mnogo golova, imao je 10 asistencija,ali vrlo važnih.Naravno,da nebi bilo da hvalim samo napad,u obrani bi istakao Demidova.Odigrao je gotovo svaku utakmicu i pokazao se u pravom svijetlu.Igrač koji je u sredini terena 'razbijač' je Mariga,bio je na posudbi iz Intera i pokazao zašto je upravo od tamo došao.Mogu samo pohvaliti cijeli tim jer su učinili pravi posao.

 

http://img27.imageshack.us/img27/5065/realsociedadsadtacticso.png

Nakon što sam pohvalio cijeli tim,možemo preći na nagrade koje je dobio klub,igrači i ja.Pa krenimo od nagrada za klub.

 

Klub je proglašen kao klub koji je najviše napredovao u odnosu na prošlu sezonu i to je za mene jedna velika nagrada.

http://img197.imageshack.us/img197/1278/lukamarevinewsinbox2.png

Nakon toga dolazimo do nagrada za igrače.Nagradu je dobio Xabi Prieto koji je izabran za trećeg najbolje igrača sezone,iza Sancheza i Xavija što je po meni jako dobra nagrada s obzirom da je nikako prije nije osvojio.

http://img402.imageshack.us/img402/8595/ligabbvaawardsawardwinn.png

Xabi Prieto nije stao sa time već je uspio doći i do još jedne pohvale.Izabran je u momčadi sezone,ali nažalost ne u prvi sastav nego je na klupi.Ni to nije loše i nadam se da će sljedeće sezone uspjeti do prvog sastava.http://img842.imageshack.us/img842/8595/ligabbvaawardsawardwinn.png

 

E sada je došao red na mene.Nakon što sam ovo vidio ostao sam iznenađen jer iskreno nisam vjerovao da ću je baš ja dobiti.Ispred Pepa Guardiole sam stao na prvo mjesto i dobio nagradu za najboljeg menađera godine u Španjolskoj.

http://img651.imageshack.us/img651/8868/lukamarevinewsinbox.png

Za kraj da vam malo iznesem kakva je situacija u klubu.

 

Što se tiče

financijske situacije,tu sam držao stvari u svojim rukama.Na kraju sezone sam uspio doći do 7.5 milijuna eura čime sam vrlo zadovoljan.TB sam mogao povećati do 13 milijuna,gotovo duplo više nego li imam.Kroz neke mjesece sam prošao u plusu,ali sam neke i gubio.Iz kluba sam potjerao nekoliko trenera koji su mi bili nepotrebni tako da na početku sljedeće sezone očekujem nove.Moj status u klubu je isti kao i na polovici sezone.Nadam se da će tako i ostati i da ću nastaviti istom igrom u sljedećoj sezoni u kojoj ću igrati ligu,kup te Ligu prvaka koju sam stekao dobrom pozicijom u ligi.Za kraj bi istakao da sam za sljedeću sezonu obezbjedio poboljšane uvjete za treniranje mladih nada kluba.

CILJEVI

-Gornji dio tablice

-Prolazak do četvrt-finala kupa

 

Ako želite neku dodatnu statistiku igrača i kluba samo recite.Sljedeći report ću napisati nakon 4-5 odigranih utakmica.

Link to comment
Share on other sites

Tim godine i igrači dovoljno govore kakva je Primera. Teško je "disati" pored Reala i Barce a ti si uspio da se uguraš između njih. Vrijedi čestitati na tome.

Slijedeće sezone valja odbraniti taj status i dokazati da tu i pripadaš. Sretno.

Link to comment
Share on other sites

http://img850.imageshack.us/img850/4061/rsociedad.png

Klub mi je ponudio novi ugovor za sljedeće četiri godine,i naravno,prihvatio sam bez oklijevanja.Primanja su mi dobra i nadam se dobrim rezultatima u klubu.

http://img854.imageshack.us/img854/8868/lukamarevinewsinbox.png

 

TRANSFERI

Ljetni prijelazni rok smo prošli sa dosta promjena.Dva igrača su došla u klub,a njih osam je napustilo klub,od čega ih je troje na posudbi,dva na free te su tri otišla sa odštetom.

 

IN

http://img208.imageshack.us/img208/8620/transferin.png

 

 

OUT

http://img813.imageshack.us/img813/9442/transferout.png

PRIPREME

Pripreme sam ovaj put prepustio svom novom asistentu.Protiv Leverkusena je ostalo 1-1 i nije bilo loše.Iznenadio sam se kiksom protiv Vascoa,a ostale su odlične.

 

http://img543.imageshack.us/img543/8567/realsociedadsadfixturesv.png

http://img407.imageshack.us/img407/2743/88048143.png

 

Prve četiri utakmice sam zadovoljan.U prvoj smo gostovali kod Granade i jedva smo izvukli živu glavu.Ostalo je za nas 1-0,ali nije bilo dovoljno te sam mislio da ćemo protiv Seville igrati bolje,ali ne,opet ista priča,krajnji rezultat je isti.E protiv Valencie smo se trgnuli i čak smo pobjedili 3-0 iako smo imali crveni karton odmah u početku.Prvi kiks u ligi nas je dočekao odmah u četvrtom kolu protiv teškom Espaynola u gostima gdje je utakmica završila nerješenim rezultatom.

http://img220.imageshack.us/img220/5459/1301394k.png

E ove sezone smo uspjeli doći i do Europe,točnije Liga prvaka.Grupu mogu nazvati dosta lakom ako se stvati poklope kako ja želim.Prva utakmica je bila protiv Manchester Uniteda i u Londonu nismo dobro prošli,ili pak nismo imali sreće(dvije stative,prečka,dva gola iz zaleđa...),ali nadam se da ću ostale dobro odigrati i uspjeti proći barem do Europa lige ako ne odem u daljnju fazu Lige prvaka.

U klub je došlo dosta novih ljudi za osoblje.Od trenera za mlade i prvi tim,do fizioterapeuta.Moj novi asistent Sammy Lee je zadovoljavajući.Imamo i tri nova trenera,za obranu,napad te tehničke vještine.Hrvoje Vejić(obrana),Miguel Mostto za napad te Felipe za tehniku.

 

Novi trener za prvi tim je

Ivan Segedi,još jedan Hrvat.Što se tiče ljudi za moje ozljeđene igrale,tu sam našao mjesto za Joaquina Aceda koji je vrlo kvalitetan u svom poslu.Zadnji za predstaviti je novi scout,Carlos Bucero koji mi je sa sobom donio dosta preporuka za igrače.

 

Idemo dalje,sada ću samo reći da je upraba izvršila svoje i unaprijedila kompleks za treniranje mladih nada.

 

http://img842.imageshack.us/img842/1278/lukamarevinewsinbox2.png

 

Evo za kraj ću postaviti da vidite moju prvu postavu te zamjene za tekuću sezonu.Moram samo reći da se Andile Jali jako dobro prilagodio na našu igru,a ni Matias Sanchez nije loš.

 

http://img820.imageshack.us/img820/5065/realsociedadsadtacticso.png

CILJEVI

 

-Prolazak u Europu kroz ligu

-Prolazak do četvrt-finala kupa

-Prolazak u osmine-finala Lige prvaka

Sljedeći report ću napisati na polusezoni...Nadam se da ćete me nastaviti pratiti,komentirati,pohvale i kritike primam...

Edited by Madridista
Link to comment
Share on other sites

Realno-tesko mozes proci u toj grupi. Transfer Skota mi se nesvidja,barem je kod mene bio los. Prosla sezona ti je bila "carobna",i to mozes tesko ponoviti,i jos jedan savjet-stavljaj sliku preko imgur stranice..Sretno za dalje.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |