Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

2011. godina - Simply The Best


Recommended Posts

2011. godina - Izaberimo najbolje

http://api.ning.com/files/1kdQLEVSrFfzoZ9J9BRxWm1SGVNnZ6eNWBwxiJjpPPWD2Fe1Nd6K980Nqtrm4g-f-O-ZrYn3bHgB05Ulb*C2Yexa*XIGKZou/simplythebest.jpg

 

 

Završila je još jedna uspešna godina za naš kolektiv. Naime, Fm Balkan je završio i drugu godinu svog postojanja, i hrabro ide ka trećoj. Mnogi projekti na uredjenju foruma, tekstova, grafike, taktika uradili su mnogi članovi od kojih smo anketom izabrali najbolje.

 

Da počnemo od timova. Član koji je najviše doprineo u izradnji grafike koja će predstavljati naš forum je po vašim glasovima LosGalacticos, koji se našao ispred Adi13 i Playboy-a. ReSearch tim je takodje bio jedan od aktivnijih u poslednje vreme, a za to se možemo i zahvaliti vrednom Krunu koji je dosta pomogao u izradi projekata, kao i SlobaGrobar. Najveća borba je bila izmedju taktičara u kojoj su prvo mesto podelili julac1234 i Sale92, a za glas manje bio je Denny Crane. Tekstopisac godine je Zolinho10.

 

To je to što se tiče timova. A sada da predjemo na karijere i priče. Karijere su bile jako zanimljive prošle godine a dve su se izdvojile. Ales_pfc - Crno Beli svet, mnogo godina, mnogo trofeja, mnogo fanova, jedan tim - Partizan. Vlax4 je igrao Pentagon i za razliku od Ales_pfc-a promenio jako puno klubova. Na kraju jedan uspešan završetak koji ga je doveo na vrh liste karijera. Ove dve karijere su sa po 8 glasova delile prvo mesto, One Career by Target Man je bila na trećem mestu. Priče nisu išle tako dobro, ali opet su se neke izdvojile. Ali najbolje se pokazala priča Momak sa Tribine našeg dragog člana Sale92 koja je ubedljivo pobedila.

 

Dodjosmo i do administracije. Najbolji Moderator u prošloj godini su bili Playboy i Denny Crane.Po 7 glasova osvojili su njih dvojica, dok je 3. bio LingLing. Global Moderator najbolji je Sale92 koji je sa 76,9% ostavio iza sebe dex6 i Poslednjeg Boema.

 

Mladi član godine je LingLing, dok član godine je bio verovatno i najteži izbor. Ventus i Sale92 su imali po osam glasova, dok je Skipper imao 5.

 

Da sumiramo utiske, Sale92 je uzeo najviše trofeja, i pokazao koliko je uradio prošle godine za forum. Oni koji su pobedili u svojim konkurencijama nadamo se da će to biti podstrek za dalji rad, a ne obrnuto.

 

Zahvaljujemo Vam se što ste glasali. Na našem forumu u sledećoj godini očekujte dosta. Uskoro izlazi i nova verzija FM Balkana 2.0 i nadamo se da će vam se svideti i da će te u novoj godini biti još aktivniji.

 

Vaš FM-Balkan tim!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Čestitke takodje i od mene svima da budemo još bolji u ovoj godini.

 

I ako sam uzeo najviše nagrada kao što kažete u takstu zahvalio bih se svim ljudima što su glasali za mene zaista mi to puno znači! ::love::

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |