Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Vaša Prva Postava?


Sale92
 Share

Recommended Posts

Nije mi jasno kako mozete koristiti u ekipi trequartistu.To je igrac koji defanzivno ne postoji,a ni ofazanzivno nema nikakve discipline.Cak iako igra dobro i pravi razliku,radi to kao individualac,a ne kao dio kolektiva.Cekas da on napravi vrhunski potez bez da timskom igrom i uigranom akcijom dodes do gola.Gubi se fraz igre...

To ti je isto kao kada tražiš rolu za napadača,pa neće target,pa neće advanced,pa neće DLF,i onda ga staviš na poacher i trpa,a isto samo misli o napadu i golu.

Link to comment
Share on other sites

Dobro,ali poacher ce zasprintati na golmana i stopera da presijece loptu,pokriva cijeli prostor 40 m do protivnickog gola i sl., dok T staticno ceka loptu.To je rola koju koristim iskljucivo kad idem na overload i treba mi nekoliko igraca usidrenih u protivnickih 30ak m.

Link to comment
Share on other sites

E vidiš,ja to ne gledam tamo,ja gledam koja rola najviše odgovara igraču i tako postavim igru. Andersen može igrati sve te 4 AM role,ali jednostavno sam ga htio osloboditi defanzive i da bude više okrenut napadu.

 

http://i.imgur.com/r1ati.png

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

defour meni odlicno igra na anchoru ali ja njega mjenjam svaku utakmicu s fernandom...ovo mi dobro funkcionira cjelu sezonu, jedino sto me muce korneri, malo golova iz kornera zabijam :D

 

inace hvala na upozorenjima, inace volim igrat sa anchor menom, no probat cu ibez njega sad probat ;)

Edited by MHazard
Link to comment
Share on other sites

Nemam nista protiv anchor mana kao role.Ali,mislim da Defour bas i nije prikladan za to.Tackling mu je 8,marking 6.S druge strani,work rate,teamwork,stamina i ostale ocjene bitne za DMC-a su mu odlicne pa moze dobro odigrati kad defensive mid. ili kao deepl lying play.

Fernando ti je pravi anchor man,moje misljenje...

Link to comment
Share on other sites

taktiku neću mjenjat...defour i fernando se cjele szone mjenjaju...jamesa sam na početku sezone stavljo al nisšta nije napravio...a doumbia i kleber su zajedno u ligi zabili svaki po 20 plus sigurdsson sa 12,13 a od tih 12,13 osam ili devet ih je bilo jako ljepih iz daljine ;)

Link to comment
Share on other sites

James ništa nije napravio? Zanimljivo,ja sam s Portom u prvoj sezoni došao do polufinala LP,James najbolji asistent bio u LP i ligi,prvi sam u ligi bio bez ijednog poraza,Kleber najbolji strijelac...Druga sezona ispao nesretno iz grupa LP i osvojio Europsku ligu,opet isti James najbolji asistent...

Link to comment
Share on other sites

Ljevak ti je desni stoper,Hulka unistavas kao poachera iako ce se nazabijati golova.On treba biti malo dalje od gola.Vossen je klasicni defensive forward.Ne kontam zasto je on glavna meta i zasto je uopce tako omiljeno pojacanje kod mnogih.Nije neka klasa.

Ostalo,ajmo reci,dobro.Ipak,previse su 2 poachera,tu taktiku nikad nitko u RL nije koristio.Mozda u FM funkcionira.

Edited by Za Hajduk zivot bi dao
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |