Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Mario Manđukić


juanes
 Share

Recommended Posts

Ime:Mario

Prezime:Manđukuć

Godina rodjenja:21.05.1986.

Nacijonalnost:Hrvat

Klub za koji nastupa:Dinamo Zagreb

Omiljena osoba:Mamić xD

Omiljeni klub:Dinamo Zagreb

Klubovi za koje je nastupao:Marsonia, NK Zagreb, Dinamo Zagreb, Ditzingen, FK Željezničar

Utakmice za reprezentaciju:10(1)

http://www.sportnet.hr/media9/0000000000360231.jpg

Licnost

 

Momak koji se u posljednje vrijeme ustalio u prvoj postavi Dinama,a jedan je od konkurenata i za Hrvatsku A-selekciju. Svojim igrama pokazuje da to moze uspjeti jer postize veliki broj golova i neki ga smatraju pravim zamjenikom Da Silve koji je otisao u Arsenal.

 

Pozicija

 

Visok momak koji je dosta jak u zracnoj igri ali ni na zemlji nije nista losiji. Takodjer,jako brz i prodoran igrac i to ga cini kompletnim i ubojitim "target man-om".

 

 

 

Prednosti

 

Dosta dobar u zavrsnici akcije i rijetko promasi kada se nadje u izglednoj prilici za pogodak. Prvi dodir sa loptom mu je takodjer dosta dobar i to je igrac koji dobro sudjeluje u uigranim akcijama svog tima, ali i ne gubi glavu kada dobije loptu. Tehnika mu i nije bas razvijena, ali nije ni losa.

 

Slabosti

 

Ne zna ubaciti dobar centarsut u protivnicki sesnaesterac i tako naci svog igraca u napadu koju ce postici gol i vise je on taj koji postize golove iz takvih situacija. Pas mu nije dobar i cesto grijesi u predaji lopte. Ne zna nikako loptu uzeti klizecim startom. U odlukama nije bas uvijek ustrajan i ne zna uvijek sta ce uraditi s loptom ili bez nje. Fizicki nije bas najizdrzljiviji igrac. Nema bas previse kondicije pa zbog tog ne moze gotovo nikad citavu utakmicu odigrati u istom tempu,a pogotovo sezonu i na tom treba dobro poraditi.

 

Trenutna sposobnost

 

Odraz mu je jako kvalitetean i on ga i cini tako dobrim igarcem u skok igri. Osim sto ima dobar odraz takodjer je jako eksplozivan i brz i moze sam sebi stvoriti priliku za gol. Jak igrac prvenstveno zahvaljujuci visini i odrazu.

 

Potencijalna mogucnost

 

Ima dobar predosjecaj za gol i zna da se nadje na pravom mjestu u pravo vrijeme. Timski igrac i to mu je jedna od najvecih karaktersitika, to zalaganje za dobrobit tima. Zna stati na loptu i sacekati da se njegovi suigraci postave u napadu ili kada je to potrebno u nekim krizinim situacijama.

Informacije o transferu

 

Otisao bi iz Dinama u bilo koji osrednji ili poznatiji europski klub. Ne moze izdrzat vise na razini HNL, takodjer samo moze oslabit, a ne bi bilo uredu da takav talenat "ispari".

 

Opci utisak

 

Momak koji je nosilac igre u napadu Dinama. Cesto zna postici gol iz bilo koje situacije. Po meni je zasluzio a bude pozvan u A-reprezentaciju Hrvatske barem po igrama koje pokazuje. Treba dosta poraditi na svojim tehnickim atributima jer su mu oni mozda i najveca mana i ako to uspije popraviti bice kompletan igrac.

 

Prikaz njegovih vjestina:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |