Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Put ka vrhu (Fulham) by Denny Crane™


Denny Crane™
 Share

Recommended Posts

http://www.dodaj.rs/f/3m/LN/4wUCHIEn/1952.png

 


 

Polusezona 2015/2016

 


 

http://sportservis.name/wsw/UserFiles/Image/fudbal%20srbija/partizan/pripreme%20partizan%20fk%20part.jpg

(Klik na sliku)

 

Na pripremama pred početak sezone smo odigrali osam utakmica. Pobedili smo šest dok smo dve izgubili. Tačnije organizovali smo dve turneje. Prva turneja je bila u Austriji. U prvoj utakmici smo igrali protiv Kapfenbergera i pobedili smo sa 0-1. U naredne dve utakmice smo bili poraženi od Austrije Luštenau i Matersburga, 1-0, odnosno 3-1. I u poslednjoj utakmici u Austriji smo igrali protiv Šturma. Posle te utakmice taktika za igranje u gostima protiv jačih klubova, je bila uvežbana maksimalno. Sledeća turneja je bila u Bosni. Odigrali smo tri utakmice i sve tri smo pobedili, namerno sam izabrao slabije timove da bi igračima podigao moral pred početak sezone. Protivnici su bili, Zrinjski 0-2, Budućnost Banovići 0-8 i Modriča 0-5.

 


 

http://www.dodaj.rs/f/2s/ov/3DFSKjM1/1/132321.png

(Klik na sliku)

 

U JSL, opet dominacija. Ovaj put nemamo veliku prednost kao prošlih sezona zato što zvezda igra bolje tako da je prednost samo 4 boda. Na 16 utakmica, imamo 13 pobeda, dve nerešene i jedan poraz. Prvenstvo je startovalo pobedom protiv Slobode rezultatom 3-1, pred 20208 gledalaca.. Nakon te utakmice smo pobeđivali Čukarički 0-4, Vojvodinu 3-1, Borac 0-1 i Novi Sad 2-0. Odigrali smo nerešeno protiv Radničkog 1923 u gostima bez golova. Posle toga smo vezali dve pobede za redom, protiv Sinđelića 1-0 i fantastična utakmica protiv Spartaka 4-2. Iako smo na poluvremenu gubili sa 0-2, ipak smo uspeli u drugom poluvremenu odličnom igrom da postignemo 4 gola i da osvojimo tri boda. U sledećem kolu, na derbiju protiv Crvene zvezde, uspeli smo da uzmemo bod. Poveli su golom Delcroixa 1-0, ali je Hauche ipak uspeo da nam donese bod u 55. Minutu kada je poravnao rezultat na 1-1. Nakon derbija smo pobedili Napredak 0-1, da bi u sledećem kolu na JNA po prvi put izgubili u prvenstvu, i to od Rada, rezultatom 2-3. Do kraja jesenjeg dela šampionata smo vezali pet pobeda za redom i zasluženo se nalazimo na prvom mestu.

 


 

http://www.dodaj.rs/f/39/1E/1wcpCqZU/136499.png

(Klik na sliku)

 

Ovaj put nema ništa od odbrane trofeja u kupu. U prvoj rundi smo pobedili 0-2, dok smo u drugoj rundi savladali Inđiju 3-0. U četvrtfinalu nam je zapao Proleter. Svi smo naravno očekivali prolaz u polufinale. Tu utakmicu je obeležila naša dominacija, naši žuti kartoni i pobeda Proletera...

 


 

http://www.dodaj.rs/f/3R/Ij/2mC5LHtb/1/1301394.png

(Klik na sliku)

 

Ovo takmičenje smo ovaj put startovali direktno iz grupe i bili smo u trećem šeširu. Na žrebu je odlučeno da u grupi C igramo protiv Real Mardida, CSKA Moskve i Makabi Tel-Aviva. Bio sam veliki optimista pre početka takmičenja i kad sam video da nam je Makabi zapao bio sam uveren da je proleće veoma blizu. U prvoj utakmici smo pobedili upravo Makabi sa 0-1 u gostima, i već smo jednim korakom bili bliže proleću u Evropi. U drugom kolu smo dočekali CSKA Moskvu, utakmica je bila odlična po nas, krcat stadion, i velika pobeda od 2-1. U trećem kolu na JNA je stigao Real Mardid, naravno bili su veliki favoriti. Ali ipak smo dokazali da smo tim koji može da pobedi svakog, ali može i od svakoga da izgubi. Posle tri kola učinak nam je bio 100%, tri utakmice, tri pobede. U revanšu protiv Reala u gostima smo izgubili sa 2-0. U petom kolu, pobedili smo Makabi sa 1-0, i obezbedili proleće ali u LŠ, drugi put za redom. U šestom kolu gde rezultat nije bio bitan, smo izgubili sa 4-1 od CSKA. Na kraju smo završili na drugom mestu sa bodom zaostatka iza Reala.. U prvoj nokaut fazi igraćemo protiv Arsenala..

 


 

http://www.dodaj.rs/f/1G/1N/3OfpHdDS/traansferi.png

(Klik na sliku)

 

Na pojačanja smo potrošili 17, 25M Eura. Svi igrači koji su stigli u klub tokom leta, koji su dobili priliku, pokazali su se da su odlična investicija. Nisu svi dobili još uvek priliku tako da ćemo videti. Od prodaje smo zaradili 1, 7M Eura.

 


 

Očekivanja

 

- Osvajanje JSL

- Osvajanje LAV Kupa

- Drugo ili treće mesto u grupnoj fazi Lige Šampiona

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://www.dodaj.rs/f/3m/LN/4wUCHIEn/1952.png

 


 

Kraj sezone 2015/2016

 


 

http://sportservis.name/wsw/UserFiles/Image/fudbal%20srbija/partizan/pripreme%20partizan%20fk%20part.jpg

(Klik na sliku)

 

Na zimskim pripremama smo odigrali četiri utakmice. Prvu utakmicu smo gostovali Miditlendu i pobedili smo sa 1-2, golovima Akkoyuna i Dejana Babića. U drugoj utakmici smo bili domaćini Bragi, rezultat je bio 0-0. Posle te utakmice smo odputovali u Češku na treću utakmicu, potiv Libereca. Pobedili smo sa 0-2, golovima Akkoyuna i Vitasa. I poslednja utakmica na ovim pripremama je bila protiv Rijeke. Lagano smo pobedili sa 0-3 golovima Veselinovića ,Torrejona i Akkoyuna.

 


 

http://www.dodaj.rs/f/2s/ov/3DFSKjM1/1/132321.png

(Klik na sliku)

 

Još jedna titula u našem prvenstvu. I ovaj put smo dominirali tokom celog drugog dela sezone i zasluženo osvojili četvrtu uzastopnu titulu. Dali smo 75 golova, a primili 25. Na 14 utakmica, pobedili smo 9, 4 nerešeno i jedan poraz. Najzanimljivije utakmice: Vojvodina (2-2), Novi Sad (1-5), Radnilki 1923 (6-1), Crvena zvezda (3-2), Rad (2-0), Hajduk Kula (5-2), Napredak (4-0), Radnički (S) (2-2), Smederevo (0-4).

 

 

http://www.dodaj.rs/f/3R/Ij/2mC5LHtb/1/1301394.png

(Klik na sliku)

 

Kao što sam i rekao, veliko iznenađenje. A to je upravo Liga Šampiona! Idemo korak, po korak. U prvoj nokaut fazi kao što sam i napisao već, zapao nam je Arsenal. Ja sam bio optimista, dok su navijači bili pesimisti. U prvoj utakmici na JNA, rezultat je bio 0-0. Povoljniji za njih naravno pred revanš. U revanšu, neverovatan uspeh. Hauche je dva puta ućutkao navijače Arsenala,Tadić je samo ublažio poraz. I više nego zasluženo smo prošli u narednu fazu. U četvrtfinalu nam je zapala Barsa, tu smo već svi mislili da je to kraj ove odiseje za nas. Ali....U prvoj utakmici na Kamp Nou, izgubili smo, ali povoljnim rezultatom po nas, 4-3. 3 gola u gostima. U revanšu, nova fantastična pobeda. Pobedili smo sa 2-1, golovima Mojsova, i prošli u polufinale!!! U polufinalu nas je čekao nimalo ugodan Porto. U prvoj utakmici Porto je slavio sa 2-1, gol za nas je postigao Daniel Mojsov, dok je Sisoko jednom bio strelac za Porto. lol U revanšu, stadion je bio krcat, svih 32710 navijača je očekivalo nešto nemoguće, ali smo ipak dokazali da ništa nije nemoguće za nas. Pobedili smo sa fantastičnih 3-0 i otišli u finale po drugi put u našoj istoriji. U finalu nas je čekao Lion koji je otresao Real u polufinalu. U veoma teškom finalu, nerešeno je bilo sve do 72. Minuta. Napadali smo mi, napadali su oni, al ibez uspeha. U 72. Minutu je Lion poveo golom Mbiwe. 7. Minuta kasnije, naši navijači su podivljali kada je Lazar Marković izjednačio na 1-1. Do kraja 90. Minuta nije bilo promena, produžeci su protekli takođe bez golova. I šampiona su morali da odluče penali. U penalima smo pobedili sa 4-2 i po prvi put u našoj istoriji osvojili Ligu Šampiona!!!

 

 

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/41595_145802965443703_7475_n.jpg

 

Nagrade za igrače i klub:

U timu sezone su se našli naših šest igrača. Lazveski, Vitas, Mojsov, Babić, Akkoyun i Hauche.

Najbolji strelac lige je Hauche sa 28 golova, na 29. utakmica.

U izboru za najboljeg igrača koje su birali menadžeri, na prvom mestu ja Akkoyun, a na drugom Hauche.

Najbolji igrači sezone su: Akkoyun, Hauche i Dejan Babić.

Najbolji menadžer sezone sam ja, sa 1649 poena, oko 1000 više od drugoplasiranog.

Veliki uspeh osvajanje LŠ nas je doveo na 16 mesto najboljih klubova Evrope.

 

 

 

Očekivanja

 

- Osvajanje JSL

- Osvajanje LAV Kupa

- Drugo ili treće mesto u grupnoj fazi Lige Šampiona

 

Ss za Linga...

 

[hs width=300 height=300]http://i.imgur.com/Rliib.jpg[/hs]

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/3m/LN/4wUCHIEn/1952.png

 


 

Septembar 2016

 


 

http://sportservis.name/wsw/UserFiles/Image/fudbal%20srbija/partizan/pripreme%20partizan%20fk%20part.jpg

(Klik na sliku)

 

Na pripremama smo odigrali pet utakmica. Tri smo pobedili, jednu odigrali nerešeno i jednu izgubili. Protivnici su ovaj put bili malo jači za razliku od prošlog puta. Prvu utakmicu smo igrali protiv Genta u gostima i pobedili sa 0-3. Dva gola je postigao Brašanac i jedan Babić. Dominirali smo tokom cele utakmice i zasluženo pobedili. Drugu utakmicu smo igrali u Londonu, protiv Fulama koji je dosta jači nego prvi protivnik. Utakmica je bila veoma čvrsta sve do 42. Minuta kada je Hejcik prvi put zatresao mrežu domaćina, drugi put se to dogodilo u 60. Minutu, a minut pre toga John Arne Riise je postigao jedini gol za Fulam iz penala. Treća utakmice, i ujedno poslednja koju smo igrali u gostima je bila protiv Arisa. Očekivana pobeda, rezultat je bio 0-4 za nas. Hauche je postigao jedan gol, Lewis Sullivan dva gola, i jedan auto gol. Prvu utakmicu koju smo igrali kući na pripremama je bila protiv Frankfurta, pred 7440 navijača smo izgubili sa jakih 0-3. Poslednja utakmica je bila protiv Utrehta, rezultat je bio 0-0.

 


 

http://www.dodaj.rs/f/2s/ov/3DFSKjM1/1/132321.png

(Klik na sliku)

 

Do sada su odigrana tri kola, ali mi smo odigrali dva zbog utakmice u Super Kupu. Prva utakmica je bila protiv Radničkog 1923 koja se završila rezultatom 1-1, pomalo razočaravajuće zato što smo celu utakmicu dominirali, ali nismo imali sreće da sačuvamo prednost od jednog gola. U drugom kolu već bolja slika, dočekali smo OFK Beograd, pred skoro punim stadionom, 27014 navijača se okupilo na JNA da isprati prvu utakmicu kod kuće ove sezone, i pred odličnom atmosferom smo pobedili sa 3-1, golovima Parsonagea i Lazara Markovića.

 


 

http://i.imgur.com/iSW0M.png

(Klik na sliku)

 

Ovde iskreno pobedu nisam ni očekivao, zato što je Atletiko mnogo jači jer smo dosta izmenili tim u odnosu na prošlu sezonu. Iako smo poveli golom Mojsova, Borja je sa svoja dva pogodka preokrenuo rezultat i doneo Atletiku trofej.

 


 

http://www.dodaj.rs/f/1G/1N/3OfpHdDS/traansferi.png

 

U klub je stiglo pet igrača, a to su: Onur Kivrak, Predrag Stevanović, Mathieu Flamini, oni su stigli za džabe. Simon Vukčević je stigao za 550k i Callum Parsonage je stigao za 18, 5M (na rate).

 

Klub su napustili..

 


 

Očekivanja

 

- Osvajanje JSL

- Osvajanje LAV Kupa

- Druga nokaut faza Lige Šampiona

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/3m/LN/4wUCHIEn/1952.png

 


 

Polusezona 2016/2017

 


 

http://www.dodaj.rs/f/2s/ov/3DFSKjM1/1/132321.png

(Klik na sliku)

 

U ligi smo na prvo mesto dospeli u sedmom kolu, i nismo se pomerali sa te pozicije od tada. Imamo 8 bodova prednosti ispred Rada, na 16 utakmica, pobedili smo 12, četiri nerešeno i ni jedan poraz. Na utakmicama koje smo pobeđivali, uglavnom je to bilo ubedljivo, tamo gde smo odigrali nerešeno, tu smo dominirali ali nismo imali sreće. U trećem kolu smo pobedili Napredak sa 6-1. Posle te utakmice smo pobedili Rad 0-2. U naredna dva kola smo odigrali nerešeno protiv Vojvodine 0-0 i Spartaka 1-1. Posle ta dva nerešena meča, vezali smo šest pobeda za redom, da bi smo onda protiv Radničkog iz Sombora odigrali 1-1. I u ostale tri utakmice smo takođe pobedili.

 


 

http://www.dodaj.rs/f/39/1E/1wcpCqZU/136499.png

(Klik na sliku)

 

U kupu za sada sve ide po planu ka osvajanju nove titule. U prvom kolu smo pobedili Car Konstantin sa 0-3, u drugom Spartak 3-0, u četvrtfinalu smo bili bolji od Radničkog sa 0-2. U polufinalu nas čeka Novi Sad.

 


 

http://www.dodaj.rs/f/3R/Ij/2mC5LHtb/1/1301394.png

(Klik na sliku)

 

Kao prošlogodišnji pobednici ovog takmičenja, ovaj put smo takmičenje startovali direktno iz grupe i bili smo nosioci tačnije u prvom šeširu. Kad sam to video, znao sam da će nam biti lakše ove sezone. Na žrebu je odlučeno, protivnici su nam bili: Bešiktaš, Standard i Tvente. Na početku takmičenja smo gostovali Bešiktašu i pobedili sa 0-1. U drugom kolu smo bili bolji od Standarda sa 3-0. Jedine dve utakmice koje nismo pobedili su protiv Tventea, u obe utakmice rezultat je bio 0-0. U petom kolu smo kod kuće dočekali Bešiktaš i pobedili sa velikih 3-1. I u šestom kolu smo osigurali prvu poziciju pobedom nad Standardom od 0-2. Na kraju smo završili prvi na tabeli, sa 12 bodova, 9 postignutih golova i samo jednim primljenim. U prvoj nokaut fazi nas čeka Juventus.

 


 

http://i.imgur.com/df6dk.png

(Klik na sliku)

 

Još jedan u nizu velikih uspeha za nas. Osvojili smo i Svetsko Prvenstvo za klubove. U polufinalu smo lagano pobedili Frontale sa 3-0. Dok nas je u finalu čekao Pumas i pobedili smo sa 0-1.

 


 

Očekivanja

 

- Osvajanje JSL

- Osvajanje LAV Kupa

- Druga nokaut faza Lige Šampiona

Link to comment
Share on other sites

Nece, kad vidimo da pada broj komentara, aktiviramo se spammeri Play i ja  :D

Dobro ti ide, vidio sam da si uzeo LS ( mnogo realno, ali bas te boli.. ) a onaj Amer k'o da je Brazilac. Samo naprijed, prati se.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |