Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Forza Milan


Ricky™
 Share

Recommended Posts

Kraj - Sezona 2014/2015

 

http://i.imgur.com/veK7B.png

http://i.imgur.com/JJxnU.png

http://i.imgur.com/WsNLv.jpg

 

Došlo je tek jedno pojačanje. Talijanski bek Domenico Criscito, igrač Juventusove škole koji je preko Genoe otišao u Rusiju, vratio se u Italiju. U transferu vrijednom 20.000.000 € Criscito je dres Zenita zamjenio onim Milana te tako ojačao konkurenciju Rossonera na lijevom bek gdje se pridružuje Djamelu Mesbahu i Didacu. Drugi igrač koji je došao je mladi brazilski stoper Oliveira koji će igrati za Primeraveru.

Prodaje nije bilo.

 

http://i.imgur.com/EJVqX.png

 

Na kraju, četvrti naslov zaredom. Prednost sa polusezone se počela topiti nakon 2 poraza zaredom od Cagliarija i Bologne no nakon 6 pobjeda u 6 slijedećih utakmica (među kojima su i pobjede nad Romom i Juventusom) bodovna razlika je vraćena na staro. U slijedećih 6 utakmica upisali smo 3 pobjede i 3 remija te su Inter i Juventus uhvatili priključak. Uslijedio je poraz od Genoe gdje se Juve približio na 1 bod, a Inter na 2 no već u slijedećem kolu pobjedili smo Inter. Naslov je osiguran u 36. kolu kada smo pobjedili Cagliari, a Juventus izgubio od Napolija.

 

Player Stats

Team Stats

Team of the Year

 

http://i.imgur.com/A8tzp.png

 

Dvostruka kruna je ovdje. Jedan vrlo zanimljva kup-sezona gdje smo su svakoj utakmici zabili 2 gola, a u 4 od 5 utakmica pobjedili 2:0. Prvo smo pobjedili Cesenu, u četvrtfinalu smo imali jedini problem te smo nakon 2:2 Fiorentinu prošli tek na jedanaesterce (5:3) da bi u polufinalu dobili Genou dva puta po 2:0. U finalu smo opet sa 2:0 pobjedili Juventus.

 

Sve utakmice

 

Milan - Cesena

Fiorentina - Milan

Genoa - Milan | Milan - Genoa

Juventus - Milan

 

http://i.imgur.com/s4WzB.png

 

Ova sezona po mnogočemu liči na onu 2012/2013. Kao i prije dvije godine ponovo je kod nas trostruka kruna. Put do naslova bio je posut trnjem budući da smo već u prvoj eliminacijskoj rundi izvukli Barcelonu. Na San Siru smo odigrali 1:1 te sam mislio kao će zbog Barcinog gola u gostima uzvrat za nas biti vrlo težak. Ipak, na Camp Nou Blaugrana je bila nemoćna te smo ih sa lakoćom sa 3:0 izbacili iz natjecanja. U četvrtfinalu nas je čekao branitelj naslova Arsenal. Na Emiratesu su Topnici slavili rezultatom 1:0 pomlo sretnim golom Castra, no na San Siru smo ponovo odigrali sjajno te pobjedili 4:1. Blizu ispadanja bili smo nakon prve utakmice polufinala protiv Marseillea kada smo na San Siru izgubili 2:0. Uzvrat na Velodromeu smo očekivali malo teži nego kakav je bio. Već smo u prvih 13 minuta anulirali prednost Francuza te poveli 2:0 kojih je ostali do kraja 90. minute. Ušli smo u produžetke te poveli 3:0 golom Merkela u 98. minuti. U 112. Ekoko smanjuje na 3:1 no u 118. autogolom Mirina dolazimo do pobjede 4:1.

Finale nas je odvelo u Portugal na Estadio da Luz, stadion Benfice. Za protivnika smo dobili Porto koji je u polufinalu bio bolji od Real Madrida te tako treći put zaredom prošli u finale. U osmoj minuti Abate ruši Wiliana u šesnaestercu, a penal Hulka brani Sirigu. Svoju pogrešku Abate ispravlja 20 minuta poslije kada ga u kaznenom prostoru Porta ruši Xherdan Shaqiri. Sa bijele točke precizan je Kaka za 1:0. Golovina Wiliana (60') i Defoura (79') Porto je preokrenuo rezultat. Simone Calvano koji je nakon preokreta Porta ušao umjesto Montoliva zabija za 2:2 u 90'+5 te za produžetke. Portugalci su nakon vodstva ostali bez Fernanda zbog crvenog kartona što nam je olakšalo igru u produžecima. No, u 98. ozlijedio se Boateng, a budući da smo već napravili 3 izmjene morali smo nastaviti 10vs10. Odluka je donešena u 118' kada ubačaj Di Marie glavom u svoju mrežu nes(p)retno posprema Joao Moutinho.

 

OSMINAFINALA:

A.C. Milan - Barcelona

Barcelona - A.C. Milan

ČETVRTFINALE:

Arsenal - A.C. Milan

A.C. Milan - Arsenal

POLUFINALE:

A.C. Milan - Marseille

Marseille - A.C. Milan

FINALE:

A.C. Milan - Porto

 


 

Nagrade na kraju sezone:

Najbolji strijelci Europe: 2. Pato

 

Best Eleven

Fans' Player of the Year

 


 

komentirajte, pitajte, hvalite, kudite... :)

 

DO PISANJA i čujemo se na polusezoni :baklja:

Link to comment
Share on other sites

Prvi dio - Sezona 2015/2016

 

http://i.imgur.com/veK7B.png

http://i.imgur.com/JJxnU.png

http://i.imgur.com/Vpr49.jpghttp://i.imgur.com/XejaD.jpg

 

Tek u 5.sezoni krenuli smo sa povećanom potrošnjom. Prvi igrač koji je došao srušio je rekord najskupljeg igrača u povijesti Milana za 27 mil. €. Riječ je njemačkom krilnom igraču Mariu Götzeu koji je plaćen 69 mil. €. Drugi igrač je mladi stoper Chelseaja, Norvežanin Nathan Aké čiji transfer je dogovoren još prošle zime. Uslijedio je dolazak Luiza Gustava, brazilskog defanzivnog veznog koji dolazi kao slobodan igrač. Četvrto i zadnje pojačanje koje će konkurirati za prvi tim je brazilski napadač Leandro Damiao kojega smo platili 31 mil. €.

Dovedeno je i pet igrača za Primeraveru. Dva Nijemca, Ingo Keller i Stefan Koep, došli su kao slobodni igrači dok su još 3 igrača došli iz Španjolske, Eduardo i Miguel Ángel iz Barcelone te Alfonso Ortega iz madridskog Reala.

 

http://i.imgur.com/JkCkj.png

 

http://i.imgur.com/lrvGs.jpg

 

Na San Siro je sletio i 5. superkup zaredom. Drugi put "nastradao" je Juventus. Počelo je odlično, golom Pata već u prvoj minuti utakmice. Ipak, "Stara Dama" okreće rezultat golovima Silverstrea i Vučinića, no Pato u 29. minuti postavlja konačnih 2:2. Niti u produžecima nije bilo golova te se prešlo na jedanaesterce. Prvi je pucao Milan, no Pato je neprecizan dok Marhisio zabija. U drugoj rundi T. Silva pogađa, a Vučiniću brani Sirigu. U trećoj pogađaju i Paloschi i Formica dok u četvrtoj, nakon gola Montoliva promašuje Olsson. Na kraju je ostalo samo da Kaka donese pobjedu Milanu što on i čini neobranjivim udarcem u rašlje Consiglijeva gola.

 

http://i.imgur.com/Tnpap.png

 

http://i.imgur.com/oi4Sg.jpg

 

Kao i svake godine. Uvodi u novu EURO-sezonu obilježava se superkupom, tj. dovobjem pobjednika Lige prvaka i Europske lige od prošle sezone. Ovoga puta na suspostavljenim stranama našli su se talijanski Milan i njemački Bayern. Prvih 90 minuta prošlo je ravnopravno te se pristupilo produžecima. Prvi produžetak se nastavio sa igrom sa početka utakmica dok je u drugom odlučena utakmica. U 107.minuti Leandro Damiao uzima loptu na vrhu šesnaesterca prolazi nekoliko igrača te svojim prvijencem dovodi Milan u vodstvo. Osjetno bolje raspoloženje u redovima Rossonera došlo je do izražaja i 7 minuta kasnije kada Merkel svojim golom postavlja konačnih 2:0

 

http://i.imgur.com/EJVqX.png

 

Polusezonu ne možemo nazvati promašenom, ustvari vrlo sam zadovoljan postignutim, ali drugo mjesto baca veliku sjenu na rezultate. U 16 utakmica upisali smo 12 pobjeda, 3 remija te poraz od prvoplasiranog Juventusa koji nam bježi 1 bod. Počeli smo odlično, sa dvije pobjede prije iznenađujućeg remija sa Sampdoriom nakon kojeg su uslijedile još 2 pobjede. Prvi razlozi za brigu pojavili su se nakon 3:3 remija sa Parmom te, nakon pobjede nad Udineseom, još jednim remijem sa tada prvoplasiranom Atalantom. Nakon pobjede nad Bolognom došao je taj nesretni poraz u Torinu od Juventusa poslije kojega smo upisali 6 pobjeda u 6 utakmica.

 

Team Stats

Player Stats

 

http://i.imgur.com/s4WzB.png

 

Nakon izvlačenja grupa mogli smo biti relativno zadovoljni. Upali smo u jednu prosječnu grupu sa Valancijom, HSV-om te Twenteom.

Otvorili smo bez golova na Imtech Areni u Hamburgu dok smo u drugom kolu pobjedili Valenciju na San Siru. U dva dvoboja protiv nizizemskog Twentea upsiujemo 6 bodova, a pobjednički niz se nastavlja i domaćim trijumfom nad HSV-om. Grupa je finalizirana remijem na Mestalli.

 

Pozvani igrači

HSV - A.C. Milan

A.C. Milan - Valencia

Twente - A.C. Milan

A.C. Milan - Twente

A.C. Milan - HSV

Valencia - A.C. Milan

Grupa B

Osminafinala

 

http://i.imgur.com/LJpc0.png

 

Naslov Lige prvaka nam je donio mogućnost sudjelovanja na ovom natjecanju koje se ove godine održalo u Egiptu. Nakon kvalifikacijskih rundi natjecanje je došlo do polufinala gdje smo za protiovnika dobili domaći Al-Ahly. U toj utakmici smo odmarali 3-4 igrača te bez problema došli do pobjede 4:1 koja nas je odvela u finale na dvoboj sa Bocom Juniors. Ovaj puta na teren je izašla najjača ekipa te također bez problema upisala i drugu pobjedu na ovom natjecanju.

 

Golden Ball: 1. Pato, 2. Leandro Damiao, 3. Angel Dí Maria

 


 

Nagrade na kraju godine:

Ballon d'Or: 2. Pato

Svijetski igrač godine: 1. Pato

Svijetski tim godine: Pato (ST)

 

Najbolji defanzivni Serie A: 1. Leandro Bonucci, 2. Thiago Silva

Najbolji vratar Serie A: 1. Salvatore Sirigu

Najbolji strani igrač Serie A: 1. Pato, 2. Angel Di Maria

Najbolji nogometaš Serie A: 1. Pato, 2. Angel Di Maria

Najbolji igrač godine po izboru navijača: 1. Pato, 2. Angel Di Maria, 3. Thaigo Silva

Trener godine: 2. Zvonimir Boban

 


 

http://i.imgur.com/rdZ2L.png

 

Copa America koja se ove godine igrala na našim terenima u Brazilu pošla je u znaku samo jedne, domaće reprezentacije.

Na otvaranju natjecanja napunjena je reprezentacija Peru sa 7 komada, a dobra forma nastavila se i u slijedećem kolu kada smo dobili Boliviju uz poptunu dominaciju, ali sa nešto manje golova. U poslijednjem kolu nismo uspjeli ispuniti zadati cilj i ostati bez primljenog gola, Paragvaj je uspio zabiti. Dalje smo, naravno, prošli kao prvi u grupi, a u četvrtfinalu nas je čekao Ekvador koji je također riješen bez problema no uspjeli su nam zabiti gol. No, u polufinalu Čile nije bio te sreće te su isprašeni sa 4:0. Većih problema nije bilo niti u finalu gdje je pao Urugvaj.

 

Brazil - Peru | Bolivija - Brazil | Paragvaj - Brazil

Brazil - Ekvador

Brazil - Čile

Urugvaj - Brazil

 


 

komentirajte,pitajte,kudite,hvalite... :)

 

DO PISANJA

Link to comment
Share on other sites

Kraj - Sezona 2015/2016

 

http://i.imgur.com/veK7B.png

http://i.imgur.com/JJxnU.png

http://i.imgur.com/CeUsw.jpghttp://i.imgur.com/vqePV.jpg

 

Došla su samo 2 pojačanja. Jedan je švedski napadač Andreas Andersson, mladi švedski napadač za kojega kažu da je slijedeći Gunnar Nordahl i igrat će prvo za Primeraveru dok je drugi Jorge Fucile koji je došao iz gradskog rivala Intera, a bit će zamjena Ignaziu Abateu.

Prodani su Leonardo Bonucci zbog oslobađanja mjesta za mlade igrače te Lindegaard koji je bio višak.

 

http://i.imgur.com/EJVqX.png

 

O prvenstvu je nepotrebno trošiti riječi. Uzeli smo i peti naslov u pet sezona te samo potvrdili dominaciju. Zaostatak od jednoga boda sa polusezone smo dostigli te na kraju slavili sa 15 bodova prednosti. I u ovoj polusezoni upisali smo jedan poraz i to opet od Juventusa. Jednostavno nekako nam ne leže u ovoj sezoni, a to ćemo morati promjeniti do slijedeće sezone budući da nam je cilj odigrati sezonu bez poraza. Dominacija je vidljiva i u igračkoj statistici lige. Imamo 3 igača među TOP4 strijelaca lige te 3 igrača među TOP5 asistenata lige. Po prosječnim ocjenama naši igrači zauzimaju prvih 6 pozicija.

 

Player Stats

Team Stats

Team of the Year

 

http://i.imgur.com/A8tzp.png

 

Dvostruka kruna je ovdje. Jedan vrlo zanimljva kup-sezona gdje smo se u svima osim u jednoj utakmici poigravali sa protivnikom. Počeli smo odličnom pobjedom nad Torinom 4:0 da bi u četvrtfinalu prošavši Napoli 3:1 izborili polufinale protiv Cagliarija. U gostima iznenađujućih 0:0 da bi na San Siru uslijedila visoka pobjeda od 6:0 i prolaz u finale. Tamo nas je čekao klub koji nam je do sada jedini uzeo neku domaću titulu, Fiorentina. Još jedna lagana utakmica i pobjeda od 4:1.

 

Sve utakmice

 

Milan - Torino

Milan - Napoli

Cagliari - Milan | Milan - Cagliari

Milan - Fiorentina

 

http://i.imgur.com/s4WzB.png

 

Nakon odlično odrađene grupne faze Lige prvaka u osminifinala smo izvukli Manchester United. Prva utakmica igrana je na Old Traffordu i domaćin je odnio pobjedu. "Vragovi" su vodili, mi smo preokrenuli, pa su oni opet poveli, no za novi preokret nije bilo vremena te je ostalo 3:2. U uzvatu potpuno druga priča. Iako su gosti iz Manchestera poveli te na poluvreme otišli sa 1:0 u drugom dijelu sve se okrenulo. U 61. i 69. minuti crveni zabijaju još 2 gola, ali u svoju mrežu te nam donose vodstvo koje nas vodi dalje. Prolaz je potvrđen golovima Damiaa i Merkela za pobjedu od 4:1. Četvrtfinale nam je donijelo Lyon koji je fazu prije izbacio drugi klub iz Manchestera. Opet prva utakmica u gostima i opet poraz, ovaj puta 2:1. Tok uzvratne utakmice na San Siru dao nam je za pravo nadati se prolazu. Potpuna dominacija utakmicom, udarci u okvir gola 11-0 u našu korist (ukupno 25-3), no Lyonov bunker je uspio te su izvukli 0:0 te prošli dalje. Otišli su do finala gdje su izgubili od Barcelone.

 

OSMINAFINALA:

Manchester United - A.C. Milan

A.C. Milan - Manchester United

ČETVRTFINALE:

Lyon - A.C. Milan

A.C. Milan - Lyon

 

NAGRADE:

Dream Team

 


 

Nagrade na kraju sezone:

Najbolji strijelci Europe: 1. Pato, 3. Leandro Damiao

Najbolji igrači Europe: 3. Pato

 

Best Eleven

Fans' Player of the Year

 


 

Novi ugovor

Nadogradnja juniroskog pogona

 

http://i.imgur.com/SJmLf.jpghttp://i.imgur.com/tGOBe.jpg

 


 

komentirajte, pitajte, hvalite, kudite... :)

 

DO PISANJA i čujemo se na polusezoni

Link to comment
Share on other sites

Prvi dio - Sezona 2016/2017

 

http://i.imgur.com/veK7B.png

http://i.imgur.com/JJxnU.png

http://i.imgur.com/b9uVe.jpghttp://i.imgur.com/8ANiV.jpg

 

Pet igrača vrhunske klase za nula, da dobro ste pročitali, nula centi. Prošle zime osigurali smo tih 5 igrača te osim njih ovoga ljeta nije bilo više kupovanja. Radi se o jednom vrataru, desnom beku, 2 vezna igrača te napadaču. Tako su potpisali belgijski vratar Thibaut Courtois, nizozemski bek Gergory van der Wiel, njemački i kolumbijski veznjaci Mesut Özil i James Rodriguez te talijanski napadač Giuseppe Rossi.

Iz kluba su otišli nepotrebni igrači i oni koji nisu htjeli potpisati novi ugovor.

 

http://i.imgur.com/JkCkj.png

 

http://i.imgur.com/I0b0U.jpg

 

Natjecanje u kojemu već šestu sezonu zaredom ne znamo za poraz. Dominirali smo tokom cijele utakmice, držali loptu u svome posijedu no Juve se odlično branio te se gol Astorija nakon kornera u 2. minuti ispostavio kao jedini i odlučujući zgoditak na utakmici.

 

http://i.imgur.com/EJVqX.png

 

Napokon možemo biti zadovoljni onima zbog čeka smo krenuli u ovu karijeru, brojem primljenih golova. No, čak 3 puta smo sa utakmice otišli bez bodova, sva 3 puta porazi od 1:0, a u ostalih 14 utakmica primili smo samo 1 gol (protiv Intera 3:1) te tako dolazimo na podatak od 4 primljena gola u 17 utakmica. Bolje nego smo očekivali. I uz ta 3 poraza uvjerljivi smo jesenji prvaci sa 9 bodova ispred Napolija. Naravno, sa 4 primljena pogotka imamo uvjerljivo najbolju obranu ligu. Slijedeće najbolje obrane su one Fiorentine, Napolija i Palerma koje su primili po 14 pogodaka. Uz takvu defanzivnu igru iznenađuje me podatak o najboljem napadu lige sa 35 golova, jednim više od Cesene.

 

Team Stats

Player Stats

 

http://i.imgur.com/s4WzB.png

 

Nakon izvlačenja grupa mogli smo biti relativno zadovoljni. Upali smo u jednu prosječnu grupu sa Liverpoolom, Ajaxom i Sparta Pragom.

Otvorili smo remijem na AmsterdamAreni nakon čega smo pomislili da nam slijedi novo mučenje u Europi. Razloga za zabrinutost imali smo i nakon prvih pola sata na San Siru kada smo protiv Liverpoola gubili 2:0. Do poluvremena smo smanjili na 2:1, a u drugom dijelu potpuno preokrenuli utakmicu i odnijeli pobjedu. U slijedeća 2 kola upisujemo 6 bodova protiv Sparta Praga, a u petom je ponovo pao Ajax. U šetsom kolu sa Anfielda smo odijeli sva 3 boda nakon pobjede 1:0 golom Pata čiji gol je ujedno bio i 700. gol Milana u službenim utakmicama od kada sam na klupi Milana.

 

Pozvani igrači

Ajax - A.C. Milan

A.C. Milan - Liverpool

Sparta Prag - A.C. Milan

A.C. Milan - Sparta Prag

A.C. Milan - Ajax

Liverpool - A.C. Milan

Grupa H

Osminafinala

 


 

Nagrade na kraju godine:

Svijetski tim godine: Davide Astori (DC), Angel Di Maria (AML); Mario Götze, Pato (klupa)

 

Najbolji defanzivni Serie A: 1. Davide Astori, 2. Ignazio Abate, 3. Thiago Silva

Najbolji vratar Serie A: 1. Salvatore Sirigu

Najbolji strani igrač Serie A: 1. Angel Di Maria, 2. Pato, 3. Leandro Damio

Najbolji talijanski igrač u Serie A: 1. Davide Astori, 3. Riccardo Montolivo

Najbolji nogometaš Serie A: 1. Angel Di Maria, 2. Pato

Najbolji igrač godine po izboru navijača: 1. Angel Di Maria, 2. Pato, 3. Mario Götze

Trener godine: 1. Zvonimir Boban

 


 

komentirajte,pitajte,kudite,hvalite... :)

 

DO PISANJA

Link to comment
Share on other sites

Kraj - Sezona 2016/2017

 

http://i.imgur.com/veK7B.png

http://i.imgur.com/JJxnU.png

http://i.imgur.com/hrkD4.jpghttp://i.imgur.com/ARjHC.jpg

 

Kao što vidite, došao je samo jedan igrač. Stephan El Shaarawy je povratnik među Rossonere zbog odlaska Giuseppea Rossija koji je odigrao samo 2 utakmice zbog ozlijeda. Otišao je u Liverpool za 25. mil. €. Od odlazaka tu su još Vito Mannone (600K, Atletico Madrid) i Luiz Gustavo (8 mil., PSG). Šest igrača otišlo je na kaljenje u druge klubove.

 

http://i.imgur.com/EJVqX.png

 

O prvenstvu je nepotrebno trošiti riječi. Uzeli smo i šesti naslov u šest sezona te samo potvrdili dominaciju. Prednost od 9 bodova sa polusezone se smanjila te smo na kraju slavili sa 7 bodova ispred drugoplasirane Fiorentine. Najviše me brine činjenica da samo nakon 3 poraza u prvom dijelu sezone te 4 primljena pogotka u drugom dijelu odigrali znatno lošije (a tradicija govori da se uvijek dižemo u drugom dijelu) te smo u ovo 21 kolo upisali 6 remija i 3 poraza sa 13 primljenih pogodaka. Ipak, i to nam je donijelo epitet najbolje obrane lige (ukupno 17 golova) sa čak 16 golova manje od Juventusa. Imamo i drugi najbolji napad lige sa 75 golova, što je za 6 manje od Intera. Pato je sa 22 gola podijelio mjesto prvog strijelca lige sa Ceseninim Malognom dok je Götze sa 17 asistencija prvi asistent lige.

 

Player Stats

Team Stats

Team of the Year

 

http://i.imgur.com/A8tzp.png

 

Iako smo skoro ispali u polufinalu ovo je jedna od boljih "kup sezona" na ovom saveu. U osminifinala smo na iskustvo riješili Genou 1:0. Četvrtfinale nam je donijelo rješavanje utakmice protiv Juventusa u prvom poluvremenu na "njemački način" golovima Özila, Merkela i Götzea za 3:1. Polufinale nam je donijelo dva dvoboja protiv Bologne, naizgled lakog protivnika koji to nikako nije bio. Kao što sam već rekao bili smo blizu ispadanju nakon prve utakmice te poraza u gostima 2:0. Ipak, u uzvratu smo nakon produžetaka slavili sa 3:0 te prošli u finale gdje nas je kao i prošle godine čekala Fiorentina. Nakon 90 minuta naše dominacije mreže su mirovale te smo trofej morali tražit preko produžetaka. Mrežu "ljubičica" načeo je Nocerino u 96' da bi mladi stoper Oliviera u 121. potvrdio pobjedu i dvostruku krunu.

 

Sve utakmice

 

Milan - Genoa

Milan - Juventus

Bologna - Milan | Milan - Bologna

Fiorentina - Milan

 

http://i.imgur.com/s4WzB.png

 

Kao i prošle sezone u osminifinala smo izvukli Engleze, no ovaj put na drugoj strani stajao Arsenal. U dvije utakmice protiv "Topnika" upisali smo i dvije pobjede, 2:1 u Londonu te 2:0 kod kuće te prošli u četvrtfinale protiv Marseillea. Prvu utakmicu, igranu na San Siru, uspjeli smo dobiti sa 1:0, da bi uzvrat na Velodromeu nakon 90 minuta bio na strani domaćina koji su vodili istim rezultatom. Zlata vrijedan gol u gostima postigao je Montolivo iz penala u 94' da bi Jordan Ayew u 114' zabio za pirovu pobjedu Francuza. Polufinale nam je donijelo branitelje naslova, Barcelonu. Prva utakmica igrana na San Siru jedan je od boljih Milanovih u ovoj sezoni. Slavlje rezultatom 3:0 dalo nam je veliki optimizam pred uzvrat. Optimizam je bio opravdan. Bunkerom smo zatvorili prilaze svome golu te nas je Merkel u 38' doveo u vodstvo. U 68' Ruiz donosi izjednačenje Blaugrani, no za prolaz im je trebalo još 4 gola. Ipak, do kraja nije bilo golova te je Milan osigurao put u Bruxelles na veliko finale protiv Manchester Uniteda. Vragovi su tokom cijele utakmice bili za nijansu bolji no to nisu okrunili golovima te smo mi pogotcima Thiaga Silve i Pata uspjeli dobiti ovu utakmicu te Mialnu donijeti jubilarnu 10. titulu prvaka Starog kontinenta.

 

OSMINAFINALA:

Arsenal - A.C. Milan

A.C. Milan - Arsenal

ČETVRTFINALE:

A.C. Milan - Marseille

Marseille - A.C. Milan

POLUFINALE:

A.C. Milan - Barcelona

Barcelona - A.C. Milan

FINALE:

A.C. Milan - Manchester United

 

NAGRADE:

Dream Team

Golden Boot: 2. Pato

YES :yes:

 


 

Nagrade na kraju sezone:

Najbolji igrači Europe: 3. Pato

 

Best Eleven

Fans' Player of the Year

Transfer i Wage Budget za slijedeću sezonu

 


 

http://i.imgur.com/e2QIS.png

 

Naslov pobjednika Copa Americe od prije 2 godine donio nam je mogućnost da sudjelujemo u generanoj probi za nadolazeće Svjetsko prvenstvo. U grupi smo sa Francuskom, SAD-om i Novim Zelandom. Već u prvom kolu - šok. Poraz od Francuza 2:1 značio je prekid 27 utakmica duge serije bez poraza. U drugom kolu bez problema je riješen Novi Zeland sa 6:1 da bi protiv Amerikanaca odigrali koliko treba te sa rezultatom 1:1 kao drugi prošli u polufinale. U polufinalu smo dobili najveće iznenađenje natjecanja, Senegal. Njih smo dobili bez previše muke rezultatom 3:1, a finale nam je donijelo protivnika s kojim smo i otvorili turnir - Francusku.

Početak utakmice upućivao je na to da će ishod ovog susreta biti ideničan onom prvom, no ovo je bilo pravo vrijeme za osvetu. Francuzi su poveli u 9' preko Nasrija, da bi u 12' izjednačio Lucas Moura. Autogolom našeg vratara Rafaela i pogodtkom Meneza u 56' Francuzi dolaze na 3:1 no već u 60' Hulk samnjuje na 3:2. Kad se činilo da je gotov ukazao se Pato koji se našao 1na1 na Llorisom koji brani Patov udarac, a na odbijanac natrčava Willian te u 90+2 posprema za 3:3. Tijek produžetaka upućivao je da ćemo pobjednika dobiti nakon jedanaesteraca no u 118' Willian se probija po lijevom krilu ulazi u šesnaesterac puca no Lloris brani, a na pravom mjestu se našao Lucas Leiva koji je ušao na početku prvog produžetka te zabija za konačnih Francuska 3 - Brazil 4.

 

Sve utakmice

 

GRUPA: --> klik

Brazil - Francuska

Novi Zeland - Brazil

Brazil - S.A.D.

POLUFINALE:

Brazil - Senegal

FINALE:

Francuska - Brazil

 


 

komentirajte, pitajte, hvalite, kudite... :)

 

DO PISANJA i čujemo se na polusezoni

Edited by pato007
Link to comment
Share on other sites

Ovaj prijelazni rokdošla su samo 2 igrača koje smo proslijedili na posudbu tako da ćemo u novu sezonu krenuti sa igračima koji su za nas igrali i prošle godine ili su bili na posudbi.

 

Ekipa za sezonu 2017/2018

 

 

 

 

 

 

 

Lijevi bekovi

 

http://i.imgur.com/7TEcP.png http://i.imgur.com/geNe7.png

*Ake će biti korišten kao DL na kojemu se također dobro snalazi iako mu je primarna pozicija DC

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Prvi dio - Sezona 2017/2018

 

http://i.imgur.com/veK7B.png

http://i.imgur.com/JJxnU.png

http://i.imgur.com/Ck8n0.jpghttp://i.imgur.com/Nhst3.jpg

 

Kao što vidite, došla se tek 2 pojačanja koja su odmah proslijeđena na posudbu u Sporting Gijon. Riječ je brazilskom vrataru Humbertu te argentinskom krilu Francu Vergari.

 

http://i.imgur.com/JkCkj.png

 

http://i.imgur.com/1T8Z2.jpg

 

Na San Siro je sletio i 7. superkup zaredom. Ovoga puta "nastradala" je Fiorentina. Odigrali smo onako kako je bilo zamišljeno, dominacija tokom cijelog meča no Fiorentina je povela u 22' autogolom Sirigua, Pato izjednačuje na 1:1 u 34', a Leandro Damiao nam u 45' donosi prednost na poluvremenu. No već u 49' Schelotto donosi izjednačenje "Ljubičicama" da bi u 60' nakon kontre za pobjedu 3:2 zabio Merkel.

 

http://i.imgur.com/Tnpap.png

 

http://i.imgur.com/VJG3r.jpg

 

Počeli smo kao i protiv Fiorentine, dominacija na početku iz koje je izrodio gol Pata već u 7' minuti. Nastavili smo sa dominacijom sve do 33' minute i crvenog kartona Abateu. Nakon toga prelazimo u nešo defanzivniju igru šte je izgledalo vrlo dobro. Ipak, u 66' Erick Torres izjednačuje na 1:1. Da smo se tada otvorili tko zna što bi bilo te smo nastavili defazivno. To nam se isplatilo u 92' kada nakon korenra zabija Chalobah te nam donosi 2. trofej sezone.

 

http://i.imgur.com/EJVqX.png

 

Odlična polusezona. Odigrali smo samo 15 utakmica zbog sudjelovanja na Svjetskom klupskom prvenstvu te upisali 11 pobjeda i 4 remija, znači bez poraza što me izuzetno veseli. Dodaju li se tome i utakmice u Ligi prvaka i Superkupovima te utakmice sa kraja prošle sezone dolazimo do podatka od 28 utakmica bez poraza. Na kraju smo 3 boda ispred Juventusa kojega smo u međusobnoj utakmici dobili sa 1:0.

 

Team Stats

Player Stats

 

http://i.imgur.com/s4WzB.png

 

Nakon izvlačenja grupa mogli smo biti relativno zadovoljni. Upali smo u jednu prosječnu grupu sa Lyonom, Zenitom i Crvenom Zvezdom. Odlučio sam se poslužiti Peninom taktikom da u grupnoj fazi Lige prvaka igra druga ekipa.

Otvorili smo utakmicom u Saint Petersburgu gdje smo dva puta gubili, ali smo se na kraju uspjeli vratiti i uzeti bod golom Olivierija u 95' minuti. Uslijedila je utakmica protiv Lyona na San Siru gdje je Kalifa Coulibaly odigrao utakmicu života sa 2 gola. Uslijedila je Zvezda kod kuće gdje se opet iskazao Coulibaly. Utakmica na Marakani također je protekla u našoj dominaciji gdje domaćoj ekipi nismo dali da uopće zapuca u okvir gola. U drugoj utakmici protiv Zenita svoju večer imao je mladi Brazilac Cabelo sa 2 gola. U poslijednjem kolu išli smo u goste Lyonu. Tvrda utakmica bez golova sve do 78' kada domaćine u vodstvo dovodi Dabo nakon čijeg gola uvodim 3 igrača prve ekipe što se pokazalo kao pun pogodak. U 80' izjednačuje Coulibaly, a u 84' za pobjedu zabija Götze. U osminifinala nas čeka Benfica.

 

Pozvani igrači

Zenit - A.C. Milan

A.C. Milan - Lyon

A.C. Milan - Crvena Zvezda

Crvena Zvezda - A.C. Milan

A.C. Milan - Zenit

Lyon - A.C. Milan

Grupa A

Osminafinala

 

http://i.imgur.com/LJpc0.png

 

Naslov Lige prvaka nam je donio mogućnost sudjelovanja na ovom natjecanju koje se i ove godine održalo u Egiptu. Nakon kvalifikacijskih rundi natjecanje je došlo do polufinala gdje smo, kao i prije dvije godine, za protiovnika dobili domaći Al-Ahly. U toj utakmici igrali smo sa 2 ekipom te dominacijom odnijeli pobjedu 3:0 te tako otišli u finale. Ovaj puta na teren je izašla najjača ekipa te također bez problema upisala i drugu pobjedu na ovom natjecanju protiv katarskog Al-Arabija.

 

Pozvani igrači

Golden Ball: 1. Cabelo, 3. Domenico Criscito

 


 

Nagrade na kraju godine:

Svijetski tim godine: Davide Astori (DC), Pato (klupa)

 

Afrički tim godine: Kevin-Prince Boateng (MC)

Afrički veznjak godine: 1. Kevin-Prince Boateng

 

Najbolji defanzivni Serie A: 1. Davide Astori

Najbolji vratar Serie A: 1. Salvatore Sirigu

Najbolji strani igrač Serie A: 1. Pato, 2. Mario Götze, 3. Angel Di Maria

Najbolji nogometaš Serie A: 1. Pato

Najbolji igrač godine po izboru navijača: 1. Pato, 2. Mario Götze, 3. Angel Di Maria

Trener godine: 3. Zvonimir Boban

 


 

http://i.imgur.com/V7NSk.png

 

Kvalifikacije za SP 2018. protekle su u ritmu sambe. U 18 utakmica Seleçao je upisao 16 pobjeda te 2 remija ne dopustivši protivnicima da uopće pomisle na sva 3 boda. Uz to Kamarinci su reprezentacija sa najviše zabijenih golova (53) te najmanje primljenih (9). Na kraju završili smo kvalifikacije sa 50 bodova, 9 više od Argentine te 15 ispred Urugvaja. Kao 4. reprezentacija u Rusiju se plasirala Kolumbija, a kroz dodatne kvalifikacije na Mundial će pokušati proći Čile.

 

Player Stats

Team Stats

 

http://i.imgur.com/vuZwc.png

 

http://i.imgur.com/C680q.jpg

 


 

komentirajte,pitajte,kudite,hvalite... :)

 

DO PISANJA

Edited by pato007
Link to comment
Share on other sites

Kraj - Sezona 2017/2018

 

http://i.imgur.com/veK7B.png

http://i.imgur.com/JJxnU.png

http://i.imgur.com/RycII.jpg

 

U klub su došla samo dva, ali vrlo nadarena igrača. Brazilski zadnji vezni Perninha i engleski lijevi bek Joe Gill koji se mogu nadati solidnoj minutaži u nastavku sezone.

 

http://i.imgur.com/EJVqX.png

 

Napokon smo uspjeli ono što ganjam već zadnjih nekoliko godina. Sezona bez poraza i naravno - naslov što je logičan slijed događaja. Prvi puta nemamo prvoga strijelca lige. Pato je na trećem mjestu sa 21 golom, no imamo prvi napad lige budući da su ostali golovi raspoređeni na više drugih igrača što me čini veoma zadovoljnim budući da je to dokaz da imamo širinu i da ne ovosimo o jednom igraču.

 

Player Stats

Team Stats

Team of the Year

 

http://i.imgur.com/A8tzp.png

 

Sredinom siječnja za nas je počeo i kup. Prvi protivnik je bio Lazio protiv kojeg smo nastavili fantastičnu seriju te ih bez problema dobili 4:0. U četvrtfinalu čekao nas je Napoli protiv kojega smo nakon 42' minute gubili 2:0 te smo mislili da je našoj seriji bez poraza došao kraj. Ipak, tada se ukazuje Merkel koji pred sam kraj poluvremena smanjuje na 2:1, sredinom drugug dijela izjednačuje a hat-tickom u 89' donosi nam novu pobjedu i prolaz u polufinale protiv prošlogidišnjeg finalisa Fiorentina. Pitanje prolaska riješeno je već u prvoj utakmici na San Siru sa 4:0 dok u uzvratu dolazi do prekida naše serije. Fiorentina je slavila sa 2:0 te je naša serija stala na 47 uzastopnih utakmica bez poraza u svim natjecanjima. U finalu je svladana Bologna.

 

Milan - Lazio

Napoli - Milan

Milan - Fiorentina | Fiorentina - Milan

Bologna - Milan

 

http://i.imgur.com/s4WzB.png

 

No ta naša serija mogla je stati i mjesec dana prije. Vrlo blizu toga bila je Benfica u prvoj utakmici osminefinala Lige prvaka. Portugalci su poveli u 54' iz svoga na utakmici jedinog udarca u okvir gola te vodili sve do 91' kada je izjednačio Mario Götze. U uzvratu gosti iz Lisabona bili su nemoćni te smo prošli dalje nakon pobjede 2:0. U četvrtfinalu igrali smo protiv ekipe koju smo poršle godine izbacili ni prije ni poslije nego u velikom finalu - Manchester United. Prva utakmica na Old Traffordu protekla je u znaku samo jedne ekipe - Milana. Na kraju došli smo do pobjede 3:0 te smo bili na pragu polufinala. Na San Siru "Vragovi" dolaze do pobjede 2:1 nanijevši nam tako još jedan poraz samo 2 tjedan nakon Fiorentina. Polufinale kao i prošle godine - Barcelona. Na San Siru upisali smo još jednu pobjedu 2:1 iako nikako nisam bio zadovoljan primljenim golom kod kuće. U uzvratu Barca je na poluvremenu vodila sa 2:0 te me počela hvatati panika. U 58' Pato zabija za 2:1, taj rezultat ostaje do kraja prvih 90 minuta. Niti slijedećih 30 minuta rezultat se nije mjenjao te se pristupilo izvođenju jedanaesteraca. U tom ruletu slavili smo sa 4:2 te prošli u svoje drugo finale u 2 godine.

U finalu nas je čekao Kraljevski klub te klub koji se htio titulu pod svaku cijenu nakon što smo im prošle godine preoteli prvo mjesto sa najviše titula Lige prvaka. No nisu uspjeli te smo im pobjegli na 2 titule više (11-9). Golovima Pata i Damiaa do poluvremena smo vodili rezultatom 2:0, a Realu smo pokolonili tek utješni pogodak Mkhitaryana u 83'. Titula Lige prvaka je obranjena.

 

OSMINAFINALA:

Benfica - A.C. Milan

A.C. Milan - Benfica

ČETVRTFINALE:

Manchester United - A.C. Milan

A.C. Milan - Manchester United

POLUFINALE:

A.C. Milan - Barcelona

Barcelona - A.C. Milan

FINALE:

Real Madrid - A.C. Milan

 


 

Nagrade na kraju sezone:

Najbolji igrači Europe: 2. Pato

 

Best Eleven

Fans' Player of the Year

 


 

komentirajte, pitajte, hvalite, kudite... :)

 

Slijedeći report nakon Svjetskog prvenstva

 

DO PISANJA

Link to comment
Share on other sites

World Cup 2018 Russia

 

http://i.imgur.com/MFczq.png

 

http://i.imgur.com/vuZwc.png

 

Svjetko prvenstvo. Jedini trfoej koji mi fali na klupi Brazila. Otkada sam pristupio klupi Seleçãoa u ljeto 2014. osvojena je Copa America (2015.) i Kup konfederacija (2017.) te je ostalo ono najvažnije - Svjetsko prvenstvo.

 

Kvalifikacije koje možete vidjeti dva reporta iznad pošle se odlično, u 18 utakmica ubilježeno je 16 pobjeda te 2 remija sa najboljim napadom te najboljom obranom cijelog "takmičenja". Tri pripremne utakmice koje smo odigrali unutar 3 tjedna od početka natjecanja također su protekle vrlo dobro. U prvoj utakmici gostovali smo na Allianz-Areni te protiv domaćina Njemačke na poluvremenu gubili 1:0, no u drugom dijelu smo ubacili u nekoliko brzina više te se prošetali do pobjede 4:1. Isti rezultat bio je u dva dana kasnije protiv Švedske dok smo u poslijednjoj utakmici priprema, 11 dana prije početka prvenstva sa 3:0 dobili reprezentaciju Češke.

 

Pozvani igrači

 

A onda je sve počelo. Najjače nogometno natjecanje kako i priliči otvorio je domaćin Rusija utakmicom protiv Alžira te pobjedom 2:1. Mi smo na red došli trećeg dana prvenstva kada se igrala druga utakmica grupe C. U fantastičnoj utakmici svladali smo S.A.D. rezultatom 3:1. Prvo kolo proteklo je bez velikih iznenađenja, a pod jedno manje možemo svrstati drugi meč naše grupe te remi Japana i Portugala 0:0.

U drugom kolu smo, blago rečeno, razbili Portugalce 4:0, a pobjeda Japanaca nad S.A.D.-om 3:1 značila je da Portugal dalje može tek na gol razliku. No to je skoro nemoguća mislija budući da u usporedbi sa Japaom imaju deficit od 6 golova. Pod iznenađenja drugoga kola treba izdvojiti pobjedu Irske nad Italijom (1:0), pobjedu Švicarske nad Urugvajom (1:0) te remi Nizozemaca sa JAR-om (1:1).

Treće kolo donijelo je potvrdu ispadanja Portugala koji je odigrao 1:1 sa S.A.D.-om, a istim rezultatom završila je i utakmica Japana i Brazila. Od iznenađenja treba naznačiti golijadu na utakmici Čile-Urugvaj (8:3).

 

Grupa A: Rusija 6, Kolumbija 6, Češka 6, Alžir 0

Grupa B: Tunis 6, Italija 6, Irska 6, U.A.E. 0

Grupa C: Brazil 7, Japan 5, Portugal 2, S.A.D. 1

Grupa D: Njemačka 7, Švedska 6, Čile 4, Saudijska Arabija 0

Grupa E: JAR 7, Švicarska 4, Nizozemska 3, Urugvaj 1

Grupa F: Francuska 9, Jamajka 4, Srbija 2, Senegal 1

Grupa G: Argentina 9, Hrvatska 4, Meksiko 3, Južna Koreja 1

Grupa H: Engleska 7, Maroko 6, Danska 4, Australija 0

 

 

Rusija - Italija

Tunis - Kolumbija

Brazil - Švedska

Njemačka - Japan

JAR - Jamajka

Francuska - Švicarska

Argentina - Maroko

Engleska - Hrvatska

 

Po gore postavljenim grupama možete zaključiti koji su bili parovi osminefinala. Mi smo za protivnika dobili Švedsku i uz malo muke upjeli proći rezultatom 1:0. Od iznenađenja valja izdvojiti prolaz Švicaraca protiv Francuske na penale te golijadu na utakmici Tunis-Kolumbija (4:5).

 

Italija - Njemačka

Kolumbija - Brazil

JAR - Engleska

Švicarska - Argentina

 

Na prvenstvu je ostalo samo 8 ekipa. Parove vidite gore. U vrlo dobroj utakmici Seleção je uspio proći Kolumbiju sa 3:1, Švicarska je dugo pružala otpor Argentini te na kraju ispada poslije jedanaesteraca, nešto manje sreće imao je JAR protiv Engleza (0:1) dok je u europskom dvoboju Italije i Njemačke uspješniji bio "Elf" rezultatom 4:2.

 

Njemačka - Argentina

Brazil - Engleska

 

Njemački red, rad i disciplina došli su do izražaja u prvom polufinalu. Držali su loptu u svojim nogama 60% vremena te kružili oko gola Jorgea Juareza. Prema vratima su uputili 15 udaraca naprema argentinskih 9. No, od tih 15 samo je jedan išao u okvir gola, no siguran je bio Juarez. Argentinci su unutar okvira zapucali 5 puta, od kojih je jedan Messijev, u 47' minuti, završio iza leđa Manuela Neuera te je tako Leo odveo Argentinu u finale gdje će braniti naslov prvaka.

Gledano po događanjima na terenu Brazil i Engleska odigrali su "finale prije finala". Seleção je poveo već u 19' preko Hulka no minuti kasnije izjednačava Josh Gant. Gordi Albion u 35' dolazi u vodstvo preko Wickhama te se rezultat 2:1 održao sve do 89' kada Hulk svojim drugim golom vraća na 2:2. U produžecima nije bilo golova te su drugog finalista odlučivali jedanaesterci. Nakon što su Hulk i Neymar promašili prva dva za Brazil, a u isto vrijeme Baines i Bryce pogodili za Englesku svi su mislili daje gotovo. Još bliže kraju bili smo nakon što u trećoj rundi pogađaju i Ramires i Wilshere. Daniel Alves je pogodio slijedeći penal, a nada pe probudila nakon što Rafael brani Wickhamu. Pogađa i Thiago Silva, a Huddlestone svoj penal šalje nebu pod oblake. Brazil se vratio. Šesti za Brazilce puca Marcelo te skida paučinu iz Hartova gornjeg desnog kuta. Ukupno 12. penal izveo je Phil Jones. Puca u Rafaelov donji desni kut, Rafael loptu skreće u vratnicu te odvodi Seleção u južnoamerički finale.

 

Argentina - Brazil

 

Došli smo i do finala. Bio sam samo na korak do jedinog trofeja koji mi fali. Vrlo izjednačena utakmica u kojoj je prednost bila možda malo na našoj strani odlučena je u 43' minuti kada nakon sjajne solo akcije još sjajniji gol u suprotne rašlje daje Lucas Moura te tako Brazil odvodi do 6. naslova prvaka svijeta.

 

U utakmici za treće mjesto Engleska je bez većih problema savladala Njemačku sa 5:0.

 

 

adidas™ Golden Ball

adidas™ Golden Shoe

Dream Team

 

 

Nakon osvajanja Svjetskog prvenstva izbio sam na vrh Hall of Famea te tako postao najbolji trener ikad. Osvajanjem ovog trofeja osvojio sam sva što je moguće sa Brazilom već godinu-dvije držimo prvo mjesto na FIFA-inoj listi naboljih reprezentacija te je došlo vrijeme da se u potpunosti posvetim konačnom cilju - osvajanju 28. titule prvaka Italije sa Milanom za što mi trebaju još 3 naslova te sam donio odluku o rastanku sa brazillskom nogometnim savezom. Bilo je lijepo, hvala i zbogom.

 

http://i.imgur.com/6Ba7r.jpg

 


 

komentirajte, pitajte, hvalite, kudite... :)

 

DO PISANJA

Link to comment
Share on other sites

Prvi dio - Sezona 2018/2019

 

http://i.imgur.com/veK7B.png

http://i.imgur.com/JJxnU.png

http://i.imgur.com/XvQ18.jpghttp://i.imgur.com/Hjmws.jpg

 

Došao je tek jedan igrač. Maurice Jacobs, nizozemski branič, bek te proizvod Ajaxove škole nogometa doalzi za sumu od 32 mil. €. Nakon toga uslijedila je rasprodaja nezadovoljnih i nepotrebnih. Ekipu smo sveli na 20 igrača + momci iz Primeravere.

 

http://i.imgur.com/JkCkj.png

 

http://i.imgur.com/47XGk.jpg

 

Napokon sam nekoga razbio u superkupu te uzeo 8. titulu ovog natjecanja. Krenulo je se kao po loju. U 6' minuti Simone Olivari puca sa 20-ak metara, a lopta se od vratnice odbija u Branescuova leđa nakon čega ulazi u gol. Götze je povisio na 2:0 nakon čega Konoplyanka smanjuje na 2:1 do poluvremena. U 52' Pato zabija za 3:1, a poslijednji gol na utakmici zabija ponovo Götze ovaj put u 62'.

 

http://i.imgur.com/Tnpap.png

 

http://i.imgur.com/HvrGN.jpg

 

Najbolje odigrani produžeci ikad. U 30' minuti Porto je poveo preko Williana koji mi se osvećuje što ga nisam zvao na Svjetsko prvenstvo. Taj rezultat ostaje do poluvremena, a u 58' Astori vraća na 1:1, rezultat koji ostaje do kraja 90' minute. Na slijedeći pogodak čekalo se do 102' kada za 2:1 zabija Kalifa Coulibaly. U 107' Pato povećava na 3:1, a svojim prvijencem u dresu Milana u 114' za 4:1 zabija Maurice Jacobs.

 

http://i.imgur.com/EJVqX.png

 

JEBENA CESENA. Protiv njih je stala serija od 44 utakmice bez poraza u Serie A. Već i prije toga se u Ligi prvaka vidjelo da nešto ne funkcionira iako je u Serie A išlo odlično sa 15 bodova u 5 utakmica. Uslijedila su dva remija koja su samo potvrdila moju sumnju. Nakon toga je uslijedila potupuna rošada takike s kojoj su došli i rezultati. U slijedećih 8 utakmica imamo 8 pobjeda te gol-razliku 24:2. Tako smo došli na 16 utakmica u kojima smo upisali 13 pobjeda, 2 remija te 1 poraz, a drugoplasiranoj Fiorentini bježimo 2 boda.

 

Team Stats

Player Stats

 

http://i.imgur.com/s4WzB.png

 

Nakon izvlačenja grupa mogli smo biti relativno zadovoljni. Upali smo u jednu prosječnu grupu sa Benficom, Rangersima te Ajaxom.

Kao iprošlih sezona opet smo loše otvorili. U orvom kolu u Glasgowu je Rangers bio bolji sa 1:0. Nakon toga dobijamo Ajax, a onda uslijeđuje remi sa Benficom. Potom je došla već spomenta rošada takite te je sve krenulo nabolje. U 4. kolu pada Benfica na San Siru 2:0 pa razbijanje Rangersa 5:0, a na kraju na AmsterdamAreni dobijamo i Ajax 1:0.

 

Pozvani igrači

Rangers - A.C. Milan

A.C. Milan - Ajax

Benfica - A.C. Milan

A.C. Milan - Benfica

A.C. Milan - Rangers

Ajax - A.C. Milan

Grupa A

Osminafinala

 

http://i.imgur.com/LJpc0.png

 

Naslov Lige prvaka nam je donio mogućnost sudjelovanja na ovom natjecanju koje se i ove godine održalo u Japanu. Nakon kvalifikacijskih rundi natjecanje je došlo do polufinala gdje smo, kao i prošle godine, za protiovnika dobili domaći Al-Ahly. U toj utakmici igrali smo sa izmješanom ekipom te dominacijom odnijeli pobjedu 2:0 te tako otišli u finale. Ovaj puta na teren je izašla najjača ekipa te također bez problema upisala i drugu pobjedu na ovom natjecanju protiv maksičkog Chivasa.

 

Pozvani igrači

Golden Ball: 1. Angel Di Maria, 2. Kalifa Coulibaly, 3. Kevin Prince Boateng

 


 

Nagrade na kraju godine:

Ballon d'Or:2 . Pato

World Player of the Year: 3. Pato

Svijetski tim godine: Thiago Silva (DC), Pato (ST), Angel Di Maria (klupa)

 

Najbolji Talijan u Serie A: 2. Domenico Criscito, 3. Davide Astori

Najbolji defanzivni Serie A: 1. Thiago Silva, 3. Domenico Criscito

Najbolji vratar Serie A: 1. Salvatore Sirigu

Najbolji strani igrač Serie A: 1. Pato, 2. Thaigo Silva

Najbolji nogometaš Serie A: 1. Pato

Najbolji igrač godine po izboru navijača: 1. Pato, 2. Mario Götze

Trener godine: 1. Zvonimir Boban

 

Objasnio nogomet

http://i.imgur.com/Syg7y.jpg

 


 

komentirajte,pitajte,kudite,hvalite... :)

 

DO PISANJA

Link to comment
Share on other sites

pa odlučio sam samo odlične regn uzimat, a oni su i skupi, tako da je u siječnju došao još jedan Argentinac platio ga 35mil. €

 

što se tiče Uniteda oni su mi stara muštarija tako da se nadam prolazu :)

Link to comment
Share on other sites

Kraj - Sezona 2018/2019

 

http://i.imgur.com/veK7B.png

http://i.imgur.com/JJxnU.png

http://i.imgur.com/eoWSA.jpghttp://i.imgur.com/nnsCp.jpg

 

Iz kluba su otišla dva igrača koji što zbog godina što zbog nekvalitete. Kao novi igrači u Milanellu su se pojavili argentinski veznjak Ivan Vera te brazilski branič Thiago.

 

http://i.imgur.com/EJVqX.png

 

Polusezona bez poraza i naravno - naslov što je logičan slijed događaja. I to ne samo bez poraza već smo u 22 utakmice upisali 20 pobjeda te 2 remija te primili samo 5 golova. Imamo najbolji napad (107 golova), najbolju obranu (12) te smo jednostavno rečeno najbolja ekipa u Italiji, daleko ispred svih. Pato je uvjerljivo odnio nagradu za najboljeg strijelca Serie A sa 34 gola, 9 više od Sanoga. Imamo i 5 najboljeg strijelca lige, Kalifa Coulibaly se u listu strijelaca upisao 20 puta, no on je sa 19 asistecija najbolji asistent lige, a ima i najviše nagrada za igrača utakmice (9) dok Pato ima jednu manje.

 

Player Stats

Team Stats

Team of the Year

 

New average rating record

New attendance rating record

New record for the number of points

 

http://i.imgur.com/A8tzp.png

 

Kupom se nismo previše zamarali. Već u prvoj rundi, tj. osminifinala bolji od naše izmješane ekipe bio je Palermo. Kasnije je Fiorentina osvojila ovaj trofej.

 

Milan - Palermo

 

http://i.imgur.com/s4WzB.png

 

U osmini finala naše stare mušterije - Manchester United. Na Old Traffordu su se izvukli zabili su gol već u 6' te se nakon toga dobro branili te na kraju izvukli 1:1. Isti rezultat bio je i u izjednačenoj utakmici na San Siru te je utakmica otišla do penala. Promašili smo prva dva, Sirigu je uspio obraniti Unitedov treći, a Rafael je imao priliku odvesti United dalje no - greda. Zabija Sandro, zabija Thiago Silva. Promašuje Olsson, promašuje Coulibaly. No, promašuje i Xulu, ali ne i El Shaarawy te je Milan opet prošao na Unitedovu žalost. U četvrtfinalu opet dobri nam znanci - Barcelona. Imali smo 2:0 na poluvremenu, imali smo 4:0 u 65', ali Barca se vraća te do kraja stiže na 4:2. Na poluvremenuBarca je imala 3:0, no tu nisam razmišljao o prolazu već o nastavku niza bez poraza. U 47' Di Maria smanjuje no u 63' Barca ima 4:1. U igru je netom prije gola Barce ušao Coulibaly koji u 65' te 79' dovodio rezultat na 4:3, a El Shaarawy svojim drugim golom u Ligi prvaka u 85' postavlja konačnih 4:4 te odvodi Milan u polufinale. Prva utakmica protiv Porta igrana na Dragau bila je sve samo ne obična. Porto je bio bolji, imao blagu inicijativu, a od ukupno 4 gola vidjeli smo 3 autogola. Ali dobro, imamo 2:2 imamo 2 gola u gostima. Ništa manje zanimljivo nije bilo ni u uzvratu. Vodili smo 2:0, Porto se vratio na 2:2. U 95' kada su svi očekivali kraj regularnog dijela utakmice i produžetke Coulibaly se sjurio prema šesnaestercu Porta, ruši ga Otamendi dobiva crveni i Milan ima penal. Kada je lopta ušla u mrežu bila je već 96' i Milan je slavio sa 3:2.

Finale je igrano u Istambulu na, pazite ovo, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Areni, protivnik je bio Marseille. Blaga inicijativa Francuza, no Pato u 22' zabija za 1:0 rezultat s kojim odlazimo na poluvrijeme. U 47' Pato povećava na 2:0, a u 58' Jordan Ayew smanjuje na 2:1. Rezultat se do kraja nije mjenjao. Milan je uzeo 12. titulu prvaka Europe, petu u "mojoj eri".

 

OSMINAFINALA:

Manchester United - A.C. Milan

A.C. Milan - Manchester United

ČETVRTFINALE:

A.C. Milan - Barcelona

Barcelona - A.C. Milan

POLUFINALE:

Porto - A.C. Milan

A.C. Milan - Porto

FINALE:

Marseille - A.C. Milan

 

NAGRADE:

Golden Boot: 2. Pato

Best Player: 1. Pato

Dream Team

Koeficijent

 


 

Nagrade na kraju sezone:

Najbolji igrači Europe: 1. Pato

 

adidas™ Golden Shoe: 1. Pato

 

Fans' Player of the Year

 


 

komentirajte, pitajte, hvalite, kudite... :)

 

DO PISANJA

Link to comment
Share on other sites

Prvi dio - Sezona 2019/2020

 

http://i.imgur.com/veK7B.png

http://i.imgur.com/JJxnU.png

http://i.imgur.com/U8Lve.jpg

 

Kao što vidite nije bilo dolaznih transfera budući da smo se bazirali na igračima Primeravere. Bilo je odlaznih transfera, a otišli su nedovoljno dobri i nezadovoljni igrači.

 

http://i.imgur.com/JkCkj.png

 

http://i.imgur.com/yWtuL.jpg

 

Nakon početnog vodstva Fiorentina preko Fillola u 29' ekspresno smo se vratiti preko Götzea i Di Marie da bi u 63' konačan rezultat 3:1 postavio Andreas Andersson, pojačanje iz Primeravere.

 

http://i.imgur.com/Tnpap.png

 

http://i.imgur.com/XvqL2.jpg

 

Nakon drugoga gola u dvije utakmice mladoga Anderssona na poluvrijeme smo otišli sa minimalnom prednošću od 1:0. L'pool se vraća nakon slobodnjaka Sterlinga u 69' da bi nam drugi trofej sezone donio Thiago u 90'+1 nakon kornera.

 

http://i.imgur.com/EJVqX.png

 

RETARDIRANI JUVENTUS. Protiv njih je stala serija od 48 utakmice bez poraza. Jedan jedini poraz u polusezoni gledajući sva natjecanja. Pri tome, u drugom kolu nam je još i Roma uzela 2 boda u 2. kolu te se Juve i Roma jedini klubovi koji su protiv nas vidjeli bodove ove polusezone u svim natjecanjima. Nakon toga krenula je serija od 12 pobjeda gdje je pala i do tada prvo plasirana Fiorentina sa 3:0. U 10. kolu smo primili prvi gol i to u pobjedi nad Palermom 4:1. Nakon toga uslijedile su pobjede nad Napolijem, Lazijom te Genovom. Prije Juventusa igrali smo sa Interom gdje je bilo 0:0 sve do 56' kada Thiago Silva dobija crveni karton. Tada sam se odličio na jedno verziju taktike Roma 2000-01. Tu dolazimo do vodstva te se prebacujemo u neki mini-bunker iz čega dajemo još 2 gola te pobjeđujemo 3:0. U poslijednjoj utakmici polusezone taj kobni Juventus. No, jesenji smo prvaci, a Fiorentina nam je jedini dostojan protivnik te ovo već drugu godinu zaredom izgleda kao prvenstvo nas i "ljubičica".

 

Team Stats

Player Stats

 

http://i.imgur.com/s4WzB.png

 

Nakon izvlačenja grupa mogli smo biti relativno zadovoljni. Dobili smo jednog jakog protivnika u vidu Chelseaja, jednog osrednjeg kao Sporting te autsajdera - bečku Austriju.

Otvorili smo kod kuće protiv Chelseaja, vodili 2:0, Chelsea se vraća no onda ubacujemo u brzinu više te pobjeđujemo 5:2 sa hat-trickom Pata. Nakon toga dobijamo Sporting 4:1 sa 4 gola Pata. Uslijedile se dvije pobjede protiv Austrije 6:1 te 4:0 gdje Pato zabija još 4 gola. U pobjedi u Londonu 4:1 Pato zabija nova 2 gola, a Brazilac se u strijelce nije upisao tek u 6. kolu kada smo dobili Sporting sa 4:0. Tako dolazimo na podatak od Patovih 13 golova u 6 utakmica Lige prvaka.

 

Pozvani igrači

A.C. Milan - Chelsea

Sporting Lisabon - A.C. Milan

A.C. Milan - Austria Beč

Austria Beč - A.C. Milan

Chelsea - A.C. Milan

A.C. Milan - Sporting Lisabon

Grupa G

Osminafinala

 

http://i.imgur.com/LJpc0.png

 

Naslov Lige prvaka nam je donio mogućnost sudjelovanja na ovom natjecanju koje se i ove godine održalo u Japanu. Nakon kvalifikacijskih rundi natjecanje je došlo do polufinala gdje smo za protiovnika dobili korejski Suwon. U toj utakmici igrali smo sa izmješanom ekipom te dominacijom odnijeli pobjedu 5:0 te tako otišli u finale. Ovaj puta na teren je izašla najjača ekipa te također bez problema upisala i drugu pobjedu na ovom natjecanju protiv egipatskog Ismailyja.

 

Pozvani igrači

Golden Ball: 1. Pato, 2. Angel Di Maria, 3. Kalifa Coulibaly

 


 

Nagrade na kraju godine:

Ballon d'Or: 2. Angel Di Maria, 3. Pato

World Player of the Year: 1. Angel Di Maria, 3. Pato

Svijetski tim godine: Maurie Jacobs (DC), Thiago (DL), Mario Götze (AMR), Angel Di Maria (AML) Pato (ST), Domenico Criscito, Kalifa Coulibaly (klupa)

 

Najbolji Talijan u Serie A: 2. Domenico Criscito

Najbolji defanzivni Serie A: 1. Maurice Jacobs, 2. Domenico Criscito, 3. Davide Astori

Najbolji vratar Serie A: 1. Salvatore Sirigu

Najbolji strani igrač Serie A: 1. Angel Di Maria, 2. Pato, 3. Kalifa Coulibaly

Najbolji nogometaš Serie A: 1. Angel Di Maria, 2. Pato

Najbolji mladi nogometaš Serie A: 3. Maurice Jacobs

Najbolji igrač godine po izboru navijača: 1. Angel Di Maria, 2. Pato, 3. Kalifa Coulibaly

Trener godine: 3. Zvonimir Boban

 

Najbolji strijelac u povijesti, ikona kluba....

http://i.imgur.com/Qygu9.jpg

 


 

komentirajte,pitajte,kudite,hvalite... :)

 

DO PISANJA

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |