Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Athletic Bilbao


Wiz™
 Share

Recommended Posts

Kada vec omalovazavam tvoj cijenjeni rad,pogledaj malo moral i AV tvojih igraca,barem na slici. Necu se truditi objasnjavati ti sto ne valja,morati ces znati da press more i zonal marking ne ide zajedno. To je dosta.

Link to comment
Share on other sites

Kada vec omalovazavam tvoj cijenjeni rad,pogledaj malo moral i AV tvojih igraca,barem na slici. Necu se truditi objasnjavati ti sto ne valja,morati ces znati da press more i zonal marking ne ide zajedno. To je dosta.

Drugi put odma lijepo reci to i to ne funkcionira bolje je tako,a ne samo reć neće to uspjeti.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam igrao obicnu 4-4-2 formaciju i odlicno je islo. Dosta simpaticna formacija po mom misljenju, samo sada u 4-oj sezoni moram mjenjati formaciju posto neam dobro ljevo krilo od povlacenja Gabilonda. Gabilondo kidao mozgove, Susaeta mi je malo stagnirao moram reci, ali sam tu gurao Iraolu koji je kidao, kasnije je i Arteta igrao MR-a... Dovedi Artetu za tut mladjih je fantastican, a moze i vrhunski odigrati.

Link to comment
Share on other sites

Athletic Bilbao

 

http://i.imgur.com/V7kJo.png

 

 

http://i.imgur.com/Wss0m.png

 

U prvom dijelu sezone totalno smo razočarali.Stalno smo se vrtili oko šestog i sedmog mjesta.Nismo puno puta gubili nego smo dosta utakmica ostali nerjeseno.Na kraju je ipak sve prošlo dobro zahvaljujući odličnom finišu.Završili smo na trećem mjestu a ispred nas su bili Real Madrid i Barca.Past positions.Najbolji igrači ove sezone očekivano su bili Fernando Llorente i Iker Muniain koji su svojim golovima i asistecijama odveli tim do treceg mjesta.

 

http://i.imgur.com/ETfwo.png

 

http://i.imgur.com/ZApqd.pnghttp://i.imgur.com/GlEMA.png

 

u LP bili smo u relativno lakoj skupini ali nažalost prokockali smo igranje u LP,završili na trećem mjestu i plasirali se u nokaut fazu El.

 

http://i.imgur.com/8sG8T.png

 

EL

 

http://i.imgur.com/IPhbP.png

 

http://i.imgur.com/jChwR.png

 

U španjolskom kupu pobjeđivali smo sve bez problema dok nismo naišli na Galacticose koji su nas izbacili iz natjecanja ukupnim rezultatom 3-2.Ostaje mi utjeha da smo ih pobjedili 1-0 na domaćem terenu.

 

http://i.imgur.com/3z28U.png

 

 

Inače u toku sezone sam preuzeo Nigeriju,nismo još igrali ni jednu utakmicu ali sad slijede kvalifikacije za svjetsko prvenstvo.

Link to comment
Share on other sites

Athletic Bilbao

 

http://i.imgur.com/OsVYQ.png

 

Evo odmah da krenem sa uvodom u novu sezonu,točnije u pripremne utakmice.Uglavnom smo igrali protiv klubova koji su slabiji od nas,jedino je po imenima bila jaka druga momčad Barcelone ali i oni su dobili svoje.Nisam kupio ni jednog igrača jer mislim da mi nije trebao nitko,a iz kluba je otišlo dosta nebitnih igrača a najzvučnije ime je Igor Martinez.Nakon priprema odmah me čekaju tri teške utakmice u primeri protiv Valensije,Barce i Reala.

 

http://i.imgur.com/YA6vq.png

 

Eto pošto je ling tražio da stavim ss-ove najboljih domaćih regena odsad će tako i biti.

 

Benat Martinez-Velik potencijal ali sumnjam da će se razvit zbog niskog Work rejta i determinationa.Mediji kažu da će bit novi Marcos Senna ali čisto sumnjam.

 

Manuel Sarriegi-Skauti mu daju 3 zvjezdice PA ali isto kao i Martinez ima nizak Determination i želju za radom.

 

Mikel Rodriguez-Najveća mlada nada u klubu.Svi mu predviđaju svjetlu budućnost i nadamo se da će to opravdat.

 

 

NIGERIA

 

http://i.imgur.com/W6VWP.png

 

Kroz kvalifikacije za WC Nigeriju sam vodio kroz tri utakmice,a ostale je odradio moj prethodnik.Najteže od svega bilo mi je selektirat igrače za prvu momčad.Nakon što sam to uradio složio sam taktiku i čekao utakmice.Prvu utakmicu igrao sam protiv Gabona i unatoč očajnoj igri uspio sam uzet tri boda pobjedom 1-0.U drugoj utakmici igra se malo poboljšala i pobijedili smo Zambiju 1-0.I na kraju smo rutinski rješili najslabiju momčad ove skupine-Centralnu afričku republiku rezultatom 3-1.

 

Konačna tablica

http://i.imgur.com/0tWU3.png

 

Nakon skupina igra se finalna runda za kvalifikaciju za svjetsko prvenstvo.Izvukli smo JAR i nadamo se prolazu.

 

http://i.imgur.com/ynvxs.png

 

To bi bilo to od mene,nadam se da i dalje pratite.

Edited by WizKhalifa
Link to comment
Share on other sites

Ma samo onim regenima nadji tutora koji ima visok determination i nemas problema sa work rate. Trebali bi se razviti.

Nemam puno da kazem za klub, a sa Najdzerijom ti ide ok. JAR je jak, cuvaj se.

Link to comment
Share on other sites

Odlicno ti ide sa Bilbaom kao sto smo i navikli, samo nastavi tako, pa da konacno skines dvojac sa trona! Nigerija - lepo to sve ide, 3 od 3, imaju dobre igrace, najveci problem ce ti biti njihovo selektiranje...sta drugo reci nego samo tako nastavi! ;)

Link to comment
Share on other sites

Athletic Bilbao

 

http://i.imgur.com/jclgf.png

http://i.imgur.com/ZuMJD.png

(tabela-klik na sliku)

 

Kao što sam najavio u prva tri kola igrali smo protiv Valencije,Barce i Reala,a sve tri utakmice otišle su u našu korist.Prvo smo igrali protiv Valensije i dobili je 2-0.Nakon te utakmice igrali smo protiv Barce na domaćem terenu i dobili smo 4-1.I poslije Barce uslijedilo je gostovanje u Madridu.U toj utakmici imali smo dosta sreće,pomogli su nam crveni kartoni Pepea i Ozila pa smo ih pobjedili 3-0.Dobrim dijelom ove polusezone bili smo na prvom mjestu ali ipak lošiji smo od Reala koji je trenutno prvi, a za vratom nam je Barcelona.

 

SVE UTAKMICE

 

Španjolski kup

 

http://i.imgur.com/kcokT.png

U prvoj rundi igrali smo protiv autsajdera Eibara kojeg smo rutinski pobjedili rezultatima 2-0 i 4-1.Kada smo izvukli Barcelonu svi su govorili opet ta Barca,ispast ćemo ali mi smo dokazali suprotno i pobijedili smo ih u obe utakmice rezultatom 1-0.Sljedeci je na redu Espanyol opet tim iz Barcelone,u prvoj utakmici na gostujućem terenu ostali smo 1-1.

 

http://i.imgur.com/ERhM2.png

 

Champions League

 

http://i.imgur.com/jGZMb.png

 

A šta da kažem?U skupini smo izvukli Manchester United,Cska Moskwu i Keln.Nije ni laka ni teška skupina.Da puno ne duljim na kraju smo bili drugi iza Manchestera i u ždrijebu osmine finala nismo imali sreće jer smo izvukli Arsenal ali nadam se prolasku.Ako sam u tri susreta pobjedio Barcu,zašto nebi Arsenala.

 

http://i.imgur.com/ulnT3.png

 

http://i.imgur.com/N7kie.png

 

Inače dao sam otkaz u Nigeriji i preuzeo Belgiju koja ima odličan perspektivan tim koji može vladat Evropom i Svijetom.

Link to comment
Share on other sites

Sta drugo recim osim super :) Zaista.. U tri kola dobiti i Barcu i Real i Valensiju to zaista nije lako. Liga Sampiona lepo odradjena, tesko je ocekivati da budes ispred Uniteda vec u grupnoj fazi, ali mislim da ih u nokaut fazi mozes pobediti veoma lako kao i bilo koji drugi klub jer si stvorio zaista odlican tim i samo je pitanje vremena kada ces pokoriti i Evropu i svet. Sto se tice reprezentacije, odlican izbor, obozavam Belgiju i u pravu si sto se tice njihovog potencijala. Nadam se da ces i sa njima daleko dogurati kao sto to radis sa Bilbaom. Puno srece u nastavku i jedva cekam sledeci izvestaj ;)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Athletic Bilbao

 

http://i.imgur.com/RfJaL.png

 

Produkti Bilbaove škole nogometa

 

Ovaj report ću posvetit igračima koji su ponikli u Bilbau i velika su nada u budućnosti ovog kluba.

 

Prvi od igrača koji je ponikao je Jose Luis Intxaurraga.Mladi napadač koji će vjerojatno naslijediti Llorentea kad se penzioniše.Njegovom razvoju će pridonijeti visoki atributi Determinationa i Work rejta.Za svoje godine je odličan tehničar,nije nešto posebno brz a treba poradit na mental atributima.

http://i.imgur.com/hUUMS.jpg

Scout report

 

Drugi igrač je Adrian Bengoetxea koji igra na poziciji zadnjeg veznog koji u budućnosti može biti odličan Anchor man ali treba puno radit na snazi.Moj asisten kaže da može bit puno bolji od Carlosa Gurpegija koji je na zalaski karijere.

http://i.imgur.com/IgdE8.jpg

 

Scout report

 

I treći i zadnji igrač koji se iskazao na probi ove sezone je Jose Manuel Barbero.Igra na poziciji lijevog krila i kada Gabilondo završi karijeru trebat će nam jedan solidan backup za Ikera Muniaina.

http://i.imgur.com/AT5Q8.jpg

 

Scout report

 

Od već spomenutih regena koji su ponikli u našoj školi tu je Mikel Rodriguez koji ove sezone stvarno briljira.U 42 utakmice koje je igrao zabio je 44 gola i upisao 20 asistencija s tim da je 16 puta bio igrač

 

http://i.imgur.com/O0zRF.jpg

Link to comment
Share on other sites

Athletic Bilbao

 

http://i.imgur.com/hTLO2.png

 

http://i.imgur.com/jM3Bs.png

(tabela-klik na sliku)

 

Cijelu sezonu se vrtimo oko prva tri mjesta i opet iz sezone u sezonu dokazujemo da smo sve jači i jači.Kao u prethodnim sezonama završili smo na trećem mjestu ali nikad nismo bili bliže tituli nego sad.Prvoplasirani Real pobjego nam je za tri boda a druga Barca za 2 boda.Inače moram napomenut da smo ekipa s najmanje primljenih golova u Ligi Bbva, a to možemo zahvalit odličnom Ruffieru.Osim njega posebno su se istakli Fernando Llorente sa 26 golova i 9 asistencija,Iker Muniain 17 golova i 14 asistencija i Markel Susaeta 26 asistencija i 10 golova.

 

http://i.imgur.com/rgOR9.png

 

Nakon već spomenutog izbacivanja Barcelone uslijedio je dvoboj protiv Espanyola.U prvoj utakmici ostali smo 1-1,na našu sreću zabili smo gol za izjednačenje tek u 93. minuti utakmice.U uzvratu ostalo je 0-0,a mi smo prošli zahvaljujući golu u gostima.Nakon Espanyola izvukli smo Atletico Madrid i bez većih problema izbacili smo ih ukupnim rezultatom 5-2.

 

Put do finala

http://i.imgur.com/boZKN.png

 

U finalu smo igrali protiv Mallorce.Mislio sam da ću ih lako pobjedit ali odluka o pobjedniku je pala tek u produžetcima.Pogocima Raula Garcije i San Josea osvojio sam prvi trofej s Bilbaom.Konačni rezultat 2-0.

 

http://i.imgur.com/9lBXp.png

 

Nakon lako prođene skupine usljedila je nokaut faza.U osmini finala izvukli smo Arsenal.Bez većih poteškoća izbacili smo ih pobjedom u oba susreta.Ukupan rezultat: Athletic-Arsenal 4-2 .Na našu sreću u četvrtfinalu izvukli smo Fenerbahce.Isto kao i arsenala pobjedili smo u oba susreta a ukupan rezultat za nas je 3-1.U polufinalu smo igrali protiv Liverpula.Drugi polufinalni par je bio Chelsea-Barcelona.U prvoj utakmici na korist nam je išlo to što smo igrali na domaćem terenu i to smo jako dobro iskoristili pobjedom 2-1 zahvaljujući Llorenteu.Na Anfieldu u Liverpoolu rano smo poveli, a do kraja je Liverpool samo uspio izjednačiti golom hrvatskog brazilca Dudua.Athletic-L'pool 1-1.Pobjednik drugog polufinalnog para je Chelsea znači protiv njih igramo u finalu.U uzbudljivoj utakmici u kojoj je Čelzi napado ipak smo odigrali pametnije i pobjedili ih 2-0 golovima Muniaina.

 

Athletic je novi prvak Evrope!!!! aleale aleale aleale

 

I za kraj uprava je odlučila sagradit novi stadion.

 

http://i.imgur.com/3Rr6m.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |