Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Milos Krasic


Poslednji boem
 Share

Recommended Posts

Ime i prezime: Milos Krasic

Datum rodjenja: 1.11.1984.

Mesto rodjenja: Kosovska Mitrovica

Nacionalnot: Srbin

Klub za koji nastupa: CSKA Moscow (2004- )

Klubovi za koje je nastupao: Rudar Kosovska Mitrovica (1998-1999), Vojvodina (1999-2004), Mladost Lux (2002-2003)

Omiljenje osobe: Marko Djorovic, Bojan Krasic, Ivica Olic, Branislav Ivanovic, Elvir Rahimic

Omiljeni klub: Vojovodina, Roma, CSKA Moscow

Golovi u karijeri (ligaske utakmice): Vojvodina (7 gola), CSKA Moscow (14 golova), Srbija (3 gola)

Titule: Rudar KM -, Vojvodina -, Mladost Lux -, Cska Moscow (Ruska Liga 2 puta 1. mesto, 2 puta 2. mesto, 1 put 3. mesto), Ruski Kup (3 puta pobednik), Ruski Super Kup (3 puta pobednik), UEFA Cup (1 put pobednik), Euro Super Cup (1 put 2. mesto)



Slika (FM Balkan Style)

http://www.dodaj.rs/f/1J/zc/WQBbdWZ/2/milos-krasic-1.png


Biografija

 

CSKA Moscow-a legenda Milos krasic je poznato ime ljubiteljima fudbala sirom Evrope. Za reprezentaciju Srbije debitovao je u Decebtu 2006. godine protiv Norveske. Krasic je od tada odigrao 23 utakmice za reprezentaciju i postigao 3 gola.

 

Milos Krasic je svoju karijeru zapoceo u Rudaru iz Kosovske Mitrvice u sezoni 98/99, i odigrao je 6 ligaskih utakmica. Krasic je u sezoni 99/00 pridruzio ekipi Vojvodine, za koju je odigrao 76 ligaskih utakmica i postigao 7 gola za 5 godine. U tom periodu on je proveo i godinu dana na pozajmici u FK Mladost Univerzal Lux Lukicevo gde je odigrao 7 ligaskih utakmica i postigao je 1 gol.

 

Skauti CSKA Moscow-a primetili su talenat ovog mladog Srbina i on je 2004. godine potpisa ugovor sa CSKA oscwa-om, a Vojvodina je za taj transfer dobila obestecenje od 1 milion evra. Krasic je za CSKA Moscow-u odigrao 118 ligaskih utakmica i postigao 16 golova za ovaj klub.

 

Cak 9 puta Krasic je osvajao titule sa CSKA Moscwom: UEFA Cup (2005), Rusko Prvenstvo (2005 i 2006), Ruski Super Kup (2006,2007 i 2009) i Ruski Kup (2005,2008 i 2009).

 

Krasic je takodje dobio i nagrade za prvog Pratioca Najboljeg mladog igraca Srpske Super Lige, prvi pratilac igraca Srpske Super Lige u izboru novinara i najbolji igrac Srbije u 2009. godini.

 

Licnost

 

Milos Krasic je fudbaler kome je profesionalnost i ispunjavanje obaveza na 1. mestu. Krasic je mlad i ambiciozan fudbaler koji zna sta hoce i uklopi bi se apsolutno u svaku ekipu. Zelja mu je da karijeru zavrsi u svom omiljenom klubu Vojvodini iz koga je on i lansiran u Evropski fudbal.

 

Pozicija

 

Milos Krasic jnajbolje igra na poziciji ofanzivnog desnog krila (AMR) i on bi u ekipi trebao da bude plejmejker. Krasic moze da igra i na pozicijama desnog centralnog veznog fudbalera (MR). Njegova 3. opcija je pozicija ofanzivnog veznog.

 

Prednosti

 

Krasiceve tehnicke prednosti su ulazak u protivnicki sesnesterac po bokovima (15/20) i prezian pas (15/20). Od njegovih mentalnih vrlina mozemo izdvojiti njegov vec zadat cilj gde ce sve uciniti da bi ostvario sta je naumio (16/20), ima dobro kretanje i dobro trci bez lopte tako da se nekada moze iznenada pojaviti pred protivnickim golom (16/20), jako se zalaze za ekipu i spreman je da odigra svih 90 minuta i na treningu se dosta trudi da bi uspeo. Od njegovih fizickih prednost mozemo izdvojiti. Njegove fizicke pdednosti su to da on moze iz stanja mirovanja vrlo brzo da dostigne svoju maksimalnu brzinu (17/20),on moze da igra dosta dugo i da se umori vrlo malo sto u savremenom fudbalu puno znaci (16/20), Krasiceva najveca vrlina jeste njegova brzina koja u savremenom i modernom fudbalu mnogo znaci i takav ekplozivan igrac uvek dobro dodje ekipi (19/20) i jos jedna njega fizicka prednost jeste njegova izdrzljivst i konstantno igranje u top formi (16/20).

 

Mane

 

Krasiceve tehnicke mane su definitivno prekidi sto on mora da popravi u skorije vreme: izvodnje kornera (10/20), slobodni udarci (9/20), sada i najlosija osobina Krasica izvodjenje auta (1/20), izvodjenje penala (6/20), sem ovih tehnickih mana njegova tehnick mana je i klizeci start medjutim posto je on ofanzivni vezni njemu taj atribut i ne treba. MMentalne mane Krasica su prirodni talenat da otkrije zamisao protivnickog igraca (7/20), nema tu lidersku osobinu u sebi tako da on nije predvidjen za kapitena (9/20), on je igrac koji ce retko uvideti prostor za pas i dovesti saigraca u sansu za gol (6/20). Njegove jedina fizacka mana ako se to moze nazvati manom je njegov skok u mirujucem polozaju (9/20).

 

Trenutna sposobnost

 

Krasic ce u 95 posto ekipa biti najbolje desno krilo bez premca. Krasic trenutno igra u odlicnoj formi i bio bi dobro pojacanje u najjacim klubovima sveta jer malo je danas desnih krila popu Krasica.

Krasic bi u ligama petice bio jedan od najboljih igraca lige.

 

Potencijalna sposobnost

 

Krasic je mlad igrac cije najbolje godine tek dolaze tako da je on igrac koji bi mogao da se razvije do te granice da postane najbolji igrac planete, od toga naravno zavisi mnogo faktora, a najbitniji su treninzi, moral igraca, i njegovo igranje u timu i od njegove forme, tako da Krasicevo vreme tek dolazi.

 

Informacije o transferu

 

Krasic ce biti jako tuzan ako napusti CSKA Moscow-u jer je to jedan od klubova ciji je on ljubimac, a i CSKA se nece tako lako odrece svoje legende kluba tako da ce CSKA traziti obestecenje od oko 35 miliona evra a on platu od oko 100.000 e p/w.

Krasicev ugovor istece tek za 2 i po godine tako da bi tek tad mogli da otkupite njegov ugovr bez obestecenje njegovom klubu.

 

Opsti utisak

Milos Krasic je strasan igrac i ako vodite nekog evropskog velikana morate ga imati u svojoj ekipi jer ce vam on puno znaciti kao plejmejker. Jednom recju Milos Krasic je dar sa neba koga treba uzeti.


Youtube video

http://www.youtube.com/watch?v=GTKKgbERdOM


http://www.dodaj.rs/f/1a/es/2afKgLU3/1/scouting-reports-250x249.png

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

nek neko od admina ili juanes edituju post i stave za ovo gde sam pogresio, tj. prednost, mane, licnost itd da isprave to da izgleda kao recimo za youtube video znaci po sredini velicna fnta 15 i da bude boldirano.

 

BobO hvala na pohvali trudio sam se dosta oko ovoga da bude predobro.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |