Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Porto - Man City


bojan95
 Share

Koji će biti rezultat?  

10 members have voted

  1. 1. Koji će biti rezultat?

    • 1 : 1
      3
    • 2 : 1
      2
    • 1 : 3
      2
    • 0 : 2
      2
    • 2 : 2
      1


Recommended Posts

http://www.b92.net/news/pics/2012/02/18192367744f296f47778a6558579398_640x420.jpg

 

Junajtedov gradski rival i vodeći tim u Premijer ligi Mančester Siti nije se proslavio na debiju u Ligi šampiona i pokušaće da popravi utisak u Ligi Evrope. Neće imati lak zadatak s obzirom da se u šesnaestini finala sastaju sa braniocem trofeja i prvakom Evrope iz 2004. godine Portom.

 

Ni to što se sastaje sa najbogatijim klubom koji odlično igra ove sezone u Premijer ligi, ne plaši trenera Porta Vitora Pereiru. Portugalac je uveren da njegov tim može da obezbedi mesto u osmini finala takmičenja u kojem je prošle godine osvojio titulu. Pereira neće moći da računa na Marka Janka koji je tokom jeseni igrao u Tventeu, dok su Kleber i Emidio Rafael povređeni.

 

„Svesni smo moći Mančester Sitija. Imaju odlične igrače i veoma dobar tim. Međutim, možemo da im se suprotstavimo jer imamo svoje oružje. Kao što je trener rekao, na terenu ćemo pokazati koji tim je bolji, a mi ćemo pružiti svoj maksimum“, rekao je Žoao Mutinjo pred ovaj duel.

 

„Želimo da igramo sjajan meč, da priredio pravi šou. Želimo podršku naših navijača i mi ćemo prirediti veliku duel. Probleme sa povređenim igračima ima i Roberto Manćini koji neće moći da računa na braću Ture. U ekipu se vraća Mario Baloteli koji je propustio četiri utakmice zbog suspenzije“, smatra trener Portugalaca Vitor Pereira.

 

Sa druige strane, menadžer Sitija Roberto Manćini se poslednjih dana više bavio povratkom u tim Karlosa Tevesa koji je izjavio da ga je Italijan tretirao ’kao psa’.

 

Pobednik meča Porto - Mančester Siti sastaće se u osmini finala sa boljim iz duela varšavske Legije i Sportinga iz Lisabona.


 

Isto kao i za prošli meč i sad radimo analizu u fm-u i stvarnosti. Imate anketu :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Sumnjam da će se superstarovi dovoljno zainteresirati za ovo takmičenje. Primarni cilj je osvajanje Premier Lige dok je sve ostalo manje-više, probati najminimalnijim trudom dogurati što dalje. Porto, sa druge strane, brani ovu titulu. Naravno, ni približno dobra i fudbalski atraktivnija ova sezona. Zaostaju u nacionalnom prvenstvu tako da su se morali pojačati u januaru. Došli su Lucho Gonzalez i napadač Mark Janko, too late zamjena za Falcaoa. Čitav prvi dio sezone su se oslanjali na neiskusnog Klebera ili su igrali bez klasičnog napadača te se krpili sa nekim krilima u sredini.

 

Očekujem interesantnu utakmicu i možda neku minimalnu prednost za domaćina. 2:1.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |