Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Najbolja/Najgora kupovina


adi13
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Klub koji vodim: FC RED STAR BELGRADE ili prostije receno, Zvezda.

 

Najbolja kupovina-do sada mi se najvise isplatio Nabil Dirar,koga sam doveo za 700 k iz Club Brugge-a. 25 godina, reprezentativac Moroka, levo krilo/desno krilo/napadac. U sezoni koja mi se jos nije zavrsila odigrao je 37(5) meceva na kojima je 17 puta bio strelac,upisao 13 asistencija i 6 puta bio covek utakmice! :)

 

Najgora kupovina-ovo je vise bio maler, doveo sam Nikolu Lekovica iz Rada za 1,5 m. Odigrao je 2 meca na kojima se solidno pokazao a zatim slomio nogu i nece moci da igra narednih 4 do 5 meseci!  :pras:  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Za sad Daniel Halfar za Vitesse. Nikakve ocjene nema ( mislim, ok su, Tomic i Babovic su mnogo bolji od njega) ali je uspio nekih 25 asistencija i 12 golova da postigne. Jeste da mi izvodi kornere, ali u citavoj sezoni sam dao 4 gola iz kornera.

Najgora ( jeste da nije losa kupovina) je De Roeck isto u Vitesse. Mnogo sam ocekivao od njega, ali on je bio samo solidan. Iako ima sjajne ocjene za skok igru ( I off the ball ima 13) stalno ga nadskacu. Ima 31 godinu i od njega cu da se oprostim ove godine.

Link to comment
Share on other sites

Najbolja kupovina- Igor Mistrevski doveden u Hajduk za 1 M € iz Neftčija , covik drzi odlicno obranu od kada je dosa , odma se izborija za prvu postavu u konkurenciji s Milicevicem,Inohom i Maločom

Najgora kupovina- Zlatan Muslimovic doveden u Hajduk kao slobodan igrac i nadao sam se da ce bit prvi strijelac lige i bolji golgeter od Vukusica a jos nije zabia niti jedan pogodak tako da je na njegovo misto dosa Ivan Vukovic Giga  :D

Link to comment
Share on other sites

Izgleda da ce M'Vila da mi ispadne najgora kupovina ikad. Em povredjen, a kad je fit ne zna loptu da sutne. Nema sanse da se probije do startne postave ako ovako nastavi, dzaba bacenih 42 miliona.  :huh:

baš si mnogo dao za M'Vilu,mislim da si njega mogao da dovedeš za manje para... :)

Link to comment
Share on other sites

baš si mnogo dao za M'Vilu,mislim da si njega mogao da dovedeš za manje para... :)

 

Ma imao je fenomenalnu sezonu u Francuskoj. Nisu hteli da mu smanje cenu a trebao mi je DMC za vazne utakmice kad igram sa 4-5-1. Nema veze, prodam Carricka i jos nekog klinca i da vratim bar upola. :)

Link to comment
Share on other sites

Trenutno igram sa Hajdukom, druga sezona, najbolja kupovina je Siyanda Xulu, južnoafrički stoper, dovea ga za 180 tisuća eura i nakon jedne sezone proda u Ajax za 6,5 mil eura.  :thumbup:

Isto tako i Mate Bilić, dovea sam ga drugu sezonu za 800 tisuća eura nakon šta je u prvoj bia kod mene na posudbi - u 30 nastupa 14 golova i 9 asista, a i u drugoj sezoni je avion za hr ligu.

Ima još jedan južniafrikanac čije ime mi je teško izgovorit - Ramahwle Mphalele  hmm - desni bek, po potrebi i stoper, dosta brz, dovea ga za 200 tisuća eura. Nije neka klasa ali jako solidan, može ga se prodat bar za 1,5 mil posli.

Link to comment
Share on other sites

Ma najjaca "kupovina" je Soukouna... Za free na pocetku a meni u Vojvodini u prvoj sezoni napravio haos... Doneo titulu, nokaut fazu u ligi uefa i oborio rekord po broju datih golova u ligi uefa... Malo li je?  :respekt: :respekt:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Igram sa Hajdukom, najbolja kupovina mi je Tomislav Šarić iz Intera Z. za 900 k, zasad nisam promasio niti jednog igraca u procjeni trebam li ga dovest, ali mislim da ce to bit Abdurahimi, on mi stize u sljedecem prijelaznom roku a kupio sam ga samo zbog brzine i driblinga, ali u Zagrebu ne pokazuje nistaa, 12 utakmica 0 golova 1 asistencija :scare:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

mislim da sto manje para se da za igraca da ce vise znaciti...

za xulu-a sam dao 250.000 - igra kao zmaj,daje golove,nema mesta za lusia i ranokiu a prva sezona mi je

do cavani-32.000.000 i nista ne igra ne zna dal je u milanu ili kod mene u interu :D

tako da mislim da to ima veze.posto je neko rekao u prethodnom kom da je mnogo dao za M'villu a nista ne igra..

pozz

Link to comment
Share on other sites

Auh... treba se setiti nekog... uglavnom nemam losu kupovinu jer tacno znam koji mi tip igraca treba i to i uzmem i odigra kako treba uz odgovarajuce instrukcije! U pretposlednjem sejvu sam igrao sa Rangersom i uzeo sam Johnny Russell-a iz Dundee-a za 2 miliona, lik je pokidao kao adv forward. Trenutno vodim Napoli i Paloschi je ispao kao fantasticna kupovina za 5 miliona, fantastican joker sa klupe pri kraju meca (ako mi treba gol ili zelim da dotucem protivnika ili odmorim jednog od 2 standardna napadaca). Vrhunska "poacherchina". :cool:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |